Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 23:51:14
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba pupi, prav imaš, a čva tudi medve it zobe čohat? Jaz mam že sčohane, bo tudi treba počasi v mižule. Grema rumba na tri, štiri, zdaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 23:53:05
|
|
|
|
rumba
|
A_R jaz sem pri obeh od vsega začetka uporabljala trip trap, ki je rasel z njima in sem ful zadovoljna. Sedaj že čaka Julijo. Iiii, luštna slikca, se že veselim, da nam jutri pokažeš filmček.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 23:54:11
|
|
|
|
pupi
|
Joj A_R sem pozabla Patrika pohvalit, pravi akrobat Babike zdaj pa res lahko noč bo že čas !!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 23:54:51
|
|
|
|
rumba
|
tri, štiri...... ZDAJ! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 23:55:42
|
|
|
|
pupi
|
Pa mislim na Hano!!! za srečo Zdaj pa res LN
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 23:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala obema, grem jaz tudi spat, še prej pa na en čik... Oh, ko zadnje čase ne morem več dosti kaditi, ko tako zahteva pozornost Nočka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 1:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, včeraj mi je zvečer ven vrglo internet in tv. Bemti Siol. Čez dan imam pa itak ludnico, da vedno manj utegnem bit na netu. Zdaj še brat ne utegnem čez dan. Zvesta, tebi en , ker to je pa res že ultra hudo, kaj se ti dogaja z Izakom. Nimam nasveta. Se tudi sama borim z obema tamalima in njunimi forami. Guess who's winning. Jaz sem čisto zmozgana in na koncu z živci. Tud tableti mi več ne primejo. Ulla, ti si pa ful pridna! Si me presenetila! Sanek, sem glih zadnjič napisala za bumbota, da se naša Špela not spravi, pa ima 11,5 kil. Je pa res predpisan samo do 10 kil. Freycha, sem ful vesela za Dito! Hana ! Siskamiska . Zvesta, čestitke za prvi zobek!!! Rene, čestitke za pol leta! Madejka, sožalje za službo od dragega. Češnca, adijo pamet mam iz dneva v dan. Sej sem že gor napisala. Upam, da bo kmalu bolje. Ulla, ja hudo no. Še dobr, da si tak karakter, da te iz tira ne vrže. A_R, stolček za hranjenje ti priporočam Antilop iz Ikee. Eh, spet tu visim ob nenormalni uri. Nočko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 6:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Naš parkeljček naju je zbudil že ob 5h in nama za Miklavža podaril enga hitrega pred službo. Je pasalo po dolgem cajtu. Včeraj zvečer ste ble fejst pridne, sem zdaj 10 minut brala. IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Jaz bom malemu za božička kupila stolček za hranjenje, še gledam, kateri naj bi bil primeren.. Nasvet prosim?! Tudi jaz se podpišem pod Tašonko in ti priporočam antilop iz Ikee. Pa še poceni je, 15 € stane skupaj z mizico.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 7:49:54
|
|
|
|
nia30.6
|
dobro jutro! no dobro glih ni ne vem kaj!smo celo noč prebedeli, ne vem zakaj ampak naš mali se je ob 1 najedel pol pa se je odločil, da se bo špilal krta po postelji in se je premetaval, ril, obračal na trebuh, tiščal noge skozi ograjico in se seveda zraven jokal! sem ga vzela k sebi z upanjem da bo kaj pomagalo! nič, spet premetavanje, obračanje, stokanje in nazadnje jok! gotova sem! podočnjaki so do popka! IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Naš parkeljček naju je zbudil že ob 5h in nama za Miklavža podaril enga hitrega pred službo. Je pasalo po dolgem cajtu. Zvesta sem ti kar fauš! mi smo tak nenaspani, da nam to nikakor ne uspeva, sem že rekla, da bova drugega kar nekega črnčka naročila in posvojila, ker naredit ga tak več ne bova znala! mam občutek, da se ne bom nikoli več naspala!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:00:41
|
|
|
|
bačko
|
Dobro jutro! Mi smo skoraj celo noč prebedeli.Žana je mogoče spala vsega skupaj 2 uri.Kar naprej je jokala.Ko jo je mož vzel v roke je zaspala in potem jo je položil v pojsteljico in je bila ene 15 minut notri potem pa ponovi vajo. Freycha in Rumba držim pesti za vajini mački. Mislim da Žano dajejo zobki samo nisem 100%.Slini se kar naprej in vse daje v usta.Grizalo tako grize da kar škripa.Jaz pa sem zaspana da komaj gledam.Samo toliko za danes.Če bo jutri kaj bolje se javim.Komaj čakam da bo kaj spala da gre tudi jaz malo spat.Bodite pridne in vse . Pa pa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:08:48
|
|
|
|
Freycha
|
bačko Dita je že ven iz bolnice. Za Hano je pa res danes treba držati pesti, ker ima operacijo....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:16:46
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro mismo se pa naspali, jaz pa utrujena ko pes od včerajšnjega kupovanja dans pa spet grema za pohištvo gledat tak da toti december imamo kar pestro Lea je zdaj v posteljici se igra in se pritožuje noče bit notri ampak se je mal zmotila...Zdaj spijem kavico pa grem mal pospravit pa šibamo v MB, tak punce držte se in za vsako če rabi madejka-
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:18:03
|
|
|
|
yudit
|
Za Hano
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:25:04
|
|
|
|
SANEK1
|
Bačko, . Kaj naj ti rečem, jaz še vedno verjamem da so to faze in tudi ta bo enkrat minila!!!!!!!!! Isto se pri nas dogaja že 2 tedna. Pri nama v postelji ali v naročju zaspi, prej ko rečeš keks, ko pa jo položima v njeno posteljo, pa taka veliiiiika zameeeera. Danes ponoči je Primož htel met vzgojnega in jo pustil jokat. Ne vem če je zdržal 5 min. V glavnem kaj hočem povedat, aja, da jo pač pustima spat pri nama. Saj navsezadnje sma si zato kupla večjo posteljo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:25:48
|
|
|
|
bačko
|
Vem da je Dita že vzunaj samo držim pesti da bo v naprej bolje.In da ne bosta imele več kakšnih težav.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:28:12
|
|
|
|
SANEK1
|
Rumba in družina, držimo pesti za Hano:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:29:26
|
|
|
|
bačko
|
Sanek1 saj je tudi pri nama bila v pojstelji ampak samo 15 minut potem pa se je zbudila in jok.Zdaj je pa še drisko fasala.Saj vem da bo.Sem kar optimist, da bo kmalu bolje.Mene bolj skrbi za moža ker mora v službo in zdaj ko je veseli december je na pošti še posebej veliko dela.Že tako mi hodi kasneje iz službe kot običajno.In zato se še bolj sekiram.Zanj se sekiram!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:29:47
|
|
|
|
rumba
|
Hana je ravnokar na operaciji. Danes pravijo, da bo bolj boga, lahko bruha. Ne sme pa se nič jokat , pa mora ležati z iglo v roki (kako jo bomo to prepričali, nimam pojma). Jedla je nazadnje včeraj, ponovno bo lahko šele jutri. Jao! Kako naj tako malemu otroku dopovem, da ne sme jest, se ne jokat, ležat...? Mož se je založil z risankami, jaz prinesem knjigice, pol bomo pa čarali. Še 10 dni ne bo sme ven, jedla pa bo samo pasirano hrano. Pa ne sem zboleti, tako da bom kar lepo imela vse tri doma. Bom pa prosila amo, da mi pride pomagat, pa da bosta Anej in Julija lahko šla kaj ven. Nič, grem zrihtat Julijo, da bom potem lahko šla še k Hani.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:33:02
|
|
|
|
kapica
|
Jutro punce . Vceraj naju je Dino fajn prestrasil, sva rekla da ne bovacakala do danes zjutraj in smo se kr peljali na kliniko, ker nasa P ni vec mela odprto. Pa so naju najprej cudno gledali, kaj sploh pocneva tam , ga pregledali in rekli da je vse okej. Ampak pregled je bil pa tak, da mi je bilo kr hudo, da sva ga tja peljala. Ampak drugace ne bi mogla biti mirna. Sem videla da dobi dovolj kisika, to mi je bilo edino pomembno. Cez noc je bilo ap tako, da je eno rudno odspal 4 ure, pol pa na vsako urco bujenje. Ampak ze za te 4 ure, sem zeloo vesela . Tud jaz drzim mocne pestke za Hano danes
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:39:27
|
|
|
|
Češnca
|
Vsi mislimo na Hano! Tašonka saj bo šlo! Tudi nate mislim. Verjamem, da si totalno zmozgana... zvesta Vidiš, vse gre na bolje! Naš miško je pa danes spal direkt do 8h, sem ga že budna čakala. Zdej pa na glas knjigico bere. Pa ful je začel ščipat! Se stisne k meni, prisesa na lička, z rokicami pa na vrat in vščipne. In včeraj je zraven rekel še "moj"! Nič, pospravim posodo iz stroja in šibava ba sončka!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:40:07
|
|
|
|
Češnca
|
kapica še zatre
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:40:20
|
|
|
|
bačko
|
Rumba držim pesti za Hano! Freycha naj ti povem kako sem se pa jaz počutila ko sem mogla Žano pustiti v pediatrični.Stara je 10 dni.Ko sem jo prinesla v bolnico in ko so mi jo vzeli iz naročja sem začela jokati.Slišala sem jo kako je jokala ko so jo pregledovali in ko so iz hrbtenice vzeli tekočino da so pregledali če ima kakšno okužbo.Jaz pa sem ves čas samo jokala in molila da je z njo vse uredu.Ko so mi povedali da so ji vzeli tekočino sem mislila da bi najraje kar umrla ker sem pomislila na naj slabše.Bila je 2 dni v bolnici.Bila je dehidrirana, ker je pri meni samo vlekla jošk ven pa ni nič priteklo.In je reva bila lačna jaz bumbar pa nisem vedla da ona joka zato ker je lačna.Pa še patronažna je bila pri nas in mi je rekla da imam veliko mleka.Ja valda!!Najbolj važno pa je to da se je pozdravila in zdaj vsakič ko začne jokati se bojim da je z njo kaj močno narobe.Dobro da imam moža ki me potem postavi na realna tla in mi dopove da ni nujno da je kaj z njo narobe.Zato vem kako se mamice počutijo ko otroci zbolijo in so v bolnici.Jo pa imam najraje na tem svetu!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:44:47
|
|
|
|
kapica
|
Madejka . Backo, si lahko samo mislim kako je bilo hudi. Jaz sem ze tak jokala, ko so mu mogli nekajkrat kri vzet, pa vceraj ko smo se peljali. Grooza, ni hujsega kot ce je otrocek bolan. Tako da nespanje je mala malica .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, Rumba... Vse se bo izšlo po vaših pričakovanjih Ok, mi ni več budnice ob 7h ampak ob 5h!! Ampak vsaj nazaj do 8h zaspi.. Pa do zdaj sva dremuckala skupaj.... Glava me boli, mam menstro.. Evo en kratek video, sicer je pa slaba slika http://www.youtube.com/watch?v=STMtoNaUfOk
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 6.12.2007 9:55:42
|
|
|
|
bačko
|
Angel-Rebelde ja hudo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.