Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:27:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zvesta pospravi vago v kak element čimbolj zadaj, da boš mela eno uro dela, če jo boš hotla dobit pa samo izaka glej, kak se ti bo kr boljše pomoje Ulla, sicer dober nasvet, a lažje rečt, kot nardit. Pa po moje bi lement dol ftrgala. Sicer pa dobro, da jo imam, ker bi drugače že 3 tedne nazaj hodla k P paniko zganjat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:29:12
|
|
|
|
SANEK1
|
Šiškamiška, mislim, da imajo te stolčke v Baby centru. Je pa res super zadeva! Samo naši bo kmalu premali Bačko, super slikica . Je pa res močna Žana, da 1,5 l flaš drži. Mate že kake slikice iz krsta? Aja, pa zs imaš. Ulla, ne znam linka pripopat, drugače bi ti pokazala kak Cindy zgleda po 2 nosečnostih. Lahko pa greš na zadnjih 50 debat, naslov pa je: a verjamete, da je to res. Ne vem, če si boš še pol želela zgledat kot ona. Maš to orginal ali iz netadol potegnjeno?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:34:57
|
|
|
|
bačko
|
Sanek1 sem ti že odgovorila.Slike od krsta bodo malo kasneje ker nimam aparata ker sem ga sestri posodila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:37:36
|
|
|
|
SANEK1
|
Babe, ste že kaj razmišljale kaj bodo vaši malčki pislia Dedku Mrazu Midva sva ji že kupla pametnega kužka, vem da je še prenmala, samo ma cot in igrač ko rusov in se nama je zdelo edino to pametno darilo. Zdaj pa me moja tašča gnjavi, kaj rabimo in nimam pojma Najprej sem misla oni stolček Dumbo al Bumbo al kaj že je, pa je samo do 10 kil, Živa pa tak vsi veste kolko jih že zdaj ma. Jaz res nimam nobene ideje, mate ve? Rumba, fajn da Hana ni izgubila smisla za humor
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:37:39
|
|
|
|
bačko
|
To pa je hudo!Članek mislim!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:40:46
|
|
|
|
bačko
|
Pri nas pa Miklavž letos ne bo nosil, ker sva kupila avto in ni denarja.Žana bo edino dobila stolček za hranjenje.Drugi pa bodo dobili šele za Dedka Mraza!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:49:39
|
|
|
|
SANEK1
|
Bačko, pridna imaš že novega Grozno kaj se vse dogaja, pa spet tu pri nas v Mb. Če je to res, pol raje ne bom opisala, kaj bi z babo delala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:53:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se zdaj sprašujem, kako lahko daš otroka v varstvu nekomu, ki pije. Pa četudi je babica...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:57:21
|
|
|
|
rumba
|
članek: O, groza. darila: Miklavž bo tavečjima prinesel knjigice (pravljice), ki sem jih pridno zbirala od Dnevnika, Juliji pa eno igračko, za postaviti na mizo. Nič posebnega. Drugi teden imamo Dedka Mraza v službi, ki prinese le tavečjima (eno Lego vedro Aneju in kuhinjo Hani), doma pa je še Božiček, ki pa bo prinesel blagajno in neki plastičnega sadja, zelenjave, klobas... Za Julijo pa še nimam ideje. Stolček že imamo, igrač je dovolj, obleke tudi, ma res ne vem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:59:19
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Jaz se zdaj sprašujem, kako lahko daš otroka v varstvu nekomu, ki pije. Pa četudi je babica... Točno to. Meni je vedno bil in bo problem nekomu zaupati otroka v varstvo, če nisem 100%, da je OK. Privat varuške me je bilo vedno strah, ker je ne poznam. Še staršem ju je bilo sprva težko zaupati.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 10:00:17
|
|
|
|
bačko
|
Sanek 1 imaš ZS!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 10:22:54
|
|
|
|
kapica
|
Jutro punce . Nocka kot vedno, tako da pravzaprav nic novega. Danes gremo v Ikeo, mal gledat, pa mogoce se kaj kupit, bi rada kupla nekaj okvirjev za slike za na steno, pa dino bi sigurno kaj dobil . Tak, sem se pofockala .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 10:54:20
|
|
|
|
kapica
|
Clanek je res groza no, ostanem brez besed.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:21:48
|
|
|
|
mateya24
|
Da se ša jaz malo pofočkam Tečna sem ko 100 , pa ni Zala nič kriva. Je res pridna te dni. Včeri me je kolega oz.oseba za katero sem mislila, da je moj kolega ful razpizdo,...... pol zvečer pa mi še mami pove za to novico, ko ste ravnokar prebrale članek...se je zgodlo sam ulico vstran od moje babice...katastrofa...men se zmeša Dajte mi povedat...kako so vaši prijatli reagirali na vaš naraščaj?!?! Jaz sem bla včeri prav ogorčena in užaljena...in to od nekoga katerega sem smatrala za ful dobrega prijatla... Očitno je rabil zaj dobre 4mesce, da je to izustil kaj ga je tiščalo...prav žalostna sem bla, ker tega sploh nisem pričakovala....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mateya... večina (kvazi)prijateljev je poniknila. Ostala je peščica tistih najboljših, ki jih moj naraščaj ne moti in so se pripravljeni malo prilagoditi. Kaj pa je zmotilo tega tvojega kolega?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:34:42
|
|
|
|
bojana2
|
Mateya... Kolk mamo različne ljudi okoli sebe...Kako pa bi lahk prijatelji reagirali na naraščaj, kot z navdušenjem, dobro voljo...!?! Jaz imam okoli sebe še več ljudi k prej, so vsi navdušeni nad , imava več obiskov k prej in vsak bi z veseljem priskočil na pomoč, čeprav je še nisem potrebovala! Res pa je da "kvazi" prijateljev nimam....so pravi kolegi al pa jih raje ne vidim....zato jih imam raje malo manj, pa tisti res pravi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:40:22
|
|
|
|
mateya24
|
Pa saj vsi moj oz. najini prijatli so ostali...se ful dobro razumemo...malo so full ok sprejeli...ji vedno kaj prinesejo al pa kaj...jo ujčako pa cartajo. Ta kolega pa je zaj kako leto nazaj dobo novo punco, ki ga ovija kot malega otročka okolk prsta...in zdaj je on oh in sploh.. Najbolj pameten in in in... Jaz njo poznam od prej in vem kakšna je...pa se nikoli nisem vmešavala v njun odnos...mata kak mata.. Po enem letu poznanstva sta si zaj nakopala ohoho kreditov in si kupla hišo...dobro..vse lepo in prav..njuna odločitev..mata kak mata.. In pol pride on...in meni na vlko pod nos vrže..češ ja kak sta onadva fajn, kaj vse že mata...da kak sem si lahko nakopala froca na glavo pa živima še pri starših..itd, bi še lahko naštevala. V glavnem mene je to ful prizadelo, ker tega nisem od njega pričakovala. JA res je, da živima pri moji...v svojem nadstropju...in meni čist zadostuje, mama praktično svoje stanovanje, sam isti vhod, mala ma svojo sobo in ne vem kaj bi ji lahko manjkalo... Je res, da se sma tud midva razmišljala o hiši, al pa prizidku...ampak sma rekla, da boma to zaenkrat pustla in se posvetila Zali, ko pa bo čas, pa boma že..nam nič ne manjka...se mamo radi, živimo vredu in ne vem v čem je problem zakaj to njega tak moti. Prav napado me je glede tega včeri.. Mah zaj sem se pa skašljala...boge ve da morte to brat...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, mateya.... Ja, tudi taki ljudje obstajajo. Samo počakaj, njega bo življenej in takšno razmišljanje še tako po glavi teplo... Pa mu ne privoščim, čeprav ga ne poznam.In takrat bo tako kot je zdaj pljuval, hodil k vama jokat. Če ga bosta še pustila do sebe... Ne se sekirat. Kot praviš, vam nič ne manjka. Ne tebi, ne tvojemu, ne Zali. Če pa kolegu to ni dovolj, potem pa ti ne moreš nič. Samo vrata mu pokaži...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:53:40
|
|
|
|
mateya24
|
Mah boljše, da niti ne razmišljam več o tem...je itak brezveze! Bolj kot besede, me je zabolelo to od koga so prišle, ker od njega sem to najmanj pričakovala... Pa dobro...me bo že minla ta volja... On pa je itak odpikal pri nas! Kot je reko moj....itak bo s časom dobil to kar si zasluži, kolker pa poznam ono punco, pa bo se še taaaaakk po glavi tepo da je joj. Ampak njegova stvar! Zdaj sam pozabit na to, pa lepo živet dalje!! Se grem rajše malo k pikici cartat aja pa k atiju seveda...ga še morm izkoristit predn gre delat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:54:29
|
|
|
|
julij
|
Evo, še mene... Dita in Hana, mislim na vaju. Mene je skor kap, ko sem članek prebrala. Pa kaj si nor, da se ti tole zgodi. Meni se zmeša. Zvesta, tudi zate in za Izaka Mateya, taki ljudje so materialisti in veliki primerjevalci. Kdo ima več. Ne pusti se živcirat, saj mu itak ne boš morala dopovedat. Kako je imeti otroka in kako velika je lahko ljubezen do njega, vemo tisti, ki jih imamo. In še za vse, ki vas karkoli muči.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:57:10
|
|
|
|
mateya24
|
julij...saj tud jaz razmišljam tako... Samo on materialist nikoli ni bil veš...zdaj je postal taki... Ah pa tak brezveze zgubljat besede zarad tega.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:57:36
|
|
|
|
pupi
|
Dobro juto še z najine strani! Sma danes kar obe za računalnikom in se tamali ful dogaja. Ta babica rukjena pa je to tu blizu nas naredla mi je moj to že včeraj povedal zvečer, ker je fant ko pri njem dela tam doma. Kdo lahko da otroka čuvat pijani babici, sma se včeraj tudi o tem pogovarjala in mislim da taki ki sam pije oz. ji ni najboljše v glavi!! Zvesta zdaj pa tak!! Tudi jaz sem mnenja da pokni to vago nekam in opazuj Izaka. Sem ti hotela že zadnjič napisat kak je Izak postal lep fant. Prej je to blo tako suho detece, zdaj pa je pravi ded na slikah, res se ne obremenjuj če je le dobre volj. Naša tudi štrajka čez dan z hranjenjem, če bi blo po njenem bi ona jedla samo ponoči in je to to, ko pa ji dam čez dan flašo pa se dere zraven ko da bi je skože vlekel. Zdaj pa čebla tu zraven ko vlka, se pravi da je vse OK. Mateyka, ko šiša take kolege! Me zanima kaj si bota onadva lahko začela s temi krediti in bajto, kaj jima vrača ljubezen. Me razp taki ljudje, jaz mam strica in zdaj že pokojno teto taka. Res da onadva nista mogla imet otrok ampak sta se non stop hvalila češ kaj onadva vse mata ne pa mi reveži, pa mu je 1X druga teta nazaj zabrusla, mi pa mamo otroke in je vtihno ko rit. Saj mogoče tvojima kolegoma zdaj paše da še ni otroka, samo prej ko slej bota pa to pogrešala, če ne sta čudaka in se ne obremenjuj z njima. Je Zqala več vredna ko neki kolegi. Moram priznat, da jaz nimam težav s tem in so Vsi Najo "sprejeli", če je nebi njihov problem!!!!!!! Mala je začela gnjavit, se še tipkamo pol
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 11:58:12
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 Punce, če delate odtise so super prstne barve! Kaj točno tako se jim je reče, ker grem danes v napad po barve, saj jih majo verjetno v vseh papirnicah, a ne?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 12:04:30
|
|
|
|
julij
|
Tudi najino Ano imajo vsi radi. Prav komaj čakajo, da jo lahko v roke vzamejo. Tisti, ki že imajo otroke, obujajo spomine, na to, kako je bilo, ko so njihovi bili tako majhni. Tisti, ki pa jih še nimajo, pa so čisto očarani nad majhnim človekom. Mi je ena kolegica rekla, ko je Ano prvič vidla, da ne more verjet, kako je micena, ampak vseeno popolna.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.