|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
4.12.2007 23:30:12   
baja*
Midva sma naredila odtise stopal, ko je bil mali star 16 dniuser posted image . Uporabla sma kar tempareuser posted image , malo sma se ****, ko sma dol spirala, a je šlo. Mogla sma pa kar ene parkrat ponovit, ker je mali vedno glih te zmigaluser posted image . Sma jih pa poskenirala in jih dodala na zahvalo za darila in čestitke ob rojstvu. Je ful lušno izpadlouser posted image . Odtis rokice pa je ostala samo idejauser posted image , kak hudiča pa se naj tega lotiš?user posted image

babike, jaz se poslavljam za dans, nočkouser posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
4.12.2007 23:38:24   
Anonimen
Jaz še zdaj študiram, kaj bi naredila, da bi dala kaj glede Patricka.. Odtis noge ali pa roke, to ne, ker bo vse zapacano, ni miren nikoli.. user posted image user posted image user posted image

Sem mislila, da bi kar koledar sestavila... Sama.. No, bom že videla..

Jaz Patricka sploh ne zastopim... Cel dan bi samo spal, buden je kakih 3-4 ur na dan, potem pa še ponoči spi lepo.. user posted image Me mora kaj skrbet?

Freycha, Rumba user posted image user posted image user posted image

Poldy, lepo pupiko maš, kako je lepo bučkasta user posted image user posted image

Lea, Živa, Tilen, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Jutri vam moram eno slikico pokazati, pa en video user posted image

Grem raje spat, kljub temu, da pridno spi ponoči, se lahko kdaj kontra zgodi.. Nočka

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.12.2007 6:13:03   
Anonimen
Dobro jutro!

Sicer sem zgodnja, a je noč bila zelo solidna. Se ne smem pritoževat.

Izak zdaj gruli v postejici, jaz pa ne morem nehati misliti na Dito, ki je revica lačna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
5.12.2007 7:26:07   
SANEK1
Dobro jutro.Tudi jaz mislim na vas, Freycha in Rumba, na vaše sončke in družine in verjamem, da se bo vse dobro izteklo. user posted image user posted image user posted image

Babike, ne se matrat z Das maso za odtide rokic in nogic, ker je ful zajuser posted image . Jza sem to že poskušala in je nastala sama packarija. V to maso je potrebno ful prtisnit not in Živa nekak ni hotela sodelovat user posted image user posted image user posted image
Jza pa tudi nisem imela občutka koloko lahko prtisnem.
Zato sem pol vzrla šminko, ji namazala rokico in nogico, odtisnila na navaden papir, lepo se je spralo dol, napisala datum, dala v okvir in je bilo v 5 min. fertig, brez nekie večje packarije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.12.2007 8:12:41   
bačko
Dobro jutro!Sem končno prebrala za nazaj.
Freycha in Rumba držim pesti za vajina sončka in bom mislila na vas.user posted image user posted image
Naša je pa zbolela.Mož je bil prehlajen in zgleda se je nalezla od njega.Ji teče iz noseka, kiha in kašlja.Vročine pa nima.Tako da ne bova nič šle ven vsaj ene 3 dni.Oziroma dokler se ne pozdravi.Če bo pa še vročino dobila bom pa šla k zdravniku.Sem malo gledala koliko so kaj veliki vaši otroci in težki in sem ugotovila. da naša vodi.
Me pa nekaj zanima.Žana se ponoči kar naprej premetava.Ali se še od katere?Ko zaspi je do ene 3 ure uredu potem pa se zbudi in jo nahranim potem pa se samo še premetava in mogoče kaj malega še zaspi.To mi počne kakšen teden.Ob 5 je pa že itak pokonci.Res pa da gre spat že ob osmih in jaz tudi z njo.Se vsaj malo naspim.Jaz sem bolj polh in sem čez dan kar zaspana in zato spijem dosti kave.
No bodite pridne in upam da so vaši srčeki zdravi!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
5.12.2007 8:42:43   
bojana2
 Dobro jutro...

Eno user posted image  za Dito in Hano...pa user posted image  za mamici!

Punce, če delate odtise so super prstne barve! Mi jih v vrtcu že v jaslih uporabljamo in so super...fajn se sperejo, niso škodljive...res pa je, da dobiš le osnovne barve, pa sej itak majo malčki radi žive rdeče, rumene, zelene...barve! Ja moji malčki so vedno uživali, ko smo ustvarjali z njimi (starši so bili pa navdušeni nad izdelki)!

Bačko...pr nas je zlo podobna situacija zadnje čase...ene 4 ure spi, pol jeva pol je pa bolj tko, tko...proti jutru se pa itak sam še premetava, obrača, godrnja...jaz pa upam na vsako minutko spanja...tud jaz sem en velik polhec, kave pa nikol nisem pila, zdej jo pa že ene 3 tedne kr vsak dan... user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
5.12.2007 8:46:07   
Anonimen
Evo, jaz pa spet jočem kot mala beba... sem z živci čisto na koncu....

Izak že par dni spet odklanja hrano v vseh mogočih oblikah. Ne ziz, ne flaša, ne gosta hrana... On ni lačen. Prelisičim ga lahko tako, da ga uspavam in ga nahranim v spanju.

In ne, ne boli ga grlo.

Zdaj mi ga je spet uspelo uspavat, ker od včeraj zvečer še ni jedel. Glih mu dam flašo, parkrat potegne, potem pa zazvoni telefon. On on več ne bo jedel. Pa pika!

Kaj naj nardim? Svetujte...

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.12.2007 8:49:42   
bačko
Zvesta z veseljem bi ti svetovala samo tudi jaz ne vem kaj bi naredila.Pomoje ti bo katera ki ima več otrok sigurno dobro svetovala.Jaz ti pošiljam samo user posted image user posted image in držim pesti da bo kaj kmalu bolje.Aja pa še solzice ti bom obrisala.NO tako, solze so obrisane.Ne obupati.Verjamem da ti je zelo težko.Kaj pa če bi poklicala pediatra?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.12.2007 8:51:30   
bačko
Bojana2 jaz sem si zadnjič kar red bull kupla da sem k sebi prišla.Med nosečnostjo sem kar naprej spala.Zgleda da je Žana po očiju.On bolj malo spi.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.12.2007 8:56:30   
SANEK1
Zvesta, ne user posted image . Tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image
Kaj pa če so res zobki, saj veš eden izmed simpotomov je neješčnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.12.2007 8:58:13   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Bojana2 jaz sem si zadnjič kar red bull kupla da sem k sebi prišla.Med nosečnostjo sem kar naprej spala.Zgleda da je Žana po očiju.On bolj malo spi.

Ja Bačko, tud moj mali je zgleda po očiju..po men sigurno ne...user posted image ...sem pa zadnje čase ful velik o nosečnosti razmišljala, zadnje 3 mesece sem bila doma in sem si RES privoščila spanja...FUUL! In je toolk pasalo...zdaj se mi pa kolca po tistih časih - no, samo glede spanja!! user posted image

Zvesta...user posted image ...če kaj pomaga - pr nas je isto...gospodič noče jest, le ko napol spi poje nekaj ml...sicer ima še veliko zaloge, tko da ne paničarim...ŠE zaenkrat...poje lih polovico, kot je včasih...tko da bom še mal počakala - imamo pa v soboto pediatra, tko da če se ne izboljša, bom pa tam za mnenje vprašala.... tud jaz mislim, da so zobki!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.12.2007 8:58:58   
nia30.6
dobro jutro mame!

noč ista kot vedno, sem se že navadila, da sem kronično nenaspana!user posted image

Zvesta vem, da je odveč, da ti rečem ne sekiraj se, ampak veš da je moj mali tudi pred dvema tednoma štrajkal na zizi,pa sem se jokala in sekirala do take mere da smo šli k pediatru, ki je podal ono ful pametno dioagnozo "vaš otrok ima finte"user posted image user posted image user posted image  no pa je mali čez kaki teden končal s štrajkom in zdaj spet visi na zizi po pol ure in ful vleče!!!!

tak da ne obupat, bo jedel, ko mu bo!vem da tebe še bolj frustrira ker na flaški dejansko vidiš koliko poje, ampak saj bo, boš vidlauser posted image

za Izakauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
5.12.2007 9:00:02   
Anonimen
jutrouser posted image

vse dobro našim bolnišničarjemuser posted image

zvesta s tem se tud jaz ubadam, se mi zdi da nič ne jeuser posted image čeprav midve sma samo na zizi, edin kolker je dobla za poskusit ono banano pa koren...ker to isto, takoj ko je en šum ali kaj, se že dviguje in firbca in je gotovo hranjenjeuser posted image tko da tud ne vem....bi bogle v klet v čisto temo hodit jest, pa še tam bi jo kaj nerviralouser posted image ampak sem se odločla da se ne obremenjujem s tem, ker pač....kaj vem...dokler vsaj minimalno napreduje pa je zadovolna in kar pač še more bit teh znakov da ni sestradana, se ne bom živcirala....že zgleda dobi v onih dveh, treh potegih vsaj ono približnouser posted image

dons mam avteka in grem malo okoli....do stare mame pol pa še k našim, nazaj grede pa lubija iz šihta pobratuser posted image

tašonka, da ti poročam - sem izrisala že karto, zdaj pa sem se spravla neki od aspektov čitat, za osvežitev malouser posted image tko da bo počasiuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
5.12.2007 9:03:23   
SANEK1
Bačko in Bojana, mi imamo podoben problem. Zaspi pol pa čez uro, dve tri ali več, začne stokat, se premetavat, takrat pomaga samo joška, enih 5-10 min. vleče, mislim da se samo carta, da ni lačna, pol zaspi in spet jovo na novo. Včasih je to tudi 10x na noč, spet drugič 3x. user posted image user posted image user posted image  Zato spi kar pri meni v postelji, mi je najlažje.
Nisem dovolj pametna kaj je to. Upam samo da je to spet samo ena faza in da bo hitro minela. Seveda pri vas tudi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.12.2007 9:06:47   
SANEK1
Ulla, kakšno telovadbo telovadiš? user posted image user posted image user posted image  
Meni gre že moj DVD malo na živce in bi rada menjala vrsto vadbe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.12.2007 9:06:51   
bojana2
SANEK...tud jaz za vsako stvar rečem, da je sigurno samo faza in bo že minil...pa je v večini primerov res tako...sej drgač se lahk pa samo sekiram non stop!! user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.12.2007 9:12:12   
siskamiska
Zvesta kot veš je naš David isti falot kar se tiče hrane. Če njemu ni za jest mi ne je tudi po 2 dni skupaj, potem pa mogoče en tretji dan ful je in potem se zgodba ponovi. Začaran krog ki mu ni videti konca. Se pa ne sekiram več dokler zgleda zadovoljen.
Mogoče ga res zobki matrajo, mogoče pa je le neješč.
Sem pa že sama uprašala P če obstaja kakšna stvar s čimer bi dvignila otroku apetit in žal ne.

Ali je mogoče katera zasledila v Slo tisti ležalnik za kopanje ki ga ima Rumba in je takrat pripopala slikco gor?

Dons zvečer pa Miklavž nosi, le glejte da boste fajn nastavile in kej dobile user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.12.2007 9:12:30   
bačko
Sem dodala v album sliko kako naša objema flašo!
Ja upam da bo to ponočevanje jih kmalu minilo!user posted image
Kako pa boste novo leto praznovale?

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
5.12.2007 9:14:00   
bačko
Siskamiska en ležalnik za kopanje sem jaz zasledila na bolhi!Samo ne vem če je tak kot ga ima Rumba.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
5.12.2007 9:17:50   
Anonimen
sanek neke vaje od cindyuser posted image user posted image zdej računam s tem da bom mela tako postavo kot onauser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
5.12.2007 9:17:55   
Anonimen
Hvala vsem za vzpodbudne besede. Res ste zlate....
Tudi jaz verjamem, da je to le faza. Le da se ta faza pri nas vleče že več kot en mesec. Malo me skrbi, ker mu teža niha, en dan malo gor, pa pol fejst dol, pa počasi nazaj gor, pa...
Imava danes teden P, pa se bom posvetovala. Ker je ubijajoče za mene, ko ga silim s hrano in zanj, ko je siljen.

Siskamiska, jaz sem ta podstavek vidla v BC.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
5.12.2007 9:20:53   
yudit
Dobro jutro mi smo kar dobro spali mala  se je sam enkrat zbudila pol pa ob 7 je že bila pokonci, zdaj pa že noriuser posted image , tečna kot sto user posted image ....freycha--za te pa Ditoda bo ta čimprej doma in da bo vse vredi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem tud delala odtise z barvicami ki se kupijo v papirnici sam, mala je tak nemirnada smo pol imeli sam  neko pacarijo user posted image , zdaj Lea sedi pri meni v naročju ker je v posteljici tečna in se joče,,,,,Dans je taki sonček sije lepo vreme , pol dobimo obisk  zvečer  pa gremo po nakup.....Aja če bo kera štajerka hodila  v Ikeo, bi prosila za oni stolček če lahko....lp

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
5.12.2007 9:23:23   
Anonimen
zvesta pospravi vago v kak element čimbolj zadaj, da boš mela eno uro dela, če jo boš hotla dobituser posted image pa samo izaka glej, kak se tiuser posted image bo kr boljše pomojeuser posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
5.12.2007 9:25:33   
Anonimen
Siskamiska, pa ga zdaj ne najdem v BC, imajo ga pa v tule:

http://www.bolha.com/oglas2691190

http://64.233.183.104/search?q=cache:StOf7sCi4AIJ:www.bolha.com/oglas2271347+buddy+kopanje&hl=sl&ct=clnk&cd=2&gl=si

Jaz imam pa tole, ampak še nismo sprobali:

http://www.bolha.com/oglas2784996

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
5.12.2007 9:26:27   
rumba
Našadva se že izgubljata po Polikliniki. Itak me je moral user posted image  klicat, takoj ko sta stopila not, kam pa sedaj.... informacije pa so pred nosom.user posted image user posted image user posted image  Zdaj sta menda že na sprejemu. Hana se je, preden sta odšla, še enkrat prepričala, da ji bodo ziher dojenčka ven s trebuščka vzeli.user posted image  Pol je pa ugotovila, da so njene zizike bolj mjahne in da notri ni mlekca.user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa naj kdo reče, da nam ni prirojeno tole materinstvo.user posted image
zvesta, user posted image . karkoli bomo napisale, ti verjetno ne bo kaj dosti pomagalo. Poskusi se čimmanj obremenjevati, lahko da je kaka trebušna viroza (tega je sedaj fuuuul veliko in se lahko na zunaj sploh nič ne pokaže, ni driske, ni bruhanja, le neješčost), lahko bodo zobki, lahko ima finte.... Julija je že vesčas taka. Pa vse to vem, pa me še vseeno skrbi, ko mi po celi dan in več NIČ ne poje. Kaj čmo, mamice smo in nas valda skrbi za svoje pikce.user posted image  Tudi njo vse zmoti. Ona bi se dojila izključno na postelji doma! Kriza! Ni šans kje drugje, je takoj vik in krik. Mora biti koma utrujena, da malo potegne.

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska
Ali je mogoče katera zasledila v Slo tisti ležalnik za kopanje ki ga ima Rumba in je takrat pripopala slikco gor?

A v Šparu ga ni? Pa Ariel mogoče?

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska
Dons zvečer pa Miklavž nosi, le glejte da boste fajn nastavile in kej dobile user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi, pa sem sama doma.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.