Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 23:30:12
|
|
|
|
baja*
|
Midva sma naredila odtise stopal, ko je bil mali star 16 dni . Uporabla sma kar tempare , malo sma se ****, ko sma dol spirala, a je šlo. Mogla sma pa kar ene parkrat ponovit, ker je mali vedno glih te zmigal . Sma jih pa poskenirala in jih dodala na zahvalo za darila in čestitke ob rojstvu. Je ful lušno izpadlo . Odtis rokice pa je ostala samo ideja , kak hudiča pa se naj tega lotiš? babike, jaz se poslavljam za dans, nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 23:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz še zdaj študiram, kaj bi naredila, da bi dala kaj glede Patricka.. Odtis noge ali pa roke, to ne, ker bo vse zapacano, ni miren nikoli.. Sem mislila, da bi kar koledar sestavila... Sama.. No, bom že videla.. Jaz Patricka sploh ne zastopim... Cel dan bi samo spal, buden je kakih 3-4 ur na dan, potem pa še ponoči spi lepo.. Me mora kaj skrbet? Freycha, Rumba Poldy, lepo pupiko maš, kako je lepo bučkasta Lea, Živa, Tilen, vse najboljše Jutri vam moram eno slikico pokazati, pa en video Grem raje spat, kljub temu, da pridno spi ponoči, se lahko kdaj kontra zgodi.. Nočka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 6:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Sicer sem zgodnja, a je noč bila zelo solidna. Se ne smem pritoževat. Izak zdaj gruli v postejici, jaz pa ne morem nehati misliti na Dito, ki je revica lačna.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 7:26:07
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro.Tudi jaz mislim na vas, Freycha in Rumba, na vaše sončke in družine in verjamem, da se bo vse dobro izteklo. Babike, ne se matrat z Das maso za odtide rokic in nogic, ker je ful zaj . Jza sem to že poskušala in je nastala sama packarija. V to maso je potrebno ful prtisnit not in Živa nekak ni hotela sodelovat Jza pa tudi nisem imela občutka koloko lahko prtisnem. Zato sem pol vzrla šminko, ji namazala rokico in nogico, odtisnila na navaden papir, lepo se je spralo dol, napisala datum, dala v okvir in je bilo v 5 min. fertig, brez nekie večje packarije
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 8:12:41
|
|
|
|
bačko
|
Dobro jutro!Sem končno prebrala za nazaj. Freycha in Rumba držim pesti za vajina sončka in bom mislila na vas. Naša je pa zbolela.Mož je bil prehlajen in zgleda se je nalezla od njega.Ji teče iz noseka, kiha in kašlja.Vročine pa nima.Tako da ne bova nič šle ven vsaj ene 3 dni.Oziroma dokler se ne pozdravi.Če bo pa še vročino dobila bom pa šla k zdravniku.Sem malo gledala koliko so kaj veliki vaši otroci in težki in sem ugotovila. da naša vodi. Me pa nekaj zanima.Žana se ponoči kar naprej premetava.Ali se še od katere?Ko zaspi je do ene 3 ure uredu potem pa se zbudi in jo nahranim potem pa se samo še premetava in mogoče kaj malega še zaspi.To mi počne kakšen teden.Ob 5 je pa že itak pokonci.Res pa da gre spat že ob osmih in jaz tudi z njo.Se vsaj malo naspim.Jaz sem bolj polh in sem čez dan kar zaspana in zato spijem dosti kave. No bodite pridne in upam da so vaši srčeki zdravi!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 8:42:43
|
|
|
|
bojana2
|
Dobro jutro... Eno za Dito in Hano...pa za mamici! Punce, če delate odtise so super prstne barve! Mi jih v vrtcu že v jaslih uporabljamo in so super...fajn se sperejo, niso škodljive...res pa je, da dobiš le osnovne barve, pa sej itak majo malčki radi žive rdeče, rumene, zelene...barve! Ja moji malčki so vedno uživali, ko smo ustvarjali z njimi (starši so bili pa navdušeni nad izdelki)! Bačko...pr nas je zlo podobna situacija zadnje čase...ene 4 ure spi, pol jeva pol je pa bolj tko, tko...proti jutru se pa itak sam še premetava, obrača, godrnja...jaz pa upam na vsako minutko spanja...tud jaz sem en velik polhec, kave pa nikol nisem pila, zdej jo pa že ene 3 tedne kr vsak dan...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 8:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz pa spet jočem kot mala beba... sem z živci čisto na koncu.... Izak že par dni spet odklanja hrano v vseh mogočih oblikah. Ne ziz, ne flaša, ne gosta hrana... On ni lačen. Prelisičim ga lahko tako, da ga uspavam in ga nahranim v spanju. In ne, ne boli ga grlo. Zdaj mi ga je spet uspelo uspavat, ker od včeraj zvečer še ni jedel. Glih mu dam flašo, parkrat potegne, potem pa zazvoni telefon. On on več ne bo jedel. Pa pika! Kaj naj nardim? Svetujte...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 8:49:42
|
|
|
|
bačko
|
Zvesta z veseljem bi ti svetovala samo tudi jaz ne vem kaj bi naredila.Pomoje ti bo katera ki ima več otrok sigurno dobro svetovala.Jaz ti pošiljam samo in držim pesti da bo kaj kmalu bolje.Aja pa še solzice ti bom obrisala.NO tako, solze so obrisane.Ne obupati.Verjamem da ti je zelo težko.Kaj pa če bi poklicala pediatra?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 8:51:30
|
|
|
|
bačko
|
Bojana2 jaz sem si zadnjič kar red bull kupla da sem k sebi prišla.Med nosečnostjo sem kar naprej spala.Zgleda da je Žana po očiju.On bolj malo spi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 8:56:30
|
|
|
|
SANEK1
|
Zvesta, ne . Tudi jaz ti pošiljam Kaj pa če so res zobki, saj veš eden izmed simpotomov je neješčnost
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 8:58:13
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bojana2 jaz sem si zadnjič kar red bull kupla da sem k sebi prišla.Med nosečnostjo sem kar naprej spala.Zgleda da je Žana po očiju.On bolj malo spi. Ja Bačko, tud moj mali je zgleda po očiju..po men sigurno ne... ...sem pa zadnje čase ful velik o nosečnosti razmišljala, zadnje 3 mesece sem bila doma in sem si RES privoščila spanja...FUUL! In je toolk pasalo...zdaj se mi pa kolca po tistih časih - no, samo glede spanja!! Zvesta... ...če kaj pomaga - pr nas je isto...gospodič noče jest, le ko napol spi poje nekaj ml...sicer ima še veliko zaloge, tko da ne paničarim...ŠE zaenkrat...poje lih polovico, kot je včasih...tko da bom še mal počakala - imamo pa v soboto pediatra, tko da če se ne izboljša, bom pa tam za mnenje vprašala.... tud jaz mislim, da so zobki!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 8:58:58
|
|
|
|
nia30.6
|
dobro jutro mame! noč ista kot vedno, sem se že navadila, da sem kronično nenaspana! Zvesta vem, da je odveč, da ti rečem ne sekiraj se, ampak veš da je moj mali tudi pred dvema tednoma štrajkal na zizi,pa sem se jokala in sekirala do take mere da smo šli k pediatru, ki je podal ono ful pametno dioagnozo "vaš otrok ima finte" no pa je mali čez kaki teden končal s štrajkom in zdaj spet visi na zizi po pol ure in ful vleče!!!! tak da ne obupat, bo jedel, ko mu bo!vem da tebe še bolj frustrira ker na flaški dejansko vidiš koliko poje, ampak saj bo, boš vidla za Izaka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro vse dobro našim bolnišničarjem zvesta s tem se tud jaz ubadam, se mi zdi da nič ne je čeprav midve sma samo na zizi, edin kolker je dobla za poskusit ono banano pa koren...ker to isto, takoj ko je en šum ali kaj, se že dviguje in firbca in je gotovo hranjenje tko da tud ne vem....bi bogle v klet v čisto temo hodit jest, pa še tam bi jo kaj nerviralo ampak sem se odločla da se ne obremenjujem s tem, ker pač....kaj vem...dokler vsaj minimalno napreduje pa je zadovolna in kar pač še more bit teh znakov da ni sestradana, se ne bom živcirala....že zgleda dobi v onih dveh, treh potegih vsaj ono približno dons mam avteka in grem malo okoli....do stare mame pol pa še k našim, nazaj grede pa lubija iz šihta pobrat tašonka, da ti poročam - sem izrisala že karto, zdaj pa sem se spravla neki od aspektov čitat, za osvežitev malo tko da bo počasi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:03:23
|
|
|
|
SANEK1
|
Bačko in Bojana, mi imamo podoben problem. Zaspi pol pa čez uro, dve tri ali več, začne stokat, se premetavat, takrat pomaga samo joška, enih 5-10 min. vleče, mislim da se samo carta, da ni lačna, pol zaspi in spet jovo na novo. Včasih je to tudi 10x na noč, spet drugič 3x. Zato spi kar pri meni v postelji, mi je najlažje. Nisem dovolj pametna kaj je to. Upam samo da je to spet samo ena faza in da bo hitro minela. Seveda pri vas tudi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:06:47
|
|
|
|
SANEK1
|
Ulla, kakšno telovadbo telovadiš? Meni gre že moj DVD malo na živce in bi rada menjala vrsto vadbe.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:06:51
|
|
|
|
bojana2
|
SANEK...tud jaz za vsako stvar rečem, da je sigurno samo faza in bo že minil...pa je v večini primerov res tako...sej drgač se lahk pa samo sekiram non stop!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:12:12
|
|
|
|
siskamiska
|
Zvesta kot veš je naš David isti falot kar se tiče hrane. Če njemu ni za jest mi ne je tudi po 2 dni skupaj, potem pa mogoče en tretji dan ful je in potem se zgodba ponovi. Začaran krog ki mu ni videti konca. Se pa ne sekiram več dokler zgleda zadovoljen. Mogoče ga res zobki matrajo, mogoče pa je le neješč. Sem pa že sama uprašala P če obstaja kakšna stvar s čimer bi dvignila otroku apetit in žal ne. Ali je mogoče katera zasledila v Slo tisti ležalnik za kopanje ki ga ima Rumba in je takrat pripopala slikco gor? Dons zvečer pa Miklavž nosi, le glejte da boste fajn nastavile in kej dobile
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:12:30
|
|
|
|
bačko
|
Sem dodala v album sliko kako naša objema flašo! Ja upam da bo to ponočevanje jih kmalu minilo! Kako pa boste novo leto praznovale?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:14:00
|
|
|
|
bačko
|
Siskamiska en ležalnik za kopanje sem jaz zasledila na bolhi!Samo ne vem če je tak kot ga ima Rumba.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
sanek neke vaje od cindy zdej računam s tem da bom mela tako postavo kot ona
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za vzpodbudne besede. Res ste zlate.... Tudi jaz verjamem, da je to le faza. Le da se ta faza pri nas vleče že več kot en mesec. Malo me skrbi, ker mu teža niha, en dan malo gor, pa pol fejst dol, pa počasi nazaj gor, pa... Imava danes teden P, pa se bom posvetovala. Ker je ubijajoče za mene, ko ga silim s hrano in zanj, ko je siljen. Siskamiska, jaz sem ta podstavek vidla v BC.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:20:53
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro mi smo kar dobro spali mala se je sam enkrat zbudila pol pa ob 7 je že bila pokonci, zdaj pa že nori , tečna kot sto ....freycha--za te pa Ditoda bo ta čimprej doma in da bo vse vredi Jaz sem tud delala odtise z barvicami ki se kupijo v papirnici sam, mala je tak nemirnada smo pol imeli sam neko pacarijo , zdaj Lea sedi pri meni v naročju ker je v posteljici tečna in se joče,,,,,Dans je taki sonček sije lepo vreme , pol dobimo obisk zvečer pa gremo po nakup.....Aja če bo kera štajerka hodila v Ikeo, bi prosila za oni stolček če lahko....lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
zvesta pospravi vago v kak element čimbolj zadaj, da boš mela eno uro dela, če jo boš hotla dobit pa samo izaka glej, kak se ti bo kr boljše pomoje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 5.12.2007 9:26:27
|
|
|
|
rumba
|
Našadva se že izgubljata po Polikliniki. Itak me je moral klicat, takoj ko sta stopila not, kam pa sedaj.... informacije pa so pred nosom. Zdaj sta menda že na sprejemu. Hana se je, preden sta odšla, še enkrat prepričala, da ji bodo ziher dojenčka ven s trebuščka vzeli. Pol je pa ugotovila, da so njene zizike bolj mjahne in da notri ni mlekca. Zdaj pa naj kdo reče, da nam ni prirojeno tole materinstvo. zvesta, . karkoli bomo napisale, ti verjetno ne bo kaj dosti pomagalo. Poskusi se čimmanj obremenjevati, lahko da je kaka trebušna viroza (tega je sedaj fuuuul veliko in se lahko na zunaj sploh nič ne pokaže, ni driske, ni bruhanja, le neješčost), lahko bodo zobki, lahko ima finte.... Julija je že vesčas taka. Pa vse to vem, pa me še vseeno skrbi, ko mi po celi dan in več NIČ ne poje. Kaj čmo, mamice smo in nas valda skrbi za svoje pikce. Tudi njo vse zmoti. Ona bi se dojila izključno na postelji doma! Kriza! Ni šans kje drugje, je takoj vik in krik. Mora biti koma utrujena, da malo potegne. IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Ali je mogoče katera zasledila v Slo tisti ležalnik za kopanje ki ga ima Rumba in je takrat pripopala slikco gor? A v Šparu ga ni? Pa Ariel mogoče? IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Dons zvečer pa Miklavž nosi, le glejte da boste fajn nastavile in kej dobile Bi, pa sem sama doma.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.