|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
5.12.2007 13:16:37   
Freycha
mi smo že doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dali smo samo najbolj nujne preiskave čez, ker imajo na pediatriji noro stanje, en cel oddelek poln obolelih z rota virusom in bi bilo preveč nevarno, da kaj faše, če ostane tam.

Naredili so ji ultrazvok in po opazovanju ugotovili, da nima refluksa. Samo upam, da se ni nič videlo, ker je pojedla komaj polovico flaše, potem je pa od utrujenosti zaspala. So pa takoj potrdili atopični dermatitis in očitno to polivanje zaradi alergij. So ji vzeli kri in bodo pogledali. Drug teden moramo poklicati še za datum za 24urni PH test, da bodo spremljali kako je z njeno kislino, to je pa menda tudi vse. Aha, še blato moramo prinesti.

Jo moram pa pohvaliti, da je bila ORTO PRIDNA!!user posted image user posted image user posted image  Že noč je celo prespala, brez zbujanja, kar nismo pri njej več navajeni, zbudila se je glih prav, da sva jo oblekla in odpeljala. Nazadnje je jedla ob pol štirih in ob deveti, ko je navadno njena ura za hrano ni popolnoma nič sitnarila. Potem so jo pregledali, nič jokala, naredili prvi UZ, nič jokala, potem je pa ob cca 10h dobila končno flašo. No, pa še to je samo pol spila in zaspala. Med drugim UZ-jem je kar spala, edino, da je ornk kričala je bilo, ko so ji vzeli kri, ampak samo da so mi jo pripeljali nazaj v naročje se me je fejst stisnila in nehala jokat. Sploh ne morem verjeti, da je bila tako pridna. No in končno se je pokazalo, da je ta njena firbčnost dobra lastnost, ker se je z gledanjem naokoli tako zamotila, da je pozabila na to, da je lačna.

Me je pa en dogodek tako pretresel v bolnici, da sva se z Dito še bolj povezali in kar naenkrat sem eno tako močno ljubezen do nje čutila, da sem skoraj jokat začela. Namreč v sosednji sobici je bil en otroček (spola ne vem), ki je imel pljučnico in mu je voda zalila pljučka in so ga oživljali. Ker pa imajo sobice med sabo okna, sem lahko vse opazovala in sem kar cmok dobivala v grlu (no, pa jaz sem tut tak firbec, pa sem mogla gledat, čeprav mi je kar slabo postajalo). No, tisti otroček je šel iz približno normalne barve kože na čisto pepelnato in potem nazaj na neko bledo. Se mi je pa totalno zasmilil, ko se je cel regiment sester in zdravnikov končno malo umaknili od njega, pa sem videla, da je imel celo telo prepikano, ker so mu dajali injekcije, infuzije, kaj vem kakega boga še...... Zunaj so pa stali starši in babica čisto zeleni v obraz. Ej tega nobenemu ne privoščim videti, kaj šele doživljati.
Jebeš refluks, pa polivanje, pa vneto kožo, pa alergijo, pa tečnobo, pa nespanje itd..... Naši otročki so zdravi in srečni. Samo to je važno user posted image

Zdej je pa mala končno zaspala in še kar v jajčki spi, pa naj spi... danes je bil to naporen dan zanjo, no zame pa tudi. Sem zmatrana, kot bi ne vem kake ovire premagovala.

Rumba upam, da je s Hano vse ok in da je njeno počutje kar se da ok, za jutri bom pa držala pesti user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
5.12.2007 13:23:00   
siskamiska
Freycha user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela za Dito da nima refluksa.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.12.2007 13:30:20   
madejka
Freycha user posted image user posted image user posted image Samo da ste že doma. Presneto, da je Dita tud ta atopični dermatitis fasalauser posted image Ampak ti tak najbolje veš, da se s tem da normalno živet. Imaš prav, da ko vidiš kakšnp tako zadevo, si samo misliš, da fajn, da je vsaj zdrava!user posted image A tolko da je rota virusauser posted image Shit, mi pa nismo dali cepit... no bom pa doma do tretjega letauser posted image

Mateya ne se sekirat zarad tega "prijatelja". Je že bolje imet otročka kot vse bogastvo na svetu pa nobene sreče! Imam prijatelja, ki ne moreta imeti otrok, pa imata hišo in dva avta in redne službe, pa kaj jima to koristiuser posted image Saj si full želim, da bi jih lahko imela, ker sta res fajn in dobra človeka, ampak samo primer dajem, da materialne stvri nič ne pomenijo v tem primeru. Tud mi nimamo nič prav poštimano, še moj bo zgleda brez službe ostal... pa bomo že, glavno da je otrok zdrav!user posted image user posted image
Tud moj zelo dober prijatelj Maja še pogledat ni prišel... pa sem se nekak nehala sekirat... če njemu ni v interesu, kaj se bom jaz jezlauser posted image user posted image Imam pa polno novih znancev, kolegov in prijateljev, s katerimi se družim in mi je prav fajnuser posted image
In mateya IMAŠ NAS!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.12.2007 13:32:46   
madejka
Zvesta taki dnevi in noči minejo! Tud mi smo imeli take probleme z nespanjem in nejedenjemuser posted image Pa se slej ko prej poštima!user posted image Pa objemček za tebe!

Siskamiska kak ste???user posted image

Rumba poročaj kako bo! Pa le glej, da boš Hani pomagala otročka vzgajat!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.12.2007 13:34:48   
nia30.6
Freycha juupii za Dito, sem vesela!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.12.2007 13:41:20   
Anonimen
Freycha.... bravo za Dito... res je pogumna... Pri atopičnem dermatitisu pa ji bo tudi lažje, ker že sama veš kako in kaj....

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.12.2007 14:03:27   
Ronči
 Freycha super novice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.12.2007 14:11:28   
rumba
Jaz sem ravnokar z obiska pri Hani. Nastanjena je v ta novem prizidku ORL klinike, tako da imajo ful lepo sobico, naslednja vrata pa je igralnica s fuuuul igračami in prav luštno vzgojiteljico.user posted image  Pred pol ure jih je obiskal Miklavž.user posted image  Skretka, se jim ful dogaja in jim je lepo. Hani ni nič hudo, prav uživa, kot na počitnicah.user posted image  Mož bo lahko vesčas z njo, za 17€ dobi ponoči ležalnik. Drag ležalnik, a na stolu spati, hmmmuser posted image . Danes so jo še orng pregledali, baje sluh ni ravno ok, tako da bodo morali ustaviti neke še cevke, da se izboljša. No, tako na hitro. Lačna sem kot volk, si moram nekaj na hitro pripraviti.

Freycha, ful sem vesela za vaju!user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.12.2007 14:16:18   
Freycha
super Rumba, jaz sem pa za vas vesela, da se Hana tako dobro počuti.user posted image user posted image user posted image

Pa še enkrat hvala, da si me opozorila na možnost okužbe, ker sem full pazila in ko so jo hoteli dati v sobo z otročki z drisko sem samo rekla ne hvala.... pa so jo potem dali čisto nekam drugam. Pa dobro, da smo šli že danes domov, sicer bi mi tisto razkužilo razjedlo kožo, tako me je vse peklo in bolelo od njegauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.12.2007 14:28:08   
julij
Freycha, sem vesela za Dito. Prava korenjakinja!user posted image

Rumba, tudi nate in na tvojo Hano mislim. Da se bi še malecka naprej tako korajžno držala.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.12.2007 14:29:48   
siskamiska
Madejka uredu smo. David sicer še vedno prehlajen, Domen je pa ok.
Malo sem taka , nevem kako naj se pravilno izrazim- mogoče malo žalostna zarad tamalihdveh. Šele zdaj so se začele kazat določene težave, pol se pa še jaz sekiram in posledično je mleka občutno manj.....mah začaran krog ki mu ni videti konca ne kraja.

Ampak drugače smo pa ok user posted image .

Rumba super da se Hana dobro počuti user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.12.2007 14:32:32   
Freycha
šiškamiška jaz samo upam, da so to take stvari, ki se dajo odpraviti oz. popraviti user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.12.2007 14:35:39   
julij
Siskamiska, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.12.2007 14:37:02   
siskamiska
Freycha ja valda, vse bo ok, samo malo časa rabimo in veliko vztrajnosti.user posted image

Včeraj sem dala fantoma malo banane z mlekom in je David veselo papal, Domen pa ne ker se je kar davit začel ko je dobil v usta. Zgleda da bojo še borbe preden se bo naš fant naučil jesti po žlici.

Poldy a ima Urša kakšne težave z požiranjem GH zaradi hipotonije?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.12.2007 14:41:53   
mateya24
Rumba, user posted image user posted image user posted image  za Hano...pa držimo pesti, da bo vse ok in se bo dobro držala.user posted image user posted image user posted image

Freycha, tud user posted image user posted image user posted image  za Dito.

Siskamiska za tebe pa user posted image user posted image , bo že minilo.
Pa mislim, da si ti spraševala za oni stolček oz. ležalnik za v banjo...moja mami ga je prinesla Zali iz Lecelrca, je dala 11Eur, pa par centov se mi zdi.

julij...sta bli dans z Ano kaj veni?! Tukaj je še zdaj taka meglauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mateya24 -- 5.12.2007 14:50:00 >

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.12.2007 14:47:31   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Jebeš refluks, pa polivanje, pa vneto kožo, pa alergijo, pa tečnobo, pa nespanje itd..... Naši otročki so zdravi in srečni. Samo to je važno user posted image

Se čist strinjam!! user posted image  user posted image
Upam, da je blo z dojenčkom s pljučnico vse ok! user posted image

Dita in Hana...user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.12.2007 15:13:08   
julij
Mateya, ja sma bile. Sma šle okrog poldneva, šle do avtopralnice, da sma vidle, če ati kaj dela.user posted image  Pol pa do trgovine, malo zapravle, pa nazaj proti domu. Mala je postala prava radovednica. V trgovini tak steguje vrat, da ja ne bi kaj zamudila. Pol pa zaspi 10 metrov pred bajto. In jo pustim kar v vozičku pred vhodnimi vrati. Pa celo bajto zluftam, ker imam vrata odprta.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.12.2007 15:16:12   
pupi
od doma prinese ležalnik, pa če je nimate kar napihljivo blazinouser posted image ! Oprosti malo popestritve!!

user posted image user posted image user posted image za obe Dito in Hano!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.12.2007 15:17:07   
pupi
Ne vem zakaj mi začetka ni zagrablo!!user posted image

Kaj pa če si od doma...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.12.2007 15:27:21   
Anonimen
NOVIČKA!!!!

Ker smo zadnji dve noči pridno prespali in ker podnevi pridno spimo, je Miklavž spregledal, da malo manj jemo in je Izaku prinesel PRVI ZOBEK. user posted image user posted image user posted image user posted image

Res je... Levo spodaj je enkica prebila dlesen in se z nohtkom že fajn čuti žagica. Vidimo ga pa še ne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se kar zjokala od sreče...

No, pa v kratkem se bom tudi kaj jokala zaradi ugrizov pri dojenju.

Joj, sem vesela...

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.12.2007 15:33:38   
Freycha
Čestitke Izak!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.12.2007 15:36:07   
Anonimen
A dej, Freycha... sem vidla čestitko, pa sem se spet zjokala...

Zadnje dni samo jočem... Od veselja, od žalosti, od razočaranja, od presenečenja... Ni da ni... Kdaj bo konec teh hormonov? user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.12.2007 15:37:39   
julij
Zvesta, otroci odraščajo!  user posted image   Bravo za Izaka!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.12.2007 15:41:03   
corfu
Zvesta, da nisi ti nosečauser posted image , pa čestitke za zobekuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.12.2007 15:42:52   
mateya24
Zvesta, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izaka... priden fant! Zdaj vsaj veš zakaj je bil tako nemiren zadnje noči.

julij, a atiju v kontrolo kaj..že zdaj jo to nauči user posted image   sem vidla že zadnjič ja, da sam gleda okol, kaj bi blo novega..prava mala babnca je žeuser posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.