Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 20:56:16
|
|
|
|
Češnca
|
Takole Anžej posluša radio... z usti...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 21:29:51
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poldy uf, v bistvu zaradi hipotonije in erbove pareze Kaj je to erbova pareza....?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 21:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
tkole, ula že spi, kr ne morm verjet no... prej sem ji koren skuhala kaki podvig je bil to, jao...itak samo za probat malo, pa nisem hotla celga ogromnega korena kuhat, samo 2 kolobarčka...in mi je blo glupo v eni veliki rangli to kuhat, pa sem v oni tamali đezvici za kavo je mojga kap skor k je vidu ni ji bil všeč...sam krepala kake face to je to.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 21:50:54
|
|
|
|
bojana2
|
Freycha, Dita in Rumba, Hana...držim pesti, da bo vse ok!! Poldy tale tvoja Urša je pa res carka....kr sama že žličko drži... ...mislim pa, da jo bo po kg moj mali nesu...mamo v soboto posvetovalnico pa bomo vidl...smo že bliz 8...sam je tud velik kr... ..frajer...ne vem po komu se je vrgu...k midva z sva ena srednja žalost...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 21:56:57
|
|
|
|
Freycha
|
Mislim, da Dita ve, da se bo nekaj dogajalo, čeprav sva oba z dragijem zelo mirna. No, ona ni. Tako vznemirjene je nisem videla že dolgo časa, oči je imela čisto kalne in rdeče okoli oči, zaspana tako, da ni mogla gledat, pa vseeno ni hotela zaspati. Sem jo hotela še skopati, pa je potem nisem, ker bi jo mučila. Zdej pa noče zaspat, kar joka se in me je že kar strah, kaka bo noč. No, v glavnem, ob 3.30 jo moramo zadnjič nahraniti, potem mora pa biti tešča.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 21:57:16
|
|
|
|
pupi
|
Lea, Živa, Tilen z mamicami vred ob mesečnici!! Ulla kake vaje pa delaš, ko telovadiš. Jaz sem se kar lepo redit začela mam še kar 5 kg več, pa čeprav jih je blo po prihodu iz P samo 3 !! Jaz bi mogla orbitreka zajahat, kaj misliš da kaj pomaga . Glede spanja pa ma naša tak kot je imela včeraj na primer tudi včasih fore, da jo položima v postlco in se dere kot da bi jo s kože jemal. Danes pa je po 17i uri nisem pustila spat več, sem pač norela okrog z njo in je zaspala ko topek res da že pri flaši in zmazala samo 100ml, ampak drenja pa le ni blo. Me pa zanima kak dolgo bo ponoči zdržala No naša tamala je z mano vred bla tečna, da je kar glava bolela, pa meni se ni dalo sem se pa zdaj zvečer vseeno k sebi spravla in likala eno uro. Medejka kje pa imata vidva pediatrinjo? Poldy prava asica je ta vaša Urša kak sedi v stolčku!!! Freycha pa Rumba držim pest za vajine pikece, bom mislila na vas!!!!!!!! Erbova pareza pa se mi zdi ,da je nek živec v rami " poškodovan" Poldvy popravi me in se mi zdai da to pride zaradi poroda Kak pa hočem bit pameta, da kar boli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 21:58:56
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Mislim, da Dita ve, da se bo nekaj dogajalo, čeprav sva oba z dragijem zelo mirna. No, ona ni. Jaz pa mislim, da kljub temu da sta na videz mirna, nista, ker noben starš ni ko je treba otroka v bolnico peljat. Tamala pa valda da to čuti!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:03:41
|
|
|
|
poldy
|
erbova pareza ali pareza brahialis, je poškodba živca do katere pride med porodom. Urša je bila velika porod je potekal dokaj hitro in se verjetno ni imela časa popolnoam obrnit v porodnem kanalu in ramica ni šla skozi, zato si je zlomila ključnico in natrgala živec. Hvalabogu si ga je samo čisto malo natrgala in se je že skoraj čisto zarasel, če bi si ga bolj bi se roka lahko začela sušiti ali pa bi bila v najhujšem primeru čisto neuporabna. Brez skrbi, to se ne zgodi velikokrat! Smo imeli pač malo smole in veliko sreče. Vse najboljše vsem, ki praznujete
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:06:20
|
|
|
|
poldy
|
ja pa freyci,rumbi Diti in Juliji
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:06:44
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha in Rumba , za vajini pikici Dito in Julijo pa , Držite se. Z mislimi samo pri vas!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:06:53
|
|
|
|
poldy
|
pa lahko noč, mi že spimo, upam, da bo trajalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:08:43
|
|
|
|
Anonimen
|
pupi delam po enmu dvd-ju, k mi je tašonka poslala sem vedno mislila da je to kr neki, no zdaj sem se pa vseeno lotla...pa so kar hard vaje mislim da čez pol leta bom zmogla tak tempo, jaz pa sanjam da bo že vidno kaj ampak vsaj spravila sem se, sem kar ponosna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:18:00
|
|
|
|
Ronči
|
Rumba in Freycha .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:18:59
|
|
|
|
baja*
|
Freycha Dita se mi je pa ful zasmilila, ko sem brala tvoj post . Pa verjetno bo kr hudo zjutraj, ko ji ne boš smela dat za jest, bogica mala. Daj ji enga lupčka od nas treh Poldy hvala bogu, da se je vse dobro izteklo z Uršo! Prava babnca je že . nek čudn občutek tesnobe me grabi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:23:12
|
|
|
|
baja*
|
rumba si niti ne predstavljam kake misli ti vse hodijo danes po glavi... Upam, da se boš vseeno kaj naspala danes. Pa držim pesti, da bo res lahko eden od vaju z dragim skoz pri Hani joj, kak preveč samoumevno jemljemo zdravje!!!! Premalo se zavedamo, kakšno srečo imamo!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:41:09
|
|
|
|
krkatja
|
Freycha , Rumba držita se, Dita in Hana sta korenini, tak kot vsi naši mali sončki. Bolj je hudo za nas, starše. Jaz bi se verjetno jokala že ko bi zagledala H znak (glede na to, da sem komaj zadrževala solze pri prvem cepljenju), pa sem drugače kar trdna. Da še poročam, kako sva z Jurijem delala odtise nogice: eno veliko skropucalo. Od desetih odtisov je samo eden približno podoben podplatu. Ostali so zeleni zmazki. Jutri grem kupit das maso in gips. Pa ful težko sem sprala barvo, ki se mu je nabrala za nohti na nogi...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:53:35
|
|
|
|
pupi
|
Ulla pa kaj hrbtenica pri tem ful trpi, ker bi te jaz tudi prosla, če bi mi to lahko poslala in ti jaz prazen DVD pošljem. Samo kaj ko so pri meni še ful omejitve zaradi hrbtenice. Rumba jaz pa mislim in držim pesti da bo nekdo lahko s Hano, saj pa živimo 21.stoletju in kolko vem bi se moglo dat bit poleg otroka!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:55:01
|
|
|
|
pupi
|
Vidim da ste že vse mrknile, grem jaz tudi LN
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 22:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
joj pupi ne vem...dej naslov na zs pa ti pošlem, pa boš vidla kak je...pa makar vprašaš a je ok...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 23:00:19
|
|
|
|
madejka
|
Pupi P imava na Žitni, pri železnici dr. Skokovo in je ful dobra! Baja tud jaz sem že to razmišljala, kako to, da ti nekdo želi zdravja zdaj nekaj dejansko pomeni in celo zelo pomemben je! Pred se mi je to zdela samo oguljena fraza...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 23:01:46
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: krkatja Da še poročam, kako sva z Jurijem delala odtise nogice: eno veliko skropucalo. Od desetih odtisov je samo eden približno podoben podplatu. Ostali so zeleni zmazki. Jutri grem kupit das maso in gips. Pa ful težko sem sprala barvo, ki se mu je nabrala za nohti na nogi... Kakšno barvo, ste to kupili? Sem jaz tudi o tem razmišljala, čeprav mi je žal da nisem že prej pa bi lahko vsak mesec delala odtise.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 23:03:12
|
|
|
|
madejka
|
Pupi dobra ideja! No grem tud jaz čimprej spat... drugač bom spet cela zalimana! Brrr kak je mrzlo... se mi sploh ne da pod tuš
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 23:04:42
|
|
|
|
Freycha
|
no, zdej jo bova probala drugič dati v posteljo in upam, da tokrat zaspi lahko noč babike in res hvala za dobre želje in misli in vse pikapolonice. Zlate ste
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 23:10:14
|
|
|
|
krkatja
|
Uporabila sva akrilne barve. So se lepo sprale s kože. Ratalo pa ni zato, ker naš tamali ne more bit pri miru. Preveč je zvijal podplat, pa brcal in drsel z nogo po papirju.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 4.12.2007 23:30:02
|
|
|
|
madejka
|
Freycha držita se jutri!!! Nočko babike!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.