|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
5.12.2007 15:43:01   
corfu
Freycha, Rumba super za vajini princeskiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.12.2007 15:44:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Zvesta, da nisi ti nosečauser posted image , pa čestitke za zobekuser posted image

Hvala vsem za čestitke...

Corfu... bom ti rekla isto, kot zadnjič Freychi: Od česa, a od Svetega duha?

Mogoče pa Miklavž danes kak hopa-cupa prinese. user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.12.2007 15:44:55   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

A dej, Freycha... sem vidla čestitko, pa sem se spet zjokala...

Zadnje dni samo jočem... Od veselja, od žalosti, od razočaranja, od presenečenja... Ni da ni... Kdaj bo konec teh hormonov? user posted image

zvesta, da nisi ti res noseča. Mislim taki izpadi hormonov so navadno značilni samo za nosečniceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.12.2007 15:58:21   
corfu
Zvesta pol pa ti tvojemu danes za miklavža naredi zasedo user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.12.2007 16:00:08   
Anonimen

Zvesta pol pa ti tvojemu danes za miklavža naredi zasedo user posted image user posted image user posted image

Ja, pa bova jutri hodla okrog ko 2 parklja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.12.2007 16:07:11   
corfu

Ja, pa bova jutri hodla okrog ko 2 parklja. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.12.2007 17:01:57   
rumba
Ooo, nobene ni tukaj. Kaj so vas vse parklji odnesli?user posted image user posted image user posted image
Ja, pol pa nič.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.12.2007 17:03:15   
Freycha
Smo smo.... malo tu, malo pa Dito animiram, da ne cvili.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.12.2007 17:04:55   
mateya24
jaz jaz jaz sem tu...user posted image  se dolgočasim malo...mala spi, ati v službi, mami pa kje drugje kot pa na rruser posted image

SAm druge pa je res parkelj odnesel ja!

In kakšne so kaj novičke o tvoji pikici rumba?!?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.12.2007 17:09:23   
bojana2
Izak  user posted image  user posted image  za zobček...uh zdej se bo pa počasi začelo...bodo julijskim otročkom začeli zobki rast....user posted image ....user posted image

Naš mali je pa danes pravi car...ma ga moram mal pohvalit k je blo pa včer za znoret...je čez dan spal 2x po eno uro in 1x1,5 ure, pa zdele spet spi....user posted image  user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.12.2007 17:21:22   
SANEK1
Freycha in Rumba, zelo sem vesela, da sta vajini pupi tako hrabri in vse tako lepo pridno prenešata.user posted image user posted image user posted image , pa tudi mamici si zaslužiat user posted image user posted image user posted image .

GO,GO,GO IZAK!!!! Bravo fant-čestitke za zobka!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.12.2007 17:30:12   
baja*
Samo na hitrco, ker ni dost časauser posted image

Hura za Dito in Hanouser posted image  user posted image  user posted image  Kak sta korajžni!! user posted image  Freycha sem glih včeraj napisala, kak preveč samoumevno jemljemo zdravje!
Rumba, ti boš pa hitro babicauser posted image .
Izaku čestiitke za prvi zobek! user posted image
Siskamiska pa rabi en objemček user posted image

Rene je danes dopolnil POL LETA user posted image  user posted image  user posted image . Dobil je prvo gosto hrano - japkouser posted image . Sprejel jo je tak pačuser posted image , malo čudno se mu je zdelo, ker ni kar steklo po grlu in ni točno vedel, kaj si naj začne s tem v ustih, malo je šlo dol, malo pa nazaj venuser posted image  .

se še javim kaj zvečeruser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.12.2007 17:36:39   
rumba
Rene, čestitke za pol leta!user posted image user posted image user posted image
Izak, user posted image  za prvi zobek.user posted image
siskamiska, user posted image  Upam, da se že kaj bolje počutiš. user posted image
mateya24, nič še ni novičk. Možek je z njo, verjetno se igrajo. Danes ne bo nič posebnega. Niti še ne vem, kdaj je jutri operacija.user posted image

Hana se vsem zahvaljuje, da mislite nanjo. Prepričana sem, da ji ta pozitivna energija dobro dene. Hvala!!! Zlate ste!user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.12.2007 17:37:24   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Punce, če delate odtise so super prstne barve

Kaj točno tako se jim je reče, ker grem danes v napad po barve, saj jih majo verjetno v vseh papirnicah, a ne?

Te sem vam jest sicer že zadnjič omenila... Mi imamo: EberhardFarber Prstne barve Mali.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.12.2007 17:38:37   
Češnca
Rene user posted image user posted image user posted image user posted image  samo zate!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.12.2007 17:39:31   
nia30.6
bravo Izak! no Zvasta ti pa si se tak sekirala, mogoče bi pa on že kaki šniclček maznil?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.12.2007 17:41:48   
Anonimen
Rene.... čestitke za pol svečke. Pa dober tek! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.12.2007 17:43:50   
Češnca
Freycha user posted image  Da sta le doma in da je bila Dita tak user posted image ! So tud meni kar solze v oči stopile, ko sem brala tvoj post... Danes se še bolj pocrkljajte kot ponavadi! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
5.12.2007 17:55:50   
Češnca

NOVIČKA!!!!

Ker smo zadnji dve noči pridno prespali in ker podnevi pridno spimo, je Miklavž spregledal, da malo manj jemo in je Izaku prinesel PRVI ZOBEK. user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Jupiiiiiii! No, vidiš kje je tičal problem. user posted image

rumba mala je pogumna! user posted image  da bo šlo še naprej kot po maslu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.12.2007 17:59:27   
Češnca
Anžej se je pritožu, da ga nič zraven ne pustim. Vam sporoča sledeče:

Mmmmmmmkk lmcp kšc> ,knŁ,loxjcphhpccccccx ]ggb n

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.12.2007 18:09:50   
Ajvy
Freycha, super da ste doma in da vsaj približno veste kje stojite.....

Mateya, jst sem tudi par prijateljev na ta način zgubila, a se ne sekiram, zgleda da to niso bili...

Rumba, super da se ima Hana tak fajn, si lahko mirno potem odšla domov....

Siskamiska, se mi je zdel ,da ti neki ne štima, ker se nisi nič javlauser posted image  za vas

Zvesta, vidiš da ima vsaka stvar svoj namen...user posted image  za zobeka
Kar se tiče pa jokanja, sem pa jaz ista cmera......če te smem potolažit

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.12.2007 18:11:47   
Ajvy
Rene, čestitke za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.12.2007 18:34:31   
kapica
Freycha, bravo za dito in njen pogumuser posted image user posted image user posted image .
Rumba, kaak lepo, da se hana dobropocutiuser posted image user posted image in da ati lahko zraven spiuser posted image user posted image .
Zvesta, bravo za zobekauser posted image user posted image user posted image .

Mi smo bili v ikei in vse sorte nskupiliuser posted image user posted image .

Se mi pa dino mal cudno obnasa. imam obcutek kot da ne dobi dovolj luftauser posted image oz spisca tako smesne glasove, ki mi niso poznani. Je bil v ikei tako, ko smo bili ze pred kaso, pa sva mislila da mogoce zato ker ej slab zrak, pa ker smo dolgo setali. Sedaj doma seuser posted image  pa nadaljuje in mi nic ni jasno. Sicer je dobre volje in ne kaze kaj hudega, sam ko recimo zrak zajame, se slisi kot mi ce se vstrasimo in tak zvok spustimo. Ne vem kako naj drugace opisem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.12.2007 19:01:01   
madejka
Samo da pojamram... moj dragi bo 17.12. ostal brez službeuser posted image user posted image user posted image Danes sva uradno izvedela, da ga nimajo več kam dat, ko pride sodelavka iz porodniške... Zdaj pa kombinirava kaj naprej...user posted image Jaz brez službe, on brez, v najemniškem stanovanju z otročkomuser posted image Ima katera kakršnokoli službo viška?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.12.2007 19:05:16   
Anonimen
Ojej, madejka.... To pa je darilo (not) za praznike...

Bom spremljala razpise še za tvojega... Kaj je že po izobrazbi?

Pa pogumno... se bo že nekaj našlo... Ko se nekje zaprejo vrata, se odpre okno...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.