mala pikica
|
Uh, čvekice,... Suzana če boš kje našla recept od mml za pomaračno marmelado, še meni pošlji link nočni pohodi... jaz še na srečo imam težav, no, upam, da jih zdaj tudi več ne bom imela, malo še naj moja pipica vzdrži da ne bom zdaj zadnje dni tekala na WC... o pomoči ste klepetale... jaz vsekakor mislim, da nam bo vsaj malo pomoči prav prišlo. No, če bi se jaz mogla sprijaznit s taščino pomočjo, potem raje 25 ur nad delam vse sama. Ampak na srečo mi bo mami pomagala. Mi že zdaj kaj polika, pa ploščice po tleh pobriše,... za mojo zlato mami Sicer pa jaz se vsekakor ne bi pustila, vsi pravijo, da ne smemo dovoliti, da nam drugi solijo pamet, še vse so zmogle, potem bomo tudi me. Za pospravljanje se jaz ne branim, ampak glede otroka pa ne bom dovolila, da mi bodo drugi solili pamet. Uf, to pa me razjezi nalin v tretje gre rado Obešalniki pa so seveda prav prišli, hvala še enkrat! koala verjamem, da te bodo jutri razveselili z dobrimi novicami. Mislimo nate, jutri pa čimprej sporoči, kako in kaj urssyy jaz sem te že pogrešala. Upam, da se vse čimprej zaceli in da boš kmalu v redu Samo, da je z malo princesko vse v redu! benika lepe stvari! Kaj ti sama pleteš? Pri nas naša mami skrbi, da nam ne bo cotk zmanjkalo mml hvala, da tako lepo misliš na vse nas Popoldan sem vas enkart prebrala, zdaj sem pa končno našla čas, da še kaj napišem. Zato pa je cel roman Drugače sem še kar v redu, razen seveda mojih oteklin... mml sem te že hotela vprašat, če se ti kaj sanja, zakaj te moje otekline iz dneva v dan bolijo Moram v četrtek omenit G. Ampak samo na dotik... Gležnji tako bolijo, kot da so polomljeni... Mogoče sem kje padla, pa je zato vse otečeno Bolne punce, hitro se pocajtajte S težavami pa čimprej vse šc, šc, šc, pa bo