|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
30.11.2007 19:43:31   
Tejcha
Tevža, tale ideja z domačimi piškoti mi je pa superska!

Že iščem recepte za par vrst... in začnem jutr pečt. user posted image   Me sicer moj žica, naj že danes spravim nekaj skupaj (bolj pacastega alla "Valovi donave" al pa pijano nevesto... ) pa se mi, odkrito rečeno, ne ljubi. Ravnokar sem namreč spucala kuhinjo  in nimam namena tega dans še enkrat počet.

Dans me čaka še en kup za likat, pa posesala bom še preden malega odnese v mižule. Luštalo se mi je sicer kina(nekaj čist na izi), user posted image bi šel v savno, kar js ne smem... in zdej kuhava murko vsak na svojem koncu... in tud zarad tega dans ne bom ničesar pekla user posted image !

Lep večer in zrelaksiran vikend vam želiva s tamalo bibo. Tilen je pa itak spet z atijem potegnil...

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
1.12.2007 2:07:08   
incabinca
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

sirene- to mi je pa tko znano user posted image  .. drugače poznam en zbor iz tuhinja ali tam okolice pa se ne spomnim kako se imenujejo. tudi peli so na eni poroki in je bilo super.

Tisti so pa Mavrica.

Tudi me občasno pojemo na porokah, smo pa bolj taka gospel varianta a la happy day in podobne.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
1.12.2007 21:01:57   
yennika
Hej,
ja kje pa ste vse?Jaz sem slamnata, ati pije malega Nika, od sodelavca sinkota.user posted image Naj bo zdrav fant!

Mi smo bili pa danes gledat Nodija pri najboljšem sosedu.Je bil pa zgleda nek mlad fantič oblečen, ker je bil zelooooo suhcen Nodi z eno res veliko glavo-bom enkrat v priliki prilepla sliko, ko jo naložim gor na PC.In otroci so se ga v večini bali in jokali.user posted image Naš ga je sicer samo začudeno gledal....sma mu pa naštimala v avtu na poti tja risanko prihaja Nodi in je pol verjetno zato še bolj začudeno gledal.Mu ni blo jasno kako je prišel tja.user posted image

Nočko, grem gledat kmete, danes bo verjetno kar zanimivo.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
2.12.2007 14:50:32   
incabinca
Hej vikendašice :)

No, saj nimam kej napisat, ker je tu gor vse tako tiho...
Lovro je spet neki na pol bolan, včer je ful čudno hropel, sva šla k dežurnemu, ampak ni bila zihr če naj mu da inekcijo (ker ni dobr pljučk slišala, ker se je tolk jokal), tako da je rekla, da naj prideva nazaj če bo še slabše. Situacija se je rahlo izboljšala, sam še vedno ni dobro.
Nimam pojma ali ga bom ju3 peljala v vrtec ali ne... v bistvu upam, da ga bom lahko, ker imam v petek izpit in se moram fuuul učit.

Nodi in podobna kompanija  pa pri nas sploh še ni prišla v modo, jih Lovro še ne šlivi pet posto :)

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
2.12.2007 14:52:50   
incabinca
IZVIRNO SPOROČILO: tevža

7.12.2007 - Cantina ob 19.00 uri:

tevža
adrijana.sara
ajne
incabinca
Tejcha

Nataši

še katera? dajmo, user posted image akcija

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
2.12.2007 14:57:38   
incabinca

user posted image Naši septemberčki praznujejo:

user posted image  26.08.

BOROVNIČKA - NIK

user posted image   01.09.

YENNIKA - KLEMEN

user posted image 02.09.

ZALA ADL - ZALA

user posted image  02.09.

NATAŠI - TIMOTEJ

user posted image   03.09.

TANYKA - RENE
BUCHKA - FILIP

user posted image   04.09.

x_SREČKA_ - VESNA

user posted image   04.09.

INCABINCA - LOVRO
user posted image   06.09

JULAM - AMADEJ

user posted image   07.09.

ZVEZDA06 - EMA

user posted image   08.09.

NEN - NEŽA

user posted image   08.09.

PUPIKA - GAL

user posted image   09.09.

BUDA - TILEN

user posted image   09.09.

ADRIJANA.SARA - SARA

user posted image   10.09.

PRINCES - LIA

user posted image   10.09.

KATY - TILEN

user posted image   11.09.

ŽIŽA - URBAN

user posted image   12.09.

MATEJČICA - TOMAŽ

user posted image   14.09.

ANIKA_24 - LANA

user posted image   15.09.

ALENKA11 - ALEKSEJ
ANČ - TRISTAN

user posted image   15.09.

KALIPSO - ZARA
user posted image   16.09

MAJA81 - LARA MARIE

user posted image   22.09.

SONČICA - BENJAMIN
TEVŽA - MATEVŽ

user posted image   23.09.

SANJAS - MAKS OLIVER
user posted image   25.09.

ROSE22 - NEJA

user posted image   26.09.

AJNE - AJDA
user posted image   27.09.

DAJANAX - VITA

user posted image   27.09.

DALIN - ŽAN
MIRIJAM - TOBIJA
user posted image   30.09.

TEJCHA - TILEN

user posted image   03.10.

LINA - TRISTAN

21user posted image 12

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.12.2007 7:13:04   
incabinca
user posted image

No, bom pa še ponedeljek otvorila :)

Lovra je danes moja sister odpeljala v vrtec, ker sem ji avto posodila za v šolo, tako da sem se jaz ognila tisti naši kamniški jutranji gneči.

Zdaj sem si pa eno kavico privoščla potem pa učiiiit. :)

Punce, javite se kaj, pa dejte se še mal pofočkat za srečanje!!

Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.12.2007 7:22:55   
NATAŠI
jutroo

Evo pa smo v veselem decembru user posted image  user posted image

Vikend minil kot bi mignil, timoteju malo nosek nagaja, drugače pa za enkrat ok.

tevža timotej ima tudi suho kožo in sem začela uporabljati olje za tuširanje (pa se ne spomnim zdele od koga je) in ima med vsakim kopanjem v vodi to olje in tudi umijeva ga in ti povem, da je bolje

midva sva imela tud kino v planu pa je šlo vse po vodi ker sva dobila obiske. to s piškotki je meni tud user posted image , ampak joj... sploh ne vem kdaj naj jih naredim? Včasih sem full pekla to in ono, sedaj pa - nič user posted image

da vam povem, smo bili v petek v trgovinah. v eni je srečal timotej kravo (milko) in mu je bilo full zanimivo, me je zanimal če se bo bal, pa se ji je full smejal in ji na veliko mahal. v drugi trgovini smo srečali božička (ki je delal reklamo za fotoaparat ala razglednica) je bil pa tud čist navdušen, se je slikal z njim in sedaj je slikica na hladilniku user posted image . full mi je bilo super ko se ni nič bal, me pa zanima kaj bo sedaj ko se sreča z miklavžem.

drugače pa mi tudi ne poznamo še Nodija, Telebajskov in podobnih likov, ker ga risanke ne zanimajo NIČ. sploh nima obstanka pred tv niti par minut. Verjetno bo še prišlo, malo z zamikom.

Lep začetek delovnega tedna

Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.12.2007 8:00:56   
Tejcha
Dobro jutro!

Nataši, zdle te bom pa mal okrcala... In ta vikend se ni zgodilo nič  drugega "pomembnega"?  user posted image Si našla ali nisi? user posted image Sej ne vohunim za tabo, da ne boš mislila... Sem pa prebrala na porokah (ja, qrc, mogoče smo pa mi tud začel o tem razmišljat, pa me zanima, kak vse skupaj zgleda), da si mela probo? Dej poveeeeeej, noooo, user posted image .

Inca, mene tud čaka knjiga. Dans še ne. Jutri (joj, ko le ne bi tolk prestavljala)  Zdle se ravno odpravljava k zdravniku (grem dat moj dihalni aparat na  probo, če je že ok), potem pa še mal po trgovinah, da nabavim, kar mi še manjka za veliki M v sredo. Tolk o peki piškotov... Dans se jih lotim...

Tilnu tud do sedaj pravljični liki v povečani velikosti niso delali težav in me tudi zanima kak bo to zgledalo...

Zdej pa šibava, da ne bova pozna.

Pište kej!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.12.2007 8:07:58   
NATAŠI
tejchi  user posted image , no tko ti povem. našla sem obleko čist kontra tisti ki sem jo imela ogledano v Naj nevesti... tko ta je taka- moderna una tam je pa tko bolj klasika- pravljična... tko da sem čist user posted image - me full mika ta moderna in ko sem jo oblekla sem se full dobr počutila potem pa ko doma premišljujem pa študiram to in ono me pa kar neki mine user posted image  Čist sem nesrečna

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.12.2007 8:38:00   
adrijana.sara
Dan!

Da se še midve malo pofočkama. Pri nas nič posebnega. Za nami je rojstnodnevni vikend, imamo vsako leto veseli december poln rojstnih dnevov, pa še vsi ti prazniki. Da ne govorimo o stanju, ki ga povzročajo v denarniciuser posted image . Malo tu, malo tam... tako, da bomo mi tudi ostali bolj na pozornosti, kot pravem darilu. Otrokom mogoče malo več, pa brez pretiravanj.

Incabinca je kje na netu kak vaš posnetek oz. od pevskega zbora. Youtube pa to... Tudi jaz sem bila včasih v zboru, pa mi časovno ni več zneslo in sem vse skupaj pustila. Mi je pa še vedno všeč. Nastopate kje okoli Celja kdaj?

Nataši to pa dobro premisli, razen če se imaš namen še kdaj poročiti, potem bi lahko obe oblaklauser posted image . Pa dvomim, da imaš tak namenuser posted image .

Tudi mi smo srečali kravo Milko, pa ni bila Sari posebej zanimiva. So bili na nasprotni strani vozičko-avtomobilčki in me je tja nagovarjala. Drugače pa obožuje prave kravice.

Toliko za zdaj, grem še maile pregledat.

Lp

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.12.2007 8:52:16   
NATAŠI
adrijana user posted image  no to pa nimam namena.. drugače pa naš timotej tud full obožuje prave krave

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.12.2007 10:53:52   
Tejcha
Nataši, kaj pa, če bi tole tvojo matrarijo rešila tako, da imaš za civilni obred tamoderno, za cerkveno (ne vem, kako sta se odločila) pa pravljično? Al pa, da se po polnoči preoblečeš? user posted image Za tako fajn reč, pa res ne smeš bit nesrečna, a ne?

Inca in Adrijana, js sm tud pela pri APZju (Mariborskem), potem pa mi na žalost časovno ni več zneslo... user posted image Se mi pa še lušta...

Js sm od zdravnice, kašljam sicer še vedno in bom še kar nekaj časa, poka pa nič več. Tak da... lahk rečem, da sm skor zdrava.  Zdej grem pa probat čmrlja spravit spat, je že v avtu čist na mičkeno gledal, meni bi pa tud pasalo it mal vodoravvno.

Aja, kak pa izgledajo vaši izleti v trgovino? Js sama s Tilnom namreč ne morm it. Ker mi pleza po policah, seveda je pogruntal tudi, kako se pride iz nakupovalnega, se meče po tleh in ima izpade...

Pa samo tepel bi se... Glede tega sm pa res žalostna... V soboto je bila pri nas kolegica z mulčkom, ki je eno leto starejši. Ful sta se lepo igrala, potem je pa naenkrat obema spipalo... in sta začela divjat, se lovit, vpit... Sej sta bla lušnta, nč ne rečem... Sam... potem smo se pa zvečer dobili z drugimi kolegi, bil je zraven tudi fantek, ki je od Tilna starejši pol leta in je bolj miren... Tilen bi se igral in ko on ni pokazal pretiranega navdušenja, ga je začel napadati (bojni krik in tek proti njemu), tak da se je ubošček vel večer držal mamce za hlače... Kakšen predlog?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
3.12.2007 11:53:44   
NATAŠI
tejchi user posted image  user posted image  si faca... ma ne saj bom našla tisto pravo. zdaj moram le še enkrat obe probat pa mami sabo vzamem da pokomentira in tudi jaz bom vidla v kateri se bolj počutim in katera je za mene. lepo da razmišljata tudi vidva v tej smeri user posted image . pošiljam ti user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš

nakupovanje: sva ga imela v petek s seboj v baby centru pa ostalih trgovinah in je noro ker šibam za njim on vse hoče imeti in prime pa trga user posted image  v vozičku pa noče biti... v glavnem se mu NORO dogaja user posted image . naš mali pa ko je jezen te kar poči po obrazu user posted image  pa nima veze kdo je to- dedi, babi, jaz, oči, ... kar užge

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.12.2007 11:54:33   
NATAŠI
predlog- pojma nimam kako je treba, jaz ga kar nazaj "klofnem", drugih pa zaenkrat še ne tepe

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.12.2007 12:02:44   
Tejcha
Nataši, sm šla "vohunit" za oblekco, krasna je!

naš mali pa ko je jezen te kar poči po obrazu pa nima veze kdo je to- dedi, babi, jaz, oči, ... kar užge

Midva ga tud nazaj, sam problem je v tem, da ga drugi ne... Pa kar mlati in še fajn se mu zdi... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.12.2007 12:08:08   
NATAŠI
tejchi in katero oblekco si zvohunila user posted image  a tisto ki je pripopana na strani- poroka

pri nas je zadnjič dedijo menda tako užgal po obrazu
(je bil v varstvu popoldne mal ko mene ni bilo oči je imel pa delo) pa mu dedi reče "ni ni mamice" timotej pa bum

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
3.12.2007 12:28:24   
Tejcha
Ja, tisto, ki je pripopana v postu. Bi jo lahk pa tule tud pokazala puncam... :) pa tadrugo tudi, user posted image Sej sama vidiš, da se mora nekaj orng zgodit, da se pol razpišejo tud ostale. Vrzi kost, noooo, user posted image

No, očitno bi se Timotej in Tilen kar znala zmenit... user posted image Po moje bi blo "zdravilo", da jih "dobi" od vrstnikov...  Sam mi še nismo v vrtcu, tk da...  Najprej se mi je zdelo prav luštno, da se nikogar ne boji in da se "zna postavit zase", zdej me pa že res mal skrbi... A še imamo kakega "fighterja?"

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
3.12.2007 12:44:40   
NATAŠI
tejchi imam še eno favoritko (obleko) samo jo ne morem kar prilepit ker če slučajno vidi moj user posted image  ker sem jaz v njej slikana. lahko mi pa pošlješ e-mail pa ti jo pošljem da me vidiš

samo veš timotej teh problemov s sovrstniki v vrtcu nima. dobi napad "togote" in trme potem pa tako odreagira... ne meče se mi pa po tleh (za enkrat)... kaj narest pa user posted image  dajva jih skupaj user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
3.12.2007 13:17:09   
incabinca
IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara

Incabinca je kje na netu kak vaš posnetek oz. od pevskega zbora. Youtube pa to... Tudi jaz sem bila včasih v zboru, pa mi časovno ni več zneslo in sem vse skupaj pustila. Mi je pa še vedno všeč. Nastopate kje okoli Celja kdaj?

No, tule je en posnetek, sicer ne ravno najboljši...

http://www.youtube.com/watch?v=94XdBasIDfQ

V bližnji prihodnosti mislim, da nismo nič v okolici Ce, če pa bomo kdaj pa gotovo povem. :) Zdele se pred nami božični koncerti, mislim da bodo Homec, Kamnik, Ljubljana - frančiškani, pa Batuje (okolica Ajdovščine)

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.12.2007 13:21:50   
incabinca

predlog- pojma nimam kako je treba, jaz ga kar nazaj "klofnem", drugih pa zaenkrat še ne tepe

Tudi Lovro klofa če se mu zazdi to potrebno, jaz ga primem za roko mal bl na trdo pa strogo rečem ne.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.12.2007 13:41:48   
NATAŠI
incabina super ste user posted image  user posted image  a si ti tud tukaj kaj solistka na tem posnetku

Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.12.2007 13:43:48   
incabinca

incabina super ste user posted image  user posted image  a si ti tud tukaj kaj solistka na tem posnetku

Ne na tem posnetku nisem... sem tista ki stoji v drugi vrsti na sredini, taka blond glava :)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.12.2007 13:50:53   
Tejcha
Inca, men so tud šle dlake pokonc... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.12.2007 13:52:33   
NATAŠI
user posted image  user posted image  o tista glava ki usta odpira... samo tolk se vid

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?