Tejcha
|
Nataši, kaj pa, če bi tole tvojo matrarijo rešila tako, da imaš za civilni obred tamoderno, za cerkveno (ne vem, kako sta se odločila) pa pravljično? Al pa, da se po polnoči preoblečeš? Za tako fajn reč, pa res ne smeš bit nesrečna, a ne? Inca in Adrijana, js sm tud pela pri APZju (Mariborskem), potem pa mi na žalost časovno ni več zneslo... Se mi pa še lušta... Js sm od zdravnice, kašljam sicer še vedno in bom še kar nekaj časa, poka pa nič več. Tak da... lahk rečem, da sm skor zdrava. Zdej grem pa probat čmrlja spravit spat, je že v avtu čist na mičkeno gledal, meni bi pa tud pasalo it mal vodoravvno. Aja, kak pa izgledajo vaši izleti v trgovino? Js sama s Tilnom namreč ne morm it. Ker mi pleza po policah, seveda je pogruntal tudi, kako se pride iz nakupovalnega, se meče po tleh in ima izpade... Pa samo tepel bi se... Glede tega sm pa res žalostna... V soboto je bila pri nas kolegica z mulčkom, ki je eno leto starejši. Ful sta se lepo igrala, potem je pa naenkrat obema spipalo... in sta začela divjat, se lovit, vpit... Sej sta bla lušnta, nč ne rečem... Sam... potem smo se pa zvečer dobili z drugimi kolegi, bil je zraven tudi fantek, ki je od Tilna starejši pol leta in je bolj miren... Tilen bi se igral in ko on ni pokazal pretiranega navdušenja, ga je začel napadati (bojni krik in tek proti njemu), tak da se je ubošček vel večer držal mamce za hlače... Kakšen predlog?