dalin
|
IZVIRNO SPOROČILO: yennika Čer, jaz sem že pripravljena za vodoravno it, že stuširana v pižami.Se bom malo zleknila pred tv in se pocarklala z čokolado in seveda atijem. Tevža- zadnjič je rodil od mojega sodelavc, sinka Tevža. Je pa moje rojstno ime, ki ga sicer ne uporabljam Neža, tako, da ....Btw-en velik hag za tvojega lumpija. In kaj boste kupovale svojim bebam za miklavža? Da se še jaz malo pohvalim, sem včeraj malo napredovala v službi. Aja, bodite previdne kaj dajo vaši otročeki v usta.Danes smo namreč operirali 2 leti staro punčko, ki je pojedla kovanec-5 centov.Na sreči je bil v želodčku...Torej previdnost ne bo odveč. čao Yennika mislim da je od tvojega ,od sodelavca ženska rodila. Sicer je pa tudi meni ime Neža lepo.Je bilo tudi pri nas v igri,če bi bila punčka.Moja pokojna stara mama ima rojstni dan 29.9. in sem rekla,ko sem bila noseča,da če bom na njen rojstni datum rodila,ji bo ime Neža.Tako da,rojstni dan bi imela po moji stari mami,ime pa po moževi.No,pa je tej Neži lulček zrastel . Tevža tudi jaz mislim da je Žan zadnjič dobil ventolin,ker nisem bila jaz zraven,ampak oči.No,je bila dežurna pediatrinja,in mu je rekla,da mu malo piska v pljučkih,pa ker je vidla,da je že imel ventolin. Yennika čestitke za napredovanje.Pa nam boš zaupala,kaj si zdaj . Miklavž...tavečji so že prejšni teden pismo napisali,Žanu bo pa prinesel pižamo,ker nam jih kronično primanjkuje.Ne vem,v kaj sem taprve tri oblačila za spat,ker nič ne najdem od njih Lina lepo da si se oglasila,te pri oktoberkah spremljam.Ja,gostinstvo je en drek,ampak jaz uživam v njem .Mi je danes rekla šefica da v soboto delam dopoldne,pa sem ji rekla,da bi lažje popoldne,ker je mož dežuren v službi in nimam kje otrok pustiti.Pa že prejšno soboto je sodelavca prosil za zamenjavo ,ker sem morala dopoldan delat.Pa mi je rekla,da ne .Pol sem ji pa rekla,da bom otroke kar s sabo v službo pripeljala,ker jih nimam kje pustiti.Edina dobra stran te službe je,ker je blizu.Pa sem ji povedala,da z mano ne bodo po tleh pomival,da grem lahko tudi drugam.Ma klinc jih gleda. Lep večer