julam
|
No, še jaz po dolgem času. Pri nas nič bistveno novega...razen to, da sta fantiča že več kot 1 teden zdrava. Ampak ne bom hvalila... Zobkov ima naš škratek še kar 6, pa še tiste s težavo čistimo. Kako se pa ve tega lotevate? Tudi naš je ugotovil, da zna splezat na kakšno omarico in ima potem boljši razgled. Tudi meni se to ne dopade, čeprav je kar previden. Govori kot branjevka, ful na glas, se ga sliš po celem naselju. Pa veste kaj dela: ko kašlja, da rokico pred usta. Kolk pa to zgleda cort, ne moreš verjet. Pa mi ni bilo jasno, od kod mu to, saj še tavelikega nisem uspela čisto navadit. Sem posumila varuško, ona pa mene . No, danes smo razkrili krivca - od varuške sin. Saj ne, da imam kaj proti . Pa nosek si hoče sam brisat in če mu dam robček, zna lepo pihnit - samo vsebino je treba potem pomagat pobrisat. Skratka, en mali čudakec - ali so drugi tudi taki, pa samo jaz nimam izkušenj? Naš devičnik je tudi zelo redoljuben, vse omare zapre, pospravlja,... hmmm, kdaj ga bo kej minilo? A ste že kaj začele s "kaznimi". Joj, se to sliši grozno. Ampak jaz sem mogla začet, ker mi mali skoz štrene meša - vse stvari se pri njem pač morajo zgoditi prej kot bi se po moje morale (taprvega sem lahko bolj nazaj držala). Ampak to je verjetno normalno. No, skratka, zato ga včasih pošljem v sobico (tako kot delamo pri velikem) in mali je že ugotovil, da to ni fino. Sicer je pa naš skoraj 15m izredno svojeglav. Ne trmast (no, tudi, ampak to je drugo poglavje), ampak ful načelen. TOčno ve, kaj želi in od tega ne odstopa (razen če ga prepričaš na silo). Zadnjič ga je bilo npr treba zbuditi zjutraj, ker je bil koma, nam se je pa mudilo. In fant je navajen, da zjutraj najprej v svojem stolčku popije ene 2dcl mleka. In jaz sem mu hotela zmešat plane in sem računala, da bo on to oddelal kar v avtu. Joj, kakšen protest. In potem je mali frajer sedel v stolčku, pil mleko, mi3 smo pa stali v predsobi in ga čakali. Pa da ne boste mislile, da se je pustil motit. Jao! Sicer mi je fajn, če bo v življenju vedel kaj želi, ampak mene bo pa koštal enih živcev. Ah, bog ve, kaj še bo, a ne? Dobro, se vidi, da sem spet spet spet slamnata. Ampak ne boste verjele, končno sem prišla do stopnje, ko sem sposobna oba fantka SAMA POŠTIMAT tudi zvečer za spanje. Sicer sem potem samo še za v posteljo, ampak se dobro počutim, da mi ni treba skoz nekoga fehtat, da pride pomagat. Še je upanje zame! Babe, ne bom vas več dolgočasla. Nimam pojma, o čem ste debatirale. Tebe se spomnim Ajne, da si že pri novem letu. Mi bomo doma, moj mož je zahinavil na celi črti. Ga kej gleda! nočko
|