arneja
|
Punce, moj je imel včeraj takšno ljubezensko izpoved, da sva cel večer izgledala približno takole , pa takole . No, in če je ravno čas za izpovedi, se moram izpovedati še vam: jaz vas imam raaada Če ne bi bilo vas tu, bi bila čisto izgubljena, tako da hvala bogu, da obstajate. Čeprav se moram včasih prav postaviti zase pred srčkom, da me pusti z vami . Pa Reškota imam tudi malo rada, čeprav ves čas izgledava nekako takole . Ampak saj to so v bistvu prijazni pogovori, razen v sredo, ko sem šla ven od njega približna takšna , celo sredo sem pa bolj kot ne izgledala takole . Ampak včeraj je bila pa čisto drugačna zgodbica: tole sem jaz , tole je moj dragi in tole moja mami . Punce, spravimo se kar na pisanje pisemc za dobre može, ker se bodo kmalu odpravili od doma in tile jelenčki vlečejo same za nas. Jaz sem si dala danes zadnji dve špikici sama, spati itak ne morem, kot vidite, popila sem že kavo, odprla tretji liter rdeče pese, popoldan pa pade ta peto pivo, na srečo brezalkoholno, da potem ne vidim svojega srčka takole Daisye, a je tvoja takole vesela, ker je Prometrium premagala? Tebi moram pa povedati, da se ti navadno narežim do konca . Lejla, pa tvoja naj tudi čimprej pride, da boš ti lahko šla v postopek. Oranžna je pa barva energije, zato se tako rada jaz obarvam oranžno. In polna energije potem navijam za vse nas .
< Sporočilo je popravil arneja -- 3.12.2007 7:19:23 >