|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
2.12.2007 7:12:46   
DaisyE
Uf arneja, zdaj si me pa psihično čisto umičila...

user posted image  user posted image  user posted image

Bravo zate, bravo za pivo, bravo za Reškota, bravo za Karmen!

BRAVO ZA FOLIKLE!

Bržim pesti za torkovo stopko! In seveda za vse naprej.

A greš danes h Karmen?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
2.12.2007 7:13:59   
arneja
Daisye, zlata si user posted image . Čisto vsako stisnjeno pestko ti vrnem nazaj, ko bo čas za to user posted image .

Danes grem h Karmen, ja. Ti tudi hodiš?

Zdaj grem pa res nazaj spat, sem vas pa morala najprej od včeraj prebrati user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
2.12.2007 7:16:18   
DaisyE
Ampak z reškotom sta se pa prav simpatično pomenila. Očitno ga je res minila tista slaba volja. Mogoče je bil pa zaradi petkovega predavanja tolk živčen. Zdaj mu je pa kamen iz srca padu, ko je tam vse tako lepo povedal. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
2.12.2007 7:17:16   
DaisyE
Ne hodim še, bom pa danes poklicala. Lepo spi, pa kaj lepega sanjaj.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
2.12.2007 7:42:27   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Sulfinija - pošlji mi geslo, da vidim slikice.  Ni isto kot zadnjič ne?

Tokrat ne rabiš gesla saj je album javen.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
2.12.2007 7:51:46   
sayuri
Jutro punce user posted image . DaisyE je že kavico skuhala user posted image user posted image user posted image , arneja nas je že razveselila z lepo novičko user posted image user posted image user posted image . Arneja, saj sem jst vedla, da bo takouser posted image . Boš videla, da jih bo ob punkciji cela četica user posted image . Lepo se crkljajuser posted image user posted image user posted image . Pa te moram pohvalit, da si upala vse to našemu atu povedat user posted image . Korajžna punca.user posted image  Si pa dobro poimenovala tisti stoluser posted image  "stol resnice"user posted image user posted image user posted image

Punce, čist tko me je prešinilo - DECEMBER JE user posted image user posted image user posted image . Sonček.d. je govorila, da je to čaroben mesec in sem prepričana, da bo za vse nas zares čaroben. Pa kakorkoli si ga bomo naredile, a ne?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
2.12.2007 7:56:22   
sayuri
Punce, pravkar sem izvedela čudovito novičko!!! 

POSTALA SEM TETA IN DOBILA NEČAKINJO MAŠO!!!!!!!!

Imam dva nečaka in mi lahko verjamete, da smo zeloooooo vesele punčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sploh ne morem verjet. Joj..... Kar jokam....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
2.12.2007 8:41:22   
kajsica
Arneja, kaj sem ti rekla?! Saj sem vedela, da se bo vse lepo izteklo. No vidiš!!! Bravo!

Daisye, no danes si pa zgodna. Pikola sem celo noč ful slabo spala. Sem morala 2x na wc, pa kar neki sem se prebujala, pa slabo mi je bilo....pa prsi bolijo....Bedno....ampak kolikor vidim, so to pač normalne zadeve...

Sayuri, čestitam. Kaj je lepo slišat ko novi angelčki prijokajo na ta svet, si mi kar polepšala to deževno nedeljo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
2.12.2007 9:26:04   
arneja
Da ne bi katera mislila, da mi je slučajno uspelo še kaj spati user posted image .

Ja, je bil Reško kar prijazen danes, tako, da je za Amelio zdajle že skorajda čisto neboleča punkcija s številčnim pridelkom user posted image .

Reškotu sem pa še rekla, da si tudi točko za boljšo prekrvavitev maternice masiram, pa je tako nezaupljivo nazaj se obrnil, kao, da ne vem, katera točka pa je to user posted image . Pa sem mu pokazala blazinici pod palcem user posted image . Očitno ga je prej res predavanje živčnega delalo, Daisye user posted image . Ko bi on vedel, kako živčne on nas dela user posted image . Karmen pa kar hitro pokliči, če ne drugo, pomaga naši psihi.

Sayuri, kaj ni res tisto stol resnice user posted image ? Tudi jaz verjamem, da bo december za nas vse čaroben user posted image . In bravo za nečakinjo Mašo user posted image user posted image user posted image . Očitno se je december že začel kazati v najlepši luči user posted image . In ti kar jokaj, solzice sreče so nekaj najlepšega user posted image .

Kajsica, hvala tudi tebi še enkrat user posted image . Tvoji znakci naj pa kar bodo, ker napovedujejo nekaj najlepšega user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
2.12.2007 9:39:11   
Linda25
arneja, bravo user posted image user posted image user posted image . Sem vedela, da bo vse ok. Na začetku vsakdo malo slabše odreagira, potem se šele pokaže. Meni so do 2. UZ-ja hitreje rastli kot od 2. dne do 8 dne ciklusa, torej do 1. UZ-ja.

Držim pestke še naprej, na uspeh naslednjih korakov.

LP 

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
2.12.2007 10:12:03   
Amelia
Arneja saj smo ti rekle da bo tako!!! Super krasne novičke, držimo še naprej pestke za čim bolj uspešno punkcijo!!!user posted image user posted image user posted image

Si imela prav, moja punkcija je bila čist neboleča (hvala Arneja, da si ga spravila v dobro voljo zame user posted image ), mi je potem Reš rekel, da naj se mal usedem al pa uležem če želim, ampak jaz sem bila takoj čist OK, saj mal zaboli ko te špikne, ampak tudi takoj popusti, in rezultat: 11 jajčnih celic, ET v petek!!!! Jupi, tako sem si želela imati 5. dan transfer, po prvem UZ sem bila čisto razočarana, sedaj ga pa imam, HIP HIP HURA!!!user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste mislile in navijale zame!

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
2.12.2007 10:19:59   
sayuri
Amelia bravo za 11 celic user posted image user posted image user posted image . Sedaj imajo že spoznavne trenutke s spermiji user posted image . Ti lepo počivaj, pa čeprav te ni bolelo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
2.12.2007 10:38:19   
konina
arneja, je pivo pomagalo, kajne!? Super čestitke za pridne folikle. user posted image

Amelia, ti pa kar 11 jajčk. Čestitam in srečno v petek. Sedaj že žurirajo skupaj. user posted image

Sayuri, tebi pa čestitke za nečakinjo. user posted image

Jaz še kar vztrajam. Vsak dan me je bolj strah. Sem pa zdržala in prišla že do 9. dne po ET. Zame je to dosežek, prej sem vedno dobila M že nekaj dni po ET. Samo še do + moram priti.

LP, Nina

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
2.12.2007 10:44:12   
T1979
Arneja bravo za super folikle. user posted image  user posted image

Amelia 11 jajčk super. Odličen rezultat. user posted image  user posted image

Sayuri čestitam ob nečakinji. Ful lepo. user posted image  user posted image

Konina 9. dan bravo, kar tako naprej do user posted image  user posted image  user posted image . No jaz sem malo pred tabo danes 12. dan po ET-ju. Tudi jaz si močno, močno želim zagledati user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

No same čestitke. Bravo punce. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
2.12.2007 10:53:49   
kajsica
Danes pa so same lepe novičke.

Najprej Arneja, potem Sayuri, sedaj še Amelija, čestitam, čestitam vsem.

Konina in T1979, samo držita se, samo par dni še do magičnega +.

Držite se punce.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
2.12.2007 11:26:40   
blanč
Bravo Arneja bravouser posted image user posted image user posted image . Pivo je zakonnnnn!!!!!
Marjetka hvala, že veš za kaj. user posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
2.12.2007 11:32:25   
lejla007
Arneja - user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!!!! No, pa je res pomagalo stiskanje pesti user posted image No, tolk da vem, da bom tudi jaz začela v postopku pivo pit user posted image

Stormy - ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image

Vse trepetalke - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Navijam, držim pesti, mislim na vas!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
2.12.2007 11:33:07   
sayuri
Konina in T1979, neki diši po plusku user posted image user posted image user posted image  Sta na zeloooo dobri poti.....
kind lady tui tebe imam na sumu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
2.12.2007 11:37:07   
Abra
Danes ste pa zgodi začele. Daisy, a spat ne moreš? Kavica je zdej sicer že mrzla, pa še zmeri dobra. Jaz mam itak tako najraj.

Arneja, no vidiš!! Miklavž pa itak čaka nate. user posted image Pa kolkokrat si ti že bla pri Karmen? Pa še ob nedeljah hodiš. Jaz sem bla samo petkrat.
Reš je bil že v petek dobre volje, je bil očitno samo tisti ponedeljek črn user posted image user posted image in ga predavanje ni nč sekiralo user posted image Meni je tut fajn, ko me tko včasih po imenu pokliče, takoj tak ata postane. Nimaš tistga občutka, da si ena cifra, ampak da mu je ful mar zate. Saj, ko ga kličeš ob negativnem rezultatu testa je tko žalosten, da ne veš komu je bolj hudo. Moj user posted image pravi, da že ve, kaj dela ... važno, da nam daje ta občutek ...

Sayuri, čestitam za nečakinjo Mašo user posted image user posted image user posted image tebi se je pa december res zelo pravljično začel. Upam, da se bomo tudi me nalezle. user posted image

Amelia user posted image user posted image user posted image za 11 celic, zdaj enkrat se pa začnejo s spermiji pecat user posted image med 11. in 12. uro delajo inseminacije (pri meni na listu tko piše) v petek te bo pa čakala cela ekipa. user posted image

konina, meni se zdi, da ti kar lepo hodiš po zmagovalni poti, čez tri dni bo že jasno user posted image

Meni se bo pa še vleklo, nč kaj posebnega se še ne dogaja z mano user posted image user posted image kje je 14.12.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
2.12.2007 11:39:02   
lejla007
ja, pridne ste, ni kej!

Sm tolk časa zgleda prejšnji post skupaj spravljala, da ste skor celo stran napisale user posted image   user posted image user posted image user posted image

Sayuri - user posted image Čestitke tebi in Mašinima staršema user posted image

Amelia - user posted image BRAVO tudi tebi! 11 celic?!? Pridna kokoška user posted image

Konina in T1979 - še malo, še malo... Zdržta! Mi vsi navijamo za vaju!!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
2.12.2007 11:39:23   
Abra
T1979 ti bi pa danes že lahko test delala. Danes že prav pokaže!!!!! Te nč prsti ne srbijo?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
2.12.2007 12:17:59   
Amelia
Hvala punce, kako ste prijazne user posted image  upam, da tokrat res zagledam magični črtici, lepšega darila za Božička si res ne bi mogla želeti. Jutri grem pa kar v službo, samo v petek bom imela bolniško.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
2.12.2007 12:20:05   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Arneja bravo za super folikle. user posted image  user posted image

Konina 9. dan bravo, kar tako naprej do user posted image  user posted image  user posted image . No jaz sem malo pred tabo danes 12. dan po ET-ju. Tudi jaz si močno, močno želim zagledati user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

No same čestitke. Bravo punce. user posted image  user posted image  user posted image

se kar podpišem,
le jaz sem za vama, zdaj 6.dan po ET-ju...še en teden....user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
2.12.2007 12:33:20   
taraji
En dan ne berem, pa potem porabim celo uro, da vse nadoknadim

Abra, mami 26 - kar lepo čuvajta svoja user posted image user posted image , pa naj vama čas do testa mine kar se da hitro, da zagledata svoje +
Arneja bravo za super folikle. user posted image  user posted image No, sem ti rekla, da pivo dela čudeže

December se je res začel s samimi lepimi novicami. Naj se tako tudi nadaljuje za vse, ki v decembru trepetate da ob svojem datumu izveste lepo novico.

La vita e bella

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
2.12.2007 15:11:03   
Pija76
Amelija bravo za 11 celic, naj ti tokrat res uspe! Piši božičku že danes!!!

Arneja no vidiš da napreduješ! A si Karmen spustila na kosilo? Meni ni mogla foliklov štet zato, ker nisem hodila k njej med postopkom, ampak sem začela šele ko se je 2. končal neuspešno. Mi je pa rekla da bom imela prejšnji mesec O iz desnega jajčnika ki je prehoden, ampak vseeno ni bilo nič in sem dobila M.

Mami 26 lepo grej user posted image user posted image  in da okrog Božiča zagledaš +.

Pozdravček ostalim in lepo preživite tole pusto nedeljo.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?