Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:21:13
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy jaz sem si pa pri likanju enga perčka prvošla za stimulacijo . Karmen pa tud nazaj pokliče, tako da lahlk da te bo kar sama poklicala!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:21:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Aja, Blanči, saj tisto je blo kar ok napisano, a ne? Popravek. Že imam monologe.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:23:10
|
|
|
|
DaisyE
|
O Pija, končno še ena duša. Kaj pa vem, sem jo zjutraj klicala, pa še ni odgovora.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:23:15
|
|
|
|
Pija76
|
Blanč jaz sem pa ugotovila zakaj si napisala, da si zadnji dan danes tukaj gor, jutri imamo novo temo in ti z nami na njej ! Brihtna jaz a ne?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:24:54
|
|
|
|
Pija76
|
A sva kot dve strašili a ne? Mal težje jo je dobit ampak pokliče tud nazaj. Zjutraj kliči ob 8h pa če se ne oglasi, pomoje bo poklicala nazaj. Mene je še vsakič.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:25:29
|
|
|
|
kajsica
|
konina, si sigurna, al imaš samo izcedek? No nosečke, to tudi mene zanima, kako dolgo traja to špikanje spodaj? Saj veste kakšne smo in da nas novopečene, ki še tega nikoli nismo okusile zanima. Ja jaz imam že sedaj probleme s spanjem, se kar naprej ponoči prebujam, hodim na wc, sem žejna.....al pa enostavno nisem zaspana, čez dan pa tudi ne spim... Pa neke čudne slabosti, pa ne vsak dana ampak proti večeru tako malo, danes je bilo hudo...sem bila cel dan OK skoraj nobenega špikanja, ko sem pa večerjo pojedla, pa sem skoraj novo prijateljico dobila, komaj sen se zadržala. Kako se pa kaj ti počutiš moja sotrepetalka Sayuri? Je kar veliko postov od tebe, ampak o svojih občutkih pa ni nič!! Daj malo povej kako si kaj!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:26:45
|
|
|
|
DaisyE
|
Ob osmih sem pa na šihtu, pa mam eno tako sodelavko, ki hoče vse vedet. Problem je samo v tem, da ji jaz nočem vsega povedat.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:28:03
|
|
|
|
Pija76
|
Konina sprejmi objemčke tudi od mene, ko boš berajt pojdi pogumno v nov boj!! Pa srečno!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:29:00
|
|
|
|
kajsica
|
Marjetica, tebi je pa danes dolčas, zjutraj si prva strašila tu naokrog, sedaj pa želiš še zadnja bi al kaj ?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:29:28
|
|
|
|
DaisyE
|
Oooo nosečke se prebujajo... Pija, pa saj če sem jaz blanči prav razumela, ni zadnji dan tule, samo na šihtu je bla zadnji dan. A ste meli fešto blanči? Si častila od sreče al od žalosti?
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:29:41
|
|
|
|
Pija76
|
Daisye pa ne no, a tako imaš? Jaz tudi....a ni to luštn? Pa kliči prej, al pa pejt iz pisarne, pa mobi uporabi . Kaj pa če ji sms napišeš?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:30:44
|
|
|
|
DaisyE
|
Eh kajsica, zadnja pa ziher ne bom. Mene precej hitro v horizontalo vrže. Rabim vsaj 7 ur spanja, če ne sem čisto kaput.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:31:58
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pija, pa saj če sem jaz blanči prav razumela, ni zadnji dan tule, samo na šihtu je bla zadnji dan. A ja? No jaz sem na hitr brala in mislila da se zaradi službe iz foruma poslavlja( skor sem pospravlja napisala )
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:32:12
|
|
|
|
Abra
|
Konina pa ni prezgodi, no. Jaz še vedno navijam, mogoče to le še ni Daisy, jaz se zdejle Zrnecu in Bizovičarju režim, zato vas mal zapostavljam bom vse nadoknadla sej boš kmalu pršla do nove zvezde. Orhideje mogoče pa res preveč dušiš tko je kot z otroki, jim moraš pustit, da odrastejo sem pametna, ane? Je pa pr nas ful toplo 23-25 stopinj, pod 23 sploh ne pade ... mogoče jim to paše Karmen pa lahko pošlješ tut sms. Zdej me kliče, bom še nazaj pršla
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:32:46
|
|
|
|
DaisyE
|
pa mobi uporabi Saj bi ga itak. Samo ta vrag me ima očitno tako rad, da me povsod izvoha. Iz wcja pa nočem klicat, ker mi ziher kdo zunaj čakal. Bom jaz to kar popoldne v miru opravila. Pa bo, kar bo.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:32:47
|
|
|
|
arneja
|
Kind lady, da niso malo datume pomešali. Ne vem zakaj bi bila ti edina, ki bi tako pozno delala test . Blanč, si ti tudi vodnarka? Upam, da bova do februarja že obe v veselem pričakovanju . Boš videla, si boš premislila, in šla prej v postopek kot trenutno misliš. T1979, jutri kupi takšen testek, ki bo pokazal . Tassi, tebi se je pa danes celo ven dalo? Midva sva pa ves dan lenarila notri. Špika pa menda vse nosečke in je čisto normalno. Amelia, ti si prava Schwarzenegerka, pa Sayuri tudi . Pija, jaz imam tudi orhidejo v enem takšnem lončku, kjer spodaj naliješ vodo. Se pravi je enkrat tedensko čisto dovolj. Abra, nedelja nam je vsem bolj kot ne podobno minila - v pospravljanju. Joj, imaš prav, pri IVF-ju bodo spermijčki pomešani navalili na jajčka . No, ampak recimo, da bodo vsi zarodki full lepi, embriolog izbere tista dva, ki bosta prva oživela . Glede rož pa jaz tudi zalijem takrat, ko se spomnim. Temu primerno mi uspevajo bolj kot ne le kaktusi . Abra, pa takoj nehaj neke primerjave delati. Lepo se na kavč zlekni, pa uživaj v glajenju trebuščka . Do kdaj midva lahko ? Do stopke? Meni namreč še vedno nič ne manjka .
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:33:58
|
|
|
|
kajsica
|
No kar pohiti za menoj, ne boš rabla več 7 ur spanja, ena urca, pa mal TV, pa dve urci pa mal knjige al pa neta, no potem pa spanje tam do osme zjutraj in to je to. Mal te hecam, pa saj veš kakšna sem?!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:35:21
|
|
|
|
DaisyE
|
Jej abra, na ta dva sem pa jaz čisto pozabila.... Pa kako morem!? Sem že preklopila.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:36:09
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Pija, jaz imam tudi orhidejo v enem takšnem lončku, kjer spodaj naliješ vodo. Se pravi je enkrat tedensko čisto dovolj. Arneja jaz imam orhideje v tegelcu takšnem da ta plastični ne sede čist na tla keramičnega in kar v keramični tegelc vodo nalijem in notr dan orhidejo, ki je v plastičnem lončku.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:38:21
|
|
|
|
Pija76
|
Jaz grem pa pod tuš in Veroniko Mars gledat. Lepo pančkajte in jutri zaštartajte v nov uspešen dan! Nočko!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 21:51:46
|
|
|
|
arneja
|
Martinščica, ti pa spati ne moreš? Jaz tudi ne, upam, da je to znak, da bom tudi jaz kmalu . Tega pa nisem vedela, da nosečnice slabo spijo v prvem trimesečju. Tita, zakaj pa ti dviguješ težke stvari?? Jaz res ne bi riskirala. Čarna, lepo da si se spet oglasila . Sta se že odločila za nov postopek? Konina, kako si lahko tako sigurna? Morda pa se je poslovila le ena pikica? No, Daisye, tvoja pa končno lije. A veš, da sem tudi jaz že imela molje v omari ? Nabavljam na veliko, porabiva pa bolj malo. Karmen se pa ne oglaša, če ravno masira, ampak navadno pokliče nazaj. Najbolje, da jo kličeš 10 minut do polne ure, ker takrat navadno masiranka odhaja skozi vrata, pa se ima ona čas oglasit. Abra, jaz tudi zraven Bizovičarja gledam - imajo dobre, res . Pija, imava enake lončke. Ampak jaz sem tako lena, da se mi tistega plastičnega ne da ven dvigovati, pa potem malo manjkrat zalijem . Nisem čisto nič po mamici, ona se pa z rožicami skoraj pogovarja . Jaz grem pa v posteljo brat. Nosečke in trepetalke, dobro spite .
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 22:01:24
|
|
|
|
DaisyE
|
No, Daisye, tvoja pa končno lije. Ja me je dokončno zatolkla. A res ni mogla še vsaj kak dan počakat? Za konc decembra sem ji pa revanš napovedala. Kdor se zadnji smeje... ...je bolj butaste sorte. Al jaz, al ona!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 22:16:59
|
|
|
|
Abra
|
I'm back. Že vse pančkate?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 22:17:56
|
|
|
|
gold fish
|
konina - - Sulfinija- sem ugotovila, da sem vprašala preden sem šla pogledat.... Lepa venčka, pa orhideje so mi tudi všeč... Jaz imam sedaj prvo poskusno pri meni doma.... bomo videli kako ji bo všeč (prej sem jih vedno drugje občudovala....). Punce...kdaj moram jaz začet to pivo pit? Ko začnem z Menopurjem? T1979, barbarella, mami26 in še mislim da abra - držim pesti za vas, da zagledate (....upam, da spet nisem katere prešpricala...) Ana P je tudi že bila na ET, ne? Zadnje čase samo preletim strani na hitrco, pol pa pol imen prešvicam,... Se bom poboljšala . Sedaj grem ...smer 10 injekcija ... naravnost v trebuh... V tej rundi pa imam kar nekaj modric...., si bom morala en pir odpret, da bo bolj mirna roka . Se beremo jutri ... zvečer... Pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 2.12.2007 22:18:29
|
|
|
|
DaisyE
|
Jaz še malo špegam....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?