mlinčka
|
Hojla pupe! Evo me, zdej pa res čisto sem spadam (no, k decembrčicam, ko bo Sayuri utegnila odpreti novo temo). Zdaj se bom pa bolj udomačila pri vas in bom verjetno kaj bolj zgovorna. Zjutraj sem bila pri sestri Blanki in dobila municijo. Najprej 14 dni suprefacta (0,6 ml) in 17. 12. UZ. Potem bomo pa vidli, kako naprej. Vem, da bo sledil menopur, koliko in kdaj pa je seveda odvisno od takratne situacije. Jaz vem, da bom dala vse od sebe, kaj bodo pa moji ovariji na to rekli, je pa druga stvar . Prvo dozo sem si že dala, se mi je pa zlo kmal naredu okol vboda rdeč in malo izbočen flek, kot neka reakcija. A je to običajno, al ga že takoj na začetku neki po svoje serjem? Vem, da ste se o tem že pogovarjale, samo mislim, da je bilo bolj v smislu modric, ki so se vam naredile. Ko sem se v zadnjem IUI z menopurjem špikala, se mi to nikol ni naredil, niti modrica ne. Hm, bomo vidli, kako bo jutri. Martinščica, po mojem si ti dans tko fajn spala, ker sem zvečer ravno nespečnim nosečkam zaželela še posebno lepe sanje. Kar tko naprej. Se moraš zdele naspat in nabrat zaloge za po porodu. Kajsica, res kulski datum! Zvezde so ti naklonjene! Konina , si že kaj bolje? Bilka, ti se kar malo s knjigami zamoti, ja, pa bo februar tik tak tukaj! Pa še fajn ti bo, ker boš čas pametno izkoristila in šla takrat neobremenjeno v ponovno akcijo. SAFIRA in T1979, jaz sem tud firbčna in živčna z vama! Javita čim prej, držimo pesti! Bety upa, vidim, da se ne daš in da z malim podnajemnikom vztrajata. Tokrat pa do konca, a ne?! Kar oglasi se še kaj. ANA_P, poskusi ostat pozitivna, mormo šparat živčke za pol, po porodu. Sej vem, da sem zdaj lahko pametna, spomni me na moje besede čez kak mesec, ko bom na istem kot ti. Takrat bom pa jaz čist adijo .Bogi naši otroc, tolk zaželeni, potem jih bomo pa sekirale, ker bomo prave živčne razvaline po vse teh torturah. Citrončica, kako kaj? Se držiš? Pikovit, tko se dela! Če že otrok ni, je treba pa občasno vsaj fajn zažurat. He he, še dobro, da je pir požegnan vsaj v prvem delu postopka, že tko je potem dolga abstinenca. Sulfinija, zdaj moraš pa vso energijo usmerit v te krasne praznične dni, vzemta si čas zase in si nafilajta baterije. Gresta potem na Jezersko? Tam mora bit fenomenalno. Dejzi, če tole poročilo ne zadostuje, ! No, v vsakem primeru se bom vzradostila, če mi začne telefon mukat . Čau bau zaenkrat!