Stormy
|
Živjo punce, kak čuden dan. Je pa toplo. T1979, še nekrat greš spat. Joj, kok razburljivo!!! Držim pesti!!! Jutri nas pa čim prej razveseli. Abra, nič skrbeti, čisto prekmalu je še za kakršnekoli znake. Misli pozitivno, pazi na pikice, kaj jim povej, pa bo. Glede znakov naj te res ne skrbi, ker je pri vsaki drugače. Pri meni tudi tako kmalu ni bilo nič posebnega. Bodi taka, kot si bila do sedaj, vedno dobre volje, ti si nas znala zelo fino razvedrit. Pa saj veš, da je bil petek najin dan. Konina, zelo mi je žal za vaju. Težko je. Vendar pa je nekako treb zbrati moči in iti naprej. Tisoč Arneja, kok si bla lušna...kakšna lušna izpoved. Jutri imaš UZ, veliko sreče, foliklčki lepo napredujejo. Lotty, no vidiš, tudi ti si dočakala, še malo pa punkcija. Čim več celic, pa do bodo lepe in zdrave. Kajsica, to. Lepo darilo boš dobila na ta dan, zagledala boš ali . To bo pa kar hitro, a ne? Samo še 9 dni. Želim ti, da bi bilo vse ok in da boš imela mirno, brezskrbno in lepo nosečnost. Safira, držim pesti!!! In da boš zagledala en lep močan +. Sayuri, kako si pa ti kaj? Si v redu? Ti je že kaj slabo? Srečno na UT v torek! Danes sem klicala na GK. Prvi pregled UZ imam v 14.12. Sem zelo veselo, saj je to že čez 11 dni. Komaj čakam in upam, da bo vse ok, da bodo pikice tam, kjer morajo bit in da bo morda že
|