Azzurra
|
oj ste se razpisale... KLAJA...vso srečo ti želim. Si kar predstavljam kako ti je, ker so tudi mene pripravili na možnost toliko prezgodnjega poroda. Saj vsi rečejo "dandanes preživijo še manjši in manj donošeni otroci", lahko je to tolažba, a nič manj težko nam ni pri srcu. Tako, da jaz upam, da boste pregurali še naprej. ANAKARIN...ti si že v nizkem štartu, kaj veš, lahko boš tokrat bolj točna, čeprav veš koliko sem šla jaz čez rok z mojim "pištoljerotom" jaz pa sem bila danes na UZ. Tista moja protitelesa so sicer porastla, a za eno stopnjo (meri se jih po večkratniku, tako: 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128 itd itd), G pa je rekel, da če bi preskočila eno stopnjo bi blo bolj alarmantno, tako pa da naj se ne sekiram, pregled imam spet čez par tednov. Na UZ izgleda vse ok, dete je v dobri formi, organi so vidni in razviti, živahno, srček je ok, za spol se je trudil kar ene 10 minut, Mitja je z zanimanjem spremljal ekran, jaz pa sem gledala proč, ker smo se tako zmenli, da bo samo Mitji povedal. No, na koncu ni blo nič iz tega, ker je rekel, da ni siguren, da ne more nič rečt, ker je otrok precej nizko dol z ritko in da bi raje prenesel to na naslednji UZ Moram rečt, da sem se kar malo oddahnila, ker zjutraj je bil cel pritisk ker cela familja hoče vedet kaj bomo imeli. Mene pa to malo živcira in mi je kar ljubo, da se danes še ni videlo. Naslednjič ko grem na UZ pa bom zamolčala, bom rekla, da imam samo ambulantni pregled Liam ima še vedno samo 6 zobkov. nimam pojma kaj čakajo ostali. JANČIKA, tudi Liam ima ful velik trebušček, je rekla pediatrinja da "ob razkošju njegovega trebuha mali lulček sploh ne pride do izraza" , ampak da je to čisto normalno. Liam je velik cca 90 cm in ima cca 12,5 kg. je velik, tak potegnjen, ni glih suh, kolobarčkov pa tudi nima, trebušček pa. Zdaj doseže vse kljuke in vsa vrata že zaklepamo iz obratne strani kot se navadno zaklepajo. Ima pa domiselne: če nekaj ne doseže, gre v shrambo, si nagrabi par tetrapakov mleka ali soka, vrže na tla, naredi stopnico in si pomaga do višine...joj mene... Danes je moji mami potiskal pod majico eno žogo, potem si je dal še sebi eno žogo pod majico in na koncu smo bli vsi trije "noseči" Sem ga pa en dan solatji šinfala, da nič ne pospravlja, pa se popravljam: gre po metlo, malo pomete, pa jo nese nazaj na svoje mesto. tudi s sesalcem sesa, pa z mokro krpo pobriše drobtinice po tleh... danes sem mu kupila smetišnico in tamalo metlico, po moje bo zadovoljen. grem pospravljat knjige, sem namreč v službi do 18.30 in jutri od 8. do 12. ure....pffff...... VSEJULIJKE lepo se imejte!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|