Azzurra
|
ciao vsem! Upam, da ste vse dobro in da ste vse pregnale zdravstvene težave. Ponovne nosečnice, kako smo? Mi smo pretežno dobro, ne morem verjet kako hitro gre ta nosečnost. Sem v 29. tednu. Danes je moj zadnji dan službe, od jutri naprej sem na letnem dopustu do nastopa porodniškega dopusta. Sem se odločila porabit malo več dopusta pred porodniško, da se bom lahko malo več posvetila Liamu, ki ga tako skoraj ne vidim. Moja služba je taka, da pridem pozno domov. Drugače smo kar ok, Liam uživa z nonoti, vreme je še super, tako da so cele dneve zunaj. Pri nas zobkov ni prav nič videt, ima še vedno standardnih 6 in počasi me začenja skrbet. Sicer se mi zdi, da ima spodaj nakako rdečkasto dlesen, a kaj ko ne pusti pogledat!? Vsak dan kakšno novo foro ima! Ma prav preseneča me. Nekaj dni nazaj ko sem prišla domov, sem ga vzela v naročje, sem ga zavrtela in sem ga vprašala KAKO JE? on pa ustreli nazaj, ma v sekundi: DOBJO! Nisem mogla verjet! Smo se smejali in smo rekli, kaka fora, kako se mu je posrečlo. ja, posrečlo...naslednje jutro ga grem iskat v posteljco, ga vprašam KAKO SI SPAL? On pa meni nazaj: DOBJO! Govori res kot navit, besede ki jih pobere od nas, pa ne da bi ga mi učili, kar ustreli..."udajo" (da se je udaril), "todo" (da je trdo), pove, da nekaj peče, pove tudi kdaj bo kakal...kaj to je že počasi za pomislit na kahlico, kaj pravite? skratka, pri nas je pestro, se ne morem pritoževat, da mi je dolgčas. in tudi na dopustu mi ne bo, ker imam precej dela, dosti za pripravit za dojenčka, da ne govorimo o kakem pospravljanju (generalki), ki se je uspešno otepam že kar nekaj časa, predolgo, če mene vprašate. Se slišimo v prihodnjih dneh. Pozdrav iz Kp.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|