|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.12.2007 12:44:43   
malicki
Hvala punce za čestitke user posted image

No pa da vam povem kako sem praznovala. Roj. dan sem imela v nedeljo, ampak sem že v soboto povabila obe družini na pozno kosilo in torto. Ponoči pa mi je začelo bit fuuuuuul slabo in sem se celo noč bala, da sem kaj takega skuhala in celo familijo zagiftala user posted image  user posted image user posted image  No pa se naslednje jutro izkaže da so vsi ok, samo meni je slabo in komaj sem se držala na nogah.
Potem pa Zala dopoldne dobi drisko in popoldne še vročino. Pa jaz vročino, potem pa bruhanje bruhanje bruhanje..... Tri dni sem bila čisto adijo. Potem pa je še ati zbolel in smo bili kompletni user posted image

Smo dobili nek virus, očitno sem pa jaz najbolj fasala - ja ni kaj, nekdo mi je poslal zares lepo darilo za rojstni dan. Na srečo Zala ni bruhala, drisko je imela pa kar imela 5 dni, pol pa je šlo na bolje in tudi apetit je dobila.

Tako zdaj pa moram it, ker se je mala babika zbudila.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.12.2007 20:14:13   
Naty*Taja
Joj, Kapesanta oprosti, ampak tele naše slikice je treba vse zmanjšvat, da jih lahko več naenkrat pošljem in ker sem jaz totalno rač-aut, ne znam sama in je to kr neki dela in imam zdejle ful gužvo... Bom, ko bom imela čas. Drugače pa sej so v mojem albumu in so približno take, kot tvoje. Bom se potrudla, sam dvomim, da mi bo ratal pred novim letom!
Škatlice so pa take male 10 in 30 gramske za kremice. Asso jih rabi za predevat doma narejene kreme in je rekla, da jih nimajo nikjer drugje, kot celjske lekarne. In ker moja naj kolegica dela v CL sem ji jaz to lahko zrihtala. Oz. sej se da menda tudi kr kupit.
Oj, Malicki si imela pa res pestro praznovanje. No zdej ti pa tudi uradno voščim vse naj, naj za rojstni dan!


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.12.2007 13:38:06   
solatja
spet ste poniknile.
mi smo pa tudi včeraj doživeli Alisino in Anžetovo zgodbo: iz vrtca je prišla v plenici, ki sem ji jo zjutraj gor dala. user posted image komaj se je še skup držala, malo pokakana, na ritki je malo premočila in zgoraj je bila mokra po pasu (majčka in bodi). user posted image pa tudi ritka je bila seveda enkoliko vneta, ampak je Bepanthen vse pozdravil. sem jim pa tudi danes povedala, da so jo včeraj "spregledali", da je bila celo malo pokakana, in da upam, da danes ni. seveda ji ni najbolj pasalo, ampak mož je že včeraj rekel, da sta se mu zdeli vzgojiteljica in pomočnica nekam slabe volje, meni pa tudi danes. ne vem, kako to. ampak dobro, mimo tega nisem mogla it.

pa drugače? user posted image


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.12.2007 13:30:09   
klaja
Hej!

Joj Solatja to pa je že tazadnje, saj ne morem verjet, da je niso previli. Sicer pa za to so tam, da pazijo otroke in jih tudi previjejo. Si naredila kar prav, da si jim povedala, jaz bi tudi!



(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.12.2007 19:15:34   
Balerina
Pozdravljene, pa se še mi mal javmo. Smo mel pokvarjen računalnik pa tud zadnje čase sem tok zmatrana da se mi zvečer nič ne da.

Ena je že kar nekaj nazaj spraševala o umivanju zobk. Mi se jih sicer umivamo s pasto saj ji je zjutraj ful zanimivo umivati zobke skupaj z nama. Ji jih la umivamo zelo neredno. Ne vem no nekako jo moramo odvaditi večerne flaše saj če zvečer zaspi s flašo nič ne pomaga če prej umivamo zobe.
Solatja tale vaša izkušnja s previjanjem ja pa kar huda. Pa razumem da jo enkrat spregledajo pa saj jih previjajo nekje 3-4 krat tolkrat je pa težko spregledati enga otroka.
Mi smo pa začeli spoznavat neko novo uveljavljanje volje. Pa sva bila nekaj dni čist paf ker nisva velda kaj nama želi povedat. Se je na lepek kar začela jokat pa ni nič pomagalo. No pomaga samo to da jo mal tustiva na miru po pa se nama sama približa.

Drugače pa je še vedno smejavček in čeblavček je vzgojitelica je danes rekla da z njo pa ne čebla kaj preveč, med otroci pa čebla. Ja morda zato kar ja Gaja zelo trmasta in svojeglava in je vzgojitelica včasih mal huda nanjo, saj ko si nekaj vcepi v glavo to želi dosečt pa čeprav bi to pomenilo da si prišipne prstke ali pa da njena in od ostalih otrok hrana leti po celi igračnici.

Pa še nekaj je novega Gaja dobive, ne boste verjele, peti zobek. V dveh mesecih bo dobila kar tri zobke morda pa se bo sedaj le odprlo in ne bomo več brezzobi.
Dobr se mejte upam da vam je Miklavž kaj lepega prinesel

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.12.2007 21:17:18   
klaja
Na hitrco se vam javim, samo toliko da povem, da grem jutri v porodnišnico. Saj je CTG pokazal precej visok srčni utripuser posted image . Pa tudi UZ je pokazal, da gre eden od pretokov stalno na slabše.
Tako da upam, da ne bom katere decembrke prehitela!

Lep pozdravček!

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.12.2007 9:17:25   
Azzurra
Oj Klaja!!!!! Ne vem če boš to brala....A je katera, ki ima Klajino telefonsko? ima katera stik, da jo malo vzpodbujamo od doma!

V glavnem, moje sporočilo je naslednje KLAJA VSO SREČO TI ŽELIMO! Držimo pesti in navijamo za vas, da boste ob času pestovali zdravo deklico! Korajžno Klaja!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.12.2007 10:53:21   
malicki
Jooj Klaja tudi mi držimo pesti za tebe, dojenčico in za vso tvojo družino. Saj ne morem verjet da je že tako daleč user posted image
Pa upam da ne bomo predolgo čakali na novico.

Meni je tako fajn ker je spet petek in je vikend pred vrati. Včeraj sva si z dragim privoščila gledališče. In baje si bova še večkrat user posted image  To je pa res nekaj novega pri mojem lubiju. Prej ga niti pred gledališče nisi spravil, zdaj pa to. Dobim pa zastonj karte, zato je res škoda, da ne bi šla.

Zala je super, trebušni virus smo pozdravili, edino spet na veliko šmrka in kašlja. Ja ta vrtec, kaj čemo. Sem pa res zelo zadovoljna z našim vrtcem in vzgojiteljicami. Se je tudi nam na začetku dogajalo, da je bila Zala pokakana ko sem prišla ob 15h po njo. In potem sem lepo povedala, če lahko malo bolj pazijo in od takrat ni problema. Mislim, ker popoldne pa res nimajo veliko dela, ker ko pridem po Zalo sta še samo 2, največ 3 otročki v njeni skupini.
Ma sploh mi ni jasno kako delajo starši, da lahko tako hitro pridejo po svoje user posted image , ali pa babice in dedki hodijo po njih.
Meni so v službi tudi šli na roko, in po novm imam delovnik od 7-15h user posted image user posted image user posted image  Se ta ena ura kar pozna, pa z user posted image  se lahko skupaj voziva.

Zobki - jih redno čistimo s kratčko in tisto zobno pasto, ki se jo kupi v lekarni v kompletu z enim nastavkom za prst. Čistimo vsak večer, včasih tudi zjutraj. Zala ima svojo malo ščetko in si najprej sama čisti, potem pa ko se naveliča ji pa še jaz. Pa obvezno ji moram zraven pet pesmico, ker drugače noče ust odpret user posted image  Ji je tudi zelo zanimivo mene opazovat pri čiščenju zob, in zraven govori AAA AAAA user posted image

Zala tudi veliko govori, čeblja, najbolj se vsem dopade, če ji kaj na tla pade in reče dodli-dodli-do, ali tapi-tapi-tap in podobne. Pa zelo rada pleše. Naredi muziko na hoduljici ali na svojem radiu in potem iztegne rokice in fehta za ples. Plešemo v treh verzijah - prestopanje, skakanje in divji ples-levo desno z glavo user posted image

Ma ni kaj sladki so tile naši sončki. da bi le bili zdravi še naprej.

Uživajte!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.12.2007 14:07:52   
Naty*Taja
Oj, Klajči! naj bo vse ok. Ji bom jaz poslala sms, pa vam sporočim, če mi kaj odpiše.
Je pa naša mala čist po jusu - beri taka kot vaši. user posted image Nimam kaj dodat. Čveka, pleše, rada je, v vrtcu je nagajiva in brzinska, najbolj pa sem vesela, ko se pride k meni pocartat in se mi tako prilima na ramo, da mi kr toplo rata pri srčku. Res so cukrčki...


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.12.2007 14:46:29   
Anonimen
joj Klaja, tud jz ti želim vso srečo, držim pesti in čakam na sporočilo!

Danes sm imela pregled za tretjega člana, CTG ok, vaginalno naj bi bila odprta 1-2cm (zame to ni nč) in upajo, da se bo kej dogajalo čez vikend. Drugače pa na preged v torek, kadar imam tudi rok.

Z Anastazio se podobno dogaja kot vašim poprčkom, od razmetavanja, igranja, no malo manj blebleta, .....do umivanja zobkov.
Edino za spat je ratala obupna ta tedn. Prej je zaspala v roku največ 15min, zdej pa razteguje še 2 uri, in ko je najbolj tečna, zahtevna jo je treba primt v roke in v popsteljo. Uf, kaj bo potliuser posted image .







(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.12.2007 18:38:44   
klaja
Hvala za lepe misli!

So me poslali kar domov, ker je še vse vreduuser posted image .  Meni ni več čisto nič jasno, sem se potem oglasila še pri svojem ginekologu in je rekel, da skorajda ne verjame, da se nebi nič videlo. Tako da bom s tem pridobila še en teden. Sem že čisto zmedena!

Je pa res, da me ful boli v spodnjem delu hrbtenice in da mi bo raztrgalo trebuh, tako je napet. No v glavnem bo potrebno še malo počakat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.12.2007 21:18:41   
Alisa
Klaja zdrži! Mi pa bomo držali pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.12.2007 20:31:37   
solatja
user posted image user posted image user posted image klaja, boš videla, da bo vse ok. pa tudi za anakarin držimo pesti, da porod čimprej za tabo, vidva oba pa da bosta zdrava! user posted image user posted image user posted image





zdej pa me še nekaj zanima o ljubosumnosti. nama je zelo smešno, ko se Gaja Helena začne pritoževati, če mi mož da lubčka pred njo ali pa da me poboža. se takoj začne nekaj pritoževat in prav začne tečnarit, začne lazit med naju tako dolgo, da doseže svoje: mož neha ali pa mi da ona lubčka ali me poboža. prav smešna je s tem, pa drugače nima popolnoma nobenih težav z njim. zgleda, da je mama vseeno le mama user posted image le kako dolgo še? user posted image
sicer pa je vnetje oči, ki smo ga pohopsali v sredo, že mimo (danes je zadnjič dobila mazilo v oko), se ji je pa včeraj razvila ena viroza ali prehlad s precej visoko vročino (danes je prišla na 39,3 user posted image ), pa nekaj ji iz nosa teče.  da nam pa ni dolgčas, grem pa po njenih stopinjah user posted image user posted image če ne bo paracetamol zbil vročine, moramo jutri do zdravnika user posted image

lepo bodite, drage julijke, ne glede na to, ali se noseče ali ne user posted image


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.12.2007 10:34:42   
Naty*Taja
O, Klaja sam da je vse vredu. Sem ti hotla pisat sporočilo, pa nimam več telefonske, ker sem vmes zamenjala telefon in so mi jih s starga prehitro zbrisali in sem tako ob veliko telefonskih, med drugimi tudi tvojo.
Anakarin držimo pesti, da bo čimprej mimo.
Solatka, tole z ljubosumnostjo je meni že čisto domače od Marcela, tak da pri Maruši sploh nisem polagala večje pozornosti na to. Midva ju včasih nalašč malo sprobava.. in ne vpraši, kako se oba postavljata med naju in celo romulita zraven, češ nehajta. user posted image Ne vem, kaj jim je. A so res tako ljubosumni, ali pa jim je to v naravi in se jim zdi, da se k mamici lahko samo oni stiskajo. Al pa se bojijo konkurence...user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.12.2007 13:19:01   
klaja
Anakarin zdaj bom pa jaz mislila na tebe in držala pesti, da bo porod čim lažji in čim hitrejši!  Vso srečo!

Ljubosumja pri nas še ni zasledit, se še pripravljamo na to.

Zdaj pa čakam spet na naslednji pregled v četrtek, ko bo ginekolog spet naredil paniko, samo sem rekla, da se ne mislim več sekirat, ker je čisto brezveze, ker dokler še čutim premike še ne mislim delat panike.

Lepo bodite in hvala ker mislite name in tudi na ostale nosečke!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.12.2007 14:30:33   
Anonimen
Hvala ker mi držite pestiuser posted image user posted image , zaenkrat sm še doma. Jutr imam rok in pregled, bomo vidli kaj bo. V petek na pregledu so povedali, da sm 2 cm odprta (zame to ni nč), dete še vedno brca, špika, pritiska, da je kr pestro. Ajoj ko pa začne Anastazia tulit, začne tud user posted image pritiskat. Že včeraj sm mislila, da bo kej, da se ja odpravim, pa se umiri.
Glede ljubosumja pri nas ga ni bilo. Ne pri prvi hčeri, ne pri drugi. Če me moj začne crtat, se tud pupe priključijo al pa naju nimajo za mar.
KLAJA kdaj pa maš ti rok? Pa čim manj sikiranja, počasi, bo že. Dohtarji marsikako paniko nardijo za brezveze.

Pri nas je doletel do zdej že tretji val prehlada. Vsi so spet šmrcali razen mene. Anastazia je bila najhujša, eno noč nismo spali, kr ni mogla dihat, dokler ji nism namazala na prsa kremo FitoBalm.  Čez dan je bila tud nekako boga, no potem je že hvala bogu lažje spala. Samo da mine ko lih rodim. Vmes ji še zobki nagajajo in taaaakooooo poooočaaaasiiii ji rastejo.

Punce uživajteuser posted image

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.12.2007 13:33:27   
Azzurra
ciao vsem!

Upam, da ste vse dobro in da ste vse pregnale zdravstvene težave. Ponovne nosečnice, kako smo?
Mi smo pretežno dobro, ne morem verjet kako hitro gre ta nosečnost. Sem v 29. tednu. Danes je moj zadnji dan službe, od jutri naprej sem na letnem dopustu do nastopa porodniškega dopusta. Sem se odločila porabit malo več dopusta pred porodniško, da se bom lahko malo več posvetila Liamu, ki ga tako skoraj ne vidim. Moja služba je taka, da pridem pozno domov.

Drugače smo kar ok, Liam uživa z nonoti, vreme je še super, tako da so cele dneve zunaj. Pri nas zobkov ni prav nič videt, ima še vedno standardnih 6 in počasi me začenja skrbet. Sicer se mi zdi, da ima spodaj nakako rdečkasto dlesen, a kaj ko ne pusti pogledat!?

Vsak dan kakšno novo foro ima! Ma prav preseneča me. Nekaj dni nazaj ko sem prišla domov, sem ga vzela v  naročje, sem ga zavrtela in sem ga vprašala KAKO JE? on pa ustreli nazaj, ma v sekundi: DOBJO! user posted image user posted image user posted image  
Nisem mogla verjet! Smo se smejali in smo rekli, kaka fora, kako se mu je posrečlo. ja, posrečlo...naslednje jutro ga grem iskat v posteljco, ga vprašam KAKO SI SPAL? On pa meni nazaj: DOBJO! user posted image user posted image user posted image  
Govori res kot navit, besede ki jih pobere od nas, pa ne da bi ga mi učili, kar ustreli..."udajo" (da se je udaril), "todo" (da je trdo), pove, da nekaj peče, pove tudi kdaj bo kakal...kaj to je že počasi za pomislit na kahlico, kaj pravite?

skratka, pri nas je pestro, se ne morem pritoževat, da mi je dolgčas.  in tudi na dopustu mi ne bo, ker imam precej dela, dosti za pripravit za dojenčka, da ne govorimo o kakem pospravljanju (generalki), ki se je uspešno otepam že kar nekaj časa, predolgo, če mene vprašate.

Se slišimo v prihodnjih dneh.
Pozdrav iz Kp.


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.12.2007 17:39:47   
klaja
Hojla!

Anakarin jaz imam rok 15. 1., tako da je še čas. Če bom le zdržala tako dolgo, ker mi bo hrbtenico raztrgalo. Čim prej naj se tvoji pozdravijo, ker drugače ti niti na obisk ne bodo mogli prit, če bodo smrkali!

Julija ima sedaj tri zobke, zdaj pa bo zgleda spet nekaj časa mir, sicer ima spodnjo dvojko nekaj nabreklo, pa zgornja enka je tudi tako napeta, samo to lahko spet traja en čas.

Azzurra jaz pa že kar nekaj časa več nimam volje za nič,  tako sem crknjena, da še komaj Julijo zjutraj porihtam.

Naty-Taja če se ne motim še imam tvojo telefonsko, kaj si menjala samo telefon ali telefonsko številko tudi?

Sem pa bila prejšnji teden še na CSD in smo skupno ugotovili, da mi pripada porodniška in ne starševsko nadomestilo, tako kot sem dala prvotno vlogo. Ko sem urejala papirje za paket oz. denar me je samo vprašala, če sem zaposlena in sem rekla da ne, ni pa nič spraševala, če kaj prejemam od Zavoda za zaposlovanje. Tako da se je vsaj nekaj uredilo in nimam skrbi. Še dobro, da sem začela spraševat glede zavarovanja.

Lepo bodite!


(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.12.2007 18:26:54   
Alisa
Čer,
no pri nas je zadnje čase spet pestro od hitenja do vseh možnih bolezni.
Klinc pa ta december vsepovsod norišnca.

Moj user posted image  je spet na službeni poti cel teden, jaz hitim vaski dan v službo pa iz službe, do zdravnika in uglavnem non stop v dirkanju.
Anže pa je zbolel, tk da je zdaj pri tašči, ker jaz enostavno ne dohitevam in ne morem dobit frey, ker je ta bustasti december.
Anže je bil že kar nekaj časa prehlajen in potem je kake 14 dni kašljal ponoči in potem pa še čez dan. Tak da ko smo ga peljali k zdravniku je ugotovil, da ima vnete ušeske, nos itak, vnete učke in bronhitis. user posted image
Sm nemorete pa verjet kok je Anže poln energije in sploh ne kaže da bi bilo kaj narobe. Se mi pa kar smili, čeprav tašča pravi da uživata in da je pravi dobrovoljček.

Jaz pa sama ne vem kaj bi s sabo ker nimam nobenega zraven sebe in poleg tega divjanja sem vsaj prejšnji teden pogledala zvečer v posteljco in pobožala Anžeta. Zdaj pa je stanovanje čisto prazen, tih in me je kar groza it domov.
Saj vem da bo minilo sm pogrešam mojadva sončka.
Komaj čakam januar da si vzamem 14 dni dopusta da bomo končno spet malo skupaj uživali 24h na dan.



Klaja saj boš zdržala. Vsi držimo pesti da bo ok tudi v četrtek na pregledu.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.12.2007 19:07:55   
sašaš
Čer!

Evo mene po dolgem času. Vmes smo bili še na dopustu na toplem in sem malo v zaostanku, sem bolj na hitro preltela poste. user posted image

Veliko ste debatirale o zobkih - Ela ima verjetno največ zob, kar 17. user posted image  Umivamo jih že od pomladi s pasto First teeth (ker je imela zelo rumene zobke zaradi železovega sirupa). Pa o spanju - tudi tukaj verjetno Ela podira rekorde, saj sem vam že večkrat pisala o tem. user posted image

Vsem nosečkam želim, da bi čim lažje prenašale zadnje dneve oz. tedne. Seveda vam želim tudi lahek porod in zdrave user posted image !!! Zdaj sta prvi na vrsti Anakarin in Klaja, če se ne motim - srečno!!! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa imam norišnico - december pa to. Najraje bi bila na treh koncih naenkrat, v službi si naložim 100 stvari in potem jih naredim samo pol... Jah, to sem jaz... user posted image

Alisa, a Anže je pa spet bogi? user posted image  

Dajte no kakšne fotke prilepit, že dolgo ni bilo nobene. user posted image

Pozdravček vsem pa lep veseli december vam želim! user posted image

Sem jaz hotela kakšno fotko gor dat, pa shrani.si ne dela! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.12.2007 20:45:22   
klaja
Čer!

Alisa saj bo kmalu ta nori december mimo in si boste lahko vsi skupaj spočili, upam da se Anže čim prej pozdravi!

Sašaš saj bo, še enega dojenčka naročite, pa boš lahko malo več doma! user posted image

Mi pa smo danes bili pri zobozdravnici, na kontroli in je rekla, da naj me ne skrbi, če ji ne bodo zobje izraščali po vrstnem redu, ampak malo tu, malo tam. Pa še spodnja enka ji raste poševno in je možno, da ji bodo vsi poševno prišli ven. Lahko bi ji sicer midva ravnala, samo kaj ko ne pusti. Je pa možno, da si ga bo z jezičkom zravnala. Drugače pa lahko samo upamo, da ji bodo stalni zobje prišli lepo ravno ven in ne kot da bi jih kdo s fračo nastrelal.

Obljubim, da bom dala kako fotko gor, samo se mi kaj ekstra ne pusti, da bi jo fotografirala.



(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.12.2007 10:24:27   
kapesanta
OJ po dolgem času tudi od mene

Ja itak veseli december je tudi v moji službi nori december.

Se moram pohvalit da Rok že dva meseca uspešno sam zaspi v svoji posteljici - sicer eden od naju leži zraven na veliki postelji, ker se vsake toliko časa spomni da ni sam in ga je treba ali samo umiriti s pššššššt ali pa prijeti za rokico za par sekund - tolk da vidi da ni najbolj osamljen fant na svetu. No enkrat po novem letu pa začnemo še s tem, da ga bova dala v posteljico in po par minutah odšla iz sobe.
Napredujemo tudi s sobico zanj, smo v fazi izbiranja barv za stene - imamo pa že nalepke Decofun "animal farm" in iz Bušita "Underwater sea".
Če katera kupuje otroške lučke: poglejte od Massive program Kico - enkratne stvari imajo - mi smo kupili stropno luč, s katere visijo avijončki.

Ali je katera slikala na stene? Jaz bi rada narisala otok in drevesa in ograje, pa ne vem s katerimi barvami se riše - se mi zdi malo prepotratno za par ograj kupiti cel dipi in ga potem tričetrt zavreči...

O zobkih pa nič novega. smo še vedno pri 7. pri mamici si umiva s pasto (first teeth) in svojo lastno novo ščetko (kako je ponosen nanjo) doma pa še vedno samo z vodo in prstno ščetko.

Pa še en nasvet izkušenih mamic rabim: popoldne ga jaz sploh ne morem prepričat da bi zaspal: pri moji mamici zaspi v vozičku po 5 minutah, pri možu in pri drugi babici v posteljici po 5-10 minutah. Pri meni pa kar čveka in se vrti in raziskuje. SPloh se ne more tolk umirit da bi lahko zaspal. Če ga stisnem k sebi se dere tud po 15 minut, če ga pustim se hoče igrat, v posteljci se postavlja na noge, v vozičku pa čeblja in me kliče. Zaspi mi edino v avtu. KAKA PAMETNA IDEJA KAJ NAJ NAREDIM?

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.12.2007 20:12:08   
Balerina
Pa de se še malo mi oglasimo.
Gaja ima tudi bronhitis in je tako boga ko ji dajeva tiste pumpice. Se joka ko ne vem kaj že ko samo vidi kaj imava v roki. Drugače je dobre volje in je že dva dni tudi v vrtcu. Saj nima ne vročine pa tudi drugih vneti ne, trkam da se mi je to ne bo maščevalo in da ne zboli.

Glede zobk mi jih imamo 5. Nam je pa pediatr pred kakim mesecem, takrat smo imeli le 4, rekel da ni panike da ji bodo pač mal kasenje zrasli.

Včeraj smo bli z vrtcem na Dedku Mrazu je blo tako fino. Polno otrok, vzojitelice so jim naredile lončke za svečke in tako je vsak otrok svojo svečko nosel. user posted image user posted image Res ma super vzgojitelce ta naša pupa.


Jaz se tudi vredu, malček je poskočen, sem bila danes na preglednu, nič takega moram pa v laboratorij, za sladkor in toxoplazmo. Aja pa seveda mi je spet rekla da sem se preveč zredila. Pa kaj naj zdej pa kr hujšat začnem, to bom itak aprila.

Lepo se imejte uživajte v veselem decembru, tiste ki veliko delate, saj bodo kmalu prazniki in jih bomo lahko preživile z našimi sončki.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.12.2007 21:36:54   
klaja
Anakarin kako je, da se nič ne javiš. Verjetno to pomeni da so te obdržali not ali pa da že cartaš? Komaj čakam, da se javiš in nam sporočiš veselo novico!

ElaM kako pa kaj ti napreduješ, bom malo pokukala k decembrkam, da vidim če si še v enem kosu?

Jančika kje si se pa ti izgubila? Sem radovedna, a že kaj delate na user posted image ?

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
14.12.2007 14:18:56   
Anonimen
Klaja, "vaša" julijka ElaM že pestuje svojo Manco. user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?