|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.10.2007 12:55:03   
kapesanta
joj Azzura, to je pa res grozno slišat in ti čist verjamem, da je zate še tolk bolj grozno. Sploh pa ne vem kaj ti naj rečem - edino to da upam da se nobeden, niti najmanjši strahec ne bo uresničil in boš imela zdravega in glih prou razvajenega dojenčka. user posted image

ps: slike bodo pa verjetno danes, če bom pravi čas doma iz službe...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.10.2007 19:58:24   
Jančika_
Azzura, to je pa res žalostno...si sploh ne morem predstavljati, kako se počutijo starši in kako je pri srcu tebi...drži seuser posted image .

Jaz pa ne morem verjeti, kaj bom spet napisala - ja, seveda, saj že veste, a neuser posted image . Kajetan je zakuhal na 39, kašlja in bruha, verjetno zaradi silnega kašlja. Naj gre v rit vse skupaj. Danes sem prav žalostna že zaradi tega. In si predstavljate šok, ko je mali bruhnil, prej je pa pil sok rdeče pese. Mene bi kmal kap, resno. Ampak je pa še kar vredu volje. Upam, da bomo vsaj kaj spali.



(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.10.2007 21:17:19   
solatja
joj, Azzurra, sploh ne vem, kaj naj rečem. bom dala samo tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse. za dojenčka, za starše in vso njihovo okolico. sploh si ne morem predstavljat tega trpljenja. user posted image user posted image ti se pa poskušaj čimbolj distancirat od teh misli. vsak ima svojo usodo in s prestrašenimi mislimi je ne boš nikakor spremenila. ne preobremenjuj svoje psihe. tvoj otrok je zdrav in bo zdrav, verjemi v to. user posted image user posted image s tem mu lahko pomagaš.

Jančika, eno tolažilno misel zate: en pediater v porodnišnici LJ je baje izjavil, da bi morali otroci do 2. let prebolet vse otroške bolezni, da bi se jim totalno okrepil imunski sistem in pol bi bil mir nadaljnjih 10 let. to jaz rada verjamem in srčno upam, da to drži v vašem primeru.  user posted image user posted image user posted image ta s sokom rdeče pese je pa prav strašljiva user posted image


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
30.10.2007 10:33:09   
Azzurra
ja, gremo res na kaj bolj veselega...

evo, včeraj je naš Ličko v trenutku nepazljivosti mame in tatija odtujil tatijev službeni gsm, se zavlekel v svojo sobico, od koder sem ga slišala HAJO...HAJO....user posted image user posted image user posted image  no, pa pridem v sobico, pride še tati, on pa s telefonom na ušesu pravi KIT....SOVA...MUUUU....v glavnem je obnavljal svoj živalski repertoar, tudi precej glasno je to razlagal v telefon, no, nakar pa jaz postanem pozorna in slišim en tihi glasek iz slušalke....madonca, kar polilo me je, prav vroče mi je ratalo: tič je odklenil (!!!) gsm in poklical tatijevo sodelavko!!! (je mlada, luštna blondinka - kar dobra izbira za začetek, a?), ona se je smejala na drugi strani meni pa je blo neroooodnooooo user posted image user posted image  ne za drugo...KIT...SOVA...MUUUU... user posted image user posted image

tako, odklenil je gsm in kasneje sem ugotovila, da je tudi zaklenil vhodna vrata. ne vem ali sem jaz tako nazaj s časi, ampak jaz sem pričakovala, da se te stvari začnejo nekje pri 3. letih user posted image user posted image user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.10.2007 12:48:57   
Naty*Taja
Oj, Azzurra sem se nasmejala. Uboga blondinka je kr kit pa krava ratala! user posted image
Drugače pa ja, tudi naša gospodična si zna sama vrata odpret. bomo mogli začet zaklepat.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.10.2007 14:14:32   
plenicka
Azzura, kot je rekla že Solatja - vsak ima svojo zgodbo, svojo usodo in na žalost je svet narejen tako, da ni vedno najbolj pošten za vse...pozitivne misli ustvarjajo pozitivne rezultate, verjemi v to. S tvojim "novim" dojenčkom bo pa popolnoma vse u redu, samo verjeti moraš v to in vsak dan posebej odganjati prisoten strah! Tale tvoj Liam je pa res navihan - tudi jaz sem se prav nasmejala!
Žiga sicer še ne doseže kljuke od vhodnih vrat, kaj veliko pa mu ne manjka...imam vrata, ki imajo od znotraj samo kljukico za zakleniti (upam, da veste, kaj mislim-ni klučavnice na notranji strani tako, da ne potrebujem ključa, ampak samo s tisto kljukico zaklenem), ki jo pa Žiga že doseže in upam, da ne bom nikoli pozabila in odšla ven pred njim...

Jančika, vse kaže na to, da bosta tvoja otroka zdrava ko bosta malo odrasla...takrat pa ju sigurno nič več ne zadane...

Lepo se imejte pa se pišemo!

PS:Mi je tako fino, ko sem 2 dni doma, kar pomeni 2 cela dneva z Žigcem...

PS:Kapesanta a se nisi v podpisu malo zmotila glede odhoda na morje? A ne odpotujete 31.10., to je danes?user posted image

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.10.2007 15:11:35   
Anonimen
ojla punce,
uf kaj vse zamujam, vse sm prebrala. Najprej Janički user posted image z zamudo, vse naj najuser posted image user posted image user posted image .
Nato Azzurra takihle žalostnih dni sm velikokrat doživela, in vedno sm kako solzo spustila k me je stisnilo v srcu. Ma tud ko kak film gledam al pa da je kej na TV resničnega, ajoj kako začnem jokat. Sm vedno bla taka, tud ob samem krstu začnem jokat, kak mi je prizor lep (čeprav moje pupe niso krščene), ma kaj čm.

Ma sm se tud nasmejala vragolijam od Liamauser posted image user posted image user posted image , vse si znajo zmislit, odvisno kak je kater navihan in prebrisan.
Anastazia se večkrat skrije s kakim flomastrom pod mizo al pa na hodnik, da si poriše roko, dlan,...tud kak zid.

Madonca ma tud zbolevate, ajoj kaj bo? Vi se meni pozdravite, bo še časa za srečanje, mulci bodo zrasli, manj bo lovljenjauser posted image ob kavici.

No mi smo končali z beljenjem in Anastazia spi že cel tedn ko bumbar, tud popoldne zdej spi tam 2-3 ure zavita v deko. Zdej je v njihovi sobi največ 18 stopinj (ko vžgem konvektor), ma ko ne, je tam 15 stopinj. Vmes moram vžgat razvlaževalec, da pobere vlago, če ne so mokri zidi.

Uživajte



(odgovor članu plenicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.11.2007 22:07:46   
Anonimen
Ojla,

kako ste? preživljate ostale dni jesenskih počitnic?

Kr mam še dobr mesec do poroda, počasi uvajam malo da proba sama zaspati v posteljci. zaenkrat se zravn uležem, da zaspi. Ma me že zdej vsepovsod boli, komaj ustanem. danes sm prvič začela, nekako se je zmatrala no pa spet sm mogla ležat zravn nje. Bomo že.
Moram pa je pohvalit kako lepo drži žlico in vilico ko jemo. Pustim ji krožnik, pribor in hrano, pa se loti sama papat. Če ji ne gre, se loti z rokicami, ampak vse pridno poje. Potem se tako glasno zadere=znak da bi pila. Spet ji pustim šalčko, sa sama pije iz nje. Ma ko velika punca.
Par dni sm ji probala ponujat kahlico, pa nč. Misli da je mali lavorčekuser posted image , gre iskat vodo, da bi se igrala v njej. Vmes je bila samo v gatikah, pa se kr polula in pokaka, ne da bi ji bilo kej čudnega. Bomo kr pomladi spet probali.

No se beremo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.11.2007 8:28:08   
Azzurra
Kako ste kaj punce? Kako so kaj otroci?
Pri nas vse ok, burja nas ni odpihnila, tati je sicer srfal in je rekel, da je blo mega, mi smo se pa bolj potikali po koprskih ulicah, kjer je zavetje.
kako vam gre kaj spanje po menjavi ure? Liam se še ni navadil novega urnika, spat gre ob 20. uri (po novi uri, tudi prej je hodil spat ob 20. po stari uri, toda zdaj je po bioritmu 20. ura dejansko prejšnja 21.) in zbudi se že ob 6.00, pred menjavo ure pa je spal tudi do 7.30, tudi do 8.30, skratka to jutranje vstajanje je bolj zgodnje in dejansko spi več kot eno uro manj. Kako to? Ni mi jasno.

Pridna Anastazia, da že sama je. Liam sicer občasno pomaga, a če mu pustim hrano in pribor, bo poskusil parkrat zajet, potem pa bo z žlico tolkel po hrani, da se bo razletela po celi kuhinji, pa tudi krožnik bo poskusil zrinit iz mize, čeprav imamo enega, ki se vakuumsko zalepi na mizo, samo je vragec hitro pogruntal patent za ga odlepit...Kaj ostali tudi že sami jejo? Kako naj se tega lotim, naj ga motiviram, učim ali čakam, da on pokaže več interesa (oz. kako naj ga navadim, da se po hrani vsaj ne tolče?)


A ja....moj sin je MOJ SIN !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Veste...sej je itak sigurno, da mu po žilah teče moja DNK, to je neizpodbitno, a ko vidiš, da poleg DNK teče po žilah tudi U2 user posted image user posted image user posted image

S tem mislim na spodnje gospode, katerih sem od malih nog tudi sama huuuda ljubiteljica:

user posted image


Skratka, v avtu zdaj poslušamo CD in mali se je zapalil za komad od U2 in ga prav vidiš....kot jaz na njihovem koncertu, ma užitek do daske - z nasmehom, ki se mu parkrat zavije okoli glave začne v stolčku plesat kot pravi roker!!! ! In ko konča komad....ljudje moji....začne: NE, NE, NE....CE, CE, CE (CE pomeni ŠE)...ma je MOJ SIN, ma se vidi na 100 km!!!! Je treba dat nazaj isti komad, potem je mir in on naprej densa v svojem stolčku! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.11.2007 10:56:37   
Naty*Taja
Hojla, se vidi, da vas je veliko že v četvero oz. boste kmalu. user posted image
Azzurra naša mala tudi vse čisto samostojno je že odkar je v vrtcu.  Zadnja dva tedna pa je tudi pit začela lepo sama iz lončka, tako da se ne polije. Je pa res, da čist lepo je, dokler je lačna, potem pa je treba kr odmaknit in jo poslat od mize. Hranit pa se sploh ne pusti več tak da niti ne poskušam, samo včasih ji tak vmes kako žličko uturim, da se res naje. Nimaš kaj, tile naši malčki odraščajo. Naša je začela zdej na veliko ponavljat besede. Prav lepo reče avto, mama, ata, deda, baba, nina-nana, teta, biba,ama ama, pa-pa,  pa napol pove "mi" - umiti rokice, "bi" - brisat rokice, ko je pokakana gre sama do kopalnice in se hoče previt, ne tako kot tavečji, ki trdi, da se ni pokakal čeprav že cela soba smrdi!user posted image Je pa nam ritem ostal čisto isti - se pravi po stari uri. Spat gremo okrog 6-6:30, in seveda temu primerno vstanemo okrog 5! Nimam pojma, kako naj ji tole spremenim, če pa ob 6 kr sama zleze v postlco in je zmanjka v sekundi! Ah, bo že...

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.11.2007 13:20:22   
klaja
Hojla!

Naš ritem po spremembi ure se ni kaj dosti spremenil. Zaspi ob 21.30, zbudi pa se nekje med 7.30 do 8.30. Potem pa še enkrat zaspi ob 13. uri, včasih potegne eno, včasih pa tudi do dve uri. Kakor kdaj.

Smo pa zvečer ukinili gledanje televizije in uspavanje pred tv-jem. Navadila sma si  jo namreč, da sma vklopla TV Petelin (kjer imajo videospote) in potem je veselo gledala tv in zraven zaspala. Zdaj pa sam ugotovila, da tako več ne gre naprej in imamo kar malo krizo z uspavnjem.

Glede hrane, ji pustim samo, da sama je mogoče kake smokije ali pa da ji kruh nalomim in si sama koščke nosi v usta. Pa banano ji po novem pustim, da jo sama odgrizne. Problem je, ker ima spredaj še samo en zobek in se mi ne zdi smiselno, da bi ji dajala kaj v roke, če pa ne more odgriznit. Z žemljico pa se tako baše, da ji jo moram kar vstran vzet. Žlice ji še niti sigurno ne dam, ker bi krožnik in žlica bila takoj na tleh.

Zadnja dva dneva ima nek navdih, da se samo gor vleče in bi se kar vstajala, končno je pogruntala. Si sploh ne morem predstavljat, da vaši že sami hodijo in ne vem kaj še vse. Bolj ko telovadima z njo in ji nekaj vsiljujema, slabše je, potem določene stvari sploh noče narediti. Še sreča, da je fizioterapevtka to že tudi ugotovila.

Kje ste pa kaj ostale Angellina, Malicki, Pearl,............


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2007 11:06:42   
malicki
Po dolgem času spet kukam sem gor....... niti ne vem kje naj začnem.

Novo je to, da sem od včeraj spet v službi user posted image  ma ne, prav fino je, razen vstajanja ob 6h zjutraj user posted image . Doma sem bila kar celih 17 mesecev. Zala je v vrtcu ozir. v jaslih in ima se fino, pri uvajanju ni bilo nobenih težav, razen po 3 dneh prehlad in po 1 tednu viroza in vročina...

Zala je končno začela recimo hoditi, no naredi par korakov sama. 

Mene pa zanima ali vaši otročki ponoči ozir. zjutraj kaj papcajo. Ko sem Zalo pri enem letu nehala dojiti, sem ji v zameno dala stekleničko mleka in not malo rižolina. Zbudila se je vedno okrog 6h in sem ji dala flaško, potem pa nazaj spat. Tega se je kar lepo navadila. Sedaj ko se je ura prestavila pa se zbuja ob 5h user posted image  in to ne glede na to kdaj gre spat. Ona ima tak ritem. In brez flaške mleka mi ne bo zaspala nazaj.   
No saj mi ni težko vstati, samo sedaj ko hodim v službo bi bilo pa fino če mi ne bi bilo treba. Razen tega imajo v vrtcu šele ob 8h zajtrk in me skrbi da bi bila preveč lačna.

Lep pozdrav vsem user posted image


(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2007 15:59:29   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Mene pa zanima ali vaši otročki ponoči ozir. zjutraj kaj papcajo.




Liam je ponoči nehal jest pri cca 4 mesecih. Občasno je še kdaj dobil mleko proti jutru, če se je bolj zgodaj zbudil, drugače pa ne, ponoči ne je več. Zjutraj je zajtrk, ko se zbudi. Pred 2 mesecema je še zajtrkoval stekleničko mleka, potem pa si je verjetno mislil, da ga imamo za norca in od takrat dalje on zajtrkuje konkretno user posted image : kruh z marmelado, kruh z maslom in medom, kruh s sirčkom, toast, sadje, jogurt...
Včasih tudi noče jest zajtrka. Nekaj časa me je to skrbelo in živciralo, zdaj pa me ne več toliko, enostavno pač je kasneje.

kako pa je za večerjo? ali poje dovolj zvečer? morda je proti jutru lačna, ker ne poje dovolj za večerjo? samo ugibam. naš je bil tak, nekaj časa je za večerjo jedel zelo malo, kajti ob tisti uri je bil krepko že zaspan in posledično tudi bolj tečen, tako da zdaj dobi zgodnjo večerjo, ki jo navadno kar rad poje, pred spanjem pa še mleko. a, ja...bom kar poštena: v mleko mu zamešam piškote Plasmon, čeprav sem bila že deležna kritike zaradi tega, kao zaradi zobkov...zobke pa se lahko umije, a ne? on se s tem naje, to rad poje in to nam je tudi obred pred spanjem, spi mirno in zadovoljno do jutra.

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.11.2007 16:14:44   
Naty*Taja
Oj, Klaja in Malicki, vaju že dolgo ni bilo tule gor.
Klaja po moje je Julija super kar se razvoja tiče. Kar se pa hrane pa čist normalno, da še ne je, če nima zobov. Je od ene kolegice mala pri 11 prvega dobila in so ji v vrtcu dali celo jabolko za jest user posted image .


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.11.2007 21:17:24   
sašaš
user posted image  Kje ste? user posted image  Vrglo nas je na sredino druge strani!

Saj se mi ne da nič posebnega pisat, samo toliko, da nas ne bodo čisto povozili... user posted image

Jaz sem ok, Ela tudi ( oz. upam, da je res vse ok, ker mi nenormalno veliko spi - po 15-16 ur v kosu user posted image , sva danes dali kri in upam, da ni tako slabokrvna, da je zaradi tega tako). Ja, prejšnji teden, ko smo bili doma, je spala ponavadi do 11. ure ali pa še dlje. Potem pa še popoldne dobri 2 uri.

Upam, da ste ok in da se imate fino fajn, pa da ste zdravi in da vas ne zebe.... user posted image  Mah, kar nekaj klobasam. Grem, bom raje drugič kaj več pa kaj bolj pametnega naklofala.

Aja, Solatja, v nedeljo smo bili v Luciji in Portorožu in sem se 100x spomnila na vas, da bi vas na kofi povabila - pa nimam tvoje cifre! user posted image

Noč!!! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.11.2007 22:11:50   
Angellina
Živjoooooooooooo!

Se me še spomnite? Pri nas je tako pestro, da komi folgam, kar pomeni, da za net časa ni.

Malo sem prebrala za nazaj in medtem pozabila kaj sem vas hotla vprašat. Bula user posted image .
Aja Marka še vedno tlačim 2x na dan spat, a ve tut vaše otročke?


Mark rase v zelo smešnega fantka, poln je vragolij in vedno ima na zalogi kako hudo idejo, da ne veš al bi se zjokal al bi se smejal. Dans mi je npr. vrgel v wc modrc, ga fino potunkal z metlico in na brzaka zmazal dober grižljaj wc papirja user posted image user posted image user posted image . Vse to v času ko sem si umivala glavo, njega pa skušala zamotit z kockami, ki sem jih nametala poleg banje. Vsepovsod ga namreč moram imet s seboj, če ne, je rezultat še hujši..skratka ni ga za puščat samega  niti sekunde.

Govori skoraj nič, pa bo že..upam. Sem pa ponosna na njegove motorične sposobnosti, ki napredujejo iz dneva v dan. Vse si zelo hitro zapomni, je zelo ustvarjalen, iznajdljiv...pohvale vredno res. Ko huham, kuha z menoj. Ima kuhalnico, lonček, solnico in kocke-kao sestavine. Posadim ga na pult in pol jaz kuham pravo kosilo on me pa oponaša. Meša kocke, jih soli, zaliva z vodo...zadnjič je skuhal plišastega slona, včeraj zajca...Zvečer se navadno vse vsedemo na tla v dnevno sobo in mark mene, moža in vse pliškote nahrani z to čorbo ki jo je kao skuhal. Full je hecen res.

Ajaaaaaa to sem vas hotla vprašat! A vaši mali kej grizejo? Pa tepejo tut kej? Ker nas bo Mark požrl en dan. Resno odgriznil mi bo ramo in šel čao ragaci! Pa namaha me ko tavelik. Če ga kregam in mu skušam dopovedat, da se to ne dela, ne nuca nič. Moram nakazat, da me boli in kao zajokat, pol se pa stisne k men, me objame in me poboža...češ boga boga...pa tak izraz ma na obrazu (zakrivljena usteca, obrvi namrščene), da crkneš od smeha.

Ojoj sem naklofala.

Vas bom skušala pogosteje brat. Lepo se imete, pa vsem skupaj prijetno noč. Pa lupčka vašim junakom seveda user posted image


(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.11.2007 0:56:14   
kapesanta
slikce so v albumu - končno mi je poratal!!!

ps: pa sem se res v mesecu zmotla - moram mojem povedat, da gremo konc tega meseca še enkrat...
blo je pa super, čeprav je mal veter pihu - sem tud naredila album...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.11.2007 9:03:08   
solatja
da se še jaz malo oglasim (res te me že porešale, saj vem user posted image ): obe z Gajo Heleno kar fajn kašljava, ampak so te svečke bronhopulmin res fajne: sem mi zdi, da je v ene dnevu vidna razlika. mogoče bi še jaz eno vzela user posted image . še vedno se dojiva, sicer samo zvečer, pa še to ne vsak, ampak mal cartanja pač je. je pa tale miška naša že prava dama, ki je še vedno precej navdušena nad čiščenjem (včeraj je polila malo vode med pitjem, dala šalco sama stran, vzela robček in pobrisala za sabo user posted image  user posted image  user posted image ), precej tudi govori (najljubši besedi sta nono in babap), razveseli se našega hišnega pajka ("palja") in včasih res prej osvoji neke nepomembne besede prej kot kaj uporabnega (npr. dedi). sem se pa prav nasmejala tem zgodbicam o velikih "podvigih" user posted image včasih res toliko razume, da samo gledam (v soboto jo je dajal mož spat, ker sem bila na koncertu in ko me je klicala, je rekel, da mama posluša glasbo in ona je baje kar pomigala - zaplesala!). edino prostorske predstave ji delajo malo težav ter koordinacija roko-oko (še vedno kaže precej mimo tistega, kar želi, pa ko pogleda, kje je kahlica, se zelo redko v prvem poskusu prav nanjo usede - še vedno praviloma "sfali" user posted image , ampak to je pač po meni. sej popolna res ne more bit user posted image

Sašaš: bi me lahko v soboto vpašala za tel., pa bi jo dobila, veš user posted image škoda, nam je bilo v nedeljo dolgčas (se mi zdi. dnevi so si tako podobni, hkrati pa se toliko dogaja, da se včasih prav težko spomnim, kaj smo počeli nekaj dni nazaj)

hja, lepo bodite!


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.11.2007 9:08:29   
solatja
aja, kapesanta: ful simpatične fotke! pa zgleda, da ste res uživali user posted image

pa da še malo odgovorim na vprašanja:
z ritmom tudi po prestavitvi ure nimamo težav.
zjutraj dobi kake 3 dcl mleka, potem pa je v vrtcu normalno zajtrk
z grizenjem pa imamo malo težav, ampak se je že umirila. sem pa imela nekaj prav čudovitih odtisov zob tako na rami kot na roki. moža pa še raje grize, čeprav njega najrajši kar uščipne, kar je super, kadar imam malo daljše nohte. pa rada prime v nos in tako uščipne. zelo boli.


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.11.2007 6:23:53   
Alisa
BU,
Evo še mene po doooooooooooooolgem času. Pri nas je še kar pestro v stanovanju skoz nekaj rihtamo, pa eno omaro pa drugo, uglavnem delavno.
Ko bomo imeli večinoma urejeno bom mal pofotkala in naredila en album obljubim.

Mi smo se zdaj končno pozdravili. Anđe je kar dolgo kašljav in smrkal pa tečkal, no zdaj se je stanje malo stabiliziralo. Je pa navihan in tudi pri nas se kar hitro kaj dogodi ko ni treba. Najraje ima kabelj, pa izvijač, pa vsako stvar ko jo iščeš jo najdem v pralnem strojuuser posted image . Anže vse znese v stroj al pa v smeti. Očitno si razlaga da kar je tam ko ni treba mora romat v smeti al pa za oprat.
Govori zelo malo, zdaj so njegove besede sm ati, pa tka tka tka to še nismo pogruntal kaj je. Ker to ponavlja in hodi, al ko se igra. Pa zelo rad gleda slikanice, sedi na svojem mini foteljčku in blabata neki. Res je smeško.

V službi je pestro. Prejšnjo soboto smo imeli inventuro in šefi so zadovoljni. Smo dobili nagrado vsak 100 eurov, ker je bila inventura tako dobra.

No to bo zaenkrat vse zdaj pa moram napisat še vlogo za znižanje vrtca ker treba oddat do 15.11.07.
Fajn bodite pa poljubčkajte svoje sončke.


Aja grize pa naš Anže sm mene in se pol prav navihano smejiuser posted image .


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.11.2007 17:15:47   
Alisa
Kapesanta full lepe slikice.

Sašaš a maš jutr kej časa za šoping al pa kak sprehod?

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.11.2007 22:35:30   
sašaš
Joooooj, Aliska, jutri pa res ne. user posted image  Zjutraj letimo vsi skupaj v Lj. v turistično agencijo rezervirat kakšne pametne počitnice user posted image , ob dveh greva na en pogreb na Ig, ob petih pa imamo kosilo (gos pa te martinove zadeve) pri tašči. Lahko se pa za v nedeljo zmenimo vsi skupaj (če ne greste v Trbovlje).

Noč! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.11.2007 22:41:30   
plenicka
Sašaš, govoriš o počitnicah v decembru? Imaš kakšno pametno idejo? Tudi midva z Žigcem zbirava ponudbe za malo toplejše kraje - npr. Egipt...

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
12.11.2007 21:09:34   
sašaš
Ne, Plenička, ne za decembra. Gremo že naslednji teden user posted image  - v Turčijo. Bi šli že par tednov nazaj na Djerbo, ampak je prišlo do spremembe - žal.

Noč!

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.11.2007 10:31:29   
plenicka
Sašaš, želim vam neizmerno uživanje!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?