Azzurra
|
Kako ste kaj punce? Kako so kaj otroci? Pri nas vse ok, burja nas ni odpihnila, tati je sicer srfal in je rekel, da je blo mega, mi smo se pa bolj potikali po koprskih ulicah, kjer je zavetje. kako vam gre kaj spanje po menjavi ure? Liam se še ni navadil novega urnika, spat gre ob 20. uri (po novi uri, tudi prej je hodil spat ob 20. po stari uri, toda zdaj je po bioritmu 20. ura dejansko prejšnja 21.) in zbudi se že ob 6.00, pred menjavo ure pa je spal tudi do 7.30, tudi do 8.30, skratka to jutranje vstajanje je bolj zgodnje in dejansko spi več kot eno uro manj. Kako to? Ni mi jasno. Pridna Anastazia, da že sama je. Liam sicer občasno pomaga, a če mu pustim hrano in pribor, bo poskusil parkrat zajet, potem pa bo z žlico tolkel po hrani, da se bo razletela po celi kuhinji, pa tudi krožnik bo poskusil zrinit iz mize, čeprav imamo enega, ki se vakuumsko zalepi na mizo, samo je vragec hitro pogruntal patent za ga odlepit...Kaj ostali tudi že sami jejo? Kako naj se tega lotim, naj ga motiviram, učim ali čakam, da on pokaže več interesa (oz. kako naj ga navadim, da se po hrani vsaj ne tolče?) A ja....moj sin je MOJ SIN !!!! Veste...sej je itak sigurno, da mu po žilah teče moja DNK, to je neizpodbitno, a ko vidiš, da poleg DNK teče po žilah tudi U2 S tem mislim na spodnje gospode, katerih sem od malih nog tudi sama huuuda ljubiteljica: Skratka, v avtu zdaj poslušamo CD in mali se je zapalil za komad od U2 in ga prav vidiš....kot jaz na njihovem koncertu, ma užitek do daske - z nasmehom, ki se mu parkrat zavije okoli glave začne v stolčku plesat kot pravi roker!!! ! In ko konča komad....ljudje moji....začne: NE, NE, NE....CE, CE, CE (CE pomeni ŠE)...ma je MOJ SIN, ma se vidi na 100 km!!!! Je treba dat nazaj isti komad, potem je mir in on naprej densa v svojem stolčku!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|