Azzurra
|
V Postojno pridem 29.11. in pregled imam ob 14. uri. Upam, da si bova oba lahko vzela dopust, ker bi dan izkoristila zato da te vidim, da gremo na kosilo, na pregled, pa še za kavo sem zmenjena tudi z znanko iz Postojne. Tu pri nas ni še tak hud mraz, edino burja je napovedana za čet, pet in sob, ko je burja je pa (standardno) tati s srfom na morju, midva pa se oblečeva pa greva na igrišče v Izolo, ki je nekako v zavetju med bloki, pa se Liam lahko kar dobro naigra in utrudi. Je res malo hudo, ko smo tako doma zaprti, ko jaz pridem iz službe je praktično že tema, tako da ven kaj dosti ne hodimo, razen zjutraj, ko gre z nonotom ven, pa obredeta tle pol hriba prej sem mu hotela vzet ene ključe, sva se malo igrala, pa mi jih je ponujal, pa sem stegnila roko, pa je hitro skril roko in tako ti meni jaz tebi, naenkrat izjavi: NEDAM Ma sem se nasmejala! Ma kako vejo vse, a? Ne morem verjet kako vsak dan več besed pove, pa vse poveže, točno ve kaj je kje in kam kaj dat...jasno, samo NE in NE SMEŠ...to pa ne razume
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|