petra81
|
Čer!! malo komentarjev: suky, nimam pojma katere nimajo gela!! Ednino vem, da ga DMove imajo sigurno! Kaj pa tiste Moltex iz Mullerja al pa Alana iz DM, ki so bio razgradljive?? Po moje tiste nimajo gela, ali kako?? Aja, meni tiste Sparky tako smrdijo!! trdozimc, nam manjka samo še ena trojkica, ampak tudi dude ne da!! Ima zadnje čase kar manijo na tisto dudo!! Jo poskusimo kako drugače animirat, da ne misli na njo, kdaj rata, kdaj se mi pa ne da po eno uro se z njo dajat, al bo dobila dudo al ne!! Želim ti lep in hiter porod in čimveč uživanja po njemu v objemu cele družinice!!!! tinkatonka, sklepam po napisanem, da se ti nova pisarna dopade!!!?? Glede juter, se je pa treba zorganizirat, pa gre!! sazi, upam, da se Lev vseeno čimprej pozdravi, mogoče bo pa kakšna peta lai šesta bolezen, če je vročina samo popoldan in zvečer!! Glede stiženja, pa poskusi tole, pri nama je frizerka kar okrog naju ogrnila tisto pregrinjalo, pa kar stale smo in je bilo vsega hitro konec, in ona bi seveda potem še, pa je mamica rekla, da je dovolj!! Večerja je bila v restavraciji Kubo in mi je bilo fantastično, še posebej ambient, pa hrana in navsezadje tudi družba, pa da ne pozabim tistih treh Martinijev !!! jer.za, mi gremo večkrat v Kavala, no skoraj vedno, če gremo na kako bolj preprosto večerjo al pa pizzo, al pa lazanjo!!! Pa mene tudi zanima ta Leg magic, poročaj, če bo kaj uspeha, bom tudi jaz to nabavila, ker se meni tudi v mrazu ne da preveč bit zunaj, sem bolj zmrzljive sorte!! Aja, sem te hotla vprašat kako je z Jercinim privajanjem na kahlico!!?? A še vedno tako pridno hodi? Poročaj! Mi bomo spet poskusili prihodnji teden, ker kaže sedaj več interesa, smo zamenjali kahlico, ker se ji je prejšnja spodmikala, ko se je hotla vsesti! Nič, zdej sem spet malo naklofala, se še kej beremo, pri nas bo verjetno jutri ena družinica na obisku tudi čez noč, upam, da ga malo zažuramo, ko gresta otroka spat!! Aja, pridejo na ocvirke, smo imeli danes koline in pridejo vsako leto!! Mah, zadosti bo za danes Lahko nočko Petra
|