sazi
|
vsem hvala za lepe želje za Leva - očitno pomagajo - ima sicer še temperaturo nekaj čez 37, ampak je pa dobrovoljen, poln energije in lepo spi - no, zdajle se še v postelji malo meni sam s sabo jaz žal še nisem čisto v redu, zato sem pred nekaj minutami svojo karto za košarko odstopila možu in je odšel v Tivoli, jaz pa bom navijala doma - še kašljam in se res še nisem pobrala in zadnja stvar, ki mi še manjka je izgubljanje energije s kričanjem na sodnike in navijanjem O-lim-pi-ja-O-lim-pi-ja, pa da še kak virus tam staknem sem bila pa danes 3 ure v službi (glavni namen je bil, da si domov prinesem prenosnika, ker bom še vsaj do ponedeljka doma) in sem si še polno dela prinesla domov - bom delala do polnoči, ko moram Levu dat antibiotik. Dopoldne pa mu je tiste 3 ure družbo delala moja mama. Z vsemi se fajn razume, če je z njimi sam. Čim se pojavim jaz, je samo še "mama, mama, mama" in bruhne v jok samo, če grem na WC ali ga spustim iz rok - no, ko sem nekaj časa doma in ko "obiski" grejo, se pa tudi sam zaigra. Prej še z možem ni hotel početi nič. No, je bil pa primoran, ker me ni bilo pol ure, ker sem skočila k zobozdravniku - grem vsakih cca 9 mesecev. ninaki - si me malo prestrašila s tem zobarjem. Lev ga ima enkrat naslednji mesec in se mi ne sanja, kako ga bomo prepričali, da bo odprl usta. Nas pa čaka še polno nekih pregledov, zdravnikov pa sploh ne mara in samo da stopiva v sprejemno pisarno, že joka. Bogi. Skratka imava pregled po bolezni naslednji teden, čakava na sistematskega in cepljenje, pa zobozdravnik, pa fizioterapija (po dveh mesecih se bova šla spet malo pokazat), pa še na kontrolno testiranje na BiCOM greva, ker je pred mesecem končal s terapijo (samo se bojim, da ni bila uspešna - se mi zdi, da po jajcu še vedno dobi flekce po nogah). tinkatonka - držim pesti, da bo vse v redu in da se uspešno znebiš mandljev. Jaz sem dobila napotnico pri 18ih, ker sem imela po 10x na leto angino, pa si nisem upala na pregled in se naročiti na operacijo. Čudežno po tej odločitvi več kot 5 let nisem imela nobene angine, pa to še zdaj kar drži. Nisem 100% ves čas zdrava, ampak tako hudo pa ne zbolevam več. jer.za - želim vama lep vikend eviiii - uživajte na Švedskem. Praznično vzdušje? Kaj pa vem. Še mene ne prevzema ravno veliko, pa še se mi zdi, da nimam ravno veliko energije in časa, pa posledično še volje ne. Za povrh z možem delava v micenih firmah, kjer nimamo organiziranih novoletnih zadev za malčke. No, bomo šli v LJ kak sprevod pogledat, če bomo zdravi, smrekico imamo pri nas vsako leto miniaturno (30 cm) - bo v hiši večja, imamo pa malo bolj praznično praznovanje pri moževih starih starših. Za kakšno predstavo si pa zaenkrat še ne predstavljam, da bi jo gledal. Še najdlje zdrži pred računalnikom in gleda kravico Katko - takrat je skoncentriran celo 6 minut, kolikor traja risanka. Imam goro dela - doma, s plani okoli hiše (povpraševanjem preko interneta in podobno), pa še za službo sem si prinesla - po lastni izbiri, da ne bo kdo mislil, da me kdo neusmiljeno tera. No, pa še k moji nalogi se spravljam in že nekaj dni brskam po netu in moram s tem nadaljevati. Zgled azelo neproduktivno, samo vem, da ko bom enkrat prebrskala vse, bom našla kar potrebujem in potem hitro končala zadevo. lep večer vsem, jaz bom pa ob vsem delu zraven probala še košarko malo pogledat in navijat
|