|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
28.11.2007 21:03:29   
petra a
ja, res je...kako pa veš?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
28.11.2007 21:06:03   
petra a
tisto prej je letelo na Petrinjo

tejč-hvala, hvala...si mela prov, ko si rekla da nam mogla dol...pišukauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
28.11.2007 21:07:52   
petra a
petrinja-a si ti mogoče iz šiške?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
28.11.2007 21:08:30   
petrinja
joooooj Petra a, pol se pa poznamo-smo se že enkrat videli v Portorožu-Uroš je bil sošolec od mojega dragega. Pa Tjaša ma ful lask, a ne? Madoniš je majhen svetuser posted image . Sta se sedaj baje preselila v Ljubljano, ne? sem huj ko agent, ne?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
28.11.2007 21:15:28   
petra a
petrinja:

ja, sej se mi je zdelo, kdo je ta vohunuser posted image

živjo, soimenjakinja

pa kaj nisi ti aprilčica?kaj nisi rodila 6 dni pred mano?

zmo v lj. že dober mesec, full dobr

kako mali? (vas nisem spremljala, za nazaj se mi pa ne da brati)

kaj niste bli vi 3-je sošolci? 

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
28.11.2007 21:23:06   
petrinja
ja smo bili.

sem pa rodila 27. aprila, ampak srce me vleče k mojim majčicamuser posted image user posted image . nimaš kej, ko jih enkrat spoznaš, se več ne odlepišuser posted image . super pa da vem še za obraz še ne majčice!!! sej moramo it kaj vozičkat, je zdej tudi Uroš rekel mojemu, da se moramo kaj dobit in pogovarjat o otrocihuser posted image .

se opravičujem vsem ostalim, ker ste kot v kakšnem dramskem delu, kjer šiba dvogovor, a sem pač ''malo'' navdušena, ko se tako spoznamo, ko se pa dejansko že poznamouser posted image .

27.4.2007

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
28.11.2007 21:27:40   
petra a
hehehe...bom zdajle zaključila dvogovor, se opravičujem tudi samauser posted image

Petrinja-no, lepo da sva se prepoznale tukaj gor...na blefuser posted image

jaz poznam samo Tejč in moram rečt, da je super punca

majčice drage, lahko noč

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
28.11.2007 21:55:49   
tejč
Ej, petrca a, a si že šla? user posted image user posted image  Kmalu boš ugotovila, da zvečer pa res ne smeš manjkat na netu...user posted image  No, sej zadnje čase smo res lene za pisat, tako da....user posted image  Škoda, da se nismo dans slišale, smo imeli meeting na Viču. Od zdaj naprej pa se beremo redno, prav?
Petrinja in petra a-ja, fajn, da ste se našli.user posted image

Evo, zdele pa res laufam v mižule. Maša je zvečer pojedla skor 1,5 dcl ržolina, cvetače pa za kosilo ni marala. No, kot sem rekla. Zmina mala.user posted image

Zjutraj pa zalaufajte net, da mi boste družbo delale, ko bom likala in pospravljala naš hlev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 28.11.2007 21:56:12 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
28.11.2007 21:58:26   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

jaz poznam samo Tejč in moram rečt, da je super punca

...no, za tole izjavo sem jo pa dons zvečer poklicala in ji grozila, da ji bom novo stanovanje razcefrala in razmetala, če nau tega napisala...tako da...OK, petra, dobro si opravila.user posted image

pa hvala.user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
28.11.2007 21:59:25   
Cappy96
Emi želim vse najlepše za prvo polovičko in pa Matevžku za včerajšnjo sedmico! user posted image

Meni je žal, da nama dons ni uspelo pršibat do Lj user posted image . Vem, da ste se imele super.

Smo pa včeraj z babi kupile stolček za hranjenje in je Lana zaenkrat čist navdušena nad njim. Upam, da je ne bo navdušenje hitro minilo, ker se res vsega ful hitro naveliča.

Toliko na brzino od mene, pa lahko noč!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
28.11.2007 22:01:38   
tejč
OOO, Cappy, lepo te je brat/slišat. Pa drugič, a ne? Če ne prej, v ponedeljek na plavanju. Petra a, kaj ko bi prišla v pon na kavico k nam v Atlantis? Okrog 13.00.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
28.11.2007 22:04:38   
rogljicek
Čer. Midve sva šle potem na en oreng potep v mesto. Me že tolk časa ni blo tam in je blo prav fajn. Sva šli v Namo, majo full novih firmic (vsaj zame), pa tolk luštnih cunj, ampak kupila pa nisem nič, saj sploh nič ne rabim, itak sem več al manj doma.
Iwa, te je blo lepo spoznat, na žalost le na hitro, pa vendar. Zate eno user posted image , tvoji pikici pa čestitke za polovičko.
Sugar, Kjava, fejst punci sta. Kjava, ampak ti pa maš pridnega otroka. Namreč, jaz si ne predstavljam it sama z nečakom in Reyo takole na kavo. Včasih greva skupaj z Marjeto (njegovo mamo) in ga komaj hendlava. Enkrat smo sedeli mirno na kavi, ko ga zmanjka, je šel sam v zg. štuk, ga grem iskat in sva se "lovila" po štacuni, potem pa je mi je ušel v skladišče in ga je lovila še prodajalka.
Tejč, tebi res ne bi prisodila 100 let, niti 30. 24 mogoče, maš tako mlad obraz. Hm, kako ga vzdržuješ? user posted image Jaz jih mam 28, pa moram že kreme za proti gubam začet uporabljatuser posted image .
Vse ostale je pa itak vsakič lepo videt.

Grem še mal po netu brskat, nadoknadit zamujeno. Nočko

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
28.11.2007 23:03:34   
kaya2007
katja, čestitke za zobek user posted image

a o letih se pogovarjate? jaz bom marca 28 user posted image

danes mi na žalost ni zneslo priti..se je pri novem pediatru malo zavleklo, pol smo pa že na kosilo leteli. sem pa končno dobila mere, kaja je velika 66cm in težka 6100g user posted image  je najmanjša, ne?? ali pa vsaj najlažja..

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
28.11.2007 23:05:27   
kaya2007
dons se mi ni ljubilo v sunnyja, a bo katera v petek zvečer tam???

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
28.11.2007 23:06:56   
petrinja
user posted image ta najboljše v ta najboljših letih:user posted image

petrinja - 26, skoraj 27
putka - 30, skoraj 31
petra a -  33
rogljiček - 28
kaya2007 - 27, skoraj 28

pišuka a dons pa ni nobeni za čvek? ste se preveč zmatrale danes, kajneuser posted image ?
jaz pa sem že zelenjavno juhico dala zmrznit za Matevža, pa spasirala zelenjavco-dala zmrznit, pa bolognese kuham sedaj, in pa za Matevža špinačo, da jo bo jutri pojedel s pirejem ( upajmo ).
je pa zdej tko, da ima malo odtegnitveno krizo, in zvečer, ko se zbuja, hoče samo mene, ga niti moj ne more uspavati nazaj. sem včasih kar čisto fuč,  a se ne damuser posted image

27.4.2007

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
28.11.2007 23:13:26   
kaya2007
nam je pa pediater dal navodila za GH...kao da ni dobr miksat hrane, ker se nekaj izloča (kalij?) in to ni ok, zato je bolje pretlačit...pa dopoldne naj bi jedli jabolko+banano, v nekem rednem razmerju (pojma nimam zakaj). me prav zanima, glede na to, da kaja jabolka sploh ne mara user posted image  za kosila ima pa še piščanca od danes, pa bučo ji bom skuhala..

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
28.11.2007 23:26:28   
petra a
naša ma najraje banano, pa hruško in jabolko, marelic se zdaj ne dobi, pa sem ji dala hipp-ovo, pa je ne mara, drugega od sadja še ni jedla

od zelenjave je že jedla korenček-poje tko tko, najprej je, pol začne pa ven pljuvat-špricat, ker se afna, krompirja in brokolija ne mara, ta teden bo probala še bučko, druzga od zelenjave še ni jedla

rižolinota tud ne mara, ga moram full razredčt z mlekom, še raje pa umešat vmes banano

drug teden ji bom pa še kupila tist rižolino, k je zraven umešana polenta

vsakič ko jemo smo pa posvinjani ko eni veliki packi, pa še sama hoče tlačiti polno žlico v usta, tko da poznate sliko

tejč-smo se znebili tršinarja, sem prenesla kartoteko na metelkovo, je tudi sam rekel da je tako najbolje, ta nova dohtarca se mi pa zdi vredu

bye

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
29.11.2007 7:15:34   
tejč
Jutro.
Alo, babe, na broj!user posted image

Še vedno sem hripava, pa to ne morem verjet! Kot da bi bila v službi in bi se drla kot norc.user posted image

Maša se igra, jaz pa čaj z medom žlampam. Eno kavico bom kmalu.user posted image  

O, petraa, super, da ste CANCEL Tršinar.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
29.11.2007 7:26:19   
tejč
Ajej, rogljiček, sem ti dolžna še odg glede "mladosti"user posted image : mah, lepo kožo, kva pa vem-jaz ko se pogledam same gube vidim.user posted image  Ampak recmo temu smejalne, pa bo boljša vest.user posted image  Drugač mi pa res vsi rečejo, da zgledam mlajša, tud v službi sem včasih mela probleme-no, zdaj mam mal kilometrine, čeprav s porodniškamiuser posted image , pa je enkrat en zagaman gospod "ven padu" in reku: "Tale smrklja študentska me pa res ne bo učila, kako otroke vzgajat..." user posted image user posted image user posted image  PA je še bolj ven padu, ko sem mirno rekla vsa navdušena: ..."O, gospod, hvala, ker ste ma tako strašno pomladili, drugič samo še malo več prisrčnosti v opazki, pa bova prijatelja."user posted image  Eh, s kom vse imaš v šoli opravka!user posted image JAz se že kar smejim na vse skupaj...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
29.11.2007 7:39:16   
tejč
kooončno sem zrihtala tele linke....

pa spet mam monologeuser posted image . grem.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
29.11.2007 8:42:40   
s u g a r
jutro, al pa dan gleda na sporočilca, ki so že gor.

Ja Tejč jaz sem mislila da si tam nekje (da ne bom premal rekla, ker imaš že v drugo malo srce ob sebi), ja tam nekje 24-25.

No jaz jih imam isto kot rogljiček, sm bla ne dosti nazaj 28.

Včeraj sem slišala kako lepo jejo vaši malčki, super. No pa sej sama nimam nobenih problemov - le npr. banane ne mara, drugo mu vse lepo gre in tudi ni packonar (lepo je včasih tud slinčka ne rabiva). Kašice pa mu popoldan zdaj ene 3 dni naredim malce gostejše, potem pa pije vodo z aloe vero (in mu je v bušiju ful dobr, kaka tko k bi bila ena pasta - baje je to odlično, kaj vem ugavnem pritožuje se nič in to je važno).
Zdele je pri očiju v postelji (oči še spi), mali pa krega Kačo Saro in svojega novega kužija za prpopat. Jaz pa bom neki za popapcat prpravla - mali bo danes probal kaki in rižolino (bomo videli kako bo prenesel) - joj upam, da mi ni neki stavka odnesl zdele gor, k skoz z palcem nehote pritisnem na soft miško.

Ob 12 imamo RA - bomo videli kaj je kej novga. Nč k vse super fajn, itak drgač ne more bit.

Punce mali neki godrnja in ga grem pogledat.

se tipkamo

putka - hvala torej naš dobri stari "novi" mrčkator.
super

čestitke za pol leta EMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridem nazaj

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
29.11.2007 8:57:25   
ancka1
Jutro, čveke!

Naju pa včeraj ni bilo zato, ker smo imeli uvajalni dan z varuško. V ponedeljek grem v službo. user posted image  Adijo frej dopoldnevi. Sicer je bilo pa čisto ok. Pazila ga bo ena fletna punca, ki ima kar precej izkušenj. Med drugim je pazila dvojčke od njunega rojstva do 1. leta. Potem mora biti kar zverzirana, a?! user posted image
Tevž ima pa že zgornjo dlesen full napeto. Kdaj sploh pridejo ven zgornji zobki -tko v povprečju? BTW, Katji user posted image za zobek. S polletniki smo pa sedaj že naokoli, ne? Ajajaj!!! Kako gre čas.
Petra a, sem prav vesela, da si nazaj. user posted image  user posted image  user posted image Sem se velikokrat spomnila nate.
A, ja sicer sem pa očitno najmlajša mami z največ otroki. user posted image

P.s. Katere stolčke za hranjenje kaj imate?

Sedaj se pa lahko še v Kranju dobimo v naši novi pridobitvi-Qlandia. Mi še ni uspelo it tja drugam kot po "špecarijo" v Interspar. Pa tako me matrajo cunje...Enostavno ne gre, ni časa. Ko bi ve vedele, kakšne pixxxxxxx so že spet s tisto kvazi mamo od ta velikih...sem tako žalostna. user posted image

Šibam, drage moje. LP vsem!!!! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
29.11.2007 9:43:57   
iwa
Ema se zahvaljuje vsem za iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

res je blo učer fajn, bova drugič dalj, upamuser posted image

pa še glede let, sm 25, kmal 26user posted image

pa še neki, a je kera opazla da bi mela med M manj mleka? sej ni krize sam prašam..

pa lep danuser posted image .

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
29.11.2007 9:53:27   
felicia
Ojla
Sem vas sam na hitr preletela, ste ble pridne čveke, kaj?

No jaz sem včerajšla kar zgodaj spat okorg 21.00 ker je mali že zaspal ob pol osmih in vstalč seveda že ob petih zjutri!

No fajn vaju je bilo spoznati iwa in kjava!
In vajini pikici!

No danes pa so napolnili polnih sedem mesecev KATJA, TEVŽ IN NEL! vse naj naj majčki!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
29.11.2007 9:53:51   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
pa kaj nisi ti aprilčica?
UF! Kaj je napisala ?

Se hecam, petra auser posted image . Katja je tudi aprila rojena, pa sploh ne pomislim, da je aprilčica. Če me kdo vpraša, kdaj ima rojstni dan rečem maja, potem pa popravimuser posted image . Čeprav je datum kar lep, rojstni dan mojega pokojnega dedka.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.