|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
29.11.2007 14:02:22   
Anonimen
 Aha! Fragola, hvala user posted image

Če tale vudu drži, bo fant... 

A je kateri že prav napovedala tabela??

Kleopatra tudi jaz imam nečisto kožo user posted image  Ampak se mi zdi, da se umirja zadeva... Najhuje je bilo v 8t-9t...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
29.11.2007 14:06:36   
Kaja08
DObrodošla kleopatra28!!! Še malo, pa nas bo 50! user posted image user posted image user posted image

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 48 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +2,5 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij 
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image     NS 29.11. / P 4.1.
user posted image  petra13

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg     
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image NS: 29.11. / -2 kg
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   NS: 29.11. / +3 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image    NS: user posted image  user posted image   / P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS: 3.12. in 5.12. / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Ta teden imajo preglede:

29.11. - Taly (NS)
29.11. - špelin@  (P)
29.11. - sasa.vracko (NS)
29.11. - *Mojca*  (NS)
29.11. - alea01 (NS)
30.11. - lonapo (NS)
30.11. - Kanta (P) 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
29.11.2007 14:09:55   
pikica_30
Pozdravljena kleopatra! Ti kar pridno čvekaj z nami! Več nas je, večje je veselje! user posted image

Punce, jaz sem čist šokirana nad cenami otroške opreme!!! Sem mal čekirala internet strani (baby center, sonček, mami, pikapolonica, buši...) in je vsaka stvar totalno draga! Vozički so takoj 80.000 sit, pa previjalna 30.000, pa posteljica 35.000, pa jedilni stolček 20.000....groza! Se mi sploh ni sanjalo, da je vse tok drago! Potem so pa seveda še oblekice pa kakšne igračke, pa hrana pa plenice pa stekleničke, dude....!!! Joj, sem kar mal v šoku! Kam se splača it kupit take stvari: v Avstrijo ali Italijo? Kam pa, če sem iz gorenjskega konca? Celovec? Pa da je vseeno kvalitetno, ne kaka cheap roba. Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
29.11.2007 14:20:32   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Punce, jaz sem čist šokirana nad cenami otroške opreme!!!

Jap, zato bova pa midva kar dedku mrazu pisala, da bo kej primaknil zraven. Drugač se pa pohištvo za otroke splača kupovat v Ikei, za opremo se pa še nisem pozanimala. Baje, da imajo zdej v rutarju v LJ neke popuste za vozičke, ker jih bojo umaknili iz prodaje.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
29.11.2007 14:32:48   
fragola
Dobrodošla kleopatra28!!!

Ja je kar drago za otročičke, vsaj začetni bum je drag: voziček, previjalna, pa posteljica, oblekice! Sej potem ko to na kupiš se nekako umiri. potem bo treba kupovat samo oblekice!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
29.11.2007 14:43:05   
pikica_30
Ja, saj vem, da je Ikea kul, se bo treba enkrat kar s kombijem tja zapeljat!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
29.11.2007 14:56:30   
annnna
lp

midva pa imava danes NS. Sem bila pri kitajskih mojstrih, ki ugotavljajo spol glede na utrip mamice, napovedal je fantka, tudi po tabeli mi pride fantek, bomo danes vidli če še na NS napove da bo fantek pol je pa res nekaj na tem... user posted image

no lepo se imejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1557
29.11.2007 16:27:30   
lonapo
pikica_30: midva sva dala za voziček od Haucka 180 Eur v Celovcu- Toys r us trgovina, isti voziček je bil pri nas 80.000 sit! VElik smo tamalga prevozili v njem (je kombiniran), pa je še zdaj kot nov; pa fino kompaktno potovalno posteljico (Greco) so kupila za 19.000 sit - jo toplo priporočam!
Tukaj pri nas je svinjsko drago!!!

lp,

Pozdravljena Kleopatra 28!user posted image user posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
29.11.2007 16:59:31   
Anonimen
Ojla, jaz mam pa eno vprašanje. pri nas v službi je imel eden škrlatinko, pa ne vem, kaj naj nardim. Naj bom doma al ne. G mi je rekel, da je to kot angina, da ni glih neke krize. A katera ve kaj več??

Kleopatra28 - pozdravljena

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
29.11.2007 17:46:59   
lunca14
Nya...brez panike tako kot ti je rekla dr.škrlatinka,je samo hujša oblika angine,kriza je samo če bi se okužil novorojenček,za ostale pa ni nevarnosti,sploh pa za naše pikice,ki so v trebuhu,če ima škrlatinko itak bo ostal doma,ker se prenaša kapljično,in ne boste riskirali,da boste čez par dni brez kolektiva.Uživajuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
29.11.2007 18:54:30   
alea01
Evo punce, direkt iz NS. Kaj naj recem? Izvidi so krasni. user posted image user posted image user posted image Ne bom nalagala cifer, ker je dr.Strah rekla, da boljs sploh ne bi moglo bit. Moj se je itak prilimal na ekran, pol ga je zanimal princip (valjda ce je pa strojnik) in potem sta z G padla v debato o principu merjenja in o samem aparatu. In njej sva se zdela tko fajn in potem se je moj zmenil se kar za morfologijo pri njej.
Se ta glavni podatek. Po tabeli mi pride puncka. In kaj smo vidli? No tisti, ki vedo kaj gledajo. Meni itak ni blo nic jasno. Vagino!!! Torej imamo puncko. Mal sva bila razocarana, ker sva si zelela fantka. In jaz ne prenesem roza barve. Ampak bo slo. Sam de je kepica zdrava. Imamo se sedem mesecov, da se privadimo.
Valjda, sva bila tako razburjena da sva pozabila na slikce. No, dobila sva pa vsaj CD z slikcami.
Aja, bulica je kar izginila. Ni je vec. user posted image user posted image
Kaja- PDP imam 11.06.2008 in rodit bom sla verjetno v Ljubljano in ne v Celje(razen ce bo nuja)

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
29.11.2007 19:12:04   
lidijajenko
user posted image user posted image alea01 user posted image user posted image  super, čestitke .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
29.11.2007 19:26:48   
*Mojca*
Evo še nas iz NS. Nič nismo zrihtali user posted image  Zgodilo se je točno to kar sem predvidevala. Zanosila sem 1 teden kasneje, torej sem noseča 11 tednov, kar je prezgodaj za NS. Jutri moram poklicati še enkrat in se ponovno naročiti.

Smo pa na hitro videli našega bejbija. Je velik že 4,3cm, srček veselo bije. Ne morem verjet, da je od zadnjič zrastel kar za 2,5cm. user posted image

Kaja08 jaz imam še eno idejo. Kaj še bi pri vsaki na seznamu pisali še velikost pikic? Ali boš imela preveč dela?

alea01 čestitam!!!user posted image user posted image user posted image  

Dobrodošla kleopatra28!!

Zdaj pa grem pakirat, midva se jutri definitivno seliva iz tega stanovanja, čez 14 dni pa v novo. Umes bova brezdomca user posted image user posted image user posted image  Hecam se, jaz bom pri sebi doma, on pa na pol (pri njemu ne moreva bit zaradi mačke user posted image )

Lep večer vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
29.11.2007 20:35:49   
annnna
in še jaz iz NS. vse je vredu in meli bomo user posted image torej se kitajček in tabela nista zmotlauser posted image bebek je vlki 7cm in 69mmuser posted image lulčija ma zelo velikega tak da moj že nosi slikico okoli in se hvaliuser posted image no fino čestitam še vsem ostalim user posted image za opravljene preglede

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
29.11.2007 20:59:36   
sasa.vracko
Čao punce!

Tud js sem mela danes nuhalno in izvidi so dobri. Tveganje je majhno, moj malček pa je pridno dremal, tako da ga je zdravnica večkrat zbudila, ko me je "rukala" po trebuhu. Z mojim nisva mogla verjet, da se pri takem miniju (6,1 cm) tako razločno vidi nosek, čeljust, rokice, nogice, skratka vse se vidi.  Pa PDP je izračunala 8.6. 2008.
Slabost je končno čudežno minila, sem pa še zmeraj sploh proti večeru ful utrujena in zaspana. Aja, pa če velik skačem okrog, čutim bolečine v maternici.
O.K. bejbike user posted image , merkajte se in vzpodbudno naprej!

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
29.11.2007 21:26:04   
Anonimen
Helooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa tako dobre volje, da je kar joj. user posted image user posted image user posted image user posted image

NS je fenomenalna, izvid božanski.
Ko smo začeli smo se smejali, ker je spal.user posted image  In ko sem se ulegla tja in ko je začela, je prvo vidla, da ima tamali roko za vratom tako kot jaz.user posted image user posted image user posted image Sproščen tip človeka, ni kaj.user posted image
No, potem pa je začela meritve, pa potem srčni utrip, pa ji je zastal dih. Imela je sum na sistolo (srčno okvaro), ker je srček vmes prevečkrat tiktakal. No, pa gremo mi naprej z meritvami, pa  Babnikova ugotovi, da ta naš tamali skače, dobesedno, s celim telesom. tolk smo se vsi trije smejali. Moj je bil kar raznežen zraven. user posted image Utrip je potem preverila še enkrat in je bilo ok.user posted image

Drugače pa rezultat:

Trisomija 21  1: 4883 (zmanjšana na tveganost 15 letnice user posted image - 10 let manj kot jih imam)
Trisomija 13+18  1: 74281

Nosna kost je prisotna.

Spola pa nisva hotela vprašat.user posted image  Pa še hrbet nam je potem kazal.user posted image

Dobila sva 3 slike direkt, plus seveda filmček in dodatnih 16 slik na CD-ju.

Album dodam jutri, ko bo čas.

Tako, zdaj trepetam za vse ostale. Mojca, sem prebrala, da se moraš naročit za kasneje. Hvala bogu, da imaš šanse, pa da ti to povedo.user posted image user posted image user posted image Vse bo ok.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
29.11.2007 21:35:37   
Shani
ČESTITKE za NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca midve sva pa obe enako kasneje zanosile, no bomo pa v kratkem imele NS.

Meni slabosti čisto nič ne popuščajo popoldne in zvečer, moram skoz neki jest, da je malo bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
29.11.2007 21:44:08   
pikica_30
Bravo vsem za NS!!!  user posted image  user posted image  user posted image  A niso dobri občutki po tako finih rezultatih? Si kar ves pomirjen in zadovoljen in srečen in vesel in bi vsem povedal! Jaz sem takoj naslednji dan v službi povedala, v bistvu od takrat naprej ne skrivam več, ampak kar povem!

Punce pa še nekaj: tiste ki imate PDP v prvi polovici junija, koliko imate že kaj bušije? Meni se moj zdi res kar preveč ogromen za konec 3 meseca! Moji prijateljici se še do 4. meseca ni nič poznalo, jaz imam pa že takega kot bi bila najmanj v 5 mesecu, ne pa v tretjem! Dajte malo izmerit centimetrčke! Hvala!

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
29.11.2007 22:02:06   
*Mojca*
Taly čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da tudi mene čakajo podobni izvidi čez 14 dni user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1569
29.11.2007 22:05:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Taly čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda te čakajo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
30.11.2007 5:34:55   
Eva2008
Jutro souser posted image . Jaz bi še tako zelo spala, pa je treba v službo. Samo da je danes petek. Ponoči sem imela neke grozne sanje. Da so mi user posted image user posted image  vzeli iz maternice in ju odpeljali, mene pa kar razrezano pustili. Sem bila tako šokirana in prestrašena, sem se jokala kot dež. Me je potem možek eno uro miril in k sebi stiskal. Potem sem zaspala in sanjala, da smo šli na potovanje z user posted image user posted image , sta bili še čisto majhni. Vsi smo bili srečni. Sta pa bili punčki. Tako, da je noč bila bolj tako tako.

user posted image  vsem za super izvide NS, ostalim pa še naprej držim pesti. Danes imam 2. pregled. Komaj čakam, da spet vidim moji pikici. Bom sporočila kako bo.

Lep dan vam želim.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
30.11.2007 7:33:36   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Seveda te čakajo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Taly hvala user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
30.11.2007 7:37:43   
*Mojca*
Jutro!

Danes pa sem zgodnja. Ne morem več spati, pa sem rekla da pokukam če je tukaj kaj novega.

Da bomo imele o čem debatirat zastavljam eno mogoče malo provokatovno vprašanje: kaj bi naredile, če bi se na NS izkazalo da ima vaš dojenček kakšno kromosomsko anomalijo (DS, ali kaj drugega)? Bi ga obdržale ali bi poslušale znova?
Zase ne vem točno, mislim pa da bi poskusila znova...bi morala biti v situaciji da bi lahko kaj rekla, ampak tako na pamet mislim da ga ne bi obdržala.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
30.11.2007 7:43:19   
Anonimen
Potem pa grem dans kr v službo. So me ene sodelavke ful prestrašile. Ena mi je tko povedala kot lunca14 - hvala, zdej sm pomirjena.

Aja, nism vam rekla dobro jutro.
Dobro jutro user posted image .

Vsem čestitam za dobre rezultate na NS, upam, da čakajo tudi mene,

LP

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
30.11.2007 7:46:39   
lidijajenko
KANTA-dobra si če bi jz mogla tako zgodaj vstati se mi dobesedno strga. Jz vstanem ob pol sedmih pa sem danes kokr da bi me šlepar zbil. grooooza, pa še sončna očala sem pozabila doma.

vsem user posted image user posted image user posted image  za preglede.

jz sem ga tudi imela včeraj, pa je rekla da je vse uredu, tako da sem prav vesela.
Zdj mam pa kuj po novem letu pregled in sicer 3.1.2008user posted image  pa upam da bo pol kmal tudi UZ da vidim ali jeuser posted image  ali user posted image  upamuser posted image user posted image user posted image

Glede trebuha, se pa meni tudi že ful pozna, tako da  navadnih hlač ne nosim več user posted image user posted image

zdj pa veselo na delo

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?