|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
28.11.2007 15:06:19   
Kaja08

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 47 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +2,5 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image     NS 29.11. / P 4.1.
user posted image  petra13

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg     
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image NS: 29.11. / -2 kg
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   NS: 29.11. / +3 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image ) 2.user posted image    NS: user posted image  user posted image   / P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS: 3.12. in 5.12. / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Ta teden imajo preglede:

29.11. - Taly (NS)
29.11. - špelin@  (P)
29.11. - sasa.vracko (NS)
29.11. - *Mojca*  (NS)
29.11. - alea01 (NS)
30.11. - lonapo (NS)
30.11. - Kanta (P) 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
28.11.2007 15:07:41   
Kaja08
Ja nič punce, jst grem počas domov. Dost mam - me že cel dan spodi levo boli in se grem kr mal domov na kavč uležt! Glejte, da boste do jutri naklamfale vsaj 3 strani user posted image  imejte lep dan še naprej

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
28.11.2007 16:00:12   
cv3rklic4
Epiduralna - sicer imam izredno nizek prag bolečine, ampak o ničemer še nisem preveč razmišljala, pa verjetno tudi ne bom. Če je na licu mesta prehudo, ti itak neki dajo, a ne? Tako da tudi tiste, ki boste imele izdelan porodni načrt - verjetno (po izkušnjah babic in porodničarjev) ne bo čisto tako, kot si bomo doma izdelale porodni načrt. Sicer pa - kaj pa če anesteziologa ravno ne bo v službi (recimo če bomo šle rodit sredi noči), ali pa če bo ful zaseden, saj bo drugo leto očitno spet baby boom?
Matične celice - tudi midva sva bolj na kratkem z denarjem, ampak sva že zdaj začela šparat, ker se nama zdi pametno. Sicer je res kar drago, in res so te celice enake tistim iz kostnega mozga, ki se ga da dobit od odraslega človeka, ampak kakšna je verjetnost, da se bo za mojega otroka našel pravi darovalec. In koliko ljudi čaka na takega darovalca. Sicer sem si veliko prebrala na www.neocelica.si Drugače pa mislim, da tudi ni res, da so te celice primerne samo v otroštvu - hranijo jih najprej 20 let, potem pa, če želiš, podaljšaš pogodbo. Pa še možnost, da so primerne tudi za sorojence obstaja, tako da obstaja velika verjetnost, da lahko z enim vzorcem pomagaš vsem svojim otrokom.
Imena otrok - tudi nama se zdi, da bo fantek, na NS nisva izvedela kaj bo. Imen imava več za punčke, s fantom pa še ne veva "kaj bo". No, saj je še pol leta do takrat. Bomo že kaj poštrumfali!
Lepo se imejte, pridne bodite, pa se beremo.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
28.11.2007 16:06:47   
pikica_30
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Kaj pa ve: ali imate že izbrana imena? Boste vprašale za spol?

Čakam odgovore...user posted image , da bomo kos julijkam! user posted image

Pa lepo popoldne! S pikico šibava domov!

Neposredna povezava do sporočila: 1504
28.11.2007 16:20:21   
*Mojca*
Matr ej danes pa smo pridne. Me ni bilo 1 uro in ste napisale že celo stran. Kaj so vas julijke tako razjezile? Dejmo upoštevat da je njih čez 60 pa imajo zato prednost...kao...jih bomo že dohiteleuser posted image
Kar se tiče tabele pride meni punčka, pa tudi napovedujejo punčko (žlahta in prijatelji), kaj bo bomo izvedeli pa junija, nič prej.
Imena so pri naju Sara z punčko in Luka za fantka. Kaj naju piči do Junija bomo pa še videli.
Glede strij se jaz še nič ne mažem, baje pa je v L'occitane-u eno ful dobro mandljevo olje. Čeprav tudi karkoli od Vichy po mojem ne bi smelo bit švoh.
Kar se tiče EA je pač tako da imajo eni ful fajn izkušnjo drugi manj. Jaz mislim da če je porod normalen, če bebica leži pravilno in če je anesteziolog sposoben, potem ni problema. V Postojni je 24-ur na voljo anesteziolog, tako da jo dobiš tudi sredi noči. Če pa ima gužvo tudi ni panike, ker to vse skupaj traja 10 min.
Čestitke vsem, ki ste bile danes na pregledih pa dejmo še čvekat...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1505
28.11.2007 16:35:19   
cv3rklic4
Še ena tema, čeprav še nismo izčrpale prejšnjih user posted image :
a ste že kaj kupile za dojenčka oziroma kdaj mislite - predvsem za opremo me zanima (npr. voziček)?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
28.11.2007 16:52:11   
*Mojca*
Meni je stric dal vse od bratrancev. Od posteljce, zibke, cunj, baje da je zraven tudi voziček. Zadnjič je dragi reku da mi kupi neki za dojenčka, pa sem rekla naj raje počaka do NS. Kak voziček pa nameravate kupiti? Enkrat sva šla v baby center in izpadla kot 2 debila, ker nisva mela pojma o vozičkih. Vem samo to, da so eni full dragi, drugi pa poceni...kaki nasveti?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
28.11.2007 17:08:51   
cv3rklic4
Nama je ful všeč High Treck od Bebe Confort (kakšen se vam zdi?  http://www.bebeconfort.fr/UK/prom_poussette_high_trek.htm) - sicer se ga da dobit tudi v Baby Centru, ampak baje čakaš nanj tudi 4 mesece. Če se torej ne odločiva in ga naročiva takoj, bo mogoče dojenček pred vozičkom user posted image
Sicer pa so kolegi raje hodili ponj v Italijo, pa baje je 200 EUR cenejši kot v Baby Centru.
Sicer v BC še nisva bila in najraje sploh ne bi šla, ker verjetno ni nujno. Je pa res, da je to pri nas skoraj edina štacuna z "vsem". Kaj jaz vem.
Kar nekaj reči bova itak dobila (sploh oblekic), za posteljico se še pogovarjamo, ker sorodstvo ne ve točno kje je ostala tista, ki sem jo imela že jaz. Od moža posteljico pa so tudi dali naprej in zdaj tudi nobeden ne ve kje se je zataknila. Če pa bo že treba kupit posteljico, bova sigurno kupila rabljeno - malo jo pobarvaš pa je kot nova, pa še po svoje jo lahko "porišeš", česar z novo zagotovo ne bi storila. Pa še malo sentimentalne vrednosti ima (sploh če bi dobila najino nazaj). Dediščina ...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
28.11.2007 17:12:24   
Anonimen
evo drage junijke, vam še jaz podarim en post, da nas prehitite user posted image user posted image user posted image  ps: ne morte nas, ne damo seuser posted image user posted image  hec, sem vas prišla mal pogledat, naše predhodnice, vidim da se mate lepo, in držim pestke, da tako tudi ostane user posted image  julijka lunica24

Neposredna povezava do sporočila: 1509
28.11.2007 17:29:21   
cv3rklic4
A tekmujemo? Sem mislila, da je samo fino, da se kaj pomenimo s puncami, ki so v približno isti koži. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
28.11.2007 17:30:41   
Anonimen
 jaz sem se mal pohecala... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1511
28.11.2007 17:42:59   
cv3rklic4
lunica24 - nisem nič hudega mislila - samo hecno se mi zdi, da se ene sekirajo, ker se pač ne pogovarjamo toliko kot ve Julijke. Lepo se imej, pa oglasi se še kaj pri nas. Dobrodošla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
28.11.2007 17:46:55   
Anonimen
brez skrbi, sej vas večkrat preberem user posted image  ste le en mesec pred nami, pa vse kar rabim vedet, že bolj ali manj pri vas preberem. user posted image  sj mislim, da se tut ostale punce sam hecajo.user posted image    sicr pa je kr sila, ko pridem k julijkam iz službe, pa rabim eno uro da vse preberem. pogovori kr letijo mim in mislim, da marskej ne obdelamo zarad tegauser posted image   jaz vam želim res čimveč sreče, pa da junija pocartate svoje dojenčke. papa

Neposredna povezava do sporočila: 1513
28.11.2007 18:01:32   
alea01
ej cvekice!

Kot bi imele petardo v ritiuser posted image user posted image . Ja super. Ful mi je vsec, da so padle take debate.
Lunca14- user posted image user posted image user posted image

Meni pride po tabeli punca, tudi filing imam tak, zelim si pa fantka. Bomo vidli, ce se bo jutri kaj videlo na NS.
Meni so rekli, da bom verjetno rodila s carskim rezom, ker imam zelo ozke boke, razen ce se bodo razsirili. Sicer pa kje je se to. To se bom pol sekirala.
Ve punce lepo jutri drzite pesti za nas frajle, ki imamo pregledeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
28.11.2007 18:19:36   
Eva2008
Kako sem jaz danes utrujena! Tako se mi nič ne da. Ko sem prišla iz službe, sem skuhala kosilo, pospravila in potem šla malce počivat. Sem zaspala za skoraj 2 uri, sedaj sem pa še bolj utrujena.

Jaz uporabljam olje proti strijam od Baby Love in kremo od Eucerina. Zaenkrat nič strij. Še vedno sem na +1kg . KOmaj čakam petek, ko imam pregled, da spet vidim moji princeski ali princa. Saj še sama ne vem, ker se mi zdi kar prehitro, da bi videla. Pravijo, da se velikokrat zgodi, da napovejo punčko, potem pa po 30t postane fantek. Če pa rečejo, da bo fantek, pa ponavadi ostane fantek, ker se lulček vidi in ne ''izgine''.user posted image

Že ima katera Angel Sound? Jaz sem nekaj telovadila po trebuhu, ampak ne vem točno kje naj poslušam. Nekaj šumi in bobni, vendar ne vem, če je to to. Se bo treba malce poglobiti.

Punce, kaj zdaj vidite na mojem tickerju? Še vedno nekaj čez 1600 dni kaže?

Jaz bom poskusila kar normalno po naravni poti roditi. Če bo le uspelo. Drugače pa s carskim. EA mi nekako ni najboljša rešitev. Kaj pa vem.

Kaja a lahko nekako popraviš, ker moja prva nosečnost ni prišla do konca in imam enega user posted image , tako mi deluje, kot da imam doma že enega user posted image .

Me je pa kar malce strah 16t, ker se tako hitro bliža. In spet bo podoben datum kot lani, ko sem imela SS. Obup. Se mi zdi, da sem kar precej živčna. Ko bi mi vsaj nekdo lahko z zagotovostjo rekel, da bo vse ok in da bom 14.6.2008 k sebi stiskala user posted image user posted image .

Julijke so pa res čveke in pol.user posted image

Glede imen in opreme za user posted image user posted image  sva se že nekaj pogovarjala, vendar se mi zdi še precej hitro. Bom rajši počakala še kakšne 3 mesece, da bom bolj ziher. Imam en kompletek in par bodijev še iz prve nosečnosti, vendar bom to obdržala zgolj za spomin na mojo user posted image .

Še eno vprašanje: Ali se vam zdi, da ste bolj čustvene in se ob kakšnem filmu tudi zjokate? Baje je to pogost pojav, vendar se me še ni prijel.

Zdaj pa grem malo moža pocrkljati, ker gre potem v nočno.

Veliko sreče vsem, ki imate v prihodnjih dneh preglede in NS. Se vam javim čimprej.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
28.11.2007 19:07:03   
cv3rklic4
Hej, malo sem spet brskala po netu in našla tole http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/
- luštna stvar, ki pove kaj se trenutno dogaja z otročkom. Samo vpišeš svoje podatke (datum zadnje menstruacije, datum spočetja ali pa predvideni rok poroda). Uživajte v novih informacijah.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
28.11.2007 19:19:40   
Anonimen
Joj tudi jaz se počutim tako nevedno! Glede vsega...kdaj začeti kupovati voziček, lupinico, avtosedež, posteljico, oblekice (predvsem kakšne oblekice), igrače, previjalno mizo, dude, flaške, plenice itd itd se kar nikoli ne konča!
Sicer ne vem ali je to predmet debate v zgodnji materinski šoli ali v pripravi na porod, vendar vseeno bi bilo najbolj fino če bi bil kje opisan časovni okvir kdaj se to kupuje...

Ekstra nevedno se pa počutim zato, ker "planirava" poroko, pa sploh ve veva kje bi začela planirati! Ok prostor za civilno poroko in slavje že imava, obleke tudi, vendar tole z vabili nama ne gre... Niti predstavljam si ne, kako bova vsem vabilo nesla osebno ... utopija!
Potem so tu še neke zahvale itd user posted image  Polno nekih malenkosti, o katerih pojma nimam, najhuje je pa to, da se moj obnaša kot da se to njega sploh ne tiče!
Jaz pa na vodilnem delovnem mestu, noseča torej tečna, pa še organizirati moram tole! Kako ste ve to izpeljale?

Tretja stvar je pa trebuh. Seveda se je že napihnil in noben kostim ne stoji več tako kot je stal, čeprav se še da živeti... Potem pa še moja ultrarahločutna mati, ki nme sprašuje kako sva planirala zanositi in poročiti se v istem času! Boljše podpore si ne znam predstavljati user posted image
Prej nikoli nisem imela trebuha in se kar ne morem navaditi nanj! Ima še katera podobne težave s prilagajanjem??
Včeraj mi je poslovni partner rekel, da sem prava rodilja! user posted image  Sicer lepa Prešernova zadeva ampak lepo vas prosim! Sem se v trenutku počutila kot bager!

Imena že imava ja, vendar se vsi zmrdujejo nad njima, zato jih ne bom omenjala...

Čustvena...seveda sem čustvena. Čeprav, bolj kot čustvena sem odkrita, neposredna in kritična... Je pa res, da naj bi po Freudu to pomenilo prikrivanje morebitnega čustvenega izliva user posted image

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
28.11.2007 20:05:27   
alea01
AnjaPH- glej, midva z mozem sva imela na poroki 180 ljudi. Osebno sva vabila dala samo najblizjim. Ostalim so nesli moji in mozevi starsi. Nobeden ni bil hud, se fajn se jim je zdelo. Tko, da lahko tudi vidva kaj takega uporabita.
Jaz sem ful suha in se nikoli nisem imela trebuscka. Zdaj, ko se pa najem me pa napihne. Ampak, meni je to vsec. Saj to je pa najlepsi del nosecnosti. TREBUSCEK. Ja lubica, brez njega pa ne bo slo. Noseca si in je normalno, da si drugacna. Od znotraj in od zunaj. In vsi, ki vedo za tvojo nosecnost, vedo tudi kaj to prinese za sabo.
Ne sekiraj se!!! Tudi jaz sem pri svoji poroki mogla bolj ko ne vse sama migat in se vsa vabila, zahvale, konfekte, naprsnike sem sama naredila. Ma ni vrag, da ce sem jaz zmogla bos pa se ti. A ne??? Pridna si.
Cao, cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.11.2007 20:07:21   
marty5
Pozdravljene čveke user posted image

Morda res nismo na nivoju julijk po kepetanju, ampak moram reč, da vam gre zelo dobro user posted image . Jaz vas sicer utegnem brati, pisati pa ne znese. Ravnokar pišem zelo na hitro, ker se je moj sinko zamotil z odpiranjem in zapiranjem predala od cd-ja na računalniku user posted image . Ojej, če bi videl tata kaj počne...

Jaz sem imela NS pred točno enim tednom pri Babnikovi v LJ. Vse ok, meritve super, detece trdno spalo in je v miru vse zmerila.

Ker več ne utegnem (morda rata pokomentirat poste jutri v službi), vam samo posredujem en zanimiv link glede razločevanja spola po UZ - posebej so slikce, kako se razlikuje spol na NS. Je pa v angleščini, upam, da vas ne bo motilo. Zanimivo, no, vsaj meni je bilo.

Evo link: http://baby2see.com/gender/external_genitals.html

Zdaj pa grem, dokler je računalnik še cel user posted image .

lahko noč!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.11.2007 20:31:25   
Anonimen
Ojla bejbe, pridne ste ble danes, ste čvekale kr velik. Sem si vzela čas in vse lepo prebrala. Vsem, ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image : Lunca14, Taly. Pri zobarju je blo super, sm dobila še eno zasilno plombo, po novem letu dobim prave. Nov zobar - ful prijazen.

Drugač pa jaz si želim user posted image  in mam filing, da bo. In vsi, ki me poznajo, mi to govorijo, ampak sm glih dans rekla, da ne boste vsi razočarani. Z mano na čelu. Sej ne, jaz si le želim, da bi bilo zdravo in bo moje sonce, karkoli že.

LP

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.11.2007 8:11:50   
Anonimen
Ojla user posted image  dobro jutro. Kaj danes pa še vse spite?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.11.2007 8:12:20   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4
a ste že kaj kupile za dojenčka oziroma kdaj mislite - predvsem za opremo me zanima (npr. voziček)?

Dooobro jutro! Midva sva se ravno včeri o tem pogovarjala in bova izkoristila prihajajoče se praznike, tko da bova kar dedku mrazu pisala, kaj vse rabiva (glede opreme). Itak bo denar še prehitro kopnel, ko je treba toliko stvari nabavt, pa bova kar dedka mraza prosila, naj kaj primakne.
Glede oblekc je pa tako, da je lahko otrko ful velik in če že prej vse nakupiš, je riziko, da kupiš premajhne cunjice. Sej ne rečem - sigurno me bo premamilo in bom kakšne bodije že kupila, samo večino bom pa pomoje kupila tik pred porodom, ko se bo videlo, kako velik je naš junak.
Imen še nimava izbranih - kar nič pamentega za fantka mi ne pade na pamet. Za punčko mi je lažje zbirati, sam kaj, ko imamo lulčka user posted image
Kdaj boste pa začele v materinsko šolo hodit? Pa baje imajo v ljubljanski oprodnišnici neke komore, da ti pospešijo prekrvavitev?? Katera ve kaj o tem? Baje da vsaki nosečnici pripada ne vem koliko obiskov, pa da v visoki nosečnosti ne smeš več hoditi?
Kako je pa kaj z vašo kožo na obrazu? Imate lepo al se vam delajo mozojli? Jaz se jih kar ne morem rešiti!! Sem upala, da bom ena tistih nosečnic, ki sem jim koža ful sčisti in kar žarijo, ampak očitno bom bl pr mozoljastih user posted image
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1522
29.11.2007 8:13:19   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 47 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +2,5 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image     NS 29.11. / P 4.1.
user posted image  petra13

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg     
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image NS: 29.11. / -2 kg
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   NS: 29.11. / +3 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image    NS: user posted image  user posted image   / P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS: 3.12. in 5.12. / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Ta teden imajo preglede:

29.11. - Taly (NS)
29.11. - špelin@  (P)
29.11. - sasa.vracko (NS)
29.11. - *Mojca*  (NS)
29.11. - alea01 (NS)
30.11. - lonapo (NS)
30.11. - Kanta (P) 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
29.11.2007 8:21:12   
Anonimen
OOO, danes je pa kar nekaj pregledov - poročajte Taly (NS), špelin@  (P), sasa.vracko (NS), *Mojca*  (NS), alea01 (NS)

Kaja08 - si ti že posredovala naš seznam moderatorki na zs, veš ko je takrat rekla, da naj ji pošljemo? Al bomo počakale, da gremo vse na ns. Jst sm za to. Pa ve?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
29.11.2007 8:24:25   
Kaja08
Ja enkrat sem ji že, ampak res, da je že pred časom. Lahko ji pa takoj še enkrat? Kakor želite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?