Eva2008
|
Kako sem jaz danes utrujena! Tako se mi nič ne da. Ko sem prišla iz službe, sem skuhala kosilo, pospravila in potem šla malce počivat. Sem zaspala za skoraj 2 uri, sedaj sem pa še bolj utrujena. Jaz uporabljam olje proti strijam od Baby Love in kremo od Eucerina. Zaenkrat nič strij. Še vedno sem na +1kg . KOmaj čakam petek, ko imam pregled, da spet vidim moji princeski ali princa. Saj še sama ne vem, ker se mi zdi kar prehitro, da bi videla. Pravijo, da se velikokrat zgodi, da napovejo punčko, potem pa po 30t postane fantek. Če pa rečejo, da bo fantek, pa ponavadi ostane fantek, ker se lulček vidi in ne ''izgine''. Že ima katera Angel Sound? Jaz sem nekaj telovadila po trebuhu, ampak ne vem točno kje naj poslušam. Nekaj šumi in bobni, vendar ne vem, če je to to. Se bo treba malce poglobiti. Punce, kaj zdaj vidite na mojem tickerju? Še vedno nekaj čez 1600 dni kaže? Jaz bom poskusila kar normalno po naravni poti roditi. Če bo le uspelo. Drugače pa s carskim. EA mi nekako ni najboljša rešitev. Kaj pa vem. Kaja a lahko nekako popraviš, ker moja prva nosečnost ni prišla do konca in imam enega , tako mi deluje, kot da imam doma že enega . Me je pa kar malce strah 16t, ker se tako hitro bliža. In spet bo podoben datum kot lani, ko sem imela SS. Obup. Se mi zdi, da sem kar precej živčna. Ko bi mi vsaj nekdo lahko z zagotovostjo rekel, da bo vse ok in da bom 14.6.2008 k sebi stiskala . Julijke so pa res čveke in pol. Glede imen in opreme za sva se že nekaj pogovarjala, vendar se mi zdi še precej hitro. Bom rajši počakala še kakšne 3 mesece, da bom bolj ziher. Imam en kompletek in par bodijev še iz prve nosečnosti, vendar bom to obdržala zgolj za spomin na mojo . Še eno vprašanje: Ali se vam zdi, da ste bolj čustvene in se ob kakšnem filmu tudi zjokate? Baje je to pogost pojav, vendar se me še ni prijel. Zdaj pa grem malo moža pocrkljati, ker gre potem v nočno. Veliko sreče vsem, ki imate v prihodnjih dneh preglede in NS. Se vam javim čimprej.