|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
30.11.2007 12:50:29   
fragola
Punce kje ste, kaj prav nobena ne bi rada čvekala?user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
30.11.2007 12:52:30   
Anonimen
Pa se se jaz malo oglasam.
Danes sem prav posebej dobre volje,ker ze drugi dan vec ne krvavimuser posted image user posted image ,pa vceraj na NS je bilo vse v reduuser posted image user posted image user posted image ,pa se smrekico smo ze postavli.Tukaj v Nemciji,je ze kar nekaj razsvetljeno,pa smrekice so tudi ze,pa sem rekla zakaj ne bi se mi.Kupili smo vse novo,pa se za mojo ta velko babo posebej.Zdaj se pa ze kar bolj novoletno pocutim.19.12.imam naslednji pregled,upam da bo vseOK,da bom sla lahko za 3t v SLO.Bi sli ze zdaj cez vikend,a raje ne gremo,zaradi krvavitve.
Jaz sem imela do sedaj vsakic vaginalni pregled,in to vedno tudi z UZ.Ceprav nam user posted image pripadajo samo trije,kasneje so pa samoplacniski.Glede spola sem pa jaz tudi vprasala,a mi je G rekel da se vidi sele okrog 20t,tako da bo treba se cakat.Moz si mocno zeli fantka,meni je v bistvu vseeno,le da bo vse potekalo v redu.
To je to,zdaj pa se mal pospravljat,pa kaj skuhat,ker moja gospodicna kmalu pride iz sole.
Drzte se.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
30.11.2007 13:17:46   
Kaja08
user posted image user posted image user posted image  kleopatra28 za prenehanje krvavitev!!! Upam, da bo sedaj vse gladko potekalo!
Dons je pa res eno mrtvilo tuki gor. Nč ne dogaja....a se že vse pripravljate na vikend in nimate časa mal počeblat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
30.11.2007 13:44:32   
Anonimen
Punce,a mi lahko ena razlozi kako se nalozi avatar?!user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
30.11.2007 13:46:46   
Anonimen
Punce,a mi lahko ena razlozi kako se nalozi avatar!?user posted image ?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
30.11.2007 13:51:03   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Punce,a mi lahko ena razlozi kako se nalozi avatar!?user posted image ?

Ti bom pomagala jaz, potem si boš naštimala še ticker, kaj je to pa pojdi z miško na moj nick in boš videla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
30.11.2007 13:54:10   
fragola
kleopatra prvo opri stran avatarji zbersi enega shranga v eno datoteko, potem opreš moj profil, kjer ti piše moj avatar, označi naloži mojo sliko-avatar, ko klikneš ti se odpre en kvadratek tam vidiš napis prebrskaj tam poiščeš, kam si spravla avatar, klikneš in na koncu moraš vse potrdit!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
30.11.2007 13:54:48   
Anonimen
Sem bolj trda na netu.Pa hvala,ker bos v pomoc in upam da bo ratal.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1608
30.11.2007 14:01:33   
fragola
če ne bo šlo, kar praši in moj ticker si pogledala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
30.11.2007 14:10:45   
Anonimen
Vse sem naredila tako kot naj bi bilo treba,pa nic.Zgleda,da sem prebutasta.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
30.11.2007 14:11:00   
pikica_30
Fragola, midva sva štela utripe tako, da sva se štopala 20 s in potem, kar sva naštela, pomnožila s 3. Je sicer malo na približno, ampak vseen! Če bi štela utripe celo minuto, bi tud jaz zihr vse zmešala. Pa daj si kakšne druge sušalke gor (npr. od mp3-ja), se ful boljše sliši!

Kaja08 glede smrekic pa tudi jaz najprej šibam v Merkur, če pa ne bo nič pametnega, bom pa potem naprej premišljevala!

Lep petek in vikend!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
30.11.2007 14:17:12   
Anonimen
Juhu,uspelo.user posted image Pozabila sem se na koncu potrdit,zato ni ratalo,in s tem se ze 2dni matram,pa mi je sele zdajle kapnilo.
Fragola, hvala ti.user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
30.11.2007 14:22:28   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Fragola, midva sva štela utripe tako, da sva se štopala 20 s in potem, kar sva naštela, pomnožila s 3. Je sicer malo na približno, ampak vseen! Če bi štela utripe celo minuto, bi tud jaz zihr vse zmešala. Pa daj si kakšne druge sušalke gor (npr. od mp3-ja), se ful boljše sliši!

Sej danes bom prav to naredila!!!! Hvala pikica_30, ja in slušalke bom tudi menjala!!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
30.11.2007 14:26:53   
lonapo
Živjo,

evo mene z nuhalne. Imela sem dr. Babnikovo in je vse uredu.user posted image
Ns je 1,7, kar je super. plodek je velik 5,4 cm (od trtice do temen), kar ustreza 12 t, rok poroda ostaja isti.Moje kile so -2 kg.Danes sem spet bruhala-pomoje od živcev.

Sem bila včeraj na službeni zabavi,sem tolk uživala pa naplesala sem se za celo leto nazaj in naprej, sem prišla domov ob 2-h zjutaj.

Joj, morm it, mali se je zbudil.
cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
30.11.2007 14:36:18   
alea01
Sem tudi jaz mislila kupit AS, pa boljs da ne. Bom paniko vsakic zagnala, ko ne bom kaj slisala. Si bom raje prihranila to zivcnost.
Se zmeraj mi ne gre v glavo, da bomo imeli user posted image . Pa kaj je z mano? Vecina mojih kolegic ima fantke in nekak se znam z njimi igrat, pri puncah pa ne vem kako to greuser posted image  Kot, da sama ne bi bila puncauser posted image . Se bomo ze znajdli.
Danes bruham ko nora. Sem mislila, da se ze stvar umirja, pa ne.
Punce, a kaj veste kdaj bi naj to minilo? Meni je G rekla, da bi mi moglo z 12t. Jok brate, nic od tega.
Zelo pomemben podatek (vsaj zame). Imam 42,7kg. Se pravi zredila sem se za slabo kilco. Tak, da bom pocasi zlezla do svoje teze pred nosecnostjo in potem veselo naprej. Mislim, jaz se hocem redituser posted image  in iscem nacine kako. Je pa res, da ne vem kje se ta moja kepica skriva, ko je pa mamica cist plohuser posted image . No ja, ce z lupo pogledas mogoce vidis rahel trebuscek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
30.11.2007 14:37:51   
alea01
Lonapo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
30.11.2007 14:49:30   
fragola
Lonapo user posted image za dobre izvide!
Alea z veseljem ti dam kakšen moj kilogramček, sej moraš bit ku okostnajkuser posted image samo 42,7kg??? Ma kolko si velika?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
30.11.2007 14:55:52   
Kaja08
lonapo - jeeeejjjj za uspešen pregled!! A ni carsko, ko ti potrdi, da je vse kul. A slikce si dobila?
alea - jaz ti tud šenkam kakšno kilo, glede na to, da tehtaš tako malo!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
30.11.2007 15:05:40   
alea01
Visoka sem pa 160cm. Saj nisem tolk visoka, ampak 43kg je pa vseeeno premal

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
30.11.2007 15:28:28   
Eva2008
Sedaj je tudi pregled za mano. Je vse ok, dvojčici rasteta in lepo pridobivata na g. Le jaz malo manj. Je rekla, da moram več jest, ampak za moje pojme kar dovolj jem. Res da se mi še sploh nikjer nič ne pozna, da sem nosečka, ampak za to je še skoraj 30 t časa. Sem šla potem v BC nekaj kupit za moževo sestrico in si nisem mogla pomagat, da ne bi malce gledala vozičkov, posteljic, avtosedežev in drugih stvari. Kok so cortik. Ampak bo še treba počakati. Vsaj do enega 25t. Potem pa v šoping.

Z možekom sva prodala en avto, sedaj pa gledava novega. Družinskega. Prej sva imela oba Alfo 147, zdaj pa sem se v C4 Xsara Picasso zagledala. Ampak je fuuul drag. Bomo videli, kaj bo.

Zdaj grem pa malce počivat, sem danes kar utrujena. Meni zjutraj sploh ni problem vstajat. Sem navajena. Tudi ponoči bi lahko delala, ampak mislim na moji user posted image user posted image , pa rajši ne. Da ne bosta potem žurerki in bomo noči prečuli namesto prespali.

Ali mislite, da bodo naši user posted image  kmalu prespali noči? Vem, da nekateri že kar takoj prespijo noč, veliko pa jih je takih, ki se še po dveh letih ponoči zbujajo. Kakorkoli, samo da bodo zdravi, a ne?

Lep vikend vam želim in čuvajte nase ter na user posted image .

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
30.11.2007 15:39:31   
willma
Ola! Jaz sem še živa user posted image Čestitke vsem user posted image za uspešne preglede.user posted image
Danes sem spet zamudila laboratorij, nekako odlagam ta odvzem krvi, pa čeprav nimam straha. Slabosti se še tu in tam pojavijo, zdaj me bolj daje zgaga, lulat hodim tudi ponoči, trebušček je zmeren, kilaža zaenkrat ostaja ista. Komaj čakam prihajajoči teden, ko imava z dragim obletnico in po vrhu še imam NS. Komaj čakam!

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
30.11.2007 15:52:08   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Visoka sem pa 160cm. Saj nisem tolk visoka, ampak 43kg je pa vseeeno premal

ja tudi pomoje se glede na velikost malo presuha! Takoj ti dam par kiluser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
30.11.2007 15:57:14   
Anonimen
Dober dan nosečke!

No, jaz spet prebolevam hudo migreno in počivam. Pojma nimam s čim bi si jo lahko vzpodbudila, ker res pazim, kaj jem.user posted image  Takih migren nisem imela 5 let. Evo, zdaj pa spet.user posted image  Groza. Pa tale migrena je že druga ta teden. Prvič mi je držala 3 dni, tale je že drugi dan.
Sem se šla naročit k zdravnici na pregled in pogovor za v torek. Ginekolog je rekel, naj se obrnem nanjo, ker bi bilo fajn, da me pošlje do ORL-ja.user posted image

Ne vem kaj bo zdaj to. Namesto, da bi uživala, pa takole jamram. Spat ne morem, bruhat nočem, v temi mi ni za bit, ker je preveč sončnih dni, da bi takole živela.user posted image  In nisem človek, ki bi jamral, samo ko je zahudo, pa jokam naglas. Nimam kaj, počakat do torka.

Čestitke vsem ostalim za opravljene preglede in NS. user posted image user posted image user posted image
Kanta, ti vidim, da si tiker umaknila.user posted image  Boš pa še enkrat nastavila.

Ko bom boljše volje, bom pa rade volje poklepetala z vami naprej.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
30.11.2007 18:26:43   
willma
In nisem človek, ki bi jamral, samo ko je zahudo, pa jokam naglas.

In tako je prav, vsak ima pravico do tega. Morda pa so tvoje migrene kaj vremensko povezane? Opažam da so nekaj dni ljudje precej nemirni in razdražljivi. Še otroci v vrtcu so bili baje ta teden neobičano nemirni in razdražljivi.
Kaj pa ti je pred petimi leti pomagalo, da so prenehale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
1.12.2007 7:49:54   
Anonimen
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Že nekaj časa meditiram tukaj sama po RR, kolkr sem zasledila.user posted image
Sem se zbudila danes že ob 7-ih, ker sem čutila, da mojega dragega še ni doma. In ga res ni. Je šel ob 3 in 15 minut na intervencijo, prometna nesreča. In sem tako malo čudno spala od takrat ko je šel.user posted image  Sem pomislila na najhujše, če je kdo v naši familiji slučajno udeležen. No, pa sem potem takoj ko sem vstala, pogledala povezavo na intervencije po celi Sloveniji, pa sem si kar oddahnila, ko sem prebrala, da sta umrla dva Slovaka, eden v kritičnem.

Samo kaj hudiča pa delajo že 4 ure tam na prometni nesreči?user posted image  Ga kličem, telefon pa doma pozabil.user posted image  

Ok, ne bom nakladala. No, moja migrena je zaenkrat kar ok. Včeraj sem našla doma pri mami ene zeliščne kapljice (Avstrijske) insem se mazala po sencah. Glej ga zlomka, kako mi je začelo takoj pomagat. user posted image  

willma, moje migrene niso povezane z vremenom, no deloma že včasih. So čisto brez razloga, zato pa grem ponovno do zdravnice, da se pogovoriva kaj in kako. Sej kej dosti itak ne bo mogla narediti, edino garancijo mi bo dala, da bom šla lahko na kakšen sprehod v času bolniške. Ker iz komisije imam počitek na domu. Sprehod sem in tja pa paše v naravo.user posted image

No, lepo dopoldne še naprej vsem ostalim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?