|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
29.11.2007 9:50:50   
lorch
Dobro jutro!
Vidim, da nobene ni šla na novo v Rim. Jaz sem pa potem od 3h, doskoraj 9h spalauser posted image . Vmes pa niti enkrat na wcuser posted image . Sem bila zgleda preutrujena od bedenja user posted image .
Lončica upam, da bo staremu atu kmalu bolje
Vanja.v ti se nam pa kar večkrat pridruži , bomo dihale s teboj, ko bo čas. Me bomo že poskrbele da ne boš osamljena, to te naj ne skrbiuser posted image user posted image user posted image . Pa hvala za kavico.
Pikica zdaj vam je že enkrat uspelo Da niste pili mleka, ampak vodo.Najtežji korak je narejenuser posted image user posted image user posted image .
Magi samo danes in jutri, pa je december, do takrat pa kar naj bo prebava ane?user posted image user posted image user posted image Čeprav, jaz bi kar šla, PDP imam v nedeljo, tako da... MI SMO TUuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.11.2007 9:53:16   
trdozimc
Magi: Ja, moj tudi tako zgleda user posted image .
Jaz tudi nisem vedela, da so znotraj iste univerze take razlike. Bi bilo seveda veliko bolje, če ne bi bil prvi nastop javen. Tako te pa lahko že čisto na začetku vsak malo v glavo ... Nekaj je pa tudi dobrega, ker se malo navadiš nastopat, pa mogooooooooče ti kdo še kako idejo da. Pred senatom je pa to samo formalnost - tega seveda do včeraj nisem vedela.

Vzgoja: Pri nas ima tudi mož manj avtoritete pri sinu kot jaz user posted image . Malo je najbrž krivo to, ker pride navadno pozno zvečer in če uspeta se samo še malo poigrata, to je pa to, jaz ki sem ves dan z njim, si moram (oz sem morala) pa vse izborit in potem je lažje ohranjat red, kot pa ga vedno znova vzpostavljat. Me pa enako pogreje vedno ko vidim kake boje imata - sploh zadnje čase (hormonska nestabilnost - očitno user posted image ), potem se pa tolažim, da so različni pristopi dobri za otrokov razvoj user posted image .

Daj Magi ne seri zdaj s tem zdravjem! Malo še vzdrži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.11.2007 10:06:53   
Raho
Trdozimc, čestitke user posted image user posted image user posted image .

No, mi smo še vedno v enem kosu. Smo imeli ponoči malo težav s pritiskom. Ampak smo vedeli zakajuser posted image  - babi je iz Koroške privlekla kruh in koroško klobaso pa sem morala malo pojesti - evo rezultata. To torej pomeni, da res ne smem nič slanega. Torej: stroga dieta. OK pa ta teden še zdržim, ne? Adijo koroška klobasica, adijo koroški kruh...

Se pa sedaj tako dobro počutim...user posted image
Danes mi sploh ne otrdeva trebuh, vse je super... Živa je tudi malo bolj živahna - danes sem naštela že 5 gibov.
Noč pa je bila grozljiva.user posted image  Pa še pritisk imam nazaj 82/135. Ponoči pa 110/160user posted image .

Sploh nisem uspela prebrati vsega. Grem sedaj brat.user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.11.2007 10:09:31   
ursa1981
Zdravo,

da se še jaz malo oglasim. Sem ravno prišla od pregleda iz ginekološke ambulante. Baje se že dobro odpira, otrokova glavica je že čisto nizko, plodovnice še dovolj - le še popadki manjkajo je rekla G. No, po njenem bi naj med vikendem že lahko rodila, če ne pa kmalu v prihodnjih dneh.

Jutri imam CTG, potem pa če ne bo nič novega zopet v ponedeljek. Baje moram biti zdaj dosti na nogah:) Biti čimbolj aktivna. Se bom potrudila.

Upam, da december pa vseeno dočakamo saj je le še 2 dni:)

LP

URŠA

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 379
29.11.2007 10:14:01   
Magi*
jaz sem pa glih prejela 2 paketa. enga od babycentra (je bi takoooo velik, sem se že razveselila, da bo kak striper ven skočil. user posted image  pa ni.) in enga od Raho. tkole, zdaj grem pa preko zs Raho mal kregat.

PS: trdozimc, a misliš hormonsko nestabilnost pri tvojem? sem glih moža včeraj vprašala kaj je tako siten, če mu hormoni nagajajo. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 380
29.11.2007 10:15:27   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

. tkole, zdaj grem pa preko zs Raho mal kregat.

Ne smeš me. Veš, da imam težave s pritiskomuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
29.11.2007 10:26:12   
Tanayya29
Živjo!

No,jaz še vedno čakam Scubin sms....Verjetno je še tok v transu,da si kar ogleduje svojo Lanči...
Sem ji pa jaz poslala sms, od vseh nas(vidim,da tudi decemberke full navijate zanjo).

Vam pa srečno,december se približuje....

Ko mi Scuba odgovori javm..

Pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 382
29.11.2007 10:27:38   
lana38
Jaz pa vedno dlje spim zjutraj, ko Blaž odide. Moj user posted image  pa pravi, da se bom tako razvadila, da potem še user posted image  ne bom slišala, da user posted image . Pa mislim, da s tem ne bo problema. Sem tudi v prvi user posted image  spala, ko sem bila doma pred porodom, pa sem potem vedno slišala Blaža.
Vse se že počasi odpravljate v P. A bom jaz sama tukaj gor ostala in čakala?
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 383
29.11.2007 10:28:30   
Raho

PS: trdozimc, a misliš hormonsko nestabilnost pri tvojem? sem glih moža včeraj vprašala kaj je tako siten, če mu hormoni nagajajo. user posted image

Mojemu tudi nagajajo hormoni. Včaish imam občutek, da je on noseč in ne jazuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 384
29.11.2007 10:30:50   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

. tkole, zdaj grem pa preko zs Raho mal kregat.

Ne smeš me. Veš, da imam težave s pritiskomuser posted image

too late now :)

SD sporoča, da je sprejeta. dobila je svečke za mehčanje MV, popoldne jo bodo razveselili še s popadki in zvečer bodo imeli ringa raja Ajček Bejčku zdaj nagaja. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 385
29.11.2007 10:35:22   
pikica*
Trdozimc in Magi*, pismo ste pridne. Jaz se še s tem klinčevim magisterijem matram.....pa ne z magisterijem (ta je šel čez z levo roko), ampak z magistrsko. Kar ni in ni prave volje. Nekaj časa nazaj sva oba z možem še nekaj sanjala o doktoratu, ampak sva zdaj to čisto odpisala. Itak sva pa ugotovila, ker nobeden od naju nima ambicij v akademskih vodah, na najinem sedanjem področju dela bi nama to prej predstavljalo oviro kot pomoč. Tako zdaj sama sebe brcam v rit, da spackam skupaj teh zadnjih nekaj odstavkov. No, zdajs em si dala gor en fajn CD (Unforgetable) in zbiram motivacijouser posted image .

Raho, glede pritiska sem pa jaz na istem kot ti. Kar šopa nekam v višave. Meni je včeraj popoldne zgornji pristal na 160, spodnji pa je bil čisto ok (80). Pulz pa nor...127. Zdaj je tako, da sem že prav vesela, če zgornji pade pod 140, spodnji pa pod 90.

Naš gospod sine je pa kakor ga piči. Kakšen dan je čisto miren, potem pa sped dobi en napad brcanja in prekladanja po trebuhu. Ampak se s tem niti ne obremenjujem, ker vem, da je bila Zoja do zadnjega na polno aktivna. In je še danes takšnauser posted image .

Kar se tiče avtoritete. Pri nas sem jaz tista, ki ji je primanjkuje. Tamala ne posluša čisto nič. Včasih se mi zdi, da se pogovarjam s steno. Danes zjutraj jo je mož čakal oblečen na vratih, ona pa je probavala kape in se odločala katero bi dala na glavouser posted image . Nobeno prigovarjanje ni pomagalo, dokler ni mož popuser posted image . In potem se jutro začne z jokom......Nam je lušno, da je kajuser posted image .

Nič...grem zdaj pisat.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 386
29.11.2007 10:40:16   
Foxina
Vrtnica79 čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 387
29.11.2007 10:40:40   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        38t            +20kg              130cm
Kim80                      38t6d           +11kg                 105 cm
Mat3ja                     38t 4d             +16 kg              109,5cm
Lorch                       38t5d             +14kg                 107cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     39t0d           +11,5kg                 102cm
Skaana                    37t4d           +14kg                   111cm
NosečkaL                 38t           +11kg                          104cm
Ayo                           37t              +11kg                     101cm
Kajča                       37t2d             +16kg                  96cm
Raho                        35t             +12 kg                 129cm
Magi*                       35t4d           +15kg                    115cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         36t6d               +13kg                   104cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      33t5d          +12 kg                   98 cm
Hokejistka               36t            +14kg                     99cm
Vrtnica 79                38t             +17kg                   107cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    35t               +16kg                  110cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Soncek.djukelica     35t6d              +17kg                 115cm
Tejka                        35t4d                +10kg                  100cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                38t                +19kg                  120cm
Sade                          35t              ­+14kg
                100cm
Želva                         38t             ­+10,5kg               104cm

Vetrnica                      37t             ­+10kg                101cm
Ursa1981                                      ­+15kg                118cm

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 388
29.11.2007 10:44:20   
Raho
Ti, pikica*, pa so tebi dali kakšne tablete? Ker jaz jih imam.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 389
29.11.2007 10:47:39   
ElaM
Dan še od mene.
To, SD, zdaj si pa res že tik pred zdajci.user posted image
Skaana se ni še nič javila?
Magi*, kaj ga pa ti serješ z argentinsko govedino?user posted image
Loncica, upam, da bo stari ati čimprej zdrav.user posted image
Trdozimc, čestitke.user posted image
Lorch, včerej si full lepo napisala o sestrski ljubezni. Hvala ti.
Raho, ti pa malo počivaj. A je prou?
Lana38, povej tvojemu, da imamo mame materinski nagon in slišimo vse kar je treba, včasih še kaj preveč. tako, da se naj ne boji, da bi dojenčkov jok preslišala. Itak se pa tako derejo, da je to praktično nemogoče.user posted image
Saj sem verjetno še kaj pozabila pokomentirat, naj mi bo oproščeno.user posted image

Zdaj pa še moj jamer, spala sem slabo, je Tinkara imela neke šove, eni dve uri ni nič spala, samo gnedla sem ter tja. Plezala po nama, M. sklopila budilko, tako da je še zjutraj zaležal. Zdaj pa spet spi in je vsa tečkasta, grdo še kašlja. Upam, da bo kmalu bolje.
Moj je pa spet izbiral imena, je prišel do Nejca. Naš ata se ne da, jaz pa tudi ne.user posted image  
Zdaj mu grem pa papirologijo urejat, če nas slučajno kaj prehiti, da ne bo revež poleg vseh žurk in skrbi za T., moral pisat še kilometrino.user posted image

Še to, kar se avtoritete pri mali tiče, sem tudi jaz tista, ki je nima oz. je bolj švoh.user posted image  Zadnje čase prav opažam, da me tamala občasno prav ignorira, očitno mi zameri, da se manj igram z njo oz. je igra mnogo manj divja, kot je bila prej. Pa zadnje čase sem precej natanko in včasih rečem kaj malo bolj na glas in že tečejo krokodilje solze. Upam, da bo dojenček veliko spal, da bom lahko čimveč nadoknadila po porodu. Ah, ja,..

< Sporočilo je popravil ElaM -- 29.11.2007 10:50:24 >

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 390
29.11.2007 10:52:50   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ti, pikica*, pa so tebi dali kakšne tablete? Ker jaz jih imam.

Ne, meni niso dali nobenih tablet. Zaenkrat. Sem pa skoz pod kontrolo. Doma si moram merit pritisk, potem pa moram te seznam nest moji g. In tako vsak teden, oz. na dva tedna, če so kdaj rezultati malce boljši. Ves čas pa velja, da moram v primeru, da se zadeva poslabša, takoj prit. Pa ravno zaradi tega pritiska imam kar pogoste UZ, da preverja, če se malemu ok godi. Ampak zaenkrat je še vse bp. in verjetno ravno zato še nisem dobila tablet. Se pa zdaj bolj bojim, da me v primeru poslabšanja pošlje kar rodit. Tega pa res ne bi hotla.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 391
29.11.2007 10:58:21   
Raho
Pri nas se tamali tudi še dobro godi. G. je rekel, da so pretoki OK, CTG pokazal (delali so mi 2x na dan), da je vse idealno...

Sama pa začutim, da mi pritisk naraste, ko se mi dvigne utrip.

Tablete pa sem dobila zato, ker si ga moram uravnati zaradi CR. Nema CR, dokler mi ne pade pritiskuser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
29.11.2007 11:09:42   
Kim80
LP!

Držim pesti za SD, da dobro opravi danes. Pa upam, da dobimo kake novice od Skaane. Pa mogoče še od katere druge - no, čeprav do sobote bi lahk počakale, da bodo zares decembrski.user posted image  Saj jaz tud čakam na vikend. A ne lorch, pa ti tud?user posted image
Foxina, pri meni so se ta teden spremenili le tedni in dnevi, ostalo ostaja isto. Torej, 39t 5d.

Noč je zame minila dokaj mirno. Lana38, tudi jaz sem začela bolj dolgo spat zadnje čase. Ne vem, kaj mi je. No, ampak, kdo ve, kako dolgo še lahko takole poležavam, a neuser posted image user posted image
Ma dobre ste ve, ki delate doktorske pa magisterije. Jaz sem na koncu že pri diplomi obupovala. Se mi ni več dalo. Kak magisterij, glavno, da je študij zaključen!user posted image  No, občudujem vas!user posted image user posted image
Lepo bodite.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 393
29.11.2007 11:23:30   
ElaM
Punce, a ste vidle, da je Skaana že mamica.user posted image user posted image user posted image user posted image
Aleksej, 51 cm, 3330g

Iskrene čestitke še tukaj za malega princa.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.11.2007 11:36:43   
Raho
Pred nekaj minutami sem dobila naslednji SMS:

Danes ob 9.29 je naša Atena postala sestrica. Presrečna sva, da že lahko objemava 3330 gramov in 51 cm velik čudež z imenom Aleksej.

In mi vsi se veselimo z vami!

ČESTITAMOuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.11.2007 11:41:42   
ElaM
Raholina, pa dej spet si me v jok spravila. Hvala in še enkrat hvala, komaj čakam, da se Tinkara zbudi, da vidim njene oke.user posted image user posted image user posted image

Meni je prav nerodno, res,..user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 396
29.11.2007 11:42:15   
Ayo
Tudi jaz sem ravnokar prejela sms od nase Skaane!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako lepa "kavica" za dobro jutro!!!! user posted image

No, drugace sem pa cisto zanic, spala 2 ure mogoce v celi noci!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klarisima, hvala za geslo za fotke. user posted image  Ampak glede obsega trebuscka si me pa po moje zamesala s kaksno drugo, jaz sem tista med najmanjsimi, ce ne najmanjsi....ti pa vidim da si kar lepo okrogla...user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.11.2007 11:42:44   
Magi*
glih kar videla.

čestitke za princa Alekseja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, začetek je zelo obetaven. rojevamo kot po tekočem traku. user posted image  naj bo tako še naprej.

SD, zdaj bomo pa vse dihale samo s teboj. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.11.2007 11:50:52   
Ayo
..ja, sej res, SD drzi se!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Mi smo s teboj in cakamo, da spoznamo tvoje2 soncka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.11.2007 12:01:45   
Kim80
SKAANA, čestitke tebi in tvoji povečani družinici!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?