arneja
|
Meeryana, super za eno pikico pa štiri zamrznjene bratce ali sestrice . Amelia, jaz bom jutri full držala pesti zate in komaj čakala, da sporočiš, koliko velikih frnikulc imaš . Daysie, če si upaš, Rešu reci, da bo spet žulj dobil na hrbtu, če bo samo počival in nič delal . Hvala za lepe želje, ampak pol ure punkcije pa ravno ne rabim . Kajsica, hvala za tolažbo . Reško in Tomaževič sta pa meni kar dva podobna dedka. Imaš pa prav, da Reško izpod čela gleda, pa siv je tudi . Pikovit, a ti ga pa tako vidiš, kot si napisala ? Jaz pa sploh še nisem opazila barve oči. Se mi pa vedno zdi, da ima nekoliko prekratke hlače, pa se ga ne upam malo dlje gledati, da mi kaj sočnega ne pove . Pikovit, jaz si tudi od leta 2001 zapisujem vse v en blokec, ampak vem, da sva že poleti pred tem letom opustila kontracepcijo, tako da bo pri nama še več kot 7 let. Joj, Sulfinija, sem šele zdaj videla - tudi jaz upam, da je le lažni alarm. Stisni se k dragemu, pa upam, da zjutraj ne bo več niti sledu o izcedku . Abra, a je bila pri tebi tudi laparaskopija b. p.? Jaz sem imela le eno malo cistico, ki so jo spotoma odstranili. Terenci pa, tisti Audijev npr. stane 62.000 evrov, pa samo registracija 2.000 ali nekaj takšnega, sem že pozabila. Bo moral kar delati, če si ga bo hotel privoščiti . Vidiš, si bila ti tudi paf, ko si izvedela, da so bolj mali folikli - ma, jaz ne, da sem bila paf, jaz sem bila čisto na tleh . Pismo, kar pričakuješ, da če si nafilan s hormonskimi injekcijami, da folikli bodo. No, mogoče je bilo pa tole danes le mnogo hrupa za nič in bom v nedeljo skakala od sreče . Blanč, jokam že nekaj časa več ne, pivo me je pa uspavalo . Ste mi pa ve voljo vlile, jaz sem zjutraj res mislila, da bo vsega konec. Se pravi je tudi 19 mm dovolj za stopko? Toliko bi pa tudi lahko zrastli, no. Jih bom v mislih naganjala k rasti ves čas . Abra, jaz tudi Reškota vidim bolj tako kot ti . Za učke pa nimam pojma, se ga ne upam prav veliko gledati .