|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
28.11.2007 21:34:16   
kikaa
Pija76 - user posted image , vprašanj imam toliko, da bi lahko cel dan spraševala, ampak bom raje samo poslušala, ker tam bodo predvsem "dohtarji" in moraš tudi vprašat znat...saj veš, če se zapleteš v pogovor ali te nazaj kdo kaj vpaša, pa si mrzel, če ne veš. Jaz sem namreč samo diplomirana med. sestra. user posted image  Tako da bom predvsem pazljivo poslušala, pa potem doma v miru zbornik predavanj prebrala. Že to bo zame precej informacij. Mogoče pa kaj koga povprašam na štiri oči med odmorom. Bom videla...kako bo.

Sayuri -   čestitke!!!

user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
28.11.2007 21:38:41   
arneja
Kajsica, tvoja mamica bo jutri vsekakor izvedela, da bo babi postala user posted image . Kovinski okus v ustih je pa velik dokaz nosečnosti user posted image .

Porkadijo, Abra, kaj pa nisi povedala, da lesena kača pomaga  k zanositvi - so jih v Egiptu povsod prodajali, bi si pa še midva eno nabavila user posted image . Meni se je pa, ko sem bila majhna, o kačah ves čas sanjalo - pa tudi niso bile nič prijazne user posted image . Sem enkrat celo s pograda padla, ker sem se v sanjah umikala pred neko hudobno kačo user posted image .

Martinščica, ti si se pa sončila danes user posted image ? Upanje se je vrnilo, tako da se bom jutri spet fajn špiknila user posted image . Tomaževič je pa imel mene na laparaskopiji in tudi izgleda en tak prijazen dedek, samo včasih je tako mrmral, da sem ga komaj zastopila user posted image .

Sayuri a potem nisi tistega testeke cel dan kopirala - smo že mislile, da se je fotokopirc pokvaril user posted image . In kako je objemati cel svet user posted image ? Pika pa dvomim, da bi se s tabo dol dala user posted image user posted image user posted image .

Sonček D., držim pesti, da se čimhitreje raztrojite user posted image .

Konina, super za zamrznjenčke user posted image . Čeprav jih boš potrebovala šele čez čas, ker bo najprej treba tile dve pikici donosit user posted image .

Sulfinija, ti si tudi danes zapravljala? Jaz sem si tudi od same žalosti nove kavbojke v Zari nabavila, pa še eno majčko.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
28.11.2007 21:40:23   
blanč
Ja pa še glede let Arneja. Jaz sem stara točno toliko kot ti, še malo pa bom 35  mi moj plavookiuser posted image Reško vedno reče no, no saj še 35 niste oz hvalabogu ste še kar mladi ali no ja maladi pa res niste več user posted image user posted image user posted image  , dvisno kak dan ima. Zadnjič si je zame uzel kake pol ure in prav lepo se je pogovarjal z menoj jaz sem že trikrat hotla vrata odpret in it (sem navajena brzine) pa je še kr debatiral z menoj.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
28.11.2007 21:41:11   
pikovit
Punce želim vam lahko noč in prijetne sanje.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
28.11.2007 21:43:35   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Porkadijo, Abra, kaj pa nisi povedala, da lesena kača pomaga  k zanositvi - so jih v Egiptu povsod prodajali, bi si pa še midva eno nabavila user posted image . Meni se je pa, ko sem bila majhna, o kačah ves čas sanjalo - pa tudi niso bile nič prijazne user posted image . Sem enkrat celo s pograda padla, ker sem se v sanjah umikala pred neko hudobno kačo user posted image .

Sem to šele včeri prebrala user posted image user posted image user posted image a mislš, da bi jaz k Rešu hodila, če bi to že pred leti vedla user posted image user posted image user posted image sej ne rečem, da ga ni blo fajn spoznat user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
28.11.2007 21:46:09   
blanč
Ja jaz tudi, lepo in mirno noč vam želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
28.11.2007 21:55:17   
Pija76
Pikovit jaz sem dobr, čakam december. V soboto ga začnem...
..........joj punce grem ven s prijateljicami iz otroštva vse so mamice le jaz ne...to bo spet debata ki me bo čist zatravmirala za kake 2 dni.....joj........!!! Sej ne vejo na čem sem, ker nisem nobeni povedala, ampak vprašanje kaj pa ti, ja pri nas pa otrok to, uni pa tisto.....

Sulfinija upam da je lažni preplah, počivaj!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
28.11.2007 21:56:44   
Pija76
Kikkaa v petek ti želim ušesa takšna kot jih ima user posted image . Da bomo deležne kakšne nove informacije......

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
28.11.2007 22:06:51   
arneja
Meeryana, super za eno pikico pa štiri zamrznjene bratce ali sestriceuser posted image .

Amelia, jaz bom jutri full držala pesti zate in komaj čakala, da sporočiš, koliko velikih frnikulc imaš user posted image .

Daysie, če si upaš, Rešu reci, da bo spet žulj dobil na hrbtu, če bo samo počival in nič delal user posted image . Hvala za lepe želje, ampak pol ure punkcije pa ravno ne rabim user posted image .

Kajsica, hvala za tolažbo user posted image . Reško in Tomaževič sta pa meni kar dva podobna dedka. Imaš pa prav, da Reško izpod čela gleda, pa siv je tudi user posted image . Pikovit, a ti ga pa tako vidiš, kot si napisala user posted image ? Jaz pa sploh še nisem opazila barve oči. Se mi pa vedno zdi, da ima nekoliko prekratke hlače, pa se ga ne upam malo dlje gledati, da mi kaj sočnega ne pove user posted image .

Pikovit, jaz si tudi od leta 2001 zapisujem vse v en blokec, ampak vem, da sva že poleti pred tem letom opustila kontracepcijo, tako da bo pri nama še več kot 7 let.

Joj, Sulfinija, sem šele zdaj videla - tudi jaz upam, da je le lažni alarm. Stisni se k dragemu, pa upam, da zjutraj ne bo več niti sledu o izcedku user posted image .

Abra, a je bila pri tebi tudi laparaskopija b. p.? Jaz sem imela le eno malo cistico, ki so jo spotoma odstranili. Terenci pa, tisti Audijev npr. stane 62.000 evrov, pa samo registracija 2.000 ali nekaj takšnega, sem že pozabila. Bo moral kar delati, če si ga bo hotel privoščiti user posted image . Vidiš, si bila ti tudi paf, ko si izvedela, da so bolj mali folikli - ma, jaz ne, da sem bila paf, jaz sem bila čisto na tleh user posted image . Pismo, kar pričakuješ, da če si nafilan s hormonskimi injekcijami, da folikli bodo. No, mogoče je bilo pa tole danes le mnogo hrupa za nič in bom v nedeljo skakala od sreče user posted image .

Blanč, jokam že nekaj časa več ne, pivo me je pa uspavalo user posted image . Ste mi pa ve voljo vlile, jaz sem zjutraj res mislila, da bo vsega konec. Se pravi je tudi 19 mm dovolj za stopko? Toliko bi pa tudi lahko zrastli, no. Jih bom v mislih naganjala k rasti ves čas user posted image .

Abra, jaz tudi Reškota vidim bolj tako kot ti user posted image . Za učke pa nimam pojma, se ga ne upam prav veliko gledati user posted image .

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
28.11.2007 22:14:16   
arneja
Blanč, sovrstnica, jaz sem danes tudi že za kljuko na vratih držala pa je Reško še kar nalagal user posted image .

Abra, ja, bi bilo škoda, če ga ne bi poznale - se res velikokrat na njegov račun nasmejimo user posted image .

Pija, tudi jaz nimam niti ene prijateljice več, ki bi bila brez otrok. Še moj brezupni sošolec s faksa, kar se kakšna daljše zveze tiče, je že lani očka postal.

No, zdaj grem pa še jaz v vodoraven položaj user posted image . Kajsica, tebi odgovorim jutri, ker sem že čisto zaspana. Hvala ti še enkrat user posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
28.11.2007 22:20:35   
Abra
Arneja, ta hud mercedesov terenc je 112.000 ojrov, še kej dodatne opreme je ponavadi treba ... ma ne vem, če bi v tistih žametkah not pasu user posted image user posted image
Moja laparoskopija je bla pa čist b.p. po moje sem bla v treh minutah fertik. Čisto nič mi niso delali. Sej sem se kar branla, ker nisem vidla razloga, da bi šla, pa mi je ene parkrat reku, no kar pejte no. Pol naju je pa dal direkt na ivf, prav rabla sem jo ... Brazgotino v popku imam pa še zmeri user posted image

Zdej bom pa jaz tut počas pospravla računalnik, ga že cel dan pestvam. Kej lepga sanjajte.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
28.11.2007 23:20:18   
Amelia
No, za tiste, ki ne hodite k Reškotu, pa vas zanima kako zgleda:

http://www.ds-rs.si/dejavnost/posveti/pos07_6.htm

Zdaj grem pa spančkat, moram čez 6 ur že vstat. SEE U!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
28.11.2007 23:57:29   
jadrnica
sulfinija – user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neeeee, pa toliko sem si želela zate, da ti ratauser posted image user posted image user posted image user posted image sayuri – user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, čestitke, za dvojno srečo,  bravo, veselim se s tabo in želim srečno in zdravo nosečnost, res sem vesela zate.   abra – ti si mi pa tako polepšala življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da imam sedaj za zihr  ene 5 let manjuser posted image user posted image user posted image , tale novica ozmrznjenčih me ja tako razveselila , ker res, jaz sem dala dva zmrznit in mi je celo na list, ki ga dobiš za domov, glede zarodkov , napisal 2 zmrz in kljukico zdraven,. jutri bom kar sestro poklicala , kaj je zdaj to...res to pa ne gre, da mama ne ve 14 dni ali ima oroke  ali ne in kje se potepajo vsi premraženiuser posted image user posted image user posted image user posted image to pa ni resno ne odgovorno, . jih bom kar resno prijela, z mano se ni za hecat, ko se ujezim in mi naganjajo lažen strah v kosti....
arneja – pa ne se sekirat glede foliklov, bo že, verjemi.....važna je kvaliteta, ti jih lepo psihično cartaj, pa jim poj, pa bodo rastli....ja mamima ramena pa pomagajo, upam na najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kajsica – jaz ti že kar čestitam, se mi zdi, da si srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image kikaa - ti pa res pozorno poslušaj, ker te bomo vse izprašale. martinščica – kje pa si ti, da se takole sončiš? kje na tajskem ? al se kar pod lučjouser posted image user posted image user posted image J pr nas je mraz in zima,
aja. glede reškove slike, v resnici je meni bolj prijazen kot tle izgleda, pa se mi zdi, da mu sedaj lasje malo bolj rastejo? je fajn možak, da nas prenaša...
lahko noč.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
29.11.2007 7:34:17   
arneja
Ooo, dobro jutro user posted image . Pa ne da sem prva pokonci, pa ravno jaz, ki sem se včeraj s pirčekom nalivala user posted image ?

Kajsica, hitro se oglasi in povej o svojih uradnih user posted image  user posted image .

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
29.11.2007 7:36:33   
Sulfinija
Dobro jutro!

Lepo dobro jutro.Sedaj pa imam podočnjake ko en slon sploh dopoldna nikamro ne grem naj se mi malo umrii zadeva na obrazu.Ker nisme bila nič zmožna napistai včeraj le user posted image  so bile vam povem po tuširanju sem opazila neke gudice skoraj roza barve in glej v jok no.Pol sem mislila tkole je vsega konec in sem si dala noter tampon,nato šibam ob štirih zjutraj na wc in potegnem ven tampon in je bil na mojo srečo čisto beli nič več ni bilo sledu tkole da je sedaj vse mirno.Test je negativen mogoče je prehitro.Če user posted image  dva še ne bo torej delam tets v soboto na 10.po eT takrat pa bi moral biti že dober rezultat,kajne?Pol sem si milsila sedaj mogoče so pa te kepice čisto male bile možno da utrogestana,ki si ga dajem v nožnico bog ve glavno,da je bilo lažno za enkrat in da ni moje user posted image .

Tkole sedaj pa grem šivat,danes ne bom ravno tolko gor  visela se bom bolj ubadala z živanjem,ki me zelo pomiri.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
29.11.2007 7:42:26   
arneja
Haha, Abra, ti vedno kakšno dobro spustiš - če bi v žametkah notri pasal user posted image ? Za Mercedesove ne vem, ker imam raje Audije user posted image . Brazgotinice od laparaskopije se pa meni tudi vidijo. Kdaj imaš pa masažo danes? Jutri boš pa že mamica user posted image .

Amelia, no, koliko foliklčkov je Reško zagledal - upam, da je ostal odprtih ust, ker jih je bilo toliko user posted image .

Sulfinija, daj reci, da je bil lažni alarm user posted image .

Sayuri, ti si pa tako v user posted image  user posted image .

Jadrnica, ti imaš sigurno zamrznjenčke, če je na list to napisal user posted image . Kar pokliči sestro in nam sporoči dobro novico user posted image . Jaz sem se glede foliklčkov že pomirila, pa jih zdaj ves čas božam, pa jim prigovarjam, naj pridno rastejo user posted image . Aja, pa pivo jim dajem že piti user posted image . Maminih ramen pa ne zamenjam za nič na svetu user posted image . Reško pa tudi meni v reali bolj prijazen izgleda, saj pravim, da je skoraj takšen kot dedek Mraz - kar brado mu narišite na slikico, pa boste videle user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
29.11.2007 7:44:21   
arneja
Vidiš, Sulfinija, da je bil vse skupaj le lažen preplah user posted image . Ej, pa tampone kar za 9 mesecev na neko zgornjo polico skrij. In če te pomirja, kar lepo cel dan šivaj.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
29.11.2007 7:50:18   
šemalo
dobro jutro punce!!

sulfinija, drži se, to še ni nič......še malo potrpi in kot ti je ena tuki rekla, THINK PINK....
blanč, mislim nate user posted image user posted image ........

sayuri in kajsica....user posted image user posted image user posted image

s.d....čim lažji porod in veliko sreče.......

PUNCE, JAZ KOMAJ ČAKAM DAN, MINUTO, KO MI BOJO MOJO ŠTRUČKO POLOŽILI V NAROČJE user posted image

lep dan svem soborkam....
P.S. a se mi je sanjalo a sem kaj napisala o čaju......o cimetu....kako ga kuhate?
ne najdem posta zdaj?? user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
29.11.2007 8:00:01   
arneja
Šemalo, res si pisala post o cimetu, samo verjetno nobena ne ve, kako se čaj skuha user posted image .

Pa Sonček D., dajmo, punca, dajmo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
29.11.2007 8:23:14   
šemalo
tnx arneja....ma očitno je temu tako...bom kr sama eno brozgo skuhala....BOSTE VIDLE, KAKŠNE VAM BOM ŠELE POL TLE STRESALA user posted image user posted image user posted image

pozdravček iz sončnega Kranja....

dajmo, sonchek djukelica....dajmo.....DIHAJ, DIHAJ....PUSH, PUSH.user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
29.11.2007 8:25:40   
citrončica
Sulfinija,
superuser posted image user posted image , vidiš, res je bil lažni alarm, ti kar počivaj danes, šivaj...kar ti pač paše!!

Šemalo, mislim da je Martinščica kuhala ta čaj, če se ne motim, njo vprašaj..

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
29.11.2007 8:48:27   
Abra
Dobro jutro!

Kajsica, kdaj lahko začnemo s čestitkami? A nas boš zdaj še cel dan matrala, al kaj? user posted image user posted image

Jadrnica, da te ne bojo nakurili, če boš klicala, zakaj ni pošte user posted image user posted image Reš bi te takoj vprašal, če si nepismena user posted image user posted image Ti samo poklič, kdaj jih lahko prideš iskat. Kar pejt čez en teden na uz, saj bo že 12 dni, kajne? Mogoče boš pa vseeno še letos user posted image user posted image Nisem pa vedla, da je moja šlogarska moč tok močna, da lahko nekoga kar za pet let pomladim user posted image user posted image sam da ne boš zdej mladoletna zgledala, pa ti Reš še ne bo hotu otrok dat user posted image

Sulfinija jaz bi te pa zdej tko user posted image NE SMEŠ skoz tko slabo mislit. Dokler se ti ne ulije, zares ulije. Saj veš, da nam od tega progesterona skoz kaj ven teče. Zdaj ti prepovedujem kakršnekoli poglede pod pas do testa!!!! Pa kupi si roza toaletni papir, da se kak roza izcedek ne bo vidu. Poglej, kolko user posted image je imelo izcedke. Tudi ti si ena izmed. Hitro štrikat, brat, karkoli. user posted image Danes bom huda.

Reš pa meni na tej fotki tut tko strogo zgleda, najbrž zato, ker je v reklcu. Ni kakšnega čudnega puloverja, pa rjavih žametk. user posted image Mogoče bo pa v petek tut tko "spedenan" user posted image

Arneja, se vidi, da pirček tankaš, si vsak dan bolj pozna. Da ne boš naslednjič uz zamudila. user posted image

Zdaj moram pa še k frizerju poklicat, če majo kaj frej, da se upedenam za user posted image user posted image pol pa še na masažo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
29.11.2007 9:01:36   
maja24
Dobro jutro moje male čvekice!

Kako ste jest sm tko lačna da bom glihkr sama sebe pojedla(hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image )

Sulfinija,ne delej testa dokler ne bo 14.dan pol je pa negativn in si vsa panična da ne bo nič in to je potlej posledica tega,mal se umir pa bo,si me pa vstrašla ko sm prebirala za nazaj.Sm zelo vesela da se ti je umiril,zej pa šivej pa grde misli takoj stran.Aja pa tampone tut posprav jih ne boš še en lep cajt rabla.

Šemalo imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
29.11.2007 9:20:52   
Sulfinija
Evo pa sem nekaj koristnega naredila.Jupi našla sem silvestrovanje na jezerskem tam more biti ful lepo,pa še cena bo za naju dva smešna z silvestrsko večerjo vred le 260eurov pa z dva dni juhej.Samo še čakam mail nazaj in že rezerviram.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
29.11.2007 9:36:26   
Stormy
Dobro jutro punce,

sem v službi in kar ne morem verjeti, da imam jutri že test. Upam, da se bo vse dobro izteklo, da bo danes vse ok, jutri zjutraj pa še bolj. Me pa neprestano zvija, tako da se še kar bojim, kaj bo. Kar ne morem verjet, da sem dočakala četrtek brez.

Kajsica, kje si? Verjetno sedajle čakaš na izvide na GK. Držim pesti in komaj čakam, da se kaj javiš.

Sulfinijia, no vidiš, tako je treba, kar mirno naprej.

Abra, še malo, pa dobiš svoje pikice tja, kamor spadajo. Srečno.

Vsem ostalim puncam želim veliko sreče !!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.