|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
28.11.2007 18:54:51   
pika74
Sayuri - punca s ful lepim imenom... user posted image , čestitke!!!! Sem te imela na sumu, da bo ratalo.

Bravo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa držim pestiiiiiii, da zagledate user posted image user posted image

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
28.11.2007 18:55:58   
meeryana
Pozdravljene soborke!

Nisem se še vam javila po ET, ki sem ga imela včeraj. Vse je o.k. Enega smo vstavili, štirje zmrznjenčki pa čakajo, uiiiiiii user posted image .
Test imam v bolnišnici 10. 12. in upam, da do takrat ne bo user posted image .
Moram vam pa povedat, da mi je sedaj, ko vem, da so zmrznjenčki, ki čakajo name tam, dosti lažje. Zudi če bo test negativen.

Sedaj pa počivam kolikor se da in sem na bolniški.

Pozdravček vsem in dosti user posted image user posted image

LP
Muser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
28.11.2007 18:56:22   
lejla007
Čau, punce!

Najprej hvala vsem, ker ste me tako lepo sprejele medse user posted image

SD - jutri bo pa nepozaben dan! K sebi bosta dobila vajini pikici, tko da SREČNO!

Lotty - dobrodošla! Tudi jaz sem se danes mal bolj prklopla na RR, pa sem vesela, da sem se user posted image

Kajsica - Najljubša hrana ne paše?!? Kamilični čaj, ki ga nikoli ne piješ?!? Le kaj bi to lahko bilo? user posted image   user posted image user posted image user posted image

Konina - držim pesti, da ti uspe!

Dakec - hvala ti za odgovor! Sem sama preveč občutljive sorte (sem ribica po horoskopu), tko da mislim, da bom imela že sama s seboj takrat toliko dela, da ne vem kako se bi ukvarjala še z mami in še kakšno prijateljico, ki si bodo z mano vred grizle nohte user posted image

Sayuri - ČESTITAM!!! Mirno in čimlepšo nosečnost!!! Si bla pa res ves čas zelo pridna, da si urejala seznam. Naj ti še nekaj svojih podatkom posredujem - stara sem 25, sem na GK LJ pri dr. Voglerju in (verjetno) decembra začnem s 1. IVF-om.

Torej, zdej sm se pa razpisala user posted image  Sem se hitro od vas nalezla, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
28.11.2007 18:57:17   
Abra
Martinščica, ful dobra ideja. Jaz bi tut to. Če bo le plusek ... moj ma tudi rad take igračke, se mi zdi da bi blo vseen bolš to, kot iPod touch. Samo pri nas bo takrat še prezgodaj za poslušat user posted image mah, saj vem, da ne smem prehitevat dogodkov ... zdej mam prav čudne želje - da ne bi mogli it smučat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
28.11.2007 18:57:24   
Amelia
Joj punce, kakšne čveke ste, jaz jutri šibam k Rešu zjutraj na 2. UZ, je 12. dan, držite pesti, da so moji folikelčki kaj zrasli, se beremo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
28.11.2007 18:59:28   
DaisyE
S.D. drži se jutri!!!! Bom mislila nate. Pa pošlji komu kak sms, da nam javi, kaj je s tabo!

Sulfinija, ne se sekirat in še malo počaki.

Kajsica, enim pomaga, če ful tako čisto po malo jedo, da se želodec navadi.

Jaz nisem še nobenmu nič kupila. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
28.11.2007 19:15:24   
pikovit
O Dejzi ja tako je.ko želiš da pride je nebeška belina,ko pa ne želiš je pa samo sranje.Zdej sem se že nehala obremenjevat ker je že dneva konc in hudičevke še vedno ni,tako da januarja.Bom pa tudi jaz v dobri družbiuser posted image .Mislim da si se dobro odločila in prešalti na pivo.Boš vsaj kaj mela od tega.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
28.11.2007 19:22:07   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja pikovitek, v petek si ga bom privoščila! Al pa že jutri. Reško konec decembra verjetno ne bo delal? Al bodo samo laboratoriji zaprti? Saj navsezadnje mora za tistega marcedesovega terenca zaslužit, a ne?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
28.11.2007 19:30:13   
tassi1
moj user posted image  ima tudi velikega bušijauser posted image user posted image  in si je lani SAM kupil za božička vibratone iz topshopa,ker je misliluser posted image ,da bo buši sam izginiluser posted image .moram vam zaupat,da zadeva ne pomaga-buši ni nič manjšiuser posted image SEm povedala svojemu,da bo moral molo manjuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
28.11.2007 19:34:24   
**NiNa**
Živjo punce
Se vam lahko pridružim in me date na seznam?user posted image
NiNa(1.IVF, GK Lj, dr. Bokal) 5.12. v boj

Vas pridno berm in sem dobila že marsikatero informacijo, tako, da si malo lažje predtavljam kaj me čaka user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
28.11.2007 19:34:52   
pikovit
Dejzi men je Rekel da zaprejo.Kaj pa to pomeni pa ne vem.Jst ga grem pa v soboto pit.Je sestra diplomirala z 10user posted image  in kolegica z 9user posted image .Pa še malo bom svojega dodala.Zopet še eno neuspešno leto.Že 6 al 7? kaj pa vem.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
28.11.2007 19:37:20   
pikovit
Ja Tassi to naj bi bilo malo za vzpodbudouser posted image Takrat ko ne more na nogomet si bo pa to dajal gor.Pa jst tud mal.user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
28.11.2007 19:37:50   
tassi1
drugač pa imama glih za novo leto 10 obletnicoin če bi mu lah dala kakšno slikicouser posted image pa povedala,da sigurno bo zuser posted image  vse v redu,mislim da več si spčoh ne želima!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
28.11.2007 19:40:33   
Abra
Daisy, po mojem bo med prazniki res sam delal. Sej ne more zdržat brez pregledov user posted image user posted image user posted image pa da cel teden ne bo nobenga ultrazvoka naredu no user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
28.11.2007 19:42:17   
arneja
Uf, punce, ste načvekale user posted image .

Jaz bila danes bolj jokajoča vse do Maribora, nazaj pa malo manj. Sem si Kreslina gor dala, solzice so pa kar lile. No, vsaj dušo sem si olajšala. Sta bili pa še dve nesreči na avtocesti, potem me je pa sploh zamorilo, da kako čuden dan je danes.

Zdajle pojedla že četrto žličko pivskega kvasa, pa še malega Uniona si odprem, ker drugega ni doma user posted image . Jutri grem pa v nabavo, pa pade najmanj pet Unijev user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
28.11.2007 19:44:21   
Anonimen
NiNa, dobrodošla. Tu smo, da ti pomagamo prebrodit najdaljše dneve.

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
28.11.2007 19:47:08   
Anonimen
Arneja, ne jokat. Saj veš, da če katera joče, potem jočemo vsi na RR. Ne nam tega delat.
user posted image

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
28.11.2007 19:48:42   
Pija76
Abra a greš najprej po otroke, pa pol k Karmen? Ja super!!! Ti a ti je rekla da kakšnega rukni pred ET? Baje da ta močen nuca da žile razširi...pa da grejo pol skupaj...

Jaz pa piškotke pečem...

Za darila pa ne vem še čist dobr, moja nečaka sta tolk majhna še, da jima bom kr TRR mal napolnila...za ostale še ne vem. Me pa zanima če sem bila sama kaj pridna in če mi en dobri možek kaj prinese user posted image
Pikovitek ti za eno darilo sigurno veš kaj dobiš a ne?user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
28.11.2007 19:55:39   
Abra
Pija76, ne ne, jutri grem k Karmen, v petek pa po otroke. Po ET pa nč več masaže. user posted image Mogoče jutri še k frizerju, da se mi ne bojo mogli upret user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
28.11.2007 19:57:40   
Anonimen
Pika74, šele sedaj sem uspela prebrat tvojo novičko, da si zanosila po naravni poti. Vse punce na RR so govorile, da gredo v Afriko, ker je tebi uspelo, pa sem se jim tudi jaz pridružila in si rekla, ok bom pa za Božička karto kupila za Afriko, ker je Piki uspelo. Ma punce, nisem vedla zakaj se gre točno!!!!!!
Sem prebrala in sedaj, sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image  ker si res lepo napisala kaj so delali s tabo in kakšno veselje te je doletelo.

Ti si naša punca, no sem ti mogla pisat in ti iz srca zaželet veliko sreče in veselja, naj te preplavijo hormoni sreče.

Mam dolgo lajtngo. user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
28.11.2007 19:58:01   
Abra
**NiNa** dobrodošla user posted image

meeryana user posted image user posted image user posted image za user posted image , zamrznjenčki bojo pa mlajši bratci in sestrice. To boš mela velko familijo. user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
28.11.2007 19:59:49   
šemalo
ej bejbe, čist neki neumestno.....ampak, vi boste to edine vedle....

kako je s tem čajem od cimeta, proti zakisanosti al kako naj temu rečem....v kakšnem razmerju ga delate......pa kok ga sploh lahko na dan spijem pa tko....da si ne bom več škode naredila
postopek priprave poznam..

hvala bejbe vnaprej

berem vas in stiskam pesti.....tooooooo muccchhhh user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
28.11.2007 20:02:17   
arneja
Šemalo, hvala za spodbudne besede, je bil pa sonček tudi že od Vranskega naprej user posted image .

Dajamaja, tudi tebi hvala, pivo si grem kar zdajle odpret user posted image . Saj počasi spet upam v pravljičen razplet user posted image .

Blanč, tudi midva imava kar probleme user posted image . Sicer ne s kvantiteto slončanja, ampak glede odločitve, da greva v postopek. Moj namreč že ima enega otroka iz prejšnjega zakona in si ga ne želi tako zelo kot jaz, tako da sem ga  morala precej dolgo prepričevati za postopek. Je kar trdil in trdil, da bo šlo po naravni poti. No, zdaj pa še vprašanje, če bo s pomočjo zdravnikov šlo user posted image .

Kajsica, zlata si s svojimi tolažilnimi besedami user posted image . Koliko veliki so bili pa tvoji foliklčki na prvem UZ? Ma, mene je pa šele čez štiri dni na ponovni UZ naročil user posted image . Joj, upam, da se tvoja zgodba, tudi meni ponovi user posted image . Pa da Reškotu usta zaprem s kupom foliklov user posted image . Vem, da je važna kvaliteta, ampak zdaj upam, da bo vsaj en folikl dovolj velik in notri zrela celica. Korak za korakom, sem prej kar prehitevala, vem. Sem vedno takšna neučakana user posted image .

Amelia, koliko veliki so bila pa tvoji folikli na prvem UZ? Ma, mi je Reš danes vse upanje ob 6-h zjutraj podrl user posted image . Ampak sem se do zdaj vsaj na eno nogo že postavila user posted image . Hvala tudi tebi za besede upanja user posted image .

Uf, sem pa vsa prejokana, samo za v posteljo še. Ampak, ne, se ne dam, vas moram do konca prebrati user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
28.11.2007 20:06:16   
blanč
Pija, kaj a da tamočen žile širiuser posted image user posted image  Celo življenje me učijo krive vere, Spij močnga, ker krči žile, pa vinčeka (rdečega), da jih razširi in menstra bolj tekoče z manj bolečinam pride. Aja pa še; če se pijanček, ki se je žganja napil v sneg pade hitro zmrzne, če se je pa vinčeka pa ostane živ ker ima širše žile in kri dlje časa krožiuser posted image user posted image user posted image  Ha ha ha , kaj vse vedo ljudje povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
28.11.2007 20:09:58   
Pija76
Abra joj sem smotana, a veš da sem bila prepričana da je petek jutri!!! Ja zdaj mi je pa vse jasno!
Arneja sem zgrešila gtočno zakaj jokaš, ampak ne ne, ti samo pogumno naprej!
Sulfinija jaz ne znam šlogat user posted image , če pa bi znala bi ti pa kej lepega našlogala...

Vse novinke dobrodošle in uspešno v postopkih!

Prof. Kikkaa a imaš že pripravljena vprašanja za v petek ?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.