arneja
|
Šemalo, hvala za spodbudne besede, je bil pa sonček tudi že od Vranskega naprej . Dajamaja, tudi tebi hvala, pivo si grem kar zdajle odpret . Saj počasi spet upam v pravljičen razplet . Blanč, tudi midva imava kar probleme . Sicer ne s kvantiteto slončanja, ampak glede odločitve, da greva v postopek. Moj namreč že ima enega otroka iz prejšnjega zakona in si ga ne želi tako zelo kot jaz, tako da sem ga morala precej dolgo prepričevati za postopek. Je kar trdil in trdil, da bo šlo po naravni poti. No, zdaj pa še vprašanje, če bo s pomočjo zdravnikov šlo . Kajsica, zlata si s svojimi tolažilnimi besedami . Koliko veliki so bili pa tvoji foliklčki na prvem UZ? Ma, mene je pa šele čez štiri dni na ponovni UZ naročil . Joj, upam, da se tvoja zgodba, tudi meni ponovi . Pa da Reškotu usta zaprem s kupom foliklov . Vem, da je važna kvaliteta, ampak zdaj upam, da bo vsaj en folikl dovolj velik in notri zrela celica. Korak za korakom, sem prej kar prehitevala, vem. Sem vedno takšna neučakana . Amelia, koliko veliki so bila pa tvoji folikli na prvem UZ? Ma, mi je Reš danes vse upanje ob 6-h zjutraj podrl . Ampak sem se do zdaj vsaj na eno nogo že postavila . Hvala tudi tebi za besede upanja . Uf, sem pa vsa prejokana, samo za v posteljo še. Ampak, ne, se ne dam, vas moram do konca prebrati .