|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
28.11.2007 20:15:49   
Pija76
O čau Blanč kako si kaj? Berem da te nekaj matra, želim ti da se čimprej vse lepo reši!! Pa uspešno na novem delovnem mestu!
Kako kej fitness in nekadilska? Pri meni ŠTRAJK!!!
Ej rekla mi je da moraš spit enga vriskija al pa rumček pa da se žile razširjo pol pa ko to pojenja gre pa skupaj...in drži pol notr! Jah ne vem tole o vinčku pa šnopčku ampak če bi mene zeblo bi prej šnopc pila kot pa kakšen vinček, mislim da bi me bolj grel!
Ej Daisy pa Pikovit se vama v soboto pridružim...bom na vaju pomislila ko bom pivčka pila!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
28.11.2007 20:18:03   
Pija76
Aha Arneja zdaj sem pa ugotovila: greš počasi pa za zihr!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
28.11.2007 20:24:06   
arneja
Dakica, si dobro slikco našla user posted image . Bom nehala, obljubim user posted image .

Pija, upam, da je tisti zgoraj slišal tvoje besede o počasi in ziher poti user posted image .

Evo, že pivo pijem, in to alkoholno. Se moj muza user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
28.11.2007 20:35:23   
DaisyE
Abra, jaz tud upam, da ne bo brez UZjev zdržal. user posted image user posted image user posted image  

Če bodo laboratorije 15. zaprli, pol bo itak mogu s punkcijami najmanj 5 dni prej nehat, ker morjo 5. dni počakat, če je kaj za zmrznit, se pravi, da bo imel zadnje UZje 8. 12. A pol naj pa do 3.1. zdrži brez? Pa saj se mu bo snelo. Bo nekako tako izgledu user posted image .

Saj po moje je tud zdaj samo zato tako slabe volje, ker sodelavci nočjo na silvestrovo delat. user posted image user posted image user posted image  In pol zateži vsaki, ki ga spomni na to neskončno grozljivo situacijo. Nad enim se pač mora znest.

Pikovit, če bom preživela tisto jutro, ko se bom tam namalala, kot da do pet ne znam štet, bom povedala, kaj sem izvohala. user posted image user posted image

Arneja solzice na stran, folikli so in to je važno. S.D., ki je danes poslednjič v enem kosu, je mela ful malo celic, pa ji je v prvo uspelo in oba sta se prijela. Sicer ni pa nič rečeno, kaj se bo zgodilo. Čaki, da pir prime, pol bo pa tolk jajc, da jih bo mogu pol ure punktirat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
28.11.2007 20:38:52   
DaisyE
Škoda, da si poleg terenca še kake 20 metrske jahte ne zaželi. Pol bi pa že prisilu sodelavce, da bi tud 31.12 delali. user posted image user posted image

No ja, bo pa januarja ful dobre volje, ko bo spet počel, kar ga veseli.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
28.11.2007 20:45:23   
arneja
Stormy in Kajsica, glejta, da sledita Sayuri, sicer bomo me tukaj gor hude user posted image . In, Kajsica, kako lepo je takšen sms prebrati, kaj user posted image ?

Pikovit, tudi ti že 7. leto tolčeš? Midva tudi, no, če štejem od takrat, ko sva opustila kontracepicijo in kao pazila - je Reš rekel danes, da če bi bilo vse ok, bi že takrat ratalo. In verjetno drži. No, štiri leta pa res delava na polno, loviva roke user posted image , čez sva dala vse mogoče preiskava. Kot vidva, verjetno.

Linda, ti si pa lepo odreagirala - tako je treba, tako da, bravo, punca user posted image .

Abra, ti pa še dvakrat spat pa po otročke user posted image . Upam, da res lahko jaz še kakšnega asa iz rokava privlečem - saj zdajle že bolj verjamem v to, zjutraj je bila pa res kriza. A pa je tebi Reško tudi tako upanje zbil, ko je videl, da so folikli malo manjši user posted image ? Očitno precej rad na trdo ljudi na tla postavi user posted image . Tisto z donersko celico je pa res pretiraval, no. UPam pa, da moji foliklčki res prav lepo zrastejo - jih ravnokar z alkoholnim pivom zalivam user posted image . Še jutri zavijem v DM pa upam, da najdem tiste Medexove ampulce z matičnim mlečkom pa še za Hormofit bom vprašala.  In samo,  da neham vas brati, vtipkam na MON-u za zbijanje FSH-ja. Za Mišek pa vem, pa tudi komaj čakam, da bo kaj tukaj gor z nami čvekala user posted image . Ampak je trenutno na dopustu, tkao da verjetno na veliko uživa, kar si vsekakor zasluži user posted image .

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
28.11.2007 20:47:35   
pikovit
Kva a ste šle že vse spat?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
28.11.2007 20:48:52   
Sulfinija
Punce,ne bom zgubljala besed lahko le povem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pozdrav!

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
28.11.2007 20:52:45   
kajsica
Arneja, samo ne sekiraj se in imaš zs.

Moram pa vam povedati, da kamilčni čaj je pa tako dober, pa malo limone not. Ma imam kombinacije.

Pa grozdje je tud odlično, prav paše.

Uživajte punce.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
28.11.2007 20:54:59   
pikovit
Pija kva je zdej?Vidim da si malo aktivna.Kaj pa maš v soboto?Ti že kar zdaj lahko rečem čin čin.A veš da ne vem kaj bom dobila za Božička.Sem pozabila daj me spomni.
Arneja grem prav pogledat kdaj sem začela z ivf.Evo z 2003 prvi ivfPrej pa preiskave pa laparo pa konzilij za ivf.Pa še 1 leto sva tako probavala naravno.Se pravi koliko je to skupaj.Od l. 2001.Ja evo 6 let.In ne 7.Sicer eno gor al pa dol.Še vedno sem na istem.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
28.11.2007 20:55:25   
tinkamiška
Sulfinija...tako zelo mi je žal...

tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
28.11.2007 20:57:19   
kajsica
Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image , ne daj se punca. Zelo mi je žal zate.

Pa si prepričana, da je prava user posted image , al imaš samo izcedek? Joj upam zate da še ni gotovo!!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
28.11.2007 20:59:02   
pikovit
Sulfinija je mal prezgodaj.Ne obupaj.Moja kolegica je tud krvavela od 7 al 8 dne.No dons je pa user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
28.11.2007 21:01:37   
Abra
Daisy, si me nasmejala zdejle. Reš si pa zgleda premlade sodelavce zbira user posted image user posted image sej je blo poleti tut podobno. Jaz sem bla v začetku junija na laparoskopiji in sem se takoj po hotla naročit, da mu pokažem krasne izvide. Pa so me šele sred avgusta naročili, ker kao julija niso delali. Sem pa tuki brala, da je on kar lepo delal .... sicer pa ta hud terenc (ne začetna cena) stane tok k eno že kar velko stanovanje v LJ

Arneja super, da si že bolš. Meni ni Reš nč upanja zbijal, ravno obratno. Jaz sem bla čist paf, kako to, pa je reku boljš počas pa ziher. Pravzaprav je bil skoz zadovoljen, samo jaz ne. Jaz sem v prvem postopku že na prem uz vidla take lepe folikle, vse enako velike, en zraven drugega ... na punkciji so bli pa tudi zdej taki. Jaz nisem vidla na uz, je pa bil user posted image čist navdušen. Je še reku, da jih je še en kup not pustil - tiste malenkost manjše. Zdaj je res še prezgodaj za paniko, ne samo da vsaka drugače reagira, tudi ista oseba z isto terapijo vsakič drugače reagira.
Hormofit je pa, se mi zdi no, homeopatsko zdravilo in ga najbrž ne boš v DM našla. Pa najbrž tudi ni dobro, da s to zadevo začenjaš sred postopka. Matični mleček pa do punkcije. Naslednjič bojo vsaj 14 mm, boš vidla.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
28.11.2007 21:04:51   
arneja
Konina, jaz tudi velikokrat ponoči predelujem skrbi, ki me čez dan težijo, tako da nič čudnega, da si sanjala kaj takšnega. IAmpak bo vse v redu, boš videla user posted image . Pa upam, da se tvoje besede o vsaj eni moji čudoviti pikici tudi uresničijo user posted image .

Blanč, jaz sem pa ravno razmišljala, da če bomo slučajno morali postopek prekiniti, ker frnikulce ne bodo dovolj zrastle, da mu zatežim za Klomifen in spontan postopek. Pa spet ne vem, če bi si upala kaj takšnega, da mi okoli ušes ene ne prisoli user posted image . Blanč, se spomniš, koliko veliki so bili pa tvoji folikli? Jaz sem bila nad majhnostjo svojih danes res precej razočarana, ampak ste me zdaj ve že kar precej pomirile, ko pišete, da je do punkcije prišlo kljub temu, da ste slabo odreagirale. Ma, Reško mi je danes zadevo podal tako, kot da bo v nedeljo treba zadevo prekiniti - nič čudnega, da sem bila čisto out user posted image . Jaz sem stara že skoraj 35, in ti? Sem imela pa tudi jaz, kadar nisem jemala Klomifena, čisto male folikle, tako da mislim, da v večini ciklusov sploh nimam ovulacij user posted image . Sva se pa prejle hecala, da on ni nič streljal s slepimi naboji, pač pa, da je bila tarča lažna - mi je bilo že smešno, kar pomeni, da sem se kolikor toliko pobrala user posted image . Joj, da bi bil le en folikl, pa tisti ok, pa bi bila jaz najsrečnejše dekle na tem planetu user posted image . Jaz sem se pa prejle pri mami zjokala user posted image . Pa se res nisem mogla zadžati.

Citrončica, tudi tebi hvala za spodbudo user posted image . Punce, hvala, da obstajate user posted image . Jaz sem samo še čakala, da domov pridem, pa da vas grem brat - toliko utehe kot je tukaj, človek ne najde nikjer drugje user posted image .

Lejla, jaz sem povedala najboljšim prijateljicam, mami, pa šefici v službi. Z nekom se moraš pogovarjati o tem, jaz bi itak samo o tem govorila, in meni podpora prijateljic tudi veliko pomeni. Za mami pa vem, da bi bila grozno užaljena, če ji ne bi povedala user posted image .

Ni, ni več piva user posted image . Če bi šla zdajle na UZ, bi imeli foliklčki sigurno že kakšen mm več, pa sumljivo bi se majali sem in tja user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
28.11.2007 21:07:08   
pikovit
Dejzi mislim da ti nobena vohunska novica ne bo poagala.K te bo tolk nakuru da te bo kr odpihnl vn.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
28.11.2007 21:10:36   
kajsica
Ampak tem vašim prigodam z vašim Reškotom se moram pa prav nasmejati. Ampak rešpekt je pa rešpekt, a ne?!user posted image user posted image user posted image

Me res zanima kašnem drugače zgleda, si ga kr predstavljam enega takega malo bolj malega možica s sivimi lasmi in očali na koncu nosa in ko vas pokuri pogleda iznad očal, ja pa mal močnejšega.

Ne vem zakaj mi taka njegova podoba ne gre iz glave, vidla pa ga nisem, ampak če bi ga, bi se mu verjetno smejat začela.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
28.11.2007 21:12:33   
pikovit
Arneja think pink.Vse bo ok!!!!!!!!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
28.11.2007 21:14:53   
pikovit
Kajsica skoraj tak je ta naš Reško.Srednje rasti,zelo vitalen,postaven lep obraz in zelo lepe plave oči.Bolj temnopolte polti.Bog ne daj,da bi imal kakšen gram preveč.Lahko estetika trpi.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
28.11.2007 21:21:22   
konina
sulfinija, upam, da je samo lažen preplah. Drži se, ko boš mogla, pa kaj več napiši. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
28.11.2007 21:21:52   
Abra
Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image zdej imam pa prav slabo vest, ko sem te včasih hecala, da ne paničari. Upam, da je samo kak izcedek in te na koncu še vedno čaka plusek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
28.11.2007 21:26:27   
citrončica
Sulfinija,
tud jaz še držim pesti, da je tole lažni alarm....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
28.11.2007 21:29:59   
blanč
Arneja, tako je prav, malo heca in drobiža, pa je že veselje pri bajtiuser posted image .
Jaz se ne spomnim koliko so merili moji folikli pri 1 uz, na 2 uz okoli 11 do 13mm,  na 3 uz, ko je pa naročil stopko mislim, da naslednji dan ali čez dva dni (bilobil, bi mi prav prišel) pa največji 19mm pa je na koncu skoraj ratalo. V tem postopku so pa kr hitro rasli in več jih je bilo je bil vodilni 22mm , ko mi je dal zeleno luč za stopko pa na žalost nič.
Mi tu že dolgo razpravljamo kaj je boljše, hitro ali počasi, veliko ali malo, kaj jesti, kaj piti, kaj delati, pa si še vedno nismo na jasnem kaj je tisto, kar zares pomaga. Zato solze stran in pivo v roke. Če ne bo pomagal foliklčkom, bo pa vsaj solze pregnal.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
28.11.2007 21:32:01   
blanč
Sulfinijauser posted image žal mi je zate.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
28.11.2007 21:33:20   
Abra
pikovit, kako zanimivo - jaz Reša čist drugače vidim user posted image meni se ne zdi tko mejhen, mi je pa kot en nono v tistih čudnih žametnih hlačah. Ma ne vem, kje on za estetiko skrbi user posted image user posted image pa tisti špegli so tut že tko mim ... midva se bolj hecava na star pa grd, kot lep user posted image
Pa ne vem zakaj se mi zdi, da ima rjave oči user posted image očitno ga res ne gledam dost user posted image user posted image user posted image ta podatek pa ziher blanči najbolj ve, ona je čist mahnjena na te "učke"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.