arneja
|
Konina, jaz tudi velikokrat ponoči predelujem skrbi, ki me čez dan težijo, tako da nič čudnega, da si sanjala kaj takšnega. IAmpak bo vse v redu, boš videla . Pa upam, da se tvoje besede o vsaj eni moji čudoviti pikici tudi uresničijo . Blanč, jaz sem pa ravno razmišljala, da če bomo slučajno morali postopek prekiniti, ker frnikulce ne bodo dovolj zrastle, da mu zatežim za Klomifen in spontan postopek. Pa spet ne vem, če bi si upala kaj takšnega, da mi okoli ušes ene ne prisoli . Blanč, se spomniš, koliko veliki so bili pa tvoji folikli? Jaz sem bila nad majhnostjo svojih danes res precej razočarana, ampak ste me zdaj ve že kar precej pomirile, ko pišete, da je do punkcije prišlo kljub temu, da ste slabo odreagirale. Ma, Reško mi je danes zadevo podal tako, kot da bo v nedeljo treba zadevo prekiniti - nič čudnega, da sem bila čisto out . Jaz sem stara že skoraj 35, in ti? Sem imela pa tudi jaz, kadar nisem jemala Klomifena, čisto male folikle, tako da mislim, da v večini ciklusov sploh nimam ovulacij . Sva se pa prejle hecala, da on ni nič streljal s slepimi naboji, pač pa, da je bila tarča lažna - mi je bilo že smešno, kar pomeni, da sem se kolikor toliko pobrala . Joj, da bi bil le en folikl, pa tisti ok, pa bi bila jaz najsrečnejše dekle na tem planetu . Jaz sem se pa prejle pri mami zjokala . Pa se res nisem mogla zadžati. Citrončica, tudi tebi hvala za spodbudo . Punce, hvala, da obstajate . Jaz sem samo še čakala, da domov pridem, pa da vas grem brat - toliko utehe kot je tukaj, človek ne najde nikjer drugje . Lejla, jaz sem povedala najboljšim prijateljicam, mami, pa šefici v službi. Z nekom se moraš pogovarjati o tem, jaz bi itak samo o tem govorila, in meni podpora prijateljic tudi veliko pomeni. Za mami pa vem, da bi bila grozno užaljena, če ji ne bi povedala . Ni, ni več piva . Če bi šla zdajle na UZ, bi imeli foliklčki sigurno že kakšen mm več, pa sumljivo bi se majali sem in tja .