|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
28.11.2007 10:05:04   
konina
arneja ne obupaj. Noš videla, tvoji folikli bodo počasi zrastli in na koncu boš dobila dve čudoviti pikici. Morda bo samo ena, ampak za nas je to dovolj, kajne!? Samo, da je zmagovalna.

Saj vem, kako težko je upati, ko pa se zdi, da gre vse narobe. Tudi jaz imam podobne občutke kot sulfinija, pa mi vaše zgodbe dajejo upanje. Upam, da tudi moji krči, ki so zaenkrat še rahli, ne pomenijo M, ampak nekaj povsem drugega. Moram pa povedat, da sem sanjala, da sem dobila M in ravno sem hotela možu povedat, ko sem se zbudila. Groza, še v spanju nimam miru. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
28.11.2007 10:06:55   
blanč
Sayuri čestitke tebi, možu in Filipu. Uživajte v veselju še malo za nas fosilke, ki na to srečo še čakamo.
Kajsica po današnjem plusku ti bom jaz kr čestitala in ti zaželela veliko sreče.
Hvala, tebi in ostalim, da me razumete, ker meni se vse podira. Pa saj bo, bo pa malo drugačen vrstni red. Najprej dobra služba pa potem otrok. Rabim, rabim spremembo. Kar se tiče posvojitve, ki sem si jo jaz strašno želela pa tole: "VAŠ PARTNER JE PRESTAR", so mi že po tel. povedali. Ni pomenbna želja, finančna sredstva, ljubezen, ne ni pomenbno, pomenbna so leta. Jaz nimam besed, pustijo malčke v sirotišnicah zato, ker je moj partner (tudi verjetno še kdo drug) prihaja v abrahamova leta.
Arneja, tudi jaz sem v prvem postopku slabo odreagirala. Na koncu pa so bili 4 folikli. Eden neuporaben, dve jajčeci sta se oplodili in ena se je prijela, vendar je na žalost prišlo do zgodnjega ss. Tako, da ne obupuj. Tudi , če bo eden je še vedno možnost.
Ko sem jaz bila prejšnji teden pri Rešu, mi je povedal, da decembra ne bo nič, sem bila ravno sredi ovulacije in mi je rekel hitro na stol, da vidmo, če je kak primeren folikel v naravni ovulciji in boste šla kar v Postojno na punkcijo. Pa kaj vidima; (sem verjetno malo mlajša od tebe) pa na ekranu nisma videla nič. Tanka sluznica in niti enega samega foliklčka.
Tako, da tudi, če bo en sam folikel je še vedno možnost.
Lep dan vam želim, jaz pa grem malo k staršem pojokat. Eh, saj ne, ju nočem obremenjevat, zato mi je pa tam fajn, ker se še vedno delam tako pozitivko, da še njima ni hudo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
28.11.2007 10:08:16   
Anonimen
Blanč, ne bit tako žalostna. Saj smo me tu, nisi sama, vse smo v istem košu.

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 10:11:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
28.11.2007 10:18:44   
Anonimen
KAJSICA, user posted image user posted image user posted image user posted image  bravoooo.

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
28.11.2007 10:27:01   
citrončica
Sayuri, kajsicauser posted image !!!
ČESTITKE!!!

Blanč,
res malo razmisli in pusti življenju, da gre svojo pot,vsak pride do grenkih trenutkov, a ne pusti se, treba je iti naprej, z dvignjeno glavo, z nasmehom, je lažjeuser posted image user posted image user posted image

Arneja,
tud folikli nič ne pomenijo!!!
Jaz sem imela na vsaki strani na UZ po 15, na punkciji v desnem 26, v levem nismo več šteli, ne koncu pa 3 celiceuser posted image , na srečo sta se 2 oplodili in ju grejem, a tudi nista razviti, kot bi lahko bili...tako da ne obupaj!!!!user posted image

Sulfinija,
naužij se svežega zraka, da ti prežene črne misli stran!!!!

Abra,
si že spucala kuglo??kaj je novega, mal našlogajuser posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
28.11.2007 10:28:51   
kajsica
Stormy, nikar ne bodi nervozna, ker meni pač ni dalo miru in sem morala narediti test. Tudi mene že skoz zvija kot da bo vsak čas user posted image  prišla, pa se je pokazalo kontra. Baje to pomeni, da se spodaj neki dogaja, da se maternica pripravlja. Jaz sem imela ponoči celo take krče, da sem se prebujala, kot da bi me nekdo z nožem zarezal po jajčnikih. Vsa panična sem se prebujala in šibala na wc, pa ni bilo nič. Vsaka pa ima drugačne znake. Tako da držim pesti, da boš v petek sporočila veselo novico.

Blanč in vse ostale s podobnimi mislimi, samo ne obupajte vse ob svojem času. Res pa je da se morete najprej s svojimi dragimi najti in potem dalje. Pusti službo in vse, ker tisto boš še vedno našla tako in drugače. Vidva se sprostita in začnita uživati. Saj pa si ja imela šele 2 postopka. Je pa res, mi je en kolega razlagal, ki je G, da ženska nima vsak mesec ovulacije ali pa je lažna, tako da tudi to ni neko merilo. Je pa res, da je z leti vednio manj O. Poglej imata še par postopkov, je pa ja kaj božjega da vama uspe. Poglej kaj pišejo punce o tej Karmen, ki jih masira, da je bila 16x in se ji je na koncu posrečilo. Tako, da si z dragim samo naberita novih moči in pozdravita odprte rane in dalje.

O ostalih postopkih pa razmišljaj šele potem, ko boš izkoristila vse ostale možnosti. Ne vem kje je vajina težava, ampak tudi obstajajo darovalci. Mogoče to kot prvo.

Kar pa se posvojitve tiče, ti bom pa tako rekla. Pri nas si morda res dobila takšen odgovor, kaj pa če bi kje drugje kasneje poskusila. Poglej 1 leto sem živela v Blaziliji, blizu Sao Paola in sem veliko videla. Tam verjetno če bi šla tja (grdo to), bi ti v sirotišnici postavili otroke pred vrsto in bi jih lahko izbirala, kot da si v trgovini. Tam je toliko sirot........Ne bi več o tem, ker glede tega kar sem tam videla, ti gre samo na bruhanje. Tam in pa še verjetno kakšna Romunija in ostale nerazvite države, se ukvarjajo z podobnimi težavami. Tam vaju ne bodo vprašali po starosti ali pa premoženju, ampak samo da se bodo znebili otroka. Kruto pa vendar resnično.

V glavem, ni za obupati, možnosti je veliko. Samo glavo pokonci in dalje. Vem pa da ti je težko in te razumem. Ti samo zaupaj svoje misli in občutke, mi pa ti bomo skušale pomagati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
28.11.2007 10:35:38   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Abra, jaz se bom javla zate, da ti malo v kuglo pogledam. Moram pa počakat do petka, da imaš ET, ker potem te bom bolj "čutla" ko boš že grela svoje pikice user posted image user posted image user posted image  ok?

v petek bodi redi za konekšne z nevidnimi silami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
28.11.2007 10:40:01   
lejla007
Lep pozdrav, punce!

Tudi jaz se vam bom pridružila (verjetno) že v naslednjem mesecu. Čaka naju 1. IVF in res nisem prava oseba, da bi vam govorila kaj in kako. Vem pa in Vam vsem iz srca želim, da ne obupate in vztrajate, dokler ne boste vse dočakale najsrečnejšega dne - ko zagledate user posted image . Meni je že zdaj hudo, ker nama naravno pač ne uspe, ampak MORAM zaupat in verjet, da tudi midva prideva na vrsto! Tako da držim pesti za vse, čestitam novim user posted image  in navijam za vse ostale, ki smo še na poti do cilja user posted image

Rada bi vas samo nekaj vprašala... Ta teden sva dobila pošto iz konzilija in bova res verjetno začela že v decembru. Sem pa zelo v dilemi, ali sploh komu povedat, da se bo začelo user posted image  Odločila sva se, da načeloma na poveva nikomur, ker se mi zdi, da nama bo samo še težje, če naju bodo potem ves čas nekaj spraševali glede tega. Mislila sem pa povedati najboljši prijateljici ,ampak tudi to nisem več prepričana. Kaj ste druge storile? Ste povedale svojim bližnjim in če ste, ali se vam je zdelo, da bi blo bolš, da ne bi povedale?

Hvala Vam, pa mislim na vas!

papa

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
28.11.2007 10:46:33   
kajsica
lejla007, poglej to je čisto vajina odločitev ali bosta komu povedala ali ne.

Midva sva staršem in najini najboljši prijatelji vedo, nihče ne rine v naju, nihče ne sprašuje, samo suport je zelo močan.

Jaz vem da če nama ne bi uspelo, da se lahko obrnem na koga in potočim solzico in vsi so nama  govorili, ja če ne bo sedaj bo pa naslednji.

Poglej odločitev je čisto tvoja odvisno kakšna oseba si. Meni paše da se lahko zaupam domačim.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
28.11.2007 10:47:33   
maja24
Dobrodošlauser posted image

Pr men je blo tko da sm pač sodelavkam pa kolegicam povedala in mi je pač pomagal ker so mi stale ob strani,zej pa čist od tebe odvisno.Tok da upam da boš kmalu začela

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
28.11.2007 10:49:05   
T1979
Lejla007 dobrodošla. Upam, da čim prej zagledaš user posted image .

Tudi jaz sem v postopku IVF (1.) pri nama ve samo moja mami, ostalim pa nisva razlagala. Ker pol te skoz neki sprašujejo, pa moraš razlagat,.... pa sej veš kako je.
Jim bomo samo pol povedale ko bomo srečni plusek zagledale. user posted image  Drži se pa srečno.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
28.11.2007 10:50:16   
lejla007
Kajsica, hvala ti za odgovor!

Sama sem zelo občutljiva oseba in mi je že zdaj hudo, ko pomislim na mami, ker vem, da se sekira zaradi mene - in ravno zaradi tega ne vem, ali jo bo to potem še bolj obremenjevalo kot pa mene in bom sama zaradi tega potem še bolj živčna?!?
Vem pa, da je res to čisto najina odločitev... Ampak kaj, ko ne bi rada, da mi bo potem žal, da sem jim povedala - sej vem, sem zmedena, a ne user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
28.11.2007 10:52:35   
lejla007
Maja24 in T1979 - HVALA vama za dobrodošlico!

Že dalj časa vas berem, vsake toliko kej malega napišem... Zdej ko bom šla pa kmali po vaših stopinjah, bom pa rabila vašo podporo in pestke user posted image

Maja24 - tebi čestitam in ti želim čimbolj mirno user posted image
T1979 - tudi zate stiskam pesti user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
28.11.2007 10:53:20   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Abra,
si že spucala kuglo??kaj je novega, mal našlogajuser posted image !!

včeri sanjala o kačah, velik jih je blo ... kača je gospodarica plodnosti in žensk ... danes o dvojčkih ...
user posted image user posted image user posted image user posted image

to bo zaenkrat dovolj user posted image kuglo bom pa počas spucala in jo za kratek čas posodla rebeci. user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
28.11.2007 10:57:42   
T1979
včeri sanjala o kačah, velik jih je blo ... kača je gospodarica plodnosti in žensk ... danes o dvojčkih ...

Ej moj dedec je sanjal o kačah, ko sva šla na punkcijo, da se je z dvema ful velikima boril na dvorišču. A to je dobro? Jaz sem mislila, da je kača sovražnik. user posted image  No če je gospodarica plodnosti tolko bolje. juhuhu

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
28.11.2007 11:01:06   
Abra
lejla007 najprej dobrodošla user posted image naredit pa moraš tako, kot čutiš. Naše odločitve ti tukaj ne bodo pomagale dosti. Midva tudi nisva nobenemu povedala in sem po neuspehu prav vesela, da nisem. Že tko mi je blo hudo, da bi pa morala še razlagat, da ni ratalo ... pa tudi vem, da bi blo mojim domačim hudo in da bi še to morala gledat, pa da se vsem smilim ... sej vem, da bi me 10000 krat podpiral, zaenkrat mi pa tko bolj paše. Sem se tudi s Karmen o tem pogovarjala in mi je rekla, da če bi ona šla še enkrat čez to tudi ne bi. Uspehe je tooolko lažje delit kot neuspehe. Vsaj meni. Nardit moraš pa res tko, kot čutiš, da je ZATE najbolje, ne za druge. user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
28.11.2007 11:03:33   
kajsica
lejla007, poglej tudi pri nas je tako, to bi bil prvi vneukec in imam jaz 35 let, imam pa še dve sestrici stari 28 in 29 let, pa nobena nič. Ampak, sem bila sedaj cel teden pri njej in me je razvajala in......v glavnem bilo je OK. In mi je skoz dajala moralno podporo in je rekla, da bomo naredili vse da sem noseča, samo da si potem ne bi mogla jaz ali pa ona očitati, da mi ni pomagala ali pa da je šlo kaj narobe.

Upam, da jo bom lahko jutri razveselila. Poglej, res se sama odloči, ker je res veliko odvisno kakšna oseba si. Jaz imam rada okoli sebe ljudi (domači), da mi dajejo suport in da se lahko pogovorim z njimi, ne glede na rezultat.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
28.11.2007 11:08:38   
lejla007
Abra, kakor imam sama zase občutek, bi verjetno zelo težko prenesla pomilujoče poglede ljudi - že tistim, ki sva povedala, da bova pač morala na umetno, so me gledali, kot da se jim smilim najbolj na svetu... Pa ne razumet narobe - jaz verjamem, da ne vedo kako bi odreagirali, da bi bilo meni lažje...

Kajzica - tebi bom pa jutri uradno čestitala! Samo še enkrat greš spat user posted image

Punce, hvala vam... SUPER STE!!! user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
28.11.2007 11:11:01   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: T1979
Ej moj dedec je sanjal o kačah, ko sva šla na punkcijo, da se je z dvema ful velikima boril na dvorišču. A to je dobro? Jaz sem mislila, da je kača sovražnik. user posted image  No če je gospodarica plodnosti tolko bolje. juhuhu

meni se o njih velikokrat sanja user posted image pa sem šla zadnjič v slovar simbolov gledat. Piše svašta, ker pač hočeš razumet. Jaz sem se tudi vedno borila z njimi in jih premagovala, zdej na koncu sem se malo umikala, čist na koncu pa jih pustila, da so tam, kjer so. Ble so pa precej velike, z velikimi glavami, nč prijazne niso na začetku zgledale

Da ne bluzim preveč - v Afriki so nekatera plemena pustila pri življenju kačo, če so jo našli v postli ženske, naj bi napovedala zdravega otroka. Nekateri so pod postlo ženske, ki bi rada zanosila dajali lesene kače, da bo zanosila ... mogoče si bom pa v petek eno veliko kačo narisala, risbo pa dala pod postlo user posted image user posted image

Bogved kaj pa v sanjskih knjigah piše .... user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
28.11.2007 11:23:12   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007

že tistim, ki sva povedala, da bova pač morala na umetno, so me gledali, kot da se jim smilim najbolj na svetu... Pa ne razumet narobe - jaz verjamem, da ne vedo kako bi odreagirali, da bi bilo meni lažje...

se čisto strinjam s tabo. Se mi zdi tudi škoda energije, da razlagam, zakaj ne gre. kako hudiča naj vem, če še dohtarji ne vejo ... pa tudi nočem poslušat nekih nasvetov ... jaz sem zelo vesela, da imamo ta RR, tu smo vse z istimi težavami, vemo kaj so folikli, morule in blastociste, pa kaj je stopka user posted image user posted image in na ta račun se znamo tut fajn nasmejat, z drugimi (ne virtualnimi) prijateljicami imam pa še vedno dovolj tem

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
28.11.2007 11:27:27   
lejla007
Tako je, Abra! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 12:01:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lejla007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
28.11.2007 13:23:21   
citrončica
Jaz pa sem povedala,
domačim,ki me še vedno podpirajo,
user posted image staršem, ki pa zdaj nič več ne vedo, ker je ljuba taščica v 2.postopku veselo z žlahto o tem debatirala in sem popuser posted image ..,
v službi pa sem morala, ker sem že za jutranje UZ-je mogla se zmenit, da kasneje začenjam, in da sem zdaj po punkciji v miru doma, moram res pohvalit njihovo razumevanjeuser posted image user posted image , nikoli niti besede, razin dobrih želja..,
prijatelji pa tako-tako, kdor vpraša, ne skrivam, kdor ne..user posted image ..pač ne, a glede na to koliko časa sva že skupaj in najino starost..jim najbrž kapne, ne??user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
28.11.2007 13:25:06   
maja24
Pa kje je zej naša srečka nosečka Sayuri?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.