MARTINŠČICA
|
Hojla, pupe! Kolk to nakvačkate v parih dneh. Sem zdele več kot eno uro samo brala, kaj je novega. Uauuuuuuuuuuu, imamo 3 nove nosečke. Jupiiiii Pika74 , jupiiiii Sayuri , jupiiiii Kajsica ! Ko sem brala Pikino izpoved, sem kar jokala kot dež, sploh se nisem mogla ustavit. Sem morala kar dol z RR-a. V glavnem, vsem skupaj še enkrat čestitam! Res lepe novičke v takem lepem sončnem dnevu. Tistim, ki vam tudi tokrat ni uspelo (bilka, Blanč, Jadrnica, Dajamaj, Marjetka, Dakec, pikovit), pa iz srca želim, da vam naslednjič uspe. Vem, kako je. Ni se lahko pobirat po vnovičnem neuspehu, pa vendar. Me smo močne ženske, se hitro poberemo in gremo naprej z dvignjeno glavo, v nov boj! Ne dajte se. Bodite v oporo svojim , oni pa vam. Poglobite svoje medosebne odnose, pa boste zmogle vse. Midva sva se v vseh teh letih še bolj zbližala in sva sedaj še toliko bolj vesela, ko nama je končno uspelo. Za vsako pomembno stvar v življenju se je potrebno zareeeees potruditi, da jo znamo ceniti. Pikovit je lepo napisala na to temo. Lejla007, midva o svojih postopkih nisva nikomur nič povedala Povedala sva le, da se v LJ zdraviva zaradi neplodnosti. Kaj točno naj bi to pomenilo, si je pa potem razlagal vsak po svoje. Midva sva se o tem veliko pogovarjala, tudi z zdravniki, moram pa priznati, da sem ogromno stvrai izvedela tukaj. Punce, ve ste prava enciklopedija na tem področju. Res hvala vam. Pa, da ne govorim o čustveni podpori, ki jo vsaka izmed nas potrebuje v določenih trenutkih šibkosti in jo ve neskončno razsipate naokrog in ena drugo spravljate v dobro voljo. Res pohvalno. Citrončica tudi jaz sem imela vstavljeno eno morulo in eno blastocisto, pa sta sedaj obe enako veliki in veselo prebivata pri meni. Še kaj primerjate trebuščke? No, meni se je pa tisto noč pred izcedkom sanjalo, da sem stala in dobila tako močno M, da se mi je kar po tleh vse rdeče polilo - ko da bi mi rdeča porodna voda odtekla in sem se vsa prepotena in objokana zbudila. Tako žive sanje, da me je moj komaj potolažil. No potem pa se je pozno popoldne pojavil izcedek in panika. Naprej pa zgodbo poznate. Preživela sem, vse je ok. Tudi pri vas bo in kmalu mi boste sledile po poti veselja. Kako ste kaj sicer ostale nosečke (Maja, _rebeca_, Tita, ? Jaz sem dobro, nimam nobeni nosečniških znakov (ne bruham, ne smrdi mi hrana ne kozmetika). Imam napade hude lakote, potem pa vse skupaj nič ne pojem, in neko čudno slabost, ob kateri je najbolje iti spat. Potem je ok. Podobno, kot je že ena nosečka opisovala, pa se ne spomnim, katera. Novim članicam pa dobrodošlica! Bosta videli, kako se imamo tuki fajn. Špikarce (Amelija, Arneja), fajn se špikajte, pa dober pridelek. Še enkrat povdarjam, važna je kvaliteta, ne kvantiteta. Vaša maserka pa tudi ne more vsega vedeti, no. Zakaj pa bi potem sploh potrebovali zdravnike? Punce, zdravo pamet v roke, pa na realna tla, kot je reku Reš. Glede praznovanja NY, midva bova doma, morda bova šla kam z baklami hodit, ampak tako bolj v lastni režiji. Zdaj se grem pa sončit na teraso. Do treh je zelooo toplo. LP Martinščica