|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
28.11.2007 7:15:08   
arneja
Bravo, Sayuri, tako se to dela user posted image user posted image user posted image . Saj smo ti vse govorile user posted image .

Zame pa ne tako zelo lep dan in sem vam prišla zdaj nazaj domov malo potožit. Dobro da šibam naprej v MB, si bom kakšen CD na glas privila, pa se skušala pomirit.

Kljub Karmeni napovedi včeraj, je bil rezultat porazen user posted image . Na levi strani le dva mala foliklčka okoli 8 mm velika, na desni pa le en sam in niti 8 mm ne velik user posted image . Zdaj pa ne vem, ali me je hotela Karmen včeraj v dobro voljo spraviti ali kaj, je bilo pa itak brezzveze user posted image . Pa moj mi je ves čas govoril, da ona tega ne more ugotoviti, da naj ne bom naivna, ma, kaj nas si zdaj mislim user posted image ? Grem pa v petek k njej, pa me zanima, kaj bo rekla.

Sem bila res razočarana in sem Rešku tudi povedala. POtem pa on takoj, koliko sem stara, pa da je to realnost, da me je treba na realna tla postaviti. Sem mu pa odpredavala nazaj, da to že, da je pa čisto normalen človeški občutek, da je jezen ali žalosten, ko kaj takšnega sliši. Se je strinjal, potem se pa še na široko razgovoril. Da nekatere odreagirajo s hiperstimulacijo, jaz sem pa pač ena  izmed tistih, ki sploh ne odreagira user posted image . Pa jaz, kako, če sem na Klomifen pa odreagirala, pa da je to ja še močnejša zadeva, pa on, da če so jajčniki skoraj zanič, tako samo še na Klomifen odreagiraš user posted image . Ampak da zdaj smo pač poskusili, pa bomo za drugič vedeli. Na koncu pa dodal, da obstaja še vedno skrajna rešitev - darovana jajčna celica - me je kar na WC prijelo. Tako hudo pa menda ja še ni, da bi morali kar o tem že razmišljati user posted image . Pa rekla sem mu, da sem imela tudi FSH nekam visok in on pogleda, pa da čez 10, in da je meja pa 12, sem rekla, no, vseeno visoko proti drugim puncam in ni komentiral. Se vam ne zdi, da bi lahko dal malo večjo dozo injekcij, če so že tako malo slabši rezultati krvnih preiskav user posted image ? Aja, pa da se moram naučiti s porazi soočati, sem mu pa kar rekla, da to presneto dobro znam. Pa ni bil nič tečen, da ne bo katera mislila, ma, jaz pa tudi nisem bila kar tiho, ker sem bila res razočarana nad rezultatom. Aja, pa da ko so jajčniki delovali, sem se s tabletkami filala, da nekatere pa v zgodnji mladosti zanosijo, pa imajo vsaj tistega otroka, četudi kasneje ne morejo več zanositi.

Sem pa bila tam 6.01 in je ravno en par prišel ven od Reša, jaz pa še oblečena, sem se hitro slekla, pa notri letela, pa rekla, da je ravno 6 odbila, da me ne bi takoj kuriti začel user posted image . Sem mislila bom šla direktno naprej v MB, pa je bila tokrat čakalnica čisto prazna, tako da je res oblje, da si ob 6-h že lepo tam.

V glavnem, dobila sem še naprej po dva Menopurja in naslednji UZ imam šele v nedeljo. Pa je šel ves moj optimizem po gobe user posted image . Ma, mogoče se pa čudež zgodi. Najbolj razočarana bom, če bo treba postopek prekiniti user posted image .

Se opravičujem za malo negativne energije, ki sem jo tukaj natrosila, pa sem se morala spovedati. Sem se pa zdajle definitivno odločila, da ko pridemo do zarodkov, da vstavimo najmanj dva.

Zdajle sem si pa lepo dve žlici suhega pivskega kvasa zmešala z vodo in popila. Ni bilo prav dobro, pa sem vseeno po grlu dol spravila. Popoldan grem pa še pivo kupit - ma, zdaj se bom pa prav nalivala z njim user posted image . Prej sem se bala hiperstimulacije, zdaj pa tole user posted image . Se je še kateri zgodilo, da bi tako slabo odreagirala?

Sayuri, zate pa še enkrat user posted image user posted image user posted image .

Saj bo, enkrat že user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 28.11.2007 7:18:07 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.11.2007 7:16:01   
Sulfinija
Sayuri,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čestitke iz vsega srca!

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
28.11.2007 7:26:17   
Sulfinija
Punce,nočem sem gos spravljati nepozitvno energijo vendar danes je meni 7.dan po ET in imam tak obččutek da tudi nama ni ratalo,sem bila prejle na wc in se mi je pokazala neka sluz,taka ki naj bi bila pri O ni bila krvava,ne niti temno rjava ali kka črna bila je čisto malo svetlo rjava in jaz upam,da iz tega vseeno ne bo prišlo do kake M hkrati pa se tkole bojim,da tole ni res.Pa kaj ko je dans le še 7.dan po Et.e ne rata bomo že nekako rešili,da bomo vseeno uživali tale veseli december,ki prihaja.

LPuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
28.11.2007 7:26:54   
bilka
[Vem,da mi leta bežijo, samo jaz se pa nikakor ne najdem več. Preveč sem bila osredotočena na željo po  otroku in nosečnosti in sem nekje umes izgubila sebe in pomalem že tudi partnerja. Rabim malo miru in moram temeljito premislit, če je vse to res toliko pomembno, da jaz ne morem več živeti, se veseliti in uživati malih radosti. Meni gre od jutra do večera na jok in seveda se vsaj enkrat na dan razjočem brez kakšnega večjega razloga. Razmišljam in razmišljam kje sem zapustila samo sebe in postala to kar sem zdaj, (oseba ki je sploh ne poznam). Rada bi se našla in rada bi tudi, da bi s partnerjem spet spoznala strast in hrepenenje pa ne samo po otroku ampak po naju.
[/quote]

dobro jutro punce, no jaz sem mogla to prekopirat od blanč. ker je skoraj mi uzela besede iz ust, tako se počutim tudi jaz..

Sayuri iskrene čestitkeuser posted image

vsem ki čakate tako ali drugače, srečnouser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.11.2007 7:29:31   
bilka
Sulfinija dokler se ne ulije je še upanje, mal počaki, ti držim pesti da ti vseeno rata..user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.11.2007 7:51:40   
Pija76
BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO Sayuri, sem vedela da ti bo uspelo!!! Pa kolk je hitr minilo, men se zdi da sem pred par dnevi brala štorijo o nakupi injekcij!!

Lepo nosečnost ti želi, greješ pa user posted image user posted image , a ne? To bo Filip ornk družbo dobu!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.11.2007 8:04:05   
maja24
To Sayuri čestitam,bravo user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.11.2007 8:06:18   
maja24
Tita bravo,nč se sekirat pa bo sam uživi,važn da bije srčekuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.11.2007 8:08:03   
T1979
Sayuri  user posted image  čestitke user posted image  .

Vse lepo ti želim. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.11.2007 8:23:43   
maja24
Sulfinija tut jest sm mela pred testom svetlo rjav izcedek pa je bil potlejuser posted image ,tok da ne se sekirat pa boš vidla da bo izcedek zginu in da bo na dan testa user posted image .Držim pestke da siuser posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.11.2007 8:28:07   
kajsica
Sayuri ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lepo nosečnost ti želim!!!!!! In naj bo najlepši user posted image .

V glavnem čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.11.2007 8:36:03   
šemalo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SAYURI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠE ENA.....JAZ SEM TOLK VESELA......TO OOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.11.2007 8:37:52   
Abra
S A Y U U U R I I I I I

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

moja kugla spet dela, jupiiii

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.11.2007 8:39:22   
šemalo
arneja DRŽI SE PUNCA.....pridejo tudi taki dnevi......zaupaj Rešu.....on že ve, tudi če je tečen in star in oh in sploh

mislim nate.....bo bolje....

poglej skozi okno, v Kranju imamo čudovito sončno jutro.......user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.11.2007 8:40:56   
Skye
Sayuri BRAVOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...želim ti čudovitih 9 mesecevuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.11.2007 8:41:52   
maja24
Šemalo pa kje si ti?user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.11.2007 8:42:49   
Anonimen
Sayuri, Joj, si me pošteno spravila v jok. Od veselja seveda. Čestitke mamica. user posted image  

Najprej ko sem prišla v službo sem hitela na forum, da vidim tvojo novičko.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.11.2007 8:43:06   
dajamaja
Bravo Sayuri!!! Držim pesti, dabo tokrat gladko teklo in boš čez 9 mesecev pestovala user posted image user posted image .

Blanch, podobna razmišljanja o sebi sem jaz imela včeraj zvečer (no, saj ni bilo prvič). K sreči se z mojim zaradi vsega ne razhajava. Vzami si čas in naredi si nekaj čarobnih trenutkov zase in svojega dragega. Prihajajo časi, ko bo romantiko zlahka pričarati. Srečno!

Arneja, ni ga čez pivo!Držim pesti, da se tipravljično obrne!!!

Tita, vse najboljše možne želje ti pošiljam. Če Rešni zagnal panike oz. negative, se ne sekiraj preveč, ker on še pred ostalimi opozarja na možne negativne izzide. Držim pesti!

Ti Pikovit, če meni uspe z miomi obračunat bova skupaj januarja v letu po prašiču orale ledine. Kako kaže Marjetki, bo v najini navezi ali se ji uspe še letos skoz stišat!? 

Sulfinija, samo dobre želej ti pošiljam v Prekmurje in držim pesti.

Ostalim vse dobro!!! 

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.11.2007 8:43:25   
kajsica
Blanč, poglej sama se odloči kaj je najbolje.

Ti bom na kratko povedala štorijo. Tudi pri nama, ki sva dobrih sedem let delala na user posted image , čakanje in upanje iz meseca v mesec......poznam to. Preden sva šla v postopek, sva se tudi midva izgubila, saj sva user posted image samo takrat ko je bila predvidena O in sva delala na otroku, pa ni bilo nič. user posted image  je izgubilo svoj čar, potem pa so prišli še razni prepiri in tudi midva nisva neki časa, ker sva bila že oba tako obupana. Enkrat je prišlo do orng prepira in sva si povedala in takrat sva se dogovorila, da bova poskušala drugače in je počasi šlo. Tisto leto, sva si privoščila orng dopust, pa za novo leto na kočo, kjer sva bila sama.....in so se stvari počasi uredile. Želim ti povedati samo to, da se usedi doma s partnerjem in se lepo pogovorita in pojdita sedaj za praznike nekam, kjer vama ustreza, kjer bosta lahko bolj sama in se posvetita drug drugemu, da si pozdravita rane, ker neuspeh prav tako vpliva nate kot nanj.

Verjamem, da ti je težko, samo preberi si zgodbo od pike74, pa boš videla koliko upanja ti lahko spet da. Res pa je da pri vsem tem načrtovanju in pri postopkih nikakor ne smeš pozabiti na vaju dva, ne glede na leta in ostalo. Oba sta skupaj in za oba to velja.

Poskusita se pogovoriti in potem se odločita za nadaljni postopek.

Zraven mene je bila na GK ena, ki ji pri Rešu 3x ni uspelo in se je sedaj prestavila k drugemu zdravniku. Poskusi mogoče tudi to. Poskusi z MB, kjer imajo tudi dobre rezultate ali pa z GK. Res pa je da se moreta najprej vidva najti in si pomagati iz krize. Samo ne vrzi puške v koruzo. Poglej si tudi ostale borke, redkokateri uspe v prvo. 

Res ti želim vso srečo in da se bosta s partnerjem pogovorila in šla v nadaljne postopke, ker tudi vama se bo sreča nasmehnila, sigurno.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.11.2007 8:48:32   
Anonimen
Sulfinija, ne obupaj in ne hodi na WC. Naj pride do tebeuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.11.2007 8:52:46   
Sulfinija
Joj,punce kaj bi brez vas zlate ste no.Saj je vse ok,le tista pikica ki je bila res pikica me je malo v jok in paniko spravila.Sedaj je vse ok,pa še joškiče me bolijo,...Ja nič kaj bo pa bo skozi zid z glavo pač ne bo šlo.
Hvala vam za vse lepe besede,ki ste mi jih namenile.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.11.2007 8:57:45   
Skye
Sulfinija, če ti to kaj pomaga....sama sicer nisem imela nobenega izcedka, sem pa 6-7 dan po ET dobila take menstrualne krče, da sem bila sigurna, da bo se prikazala M (enako velja za eno mojo kolegico, ki je ugledala magičen + pred par dnevi), pa se ni in glej me zdaj, danes smo dopolnili 14 tednov. To ti govorim zato, ker predvidevam da se   6-7 dan po ET telo že začne odzivati na morebito nosečnost, tko da tale drobcen izcedek pri tebi lahko pomeni tud to. Držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.11.2007 9:00:19   
kajsica
Lejte punce, nikar ne obupat glede postopkov, enkrat se nam bo vsem sreča nasmehnila. Kar sem pa v prejšnjem postu glede partnerjev napisala je pa tudi res. Njih prav tako prizadane kot nas. Samo mi pa samo gledamo na svoje želje in na lastne bolečine in na neuspehe in se ne menimo za njihove, malce poglejte, pa boste videle, kakšen suport vam držijo. Zmada doma, še dodatno lahko negativno vpliva na vse. Tako da punce res, prazniki so pred vami, hitro v akcijo in se spravite z dragimi nekam, kjer boste sami, pripravite malo romantike, se pogovorite in v nove boje dalje.

Sulfinija, ne obupaj dokler ni djano. Počakaj, počivaj, naj te kdo razvaja.....

Arneja, toliko sva se že pogovarjale na zs, lahko mi tudi sedaj pišeš. Poglej sva isto stari, ko sem šla na prvi UZ, sem imela v enem 3 v drugem pa 2 folikla in me je zdravnica naročila čez 3 dni ker nisem dobro odreagirala na gonal. Ko sem imela pa 2 UZ je pa me 3x vprašala če sem res bila šele pred 3 dnevi, ker jih je bilo 16 komadov in še neki manjših. Počakaj do konca in ne se sekirat že sedaj. Poleg tega ni važna kvantiteta ampak kvaliteta. Vem da je ena pred kratkim napisala post, da jih je imela "samo" 4, ampak so se vsi lepo oplodili in je 2 dobila 2 pa sta zmrznjenčka. Poglej med vsem 16-imi ki sem jih jaz imela, je bil končni rezultat enak. 2 grejem, 2 pa sta šla med zmrznjenčke. Tako, da se ne obremenjuj s tem, ker verjemi, pa nočem te strašit, sprosti se, najhujše te šele čaka. Pa ne fizično ampak psihično. Pa saj vse verjamemo vate in  v tvoj uspeh.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
28.11.2007 9:00:57   
maja24
Sulfinija lahko je to zaradi vgnezditve,nč se ne sekirej UŽIVEJ!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
28.11.2007 9:01:10   
Amelia
Sayuri, tako se dela čestitam!!!! A nam boš sedaj ušla na drug forumuser posted image ?

Arneja, jaz sem tudi med tistimi, ki bolj počasi odreagirajo, v prvem postopku mi je tud na 1 UZ rekel, da počasi reagiram, sem ga vprašala, če je še kaj možnosti, da sploh uspe, pa je rekel, da ja, res do so rasli bolj počasi, jih je bilo pa na koncu 6 jajčnih celic in sem bila ful prijetno presenečena, tako da ne obupat, važno, da imaš vsaj ene par folikelčkov, saj bodo zrasli!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.