arneja
|
Bravo, Sayuri, tako se to dela . Saj smo ti vse govorile . Zame pa ne tako zelo lep dan in sem vam prišla zdaj nazaj domov malo potožit. Dobro da šibam naprej v MB, si bom kakšen CD na glas privila, pa se skušala pomirit. Kljub Karmeni napovedi včeraj, je bil rezultat porazen . Na levi strani le dva mala foliklčka okoli 8 mm velika, na desni pa le en sam in niti 8 mm ne velik . Zdaj pa ne vem, ali me je hotela Karmen včeraj v dobro voljo spraviti ali kaj, je bilo pa itak brezzveze . Pa moj mi je ves čas govoril, da ona tega ne more ugotoviti, da naj ne bom naivna, ma, kaj nas si zdaj mislim ? Grem pa v petek k njej, pa me zanima, kaj bo rekla. Sem bila res razočarana in sem Rešku tudi povedala. POtem pa on takoj, koliko sem stara, pa da je to realnost, da me je treba na realna tla postaviti. Sem mu pa odpredavala nazaj, da to že, da je pa čisto normalen človeški občutek, da je jezen ali žalosten, ko kaj takšnega sliši. Se je strinjal, potem se pa še na široko razgovoril. Da nekatere odreagirajo s hiperstimulacijo, jaz sem pa pač ena izmed tistih, ki sploh ne odreagira . Pa jaz, kako, če sem na Klomifen pa odreagirala, pa da je to ja še močnejša zadeva, pa on, da če so jajčniki skoraj zanič, tako samo še na Klomifen odreagiraš . Ampak da zdaj smo pač poskusili, pa bomo za drugič vedeli. Na koncu pa dodal, da obstaja še vedno skrajna rešitev - darovana jajčna celica - me je kar na WC prijelo. Tako hudo pa menda ja še ni, da bi morali kar o tem že razmišljati . Pa rekla sem mu, da sem imela tudi FSH nekam visok in on pogleda, pa da čez 10, in da je meja pa 12, sem rekla, no, vseeno visoko proti drugim puncam in ni komentiral. Se vam ne zdi, da bi lahko dal malo večjo dozo injekcij, če so že tako malo slabši rezultati krvnih preiskav ? Aja, pa da se moram naučiti s porazi soočati, sem mu pa kar rekla, da to presneto dobro znam. Pa ni bil nič tečen, da ne bo katera mislila, ma, jaz pa tudi nisem bila kar tiho, ker sem bila res razočarana nad rezultatom. Aja, pa da ko so jajčniki delovali, sem se s tabletkami filala, da nekatere pa v zgodnji mladosti zanosijo, pa imajo vsaj tistega otroka, četudi kasneje ne morejo več zanositi. Sem pa bila tam 6.01 in je ravno en par prišel ven od Reša, jaz pa še oblečena, sem se hitro slekla, pa notri letela, pa rekla, da je ravno 6 odbila, da me ne bi takoj kuriti začel . Sem mislila bom šla direktno naprej v MB, pa je bila tokrat čakalnica čisto prazna, tako da je res oblje, da si ob 6-h že lepo tam. V glavnem, dobila sem še naprej po dva Menopurja in naslednji UZ imam šele v nedeljo. Pa je šel ves moj optimizem po gobe . Ma, mogoče se pa čudež zgodi. Najbolj razočarana bom, če bo treba postopek prekiniti . Se opravičujem za malo negativne energije, ki sem jo tukaj natrosila, pa sem se morala spovedati. Sem se pa zdajle definitivno odločila, da ko pridemo do zarodkov, da vstavimo najmanj dva. Zdajle sem si pa lepo dve žlici suhega pivskega kvasa zmešala z vodo in popila. Ni bilo prav dobro, pa sem vseeno po grlu dol spravila. Popoldan grem pa še pivo kupit - ma, zdaj se bom pa prav nalivala z njim . Prej sem se bala hiperstimulacije, zdaj pa tole . Se je še kateri zgodilo, da bi tako slabo odreagirala? Sayuri, zate pa še enkrat . Saj bo, enkrat že .
< Sporočilo je popravil arneja -- 28.11.2007 7:18:07 >