|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
28.11.2007 15:51:17   
konina
sulfinija, prsti srbijo. Ampak ne bom delala. Mislim, da je prezgodaj. Mogoče bom celo zdržala do krvnega. Bomo videli. Če bo sploh treba. me nekam čudno špika tam doli, pa nekaj se mi vozi po trebuhu in črevesju. Sicer sem pa šele peti dan po ET, samo meni ponavadi kar hitro pakaže, če ni. Pride tista .... user posted image , že po kakšnih 7, 8 dneh. Tako, da bom verjetno kmalu vedela, če ni nič. Upam, močno upam, da je! Moji upi tokrat so res večji kot prvič, čeprav se tudi na razočaranje pripravljam. Samo ne morem si pogat, ko si pa tako zelo želim.

Ti pa kar zapravljaj, pa čez kakšen dan še poskusi. Pa bo +.

Lp, Nina

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
28.11.2007 15:53:45   
sayuri
Evo me punce. user posted image user posted image user posted image  Uf, sem leteča danes. user posted image KAr lebdimuser posted image user posted image

Hvala za čestitke. Ma saj veste, da sploh še ne dojemam user posted image user posted image user posted image . Plusek je bil zjutraj takoj po 5 sekuncah na CBju zelo močno viden user posted image . Sem bila kar v šoku, potem sva se z možem kar smejala user posted image . Me je pa strah in bom pomirjena šele po prvem UZju, ki ga imam 11.12. user posted image

Ne boste se me kar tako znebile user posted image user posted image user posted image . Ostajam zvesto pri vas kot navijačica in seznam bom pridno urejala še naprej. user posted image  Obljubim user posted image

No, grem zdaj za nazaj brat....

In seznam uredit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
28.11.2007 15:53:46   
Sulfinija
Kje je kaka vedeževalka na tej temi?

Konina,veš kaj mene nič ne zvija,nič me nikjer ne pika le prsi me bolijo ob straneh in to je tudi vse.Tkole da tudi jaz srčno upam,da je to to,da bom tudi jaz user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
28.11.2007 16:13:06   
Pija76
Martinščica če imaš ginekologa v KR in mu zaupaš bi jaz bila kar pri njemu, ker v LJ ( sploh če imaš Tomaževiča) se full čaka na pregledih!! Imam eno prijateljico, ki je v 9 mesecu na GK čakala tud po 5 ur na tistih lesenih neudobnmih klopeh!
Tako da jaz bi ostala pri svojem in tudi ko bom user posted image  bom pri svoji osebni GK ostala. Tako je moje mnenje.

SD srečno jutri, pa sporoči nam kaj imaš in seveda imena!!
Sulfinija za kaj pa rabiš vedeževalko?
Abra jutri je pa tvoj dan a ne? A si bila kej pri Karmen?
Ej trepetalke dej miklavž prihaja naj vam prinese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa  +++++++++!!!

Jaz čakam svojo user posted image  da parkiram na telefon!

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
28.11.2007 16:16:37   
Sulfinija
Da mi pove ali bo + ali - he,he.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
28.11.2007 16:28:12   
kajsica
Sulfinija, nikar ne glej tako na te znake, saj veš da ima vsak drugačne. Me ne je tudi zvijalo in me še vedno zvija tam spodaj kot da bi se vsak čas hotlo ulit, pa mi je pokazal CB lep plusek, jutri pa imam krvni test. Saj boš videla da bo, samo sekirat in obremenjevati se ne.

Sem pa bila sedaj v trgovini in sem šla med policami, da bi vidla ali bi mi kaj zapasalo, pa sem domov prinesla kamilični čaj (ki ga nikoli ne pijem) in grozdje. So se mi kar učke posvetile ko sem ga vidla, ostalo pa..............je bil nos na strop prilepljen user posted image user posted image user posted image . Bomo videli ali si bom uničila vsaj malo ta kovinski okus v ustih, me spominja na to kot da bi rjo lizala user posted image user posted image user posted image . Jah.

Ja Sayuri, še enkrat čestitke, sam pa res skupaj v boju, upam, da bo UZ tudi OK.

Ostale trepetalke in špikarke, pa držim pesti za vas, da ugledamo vse čimprej magični +.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
28.11.2007 16:33:25   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 3.12.

Torek, 4.11.

Sreda, 5.11.
Rmeli - UZ

Četrtek, 29.11.
kajsica - TEST
Amelia - UZ

Petek, 30.11.
Stormy - TEST
Abra - ET
Linda25 - UZ
Lotty - UZ

Sobota, 1.12.

Nedelja, 2.12.
arneja - UZ

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.
Stormy greje user posted image user posted image  - TEST 30.11.
T1979 greje user posted image user posted image  - TEST 4.12.
Sulfinija greje user posted image user posted image  - TEST 6.12
kind lady grejeuser posted image user posted image  - TEST 7.12.
konina greje user posted image user posted image  TEST 8.12.
ANA_P greje user posted image  - TEST 10.12.
tassi1 greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
citrončica greje user posted image user posted image - TEST 11.12.
tobika greje user posted image user posted image  - TEST 11.12.
barbarela77 greje user posted image  - TEST ???
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???

user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • kind lady (Praga) ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, 26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11.
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,Diphereline in Menopur
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 22.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.IVF,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline, 23.11. začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) 21.11.zamrznjenčki
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, nato Menopur UZ 7.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. Gonal
  • meeryana (IVF/ICSI?;MB) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Stormy (2.IVF;LJ) Suprefact in Menopur,punkcija 10.11., ET 15.11.
  • tobika (LJ) ET 26.11.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),januarja v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. ponovno v boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) februarja v nov boj
  • tejka** (LJ)
  • mismis (LJ) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (1.IVF) decembra v boj

• user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , mandarinca, Pija76, maja24user posted image , dakica, jadrnica, m.rudovic, sayuriuser posted image

user posted image

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

• user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image
     MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image SAYURI (31let),(PO) pregled 11.12.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

• Neposredna povezava do sporočila: 3882
    28.11.2007 17:09:09   
    spelka12
    s.d. čim lažji porod ti želim, pa da bi te tvoja 2 srčka takoj pocrkljala z jokom.
    sayuri se je lepo videti med nosečkami a ne?

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3883
    28.11.2007 17:12:07   
    cati
    sayuri ne se jezit sam mislim da pika74 nebo šla po pingvinčke vsaj nekaj časa še neuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3884
    28.11.2007 17:13:42   
    cati
    SD držim pesti za jutri joj kak močno že danesjih držim user posted image   čim lažjo pot v rim in javi kako bo tamuser posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 3885
    28.11.2007 17:28:28   
    Abra
    Pija76, v petek bo moj dan. user posted image Jutri pa še priprave. Sem hodila k Karmen, 4x do punkcije, pa še jutri grem.

Jaz ti želim, da user posted image ne dočakaš, čez dobro leto mogoče. user posted image Če pa že misli, naj pride čimprej, da bo pol mir.

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 3886
    28.11.2007 17:39:59   
    Lotty
    Punce,
    vsem prav lepa hvala za topel sprejem.
    Sayuri hvala, ker si me uvrstila na seznam.
    IN SEVEDA ISKRENE CESTITKE!!!!!!!
    Se javim se kaj, ce ne prej v petek po UZ.

Lp
    Lotty

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3887
    28.11.2007 17:48:41   
    Sulfinija
    Punce,da ne bomo samo o znakih,testih,celicah,bolečinah dajmo malce na drugo temo.

Ste se že kaj odločale kaj boste podarile svojim najdražjih za praznike?Imate že adventne venčke?

LPuser posted image

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 3888
    28.11.2007 17:55:41   
    taraji
    Sayuri:
    user posted image
    Želim ti čimlepšo user posted image ,
    ter obilo zabave pri user posted image
    , ter user posted image , pa seveda pri user posted image

La vita e bella

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3889
    28.11.2007 17:58:51   
    sayuri
    Cati vidiš, tole pa današnja zmedenost dela. user posted image user posted image user posted image  Bom našo piko nalsednjič dol dala user posted image
    Sulfinija,luštna tema tole o darlcih user posted image . Jaz še ne vem, kaj mu bom podarila. Nameravala sem en DVD (Žikina dinastija), sam ne vem, če ga bom dobila.
    Adventnega venčka pa še nimam. Sem na lovu za oranžnimi svečami različnih velikosti user posted image
    blanč šele zdajle sem prebrala, kaj dajše skozi user posted image  user posted image user posted image user posted image  Drži se punca
    arneja user posted image user posted image  Ne bit preveč žalostna. Folikli imajo še dovolj časa, da zrastejo in ziher se zadaj še kakšen skriva. Spomni se mojih postov user posted image . PA zares kakšno pivo več spij user posted image user posted image user posted image

No, danes sem Reša šele popoldne okrog štirih klicala na mobi. Sem čist pozabila, da ob sredah ni v ordinaciji user posted image . in je bil zelo vesel ter prijazen user posted image . prometrium jemljem naprej, aspirin moram pa nehat. user posted image user posted image user posted image

Joj punce, jst sem tok vesela, da bi kar cel svet objela user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3890
    28.11.2007 18:00:00   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Cati vidiš, tole pa današnja zmedenost dela. user posted image user posted image user posted image  Bom našo piko naslednjič dol dala user posted image

JAo jao user posted image user posted image user posted image , kakšne pišem. S SEZNAMA JO BOM DOL DALA user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3891
    28.11.2007 18:08:10   
    Anonimen
    Pozdravljena Lejla.

Dobrodošla med nami.

Moje izkušnje so takšne. Povedala sem staršem in sestram, prijateljicam ter v službi šefu in šefici. Ko mi ni uspelo so mi vsi stali ob strani in me spodbujali. Bila sem zelo vesela, da jih skrbi zame, da me vprašajo, če kaj potrebujem, me spodbujajo za naprej. Tudi v drugem postopku bom storila enako.

(odgovor članu lejla007)
      Neposredna povezava do sporočila: 3892
    28.11.2007 18:13:16   
    pikovit
    O Sulfinija ful dober predlog.Jst sem tud ful študirala in študirala in im je kapnl.Glede na to da mojemuuser posted image  pridno raste trebušček sem se nečesa spomnila.Skoz se pritožuje čez njegov dodatek.Sicer hodi tudi na fusbal vendar trebušček ne izgine.Sem danes kruzala po internetni strani Topshop za mojo sestrno in tako našla primerno darilo za mojega.Una stvar za okoli trebuha ki kao krči mišiceuser posted image .Bo bolj za hec kot zares.Mogoče pa bo kaj iz tega.Če ga pa on ne bo uporabljal ga bom pa jaz.Itak mam tol špeha okol pasu,da bi še ponoč mogla delat trebušnjakeuser posted image
    Kaj pa ostale kaj imate pa ve kaj v mislih?

Neposredna povezava do sporočila: 3893
    28.11.2007 18:25:33   
    Sulfinija
    user posted image user posted image user posted image ,končno ena dobra tema.Jaz že imam vsa darila lepo skrbno spravljena,naju drugi mesec čaka servis za avto,kožo za na tla morem kupiti ker je sedaj 20% novoletni popust,novoletni ples,akumulator za avto bo ful stroška vesela decembra.Zato imam že lepo vsa darila.

Mojemu za miklažva eno milkino bonboniero in test z + seveda.

Pol božiček in god:pulover iz quelleja,toaletno vodo,deodorant v spreju,deodorant z kroglico in šopek rožič za god.

Mamici:toaletno vodo,peno in lak za lase kar se rabi seveda.

Atiju:zimsko kremo za obraz in roke jo obožuje in brisačo za obraz posebno.

Nečakinji:pralni stroj,likalnik in likalno mizo,ter brisačo sneženi možek in toaletno milo in pa šampon za tuširati.

NO kaj bom pa jaz dobila pa tkole ostaja skrivnost do 25.12.Sedaj pa si lahko le še belim glavo in izražam svoje želje.

LPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 3894
    28.11.2007 18:31:31   
    Anonimen
    Martinščica, hvala za lepe spodbudne besede. user posted image

Lotty, dobrodošla med našo malo vojsko pogumnih žensk. user posted image

Sulfinija, danes pa si zapravljala user posted image Pa pusti testek na miru, bodi vzdržna kot naša Sayuri, katera nas je čisto obnorela z čakanjem.

Čist sem nora s temi slikicami.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
      Neposredna povezava do sporočila: 3895
    28.11.2007 18:39:55   
    MARTINŠČICA
    Ko ste ravno pri darilih ...
    Jaz bom svojemu user posted image  za Miklavža spekla velikega, dišečega, groznega parkeljna, z dooooolgim rdečim jezikom seveda user posted image user posted image user posted image , božiček pa mu bo prinesel napravico za poslušanje srčkov najinih dvojčkov v trebuhu - Angel sound (sva oba bolj ITC frika).

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3896
    28.11.2007 18:41:10   
    DaisyE
    Blanči, tole, kar si napisala o tem, da si sebe na poti zgubila, mi je pa kar do živega prišlo, se včasih sama tako počutim.

Sayuri, kaj naj rečem? ČESTITKEEEEE!
    user posted image
    Pazite nase.

Isto gre kajsici, čeprav, si rekla, da je treba počakat. No jaz ne bom nič čakala, ker je to, to! Čestitam!

Tita, nič se sekirat, vse bo ok. Upam, da se krvavitev čimprej umiri.

Dajčimajči, pikovitek, jaz še don nimam user posted image . Sicer, me šravfa, ampak, ko se obrišem, vidim pa samo nebeško belino. Pa sem že skoraj celo zmajevo kri vase vlila. Bom rajš kar na pir prešoltala. Sicer sem se odločila, da ko jo dobim, bom šla vseeno do njega, pa naj me kar na licu mesta raztrga. Sicer sem pa vesela, da bom januarja v tako dobri družbi. Čeprav je vprašanje, kako bo, ker bom naslednjo user posted image  dobila konec decembra, takrat me pa ne bo mogu vzet, ker bo delal. Računam torej na konec januarja. Pa tako sem se psihično pripravila. Pikovitek, nič se ne sekiraj. Če ne dovoliš, da te prizadane, te pač ne more.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 3897
    28.11.2007 18:42:03   
    Anonimen
    Jst bi najraje kupila za Božička meni in user posted image  letalsko karto za Afriko.

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 3898
    28.11.2007 18:50:26   
    Anonimen
    Sayuri, kako lepooooooooo si se dala na seznam.

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 3899
    28.11.2007 18:52:41   
    Sulfinija
    Dakec,kako skromno darilo karto za Afriko he,he.

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.