|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.11.2007 14:50:52   
plenicka
Evo, dolžna sem čestitke Klaji za zaroko! Kar ne morem verjeti, da se takšne stvari dogajajo takole, v živo...sem mislila, da se samo v filmih...kaj hočem... Da bo čimprej poroka, Klaja in vse lepo v tvojem življenju!!!user posted image

Potem pa sem dolžna odgovoriti še tebi Naty Taja - L. ni nihče drug kot moja zelo dobra prijateljica, ki sem jo spoznala ravno preko RR - ima podobno situacijo kot jaz in resnično sva se ujeli, kot tudi najina otroka. Bili smo že skupaj na dopustu poleti, sedaj pa gremo skupaj še v Egipt... Z veseljem pa bom na RR objavila novičko o mojem novem partnerju, ko (če sploh) bo do tega prišlo...trenutno mi niti pod razno ni jasno, kje bi lahko primernega spoznala, ker sem od 7:00 do 17:00 ali celo 18:00 v službi, ostale urice pa preživljam s sinčkom tako, da...še vedno ostajam samska... user posted image
Če pa imate kakšnega primernega kandidata, se pa obe priporočavauser posted image

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.11.2007 20:37:43   
Angellina
Oj neki me zanima, če mi bo ktera odgovorila...a zobke otročkom umivate samo z vodo al je katera že poskusila z pasto. Jaz samo z vodo, me pa zanima kdaj lahko uporabimo pasto.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.11.2007 20:57:58   
Jančika_
Pri nas že kar dolgo uporabljamo pasto, Nenedent, ki je ni treba izplunit. Od nekje enega leta, se mi zdi, če ne še od prej.

Klaja, čestitamuser posted image .

Plenička, upam, da se boš lahko kmalu pohvalila z novim partnerjem (btw, enega pa res poznam, ki bi si ti ga upala priporočitiuser posted image ).

Darila...pojma nimam, neko malenkost bo dobil. Itak bosta oba mulca z vseh koncev neka darila dobivala. Sploh ne vem, če jima bova midva kaj podarila. Do zdaj nisva.

Malicki, naš Vasja je tudi shodil šele pri 16 mesecih in enem tednu. Je bil tudi bolj počasen, zdaj je pa tak turbo metek, da ne moreš verjet.

Kajetan še vedno nič ne govori. Razen papa-pa (jedel). Jedel bi pa non štop in kar mu daš. Ne vem, zdaj me pa že malo skrbi, ker je v bistvu, hm, debeluser posted image . Velik je 79, ima pa malo pod 12 kil. Sicer ni tako veliko, ampak trebuh ima pa ogromen, prav nosečniškiuser posted image . Sicer so mi tri zdravnice rekle, da je to vse OK...pol je že, ne. Ko papa, zraven tako uživaško stoka, da sta še vzgojiteljici rekli, kak ga je užitek gledat pri jediuser posted image .

Drugače je pa ful divjak, non štop v gibanju, laufa gor pa dol, žoga je sploh zakon in avtomobilčki. Se vidi, da ima starejšega bratca.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.11.2007 21:06:13   
Jančika_
Pa še ena fotka:

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.11.2007 21:26:15   
klaja
Hvala punce za čestitke (tistim, ki se še nisem zahvalila)!

Drugače pri Juliji nič kaj dost novega, razen tega da je tečna ko user posted image , saj spet kukajo na dan novi zobki. Zdaj je dobila enko zgoraj in zgleda da še druga leze ven. Tako da ima sedaj tri zobke, četrti pa je na pohodu.

Jaz pa imam skoraj vsak teden UZ, ker naša pupa ne raste tako kot bi morala. Mere glavice popolnoma ustrezajo tednom (33. teden), trebušček in nogice pa zaostajajo kake dva tedna. Tudi pri teži smo na spodnji meji. Obenem pa je še pretok na spodnji že skoraj kritični meji in zgleda da posteljica ne opravlja dobro svojega dela. Naslednji teden imam spet UZ, vendar grem v soboto še na enega samoplačniškega in bom videla kaj bo rekel dr. Lukman. Upam samo, da je lažen preplah, ker me kar panika zagrabi, ko mi omenijo sprožitev poroda.

Lepo bodite, vam poročam v kakšnem stanju bova!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.11.2007 8:43:52   
kapesanta
O Klaja - upam da ti bo dr. Lukman povedal da je vse OK - no pa res zdaj s temi UZ delajo preveč panike (čist razumljivo po eni strani) - mi smo imeli glavo za 14 dni preveliko glede na vse ostalo in datum poroda - pa se je na koncu (ksreči) pokazalo, da ima pač veliko glavo (po očitu user posted image ), tko da upam da je samo lažni preplah. Vsaj še kakšen mesec naj zdrži v trebuhu, no....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.11.2007 11:00:11   
malicki
Klaja čestitke za zaroko (sem zadnjič pozabila) in držim pesti za malo pupo. Če bo pa treba prej rodit, pa nič ne skrbi. Jaz sem rodila 36t 3dni pa se tamali sploh poznalo ni. Boljše prej rodit kot pa kaj tvegat. Bomo vse mislile nate in ti pošiljale pozitivno energijo.

Ma jaz bi šla takoj spet nazaj v porodniško user posted image  no saj ta teden se je v službi že umirilo. Zgleda da sem prišla nazaj res ravno v največjem kaosu. In 3 dan po prihodu nazaj sem bila že čisto sama za vse moje delo in obveznosti. Zdaj sem pa že čisto not padla in je kul user posted image .

Zdaj pa spet eno vprašanje. Koliko vaši malčki še spijo - predvsem popoldne?
No da povem kako je sedaj pri nas. Vstajamo zgodaj, Zalo zbudim najkasneje ob 6.20, se zrihtava in gremo v vrtec. V vrtcu skoraj nikoli ne spi več kot 1 uro, po kosilu, nekje od 12-13h. In potem je seveda popoldne ful utrujena, mi je ta teden spet veliko spala po 2,3 ure, v sredo sem jo ob 20h budila, ker je kar spala in spala, da sem jo skopala in da je povečerjala in spet nazaj spat.
Če bo imela tak urnik potem pa res ne bom preživela prav nič časa z njo user posted image , ker ko pridem domov je še enih 15min in potem je že tečka in jo moram dat spat.
Še dobro da je vikend.

In če še ne veste, v nedeljo imam pa JAZ roj. dan user posted image user posted image user posted image  

pa pa

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.11.2007 12:33:00   
Naty*Taja
Klajči držim pesti, da bo vse vredu in da boste pupo spravili na svet, ko bo čas za to. Je pa res s temi ultrazvoki tako, da je večkrat kaj napačno, kot prav! Če greš k dr. Lukmanu na 3D se bo po moje ful lepo vidlo kako in kaj pa še ful se zavzame, če plačaš! user posted image Tak da naj ti pove vse ok.
Kje sta pa kaj naši primorski nosečki? A je z njima vse vredu? Pa ElaM? nič se več kaj ne oglasijo....
Malicki a boš za user posted image in user posted image dala v nedeljo? user posted image Fajn praznuj, čestitamo ti pa potem, da ne bo kakega sr.... user posted image
Plenička hvala za pojasnilo. Jaz bi bila namreč ful vesela zate, če bi našla tisto, kar si zaslužiš in želiš...
Janči tele vaše mere so čist take kot naše?! Ne vem pa zakaj naša zgleda, kot da ima daljša noge? user posted image kakorkoli tudi naša kr naprej je vse po vrsti. Je imela zadnjič zvečer tak trebuh (večjega kot Kajetan definitivno!), da sem se prav ustrašla, da je kaj narobe. Ampak ni bilo, sam naša požrešnica je celo popoldne pri mami jedla vse po spisku!!
Sej jih potem kmalu mine.
Evo pozdravček tudi vsem ostalim in čao.



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.11.2007 12:45:33   
solatja
klaja, držim pesti, da bo vse ok!!! user posted image user posted image user posted image

malicki, ti jih boš slišala v nedeljo ali naslednji teden user posted image

Angellina, mi umivamo zobke z vodo in  fluorovimi tabletkami (zmučkane v prah).

spi pa naša še ogromno, zgleda. zjutraj do kakih 7h, potem zaspi med 12h in 13h (ko pride iz vrtca) in spi vsak do 15h, do 15.30 nekje. tako da vsak dan spi popoldne minimalno 2h in pol, včasih potegne na 3,5h. zvečer pa zaspi med 8 in pol 9. glede na to, da v budnem stanju pokuri vso energijo twga sveta user posted image , ni čudno, da še toliko spi.

me je pa včeraj zaskrbelo, da ima Gaja Helena herpes, pa ga danes zgleda niti ni več, čeprav jo še vedno nekaj moti. user posted image jaz sem pa tudi celo današnje dopoldne prečakala pri zdravniku, ker me spet nekaj dojka boli in sem paranoična, da ne bi spet mastitisa ali celo abscesa spet pokasirala. user posted image user posted image pa ravno zaključujeva z dojenjem user posted image no, dobra novica tega tedna je, da sem v tretje le uspela naredit ta presnet izpit za avto, ki mi je požrl ogromno časa in še več denarja user posted image user posted image

evo, zdej pa šibam prat in pucat, ker se nam obeta spet divji in nabasan vikend.

lp vsem


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.11.2007 14:47:44   
Anonimen
Ojla,
je kar pestro s našimi vražički a?user posted image Mi zaenkrat umivamo zobke s krtačko(Jordan) in vodo. včasih ji doda malo paste večja sestra, ko me ni zravnuser posted image . Lepo jih je videt, da se takoj v to vključijo brez problemov.
Popoldan pa naša gre spat po kosilu tam od 12.30 do 13.30 in spi cca 2 uri. Včasih manj, včasih več.
Mi smo s tretjo user posted image v 38 tednu, danes smo meli pregled, CTG in vse ok. Naslednji pregled čez 14 dni, če ne bo prej luna potrkala, ma neverjamem. Sej sm 2x šla čez rok (4 dni in 7 dni), čeprav zdej nosim "pištoljerota"user posted image .
Zdej pa morm ait speglat goro cunj, dokler punce spijo.

Aja, naša Stazi je po cca pol leta v ponedeljek dobila 2 dodatna spodnja zobka. Ma nek čudn vrsti red ji zdajle raste. Spodaj ima že 2 enki, raste ji pa samo na eni strani dvojka in štiricauser posted image .




(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.11.2007 15:00:28   
kapesanta
mi tud umivamo z naprstno ščetko in vodo (imamo pa 7 zob)
zjutraj se zbuja nekje od 7-8, potem pa spi od 12.30/13.00 - 14.00/15.00, spat gre pa tam od 20.00-21.00 odvisno od dneva.

Jaz sem bila pa včeraj pri G in bom tudi počasi nehala dojit - namreč še nimam menstruacije in baje bi bilo dobro da jo počasi spet dobim... Sva se zdaj zmenila in mi je dal tabletke za ustavit mlek in tabletke za M.

Aja, pa afte smo preživeli, Rok je imel k sreči samo tri, jih ima pa zato očka nešteto - prav mu je, kaj pa Rokovo hrano je....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.11.2007 17:53:57   
Azzurra
oj ste se razpisale...

KLAJA...vso srečo ti želim. Si kar predstavljam kako ti je, ker so tudi mene pripravili na možnost toliko prezgodnjega poroda. Saj vsi rečejo "dandanes preživijo še manjši in manj donošeni otroci", lahko je to tolažba, a nič manj težko nam ni pri srcu. Tako, da jaz upam, da boste pregurali še naprej.

ANAKARIN...ti si že v nizkem štartu, kaj veš, lahko boš tokrat bolj točna, čeprav veš koliko sem šla jaz čez rok z mojim "pištoljerotom" user posted image


jaz pa sem bila danes na UZ. Tista moja protitelesa so sicer porastla, a za eno stopnjo (meri se jih po večkratniku, tako: 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128 itd itd), G pa je rekel, da če bi preskočila eno stopnjo bi blo bolj alarmantno, tako pa da naj se ne sekiram, pregled imam spet čez par tednov. Na UZ izgleda vse ok, dete je v dobri formi, organi so vidni in razviti, živahno, srček je ok, za spol se je trudil kar ene 10 minut, Mitja je z zanimanjem spremljal ekran, jaz pa sem gledala proč, ker smo se tako zmenli, da bo samo Mitji povedal. No, na koncu ni blo nič iz tega, ker je rekel, da ni siguren, da ne more nič rečt, ker je otrok precej nizko dol z ritko in da bi raje prenesel to na naslednji UZ user posted image user posted image user posted image  
Moram rečt, da sem se kar malo oddahnila, ker zjutraj je bil cel pritisk ker cela familja hoče vedet kaj bomo imeli. Mene pa to malo živcira in mi je kar ljubo, da se danes še ni videlo. Naslednjič ko grem na UZ pa bom zamolčala, bom rekla, da imam samo ambulantni pregled user posted image


Liam ima še vedno samo 6 zobkov. nimam pojma kaj čakajo ostali.
JANČIKA, tudi Liam ima ful velik trebušček, je rekla pediatrinja da "ob razkošju njegovega trebuha mali lulček sploh ne pride do izraza" user posted image user posted image , ampak da je to čisto normalno. Liam je velik cca 90 cm in ima cca 12,5 kg. je velik, tak potegnjen, ni glih suh, kolobarčkov pa tudi nima, trebušček pa.
Zdaj doseže vse kljuke in vsa vrata že zaklepamo iz obratne strani kot se navadno zaklepajo.
Ima pa domiselne: če nekaj ne doseže, gre v shrambo, si nagrabi par tetrapakov mleka ali soka, vrže na tla, naredi stopnico in si pomaga do višine...joj mene...

Danes je moji mami potiskal pod majico eno žogo, potem si je dal še sebi eno žogo pod majico in na koncu smo bli vsi trije "noseči" user posted image user posted image user posted image

Sem ga pa en dan solatji šinfala, da nič ne pospravlja, pa se popravljam: gre po metlo, malo pomete, pa jo nese nazaj na svoje mesto. tudi s sesalcem sesa, pa z mokro krpo pobriše drobtinice po tleh... danes sem mu kupila smetišnico in tamalo metlico, po moje bo zadovoljen. user posted image user posted image user posted image

grem pospravljat knjige, sem namreč v službi do 18.30 in jutri od 8. do 12. ure....pffff......

VSEJULIJKE lepo se imejte!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.11.2007 10:40:56   
ElaM
Ojla, pupe,
nič se ne oglašam, imam polno dela, če pa smetim po RR-ji sem pa pri nosečnicah.user posted image

Danes sem pa rekla, da se moram oglasit in Klaji zaželet, da dobro opravi na uz-ju.user posted image  Še en mesec naj pikica zdrži pri tebi.
Je pa tudi moj otrok manjši, kot je bila T. v teh tednih, za kakšen teden. Verjetno se tudi pozna, da smo hitro zanosile in naše telo še ni v tako dobri kondiciji.
Pa malo pozne čestitke za zaroko.user posted image

Jaz pa sitno brojim, v torek zaključujem 37t, tako da bo dete uradno donošeno.user posted image  Sem res vesela, gleda na to kako je slabo kazalo v 28t.
Tinkara je pa itak moja lubica, pridna, vesela, pa skoz govori. Hm, le po kom?user posted image
Zobe ji umivamo zaenkrat samo z vodo, po vsaki jedi. Floura ji ne dajem, paste pa še tudi nismo poskusili. Angie, btw, kje se pa skrivaš?
Mere naše punce so bolj manekenske, čeprav je buhi tudi kar velik. 10,2 kg/80 cm. Ampak poje pa nenormalno, očitno ima presnovo po meni, ki tudi non stop jem, pa sem bolj pri suhih. No, če izzvzamem, zadnji 2 leti.user posted image
Punce lepo se imejte, tiste, ki imate rd, lepo praznujte, ostale pa uživajte v slinastih poljubčkih naših škratov.user posted image
Se še kaj javim, če ne prej, potem ko bomo 4.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.11.2007 13:12:20   
plenicka
Oj - zobke si Žiga umiva z Jordanovo krtačko in zobno pasto vadamecum - to pa zato, ker pri varuški vsi to pasto uporabljajo in potem jo želi tudi Žiga. Doma pa mu moram dati na ščetko obvezno tisto pasto, ki jo uporabljam jaz.user posted image  - drugače si zobkov noče očistiti. Jih ima pa že 12.
Spi od 12-ih ali 13-ih naprej -od 1 - 3 ure. Odvisno od njegovega razpoloženja. Hrana-daleč najrajši ima juhe, vse po vrsti, še najrajši pa ima brokolijevo s krompirjem. Vse ostalo mu ne gre toliko v slast, verjetno zaradi tega, ker ne zna gristi...ampak samo hrano, vse ostalo pa prav dobro ugrizne...Mislim, da Žiga ne bo nikoli kakšen poseben jedec, bolj po mamici...mere ne vem natančne - po moje je velik kakšnih slabih 80 cm, tehta pa malo manj kot 10 kg.
Jančika, ti mi kar priporoči kakšnega prijatelja, ki stoji z dvema nogama na tleh...user posted image ....Naty-Taja, hvala in z veseljem vam bom povedala, ko bo nekdo stopil v najino življenje...

Pridne bodite, lep vikend in se beremo! 

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.11.2007 14:39:04   
Angellina
Ojla, hvala za odgovore glede umivanja zobkov user posted image . Sem mislila, da bom ignorirana k me nikjer ne šlivijo pet posto.
Me je pa skrbelo, da si samo mi še umivamo zobke z vodo. V glavnem včer smo kupili pasto Nenedent in Mark je navdušen user posted image .

Mark spi zjutraj navadno do 7h, ampak čez dan gre pa spat še vedno 2x na dan user posted image . Če 1x-no spanje prešpricamo je zvečer katastrofa...je tok utrujen, da se samo dere, spat pa noče user posted image .

Najljubša hrana so jedi na žlico, posebno juhe kuje v zvezde.
Včeraj smo bili na kopanju v Laškem in Mark je strašno užival. Smo preživeli prav lepo popoldne.

Drugače, pa sem jaz bolj malo doma, edin prosti dan je nedelja, ko itak hitimo spravljati hišo v red, peremo, sušimo, likamo, tudi igramo se, če pa ostane kaj časa, se še kam zapeljemo.

Ela v službi se skrivam user posted image . Ti boš pa kmalu v drugič mamika user posted image user posted image user posted image ...kak lepooooooo user posted image . Držim pesti, da bo šlo vse kot je treba.

Grem še malo pošnofat po RR-ju.

Plenička jst pa Žigca večkrat vidim, ko je na sprehodu z varuško user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
26.11.2007 9:31:52   
klaja
Hojla!

Sobotni UZ je za mano, in sicer dr. Lukman pravi, da sem pač kak teden bolj pozno zanosila in da ni nikakršnega razloga za paniko. Tudi mere ne odstopajo, tako kot pravi moj ginekolog in tudi z posteljico bi naj bilo vse ok. Mi je pa obljubil še en brezplačn UZ čez dva tedna, da bo tudi on videl, kako je z rastjo. Primerjal je tudi podatke od takrat ko sem bila pri njemu na 3D UZ in se vse ujema. Tako da sma zdaj z mojim nekako bolj pomirjena. Bom pa spet panična v četrtek, ko imam UZ pri mojem ginekologu.

Malicki vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu, pa še hitro kako sestrico ali bratca naštimajte, da bo imela Zala družbo!!!!!



(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
26.11.2007 12:40:27   
plenicka
Klaja, to so pa dobre novice! Le tako naprej!!!
Malicki, vse najboljše za tvojih 18. let, se mi zdi...user posted image  (če leta niso prava, me pa popraviuser posted image )...

Ja, Angie, lepo, da vidiš Žigca na sprehodih, jaz ga vidim v glavnem samo še ob večerih...saj veste, kako to približno izgleda...

Lepo se imejte!

Aja, Solatja, čestitke za vozniški izpit- SREČNO IN VARNO VOŽNJO!user posted image

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.11.2007 9:40:38   
solatja
malicki, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image naj te ubogajo vsi pri hiši! user posted image

naša tamala je pa našla nov hobi. pa ne vem, kje točno. sicer je že prej obuvala moje in moževe copate in čevlje, sedaj pa je vso stvar še nadgradila user posted image po porodu praktično ne nosim več čevljev s peto in tako so spravljeni v omari. ona odpre omaro, pograbi ven škatlo (edino!!), jo odpre in se začne obuvat. potem tako dolgo teži, da jo OBUJEM V MOJE SALONARJE NA PETO!!! user posted image user posted image in potem se trudi v njih hodit, pa seveda ne gre dolgo, pa spet hoče it not, pa ji klecne noga, pa spet... skratka, enkrat na dan nam ne uide njena hoja v mojih čevljih. user posted image (slikce so v albumu, geslo je gajahelena). prav neverjetna je! pa ne rečem res, da bi jaz pogosto obula pete, sploh ne. no, se vidi, da je punca. tudi vedno pogrunta, kdaj ima mama žabe, pa kdaj kiklo, pa kdaj plašč (ona pa "samo" bundico user posted image ) in kadar si lahko izbere, kaj bo oblekla, praviloma iz predala potegne kiklco user posted image user posted image prava hecka je!

plenička, hvala!!


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.11.2007 14:25:08   
Naty*Taja
Oj punce, dejte mi povedat, se mi zdi, da je ena od vas rabla tele škatlice za kremice od Celjskih lekarn. Sem jih zrihtala in čakajo na lastnico, da jih ji pošljem. Sem splošno temo odprla pa še ni bilo odziva, mislim pa da je bila ena od Julijčk.

SOlatka srečno vožnjo!
Klaja - sem vedla, da ne more bit vse tako črno! Mala je pač pupa in je manjša kot oni standardi. ti samo verjemi, da je vse kot mora bit. Si zelo želim, da bo vse ok s tvojo drugo pupo, da bo pazila na Julijo, ko bosta večji. Pa sej tudi naša Julija ne zaostaja veliko za našimi, a ne? Sicer je pa zame princezina številka ena!



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.11.2007 17:30:25   
Pikapolonica
Naty-Taja, se bom malo vrinila. ASSO je bila tista, ki je potrebovala te škatlice. Iz 9 nebes...

LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
28.11.2007 6:45:44   
Alisa
Jutro,

Danes imam službo popoldan in sem sama doma tako da imam malo časa pa šnofam tuki.user posted image

Zobeke si mi umivamo samo z vodo, ker je tako rekel otroški zobozdravnik. Sicer pa ima itak decembra zobarja (Anže) pa bo povedal.
Drugače pa me tud Anže iz dneva v dan preseneča z raznimi svojimi forami in pogrutavščinami.
Včeraj sva mu kupila malo mizico in 2 stolčka take ko imajo v vrtcu sm da so modo-zeleni in je prav navdušeno včeraj pomagal sestavit in potem je hotel večerjo jest za to mizico, sploh ni hotel sedet v stolčku za hranjenje tk kot prej. In itak njegova volja je prevladovala.

Klaja vidiš da bo vse ok, še naprej pa bom mislila nate in držala pesti da bo vse ok, še naprej.

Sasaš kaj ste vi že na potovanju? Upam da uživate in da ste ok.

Malički tebi vse najboljše!!user posted image

Solatja tebi pa vso  srečo na cesti.user posted image

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
28.11.2007 10:06:20   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

prav neverjetna je! pa ne rečem res, da bi jaz pogosto obula pete, sploh ne. no, se vidi, da je punca.


Joj, solatja user posted image user posted image user posted image  Kaj pa naj jaz porečem na to, ker taisto počne moj sin? samo da on ni pupa user posted image user posted image user posted image
Hudo!

Čestitam ti za vozniški izpit, vseeno bom jaz prišla v Lucijo oz. Portorož, če si za, ko se dobimo na sprehodu.


Drugače pa smo mi ok, Liam je kot spužva, vse živo ponavlja, po novem on zdaj tudi "smuci" (smuča), in to tako, da se sklone, izboči ritko, miga z glavo levo in desno in dela ŠK, ŠK, ŠK....za crknit od smeha.
Samo tej naši zobki....še vedno ni nič na spregled. že pol leta ima 4 zgoraj in 2 spodaj. Kaj mislite, da bi ga morala peljat k zobarju? ali kam? Umivamo jih pa samo z vodo.

V trebuhu imam pa tokrat pravo vrtavko, to razbija sto na uro. Jutri grem v Postojno na 3D UZ in bom prosila še za dodatno mnenje glede te moje Rh senzibilizacije. Zadnjič sem spet brala neke članke na internetu glede tega stanja in spet se mi je sesulo vse, kar sem v teh mesecih sestavljala skupaj. Sicer dete izgleda ok, ampak težki časi so šele pred nami. Upam, da bom enkrat toliko vse to prehitela po desni in se na široko izognila.

Kaj boste pa kaj počeli čez vikend?



_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.11.2007 0:40:48   
pearl
Ojla! Pa se še jaz malo oglasim. Da malo pojamram, sem v taki gužvi, da že štejem minute spanja, ne več ure.

Najprej vsem nosečkam, vse dobro in pridne bodite.
Malicki vse najboljše, pa naj se ti uresničnijo vse skrite in manj skrite želje, no, nekaj pa jih še le naj ostane za prihodnja leta user posted image .

Naša Vanessica naredi nekaj korakov, pa se mi zdi, da ji še ni nič kaj do hoje, je pa specialist v plezanju, ni overi, ki je ne bi preplezala, že pride sama v kinderpet iz najine postelje, tak, da me je že kar strah, da nebi kam štrbunkla.

Ponoči se še kar naprej dojimo, mi kar pokaže in pokliče, da se moram zraven nje uleči.

Govorimo nekaj besed ati, mama, baba, am, cziza, jodljodli - to pomeni kulica oz. risanje, dul - po štajersko dol. Razume pa čisto vse, dobro ve kako nama je ime, da nisma le ata in mama, skratka morava kar pazit, da včasih tudi kaj pošifrirama. Sama se poskuša obuti, sezuti, obleči, slinček nadeti. Oponaša čisto vse, zadnjič se je spomnila in začela s kulico tipkati po mobitelu, pa študiramo, le kako ji je to padlo na pamen, pol nam pa kapne, da to ati počne. Skratka mali so take face, da se samo čudiš.

Hrana. Vse je am. Kaj dela muca am, vidi ribico pravi am. Se zbudi, pravi mama am. Če pa je kaj dobrega pa pravi mmmmmmmmmm, pravi gurman. Sam kaj ko poje par žličk in je to to. Juhico pa obožuje. Čokolado in bombone pa morava jesti zelo naskrivaj.

Takle, zdaj pa grem spat. Ko bo kaj lufta se javim.
Uživajte!!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.11.2007 10:59:13   
Naty*Taja
Oj, Pikapoka hvala, da si me spomnila. Jo grem kr iskat...

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
30.11.2007 10:19:21   
kapesanta
Naty taja - kakšne škatlice za kremice?

Aja - pa slikce mi prosi pošlji - sem ti že enkrat nekoč pisala na ZS.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?