|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
25.11.2007 15:52:10   
Abra
jadrnica user posted image user posted image user posted image prav dobro vem, kaj preživljaš. Vsi si tko želimo, da bi že takoj ratalo, pa žal nimamo vsi te sreče. Nam pa bo, slej ko prej. Ni pa prav nič čudno, da je M že prišla. To je bil stimulran ciklus in z naravnim nima kaj dost veze. Jaz sem prvič dobila 7. dan po et rjav izcedek, ki se je vsak dan stopnjeval, na 11. dan pa M.
Vidim, da maš še dva zamrznjenčka, ki te komaj čakata. Ti so ponavadi pravi borci. Mogoče sta pa ta dva tista prava. Ti kar Reša pokliči, se bosta mogoče zmenila še za december.

Sayuri in Arneja, to bi blo res neki, da bi jaz zjutri Reša klicala .... kaj je to ketonal?user posted image user posted image user posted image user posted image veš, da me ni nč vprašu, jaz pa tut ne user posted image user posted image sem tut na mizi čakala - sem bla le prva in je blo treba še kej prpravt user posted image user posted image user posted image

m.rudovic ti nova user posted image zjutraj pa takoj na raport! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
25.11.2007 16:03:44   
gold fish
jadrnica -user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
25.11.2007 16:29:20   
maja24
Ojla čeveke male,kako ste.user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
25.11.2007 16:30:50   
Sulfinija
Maja24,kak si mi kaj?Vse ok ok,kot mora biti?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
25.11.2007 16:34:31   
citrončica
kako ste kaj, tak kisel dan je, ne??

sulfinija, si zrihtala prebavne motnje in počutje??

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
25.11.2007 16:43:30   
Sulfinija
Citrončica,prej sem spet letala.

Punce kaj bi lahko tole bole jaz mam tako topo bolečino v spodnjem delu oziroma v jajčnikih upam,da ni kaj narobe.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
25.11.2007 16:45:24   
maja24
Sulfinija nč ni narobe si sam noseča pa ne obremenjuj se z naki k je itak vse uredu,raj uživej pa jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3482
25.11.2007 16:54:36   
Sulfinija
Maja24,že ubogam.

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
25.11.2007 16:56:33   
maja24
To je pa že bolš,res bl se sekiramo slabi je

Neposredna povezava do sporočila: 3484
25.11.2007 18:07:48   
Stormy
Živjo punce,

da se vam še jaz malo javim.

Sayuri, držim pesti, sicer pa vse kaže na to, da si res srečka user posted image .

Jadrnica, zelo mi je žal zate, ampak, kakor je rekla Abra, čakata te dva pingvinčka.

Bilka, brez panike. Ni nujno, da je špikanje slab znak. 

Tudi jaz trepetam, danes sem 10. dan po transferju. V petek, 30.11., imam test krvi, vse me boli tam doli. Upam, da bom tokrat dočakala ta test. Saj to so še celi 4 dnevi in pol. Ta bo pa zelo mučna. Grem pa jutri v službo, tako da upam, da mi bo hitreje minilo, da se zamotim. Saj dela me verjetno čaka na tone.

Držim pesti za vse trepetalke!!!!...in vse ostale!!!
Stormy 

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
25.11.2007 18:18:25   
jadrnica
hojla, vse drage moje RRovke, hvala za podporo, sem poslala Rešku SMS jutr ga pa še za zmrznjenčke pokličem, ali pa kakšen dan kasneje.
Počasi se pobiram, počasi.

Sulfinija, ti pa samo pozitivno misli , pa malo si zapoj pa žvižgaj pa bo bolje , verjemi, kdor veseli pesmi poje, lahkih nog gre naokrog.......no saj naprej pa znaš, kajneuser posted image user posted image

bilka-ti pa tud odženi črne oblake, saj na primorskem je bolj sonce kot megla, tako da ti pa kar vriskaj, saj si že nosečka user posted image

pozdarv vsem ostalim, posebej pa tebi Abra: to je bil za naju prvi postopek in ima človek kar velika pričakovanja......rekoč, no sedaj bomo pa nekaj zares naredili......človek se toliko trudi, toliko vlaga, pa žal neuspemo kljub temu, vem pa da naju danes dva lepa user posted image user posted image gledata z oblakov

cau vem ostalim

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
25.11.2007 18:40:06   
m.rudovic
OJ dober večer jaz sem bila malo odzunaj na sprehodu,nimam pojma kaj me čaka juti ali bo +++++++++++ ali pa ----------------------------- ali je katera da je delala test 14 dan in je bil ---------------- Ful me je strah ČE ima katera izkušnjo naj se javi in mi pove da me malo potolaži TEST BOM DELALA ZJUTRAJ OB 5H,KER GRE MOJ TAKRAT V SLUŽBO.srčno upam da sem user posted image ,kajti to bo moj 1 otzrok držite pesti

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
25.11.2007 18:42:26   
lejla007
Jadrnica     user posted image
Že od vsega začetka vas spremljam, potihem navijam za vse vas in z vsako sem žalostna, ali pa se veselim... Tudi sama se približujem začetku najinega prvega IVF-a in kljub temu, da ne vem, kako se počutite, sem v sebi potrta, ker to, kako zelo si vse želimo otročka, to pa razumem - še predobro! Zato moramo samo verjeti, da bomo enkrat tudi mi na vrsti za to največjo srečo, samo vprašanje časa je kdaj?!
Tako da navijam za vsako posebej, stiskam pesti, da vam uspe in vsakič znova sočustvujem z vsako...

Punce DRŽTE SE, tudi mi pridemo na vrsto!!!!!! user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
25.11.2007 18:47:13   
maja24
Jadrnicauser posted image  sam zate en velik objem

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
25.11.2007 19:05:32   
bilka
Jadrnica mi je žal, vseeno sem mislila, da ni kaj hujšega, pa da bo nehalouser posted image

m, rudovic, jaz ti to ne znam povedat, ker v prvem postopku me je moja tardeča prehitela, sedaj v drugo še čakamo, samo jaz mislim, če si prišla do 14 dne da imaš vse možnosti, ponavadi če pride pride prej, tako da imaš vse možnosti, da si nosečka, jaz ti držim pesti in čakamo jutri prelepe novičke o plusekuuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
25.11.2007 19:15:27   
maja24
Kje ste moje pupike?

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
25.11.2007 19:43:04   
taraji
jadrnica user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim, da si se že nalo potolažila . pa saj tako je prav.Vem, kako je, ko po prvem postopku veliko pričakuješ, ko prvič narediš nekaj konkretnega, pa ne uspe. Vendar si kaj hitro rečeš - no, saj enkrat ni nobenkkrat in že drvimo naprej v nove boje.
m.rudovič- jaz sem delala test 12 in 15 dan, pa je bil obakrat - pa tudi 15 dan ni bilo sledu o M. Se je pa pojavila, ko sem prenehala s prometrijem. Ampak prepričana sem, da ti jutri zagledaš+.
Abra - pridna za lepo število jajčk. V petek pa dobiš rojstnodnevno darilo, ki si ga najbolj želiš, imela pa ga boš do konca življenja.
sulfinija, bilka.....hitro črne misli stran odgnat in lepo pozitivno o lepi nosečnosti ratmišljat.
Vsem trepetalkam pa da zagledate magične +++++++

La vita e bella

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
25.11.2007 19:50:08   
Anonimen
Punce stran črne misli. Saj smo borke in se ne damo.user posted image user posted image

(odgovor članu taraji)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
25.11.2007 19:53:57   
maja24
To jest že od nekdaj pravm.K to nam pol sam še bl škodo dela in pol smo vse živčne pa panične.Sam pozitivne misli negativne pa v smeti.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
25.11.2007 19:59:29   
DaisyE
Dons je en tak čuden dan...

Jadrnica pusti jadra napeta, pa bo kmalu zapihal vetrček, ki te bo odnesel želenemu cilju naproti. Kjer je volja, tam je pot.

Ko bi le sama lahko svoje nasvete poslušala. Da vi mene vidite danes! Kako sem bila tečna.user posted image Naš si zasluži zlato medaljo, da ni znoru. user posted image Na momente me še pogledat ni smel.

Jutri pa spet služba...user posted image Prav nič mi ne diši. Jaz bi mela druge sorte službo... Npr. user posted image in user posted image .

Sem bila pridna. Najprej sem se sprijaznila, da decembra ne bo nič s postopkom, pol sem pa vseeno opravila vse naloge, ki ste mi jih priporočale, da user posted image  prej pride. Celo na netu sem našla katera je tista točka na roki, o kateri je arneja govorila. Edino namesto rdečga vina sem pila (in še pijem user posted image ) rose.

Aja pa božičku sem pisala in ga prosila naj mi prinese malo bolj simpatično leto, kot je bilo letošnje. Če potegnem črto, mi ni bilo prav nič všeč.

Upam, da štorklje niso zalutale, tako kot tista od jadrnice. Jadrnica še enkrat user posted image , bit če bolje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
25.11.2007 20:06:03   
maja24
A mrbit veste kje je naša Tita zej se nam pa že dolg ni javla.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
25.11.2007 20:07:53   
Sulfinija
Čer!

Črnogleda Sulfinija ponovno med vami.Moje bolečine v bušiju so popustile sigruno so najine user posted image user posted image  zaspale.
Joj punce vem,da je najbolje biti pozitven,ker z paniko ničsar ne dosežeš,ko pa je na momente tole ful težavno.Meni danes nekaj gre smao na jok,če mi le kdo prsteka pokaže očitno so moji user posted image  hormoni zelo na delu.
Še dober,da z mojim dragim iščema parcelo in se odločamo za gradnjo najine sanjske hiške,stanovanje pa bom aprodala,ker če ne bi se mi še zmešalo od tega ET in čakanja na +.Če bo šlo vse po planu bomo že drugo leto z najinimi user posted image  v novem domeku čakali veselo na božička.Jutri mne spet pelje na lokacijo,kjer je parcela da malo živče umirim pa čeprav bom videla le še zelenico in še niti najina ni bo pa prav kmalu vasj upajma.Drugo leto pa bo že hiška stala,če bo vse po planu seveda.

Punce sedaj pa grem pod tuš in jutri bo že 5.dan od ET hura še malo pa bo petek upam,da tokrat ne bo usoden zame.Ja pa še mami mi prejle rekla vedno večji trebuh imaš mi je kar moje srce poskočilo.

Sedaj pa šibam še malo tuhtat kako kuhinjo,kopalnico bom v novi hiški,če bo kdaj stala uredila.

Lep večer vsem se vam še pozneje kaj javim.Papa.

LP user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
25.11.2007 20:08:46   
DaisyE
Ufff pozitivizem....

Pa poglejmo:

- jutri bo sonček user posted image
- ko je enkrat ponedeljek, je hitro tudi petek user posted image
- naši nas majo radi user posted image
- polna luna bo user posted image
- pa prazniki so pred vrati user posted image .

Toliko za začetek, mam pa še kaj na zalogi. Saj je dejstvo, da če si neki lepega dolgo ponavljam, pol začnem verjet v to in če ne drugega se vsaj dobro počutim. Mater kaj ta rose dela...user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
25.11.2007 20:10:18   
maja24
Daisye prepričana sm da ti bo božiček,miklavž+dedek mraz da ti bojo vsi izpolnili tvojo največjo željo.Zaj pa grde misli stran in misli kako boš nasledno leto obdarjena z velikim trebuhom.To mislim tudi na vse ostale in seveda tut sebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
25.11.2007 20:12:14   
arneja
Ej, Daysie, jaz bi imela tudi raje takšne sorte službo kot sta zadnji dve slikci user posted image . Pa saj jo bomo kmalu imele, potem bomo pa jokale, kako smo utrujene user posted image . Upam, da res dobiš pravi čas user posted image .

Jaz sem se pa prejle ulegla k dragemu, pa na približno prišla v pančevo deželo, pa on čez 15 minut izjavi, da ne more spati in da greva ven user posted image . No, pa sva šla za dve uri hodit in je prav pasalo user posted image . Sem bila pa danes cel dan čudna, me je tole vreme čisto zabasalo, no, zdaj je pa ok. Je res treba večkrat ven na zrak. Zdaj naj bi bilo pa še vreme lepo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.