arneja
|
Sayuri, sem uživala, ja, na masaži . Tisti bon pa lahko meni pošlješ, če ti res nič od navedenega ne diši . In kaj si v lonec vrgla? Midva sva ravnokar lazanjo pojedla, pa rukolo zraven. Daysie, ti ješ Prometrium? Meni je danes ravno Karmen kazala, na katere akopresurne točke je treba pritisniti, da pride. Nekje na nogi in nekje na roki. Bilka, če se počutiš drugače, kot takrat, ko nisi bila noseča, si torej zdaj noseča - logično . Abra, zakaj pa nisi Reškota poklicala, pa ga nazijala, kod hodi ? In 10 foliklčkov, super številka . Pa še ET na rojstni dan - ne vem, kaj lepšega se ti lahko še zgodi . Si dobila Ketonal injekcijo? Haha, Reško pa ne more iz svoje kože - da si preveč oblečena, pa daj on nese plašč . Me prav zanima, kaj bo nama spustil . Sem ravno danes rekla Karmen, da me še nič po jajčnikih ne špika, je pa rekla, da je normalno, da je šele 5. dan ciklusa in da naj špikanje pričakujem nekje od torka naprej. Tako da čisto možno, da mi potem ne bo več do . Mojega pa najbolj zanima, kdaj bom imela kaj modrček bolj poln, pa zaenkrat še nič ne kaže na to . Mešata pa po mojem Čedo in Žan enako dobro . Amelia, saj bo do četrtka še kaj foliklčkov se pojavilo . Kateri dan cikla pa je danes, da je Reško težil, da počasi rastejo?? In slabo voljo takoj stran napodi . Citrončica, no, pa so najhujše težave že za tabo - zdaj bodo prišle na vrsto samo še lepe stvari .