|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
25.11.2007 20:12:21   
maja24

Toliko za začetek, mam pa še kaj na zalogi. Saj je dejstvo, da če si neki lepega dolgo ponavljam, pol začnem verjet v to in če ne drugega se vsaj dobro počutim. Mater kaj ta rose dela...
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Da se ga neboš preveč napila pol boš pa pjančkanauser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
25.11.2007 20:14:21   
DaisyE
Sulfinija ponavljaj z nami....user posted image

noseča sem...
noseča sem...
noseča sem...
NOSEČA SEM!!!!
user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
25.11.2007 20:16:02   
Sulfinija
upi tudi jaz se veeslim veselega decembra mam pa eno presenečenje bom naredila za mojega dragega seveda če zagledam + na tetsu mu namesto čokoladnega miklavža nastavim lepo v škorenj test in dudico he,heta bo pa lepa.Punce jaz živim v takik ilozijah jaz se počutim čisto user posted image  pa ne vem zakaj,pa šepsi me izdajajo.Punce že kaj premišljujete kje boste na najdaljšo noč v letu?Jaz bi z mojim kar v benetke zavila,če bo vse šlo po sreči in na kak dober novoletni ples seveda in na jelenovo pečenko kot vsako leto.
Samo vam pa povem če tokrat ne bo + se nepredam pa makar grem še ne vem kolikokrat skozi IVF bom pač vstrajala dokler ne bo v moji hiški vsaj user posted image .

Lep večer.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
25.11.2007 20:17:18   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Sulfinija ponavljaj z nami....user posted image

noseča sem...
noseča sem...
noseča sem...
NOSEČA SEM!!!!
user posted image

Sem za akcijo:noseča sem,noseča sem,noseča sem,noseča sem,..........................................................................................................................................

IN ŠE ENKRATZA VSELEJ NOSEČA SEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
25.11.2007 20:18:14   
Amelia
Daisy tole si pa super napisala, pozitivizem, to rabimo!!

Jadrnica, prijateljica naša, mislimo nate, ne pozabi, da nisi sama!!!

Arneja, danes je 8. dan in kot v 1. IVF postopek mi frnikule bolj počasi rastejo, takrat sem imela 6 jajčnih celic, od teh so 3  hoteli oploditi po IVF in se ni nobeden oplodil, 3 pa po ICSI, pa sta ratala 2 ful lepa zarodka, ki se pa žal nista zasidrala, sedaj gremo samo z ICSI in upam na boljši rezultat:))

Sayuri, hvala za spodbudne besede, saj sem že dobre volje, sva se malo po obiskih potepala, sem mal mrcvarila mojega nečaka, da dobim dnevno "otroško dozo", sedaj izgledam pa že takole:user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
25.11.2007 20:18:25   
DaisyE
Hja, zdaj ga še lahko malo cuknem user posted image user posted image user posted image ,
kaj veš, kaj bo čez en mesec - če verjamem user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
25.11.2007 20:19:00   
maja24
Sulfinija to so besede!!!!user posted image user posted image
Tko se govori,sam ti si res srečka nosečkauser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
25.11.2007 20:19:39   
Sulfinija
Punce bi rade videle moj trebuh danes da ga primerjate????

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
25.11.2007 20:20:09   
Abra
M.L.B.K. ko bi te le un zgoraj, pa trije dobri možje, pa še kdo uslišal user posted image letos ni pa res nobene druge želje - vse une torbice itd se mi zdijo res tko brezvezne želje, se mi prvič zdi, da jih mam pa res dovolj user posted image me je končno srečala pamet user posted image user posted image

Maja, lahko tebi user posted image user posted image se spomniš, kok si bla panična v času trepetanja? user posted image user posted image user posted image

Daisy, ti se moraš pa res napit! Boš takoj pozabla na vse tegobe. Pa rose ni uredu, mora bit orang rdeč. Hitro na pumpo, do 9.-ih še prodajajo user posted image user posted image Mogoče te pa še preseneti ...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
25.11.2007 20:24:39   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 26.11.
m.rudovic - TEST
ANA_P - ET
citrončica - ET
mami26 - punkcija

Torek, 27.11.
tassi1 - ET
barbarela77 - ET
sonček500 - ET
meeryana - ET
user posted image tita13 - pregled

Sreda, 28.11.
sayuri - TEST
arneja - UZ

Četrtek, 29.11.
kajsica - TEST
Amelia - UZ

Petek, 30.11.
Stormy - TEST
Abra - ET

Sobota, 1.12.

Nedelja, 2.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
sayuri grejeuser posted image user posted image  - TEST 28.11.
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.
Stormy greje user posted image user posted image  - TEST 30.11.
bilka greje user posted imageTEST 3.12.
T1979 greje user posted image user posted image  - TEST 4.12.
Sulfinija greje user posted image user posted image  - TEST 6.12
kind lady grejeuser posted image user posted image  - TEST 7.12.
konina greje user posted image user posted image  TEST 8.12.

user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image Crnitulipan (PO)user posted image
user posted image mavrica72 (PO)user posted image
user posted image šemalo (LJ)user posted image
user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image jadrnica (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • kind lady (Praga) ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, 26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija, ET 23.11.
  • pikovit (31let),(6.ICSI,;PO,dr.Reš) upajmo, da ulovi konec novembra
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11.
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,Diphereline in Menopur
  • m.rudovic (30let),(1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 21.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • arneja (34let)(1.IVF,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline, 23.11. začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija,ET 18.11.
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija, ET 21.11.
  • SAFIRA (MB) 21.11.zamrznjenčki
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, nato Menopur UZ 7.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. Gonal
  • meeryana (IVF/ICSI?;MB) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Stormy (2.IVF)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),januarja v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek dolgi postopek
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. ponovno v boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj

• user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , gold fish, M.L.B.K, mandarinca, Pija76, maja24user posted image , dakica, jadrnica

user posted image

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image
    user posted image maja24 (24let),(PO)user posted image
    user posted image tita13 (PO) pregled 27.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu maja24)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3510
    25.11.2007 20:26:25   
    Abra
    TKo mi danes počasi ta RR dela, a vam tut?

Daisy, vidim, da si že boljše volje. Očitno tut rose pomaga. Včasih si je pač treba privoščit. user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3511
    25.11.2007 20:26:41   
    DaisyE
    Kje pa je res naša kajsica? Če že sayuri noče testa delat...

Amelija, pa kaj pol. Frnikulce so in to je važno. Jaz sem itak prepričana, da znam Reša med vrsticami brat, pol pa vsa namorjena domov hodim in rabim kak teden, da spet k sebi pridem. Itak je pa dejstvo, da se človek v vsakem postopku drugače obnaša. Jaz sem ful hepi, da mi je spet menopur predpisal, čeprav bi bilo verjetno boljš, če bi mi menogon. Drugič je blo sicer res 11 celic, ampak nobena ni do blastociste prilezla, čeprav sem imela ET 5. dan. Prvič jih je bilo pa "samo" 6, pa sta mi zagotavljala tako čedo, kot reš, da sta ful lepi uni dve, ki sem jih dobila. Prime se pa itak nikol ne. Ampak klinc, saj tule ni nobene višje matematike. Tako pač je.

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 3512
    25.11.2007 20:27:13   
    maja24
    Abra vem kaj hočeš rečt,sam sm še zej panična.Tok da res da sm dala test skoz nism pa dala še 1/3, pa še zmer nism slišala srčka tok da sm ful panična  in me je zelo strah.Vem da preveč paničarm ampak tko je,dokler ne bo vse črno na belem me bo strah.

Pa men vrjem da bo vsm ratalo pa da boste vse srečke nosečke.user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3513
    25.11.2007 20:29:26   
    maja24
    Abra men tut počas dela ma za **** da ti eno stran tri ure odpirauser posted image .Sm že mislna da je kej z računalnikom narobe pa vidm da ni.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3514
    25.11.2007 20:29:46   
    DaisyE
    Abra, ja zdaj pa ni druge, kot da še flašo rdečga odprem. Mam eno doma na rezervi. user posted image  Zastonj se ga pa že ne bom napila. Za user posted image  pa vse!

Sulfinija pokaži bušija. Isto geslo?

RR je pa tudi meni prej počasi delal, zdaj se je pa izboljšal, al mam pa jaz od tega roseja slabše reflekse, pa ne opazim več.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 3515
    25.11.2007 20:32:55   
    sayuri
    jadrnica tvoja novička me je zelo potrla user posted image user posted image user posted image . Pa tole res ni fer, no user posted image  Že 7 dan je vsega konec????? user posted image user posted image user posted image . Pošiljam ti en velik objemček. user posted image  Tvoja dva zamrznjenčka te pa lepo čakata in to naj ti bo svetla točka.user posted image user posted image user posted image

Sem na hitro preletela in vidim, da ste bile malo potrte danes, potem je dobra volja spet narasla..... user posted image user posted image user posted image

Jaz sem popoldne prespala user posted image  Čisto sem utrujena. user posted image  Pa še nekaj se je začelo dogajat. Spodaj me levi jajčnik tko zateguje, kot bi nekdo za jajcevod prijel in jajčnik dol vlekel user posted image user posted image user posted image  Prej, ko sem kihnila, sem mislila, da mi bo vse spodaj razneslo. user posted image  In bolečina je bila tud fajn pekočauser posted image  Sedaj sem spet ok. Le kaj bi to bilo? Me kar malo skrbi.user posted image

Takole, seznam sem uredila, zdajle smuknem pod tuš, potem pa na kavč se crkljat. user posted image  Jutri pa veselo na delo. user posted image
    m.rudovic jutri takoj na raport user posted image user posted image user posted image  Jaz imam zelooooo dober občutek zate. user posted image user posted image user posted image

Aja, Sulfinija midva tudi čakava ta teden odgovor iz občine za eno parcelo, ki nama je sanjskauser posted image . Čisto na deželi, ob robu gozda, med travniki.... Dvomiva, da nama bojo odobrili, čeprav grejo vsi priključki mimo (elektirka, voda, telefon). Se bova pa pritožila. Na naši občini žal le s pritožbami kaj dosežeš. user posted image  Novo leto bomo pa po vsej verjetnost preživeli na smučariji v bližini Rogle. user posted image  Se že veselim. user posted image user posted image user posted image

Lepo spite in kaj lepega sanjajte.user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3516
    25.11.2007 20:36:24   
    DaisyE
    kako to misliš sayuri, občina odobrila? A občina prodaja, al sam namembnost spreminjate?

Jaz bom pa vse tvoje spremembe nosečnosti pripisala.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3517
    25.11.2007 20:36:33   
    Sulfinija
    Tudi mena dela ful počasi.ISTO GESLO!

Sayuri tudi midva bi v bloku v mestu prodala kupila sma skupaj z mojimi straši,ker kmalu bomo večja družina nam bo stanovanje pretesno in se odločama,da ga prodama in gremo skupaj z mojima na deželo 5.minut z avtom pa smo v mestu kjer sedaj živimo.Parcela je v naselju novih hišk nekaj se jih bo že gradilo tam in zraven otroškega igrišča sicer še ni urejeno vendar bo kmalu jupiiiiiiiii.

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3518
    25.11.2007 20:39:17   
    Sulfinija
    Čakam,da mi poveste da je moj trebuh veliko manjši kot je bil včeraj.Je tole dober znak ali ne?

LPuser posted image

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 3519
    25.11.2007 20:39:27   
    DaisyE
    Ja prav simpatičen buši. Jaz bi tud!user posted image user posted image user posted image   Itak, da ti mora uplahnit. Mislim, da je Martinščici tud. Mora malo dol past, da lahko potem spet raste. In rastel bo. Celih devet mesecev.

Kje pa kaj moja mlinčka hodi? Jo je kdo kaj opazil?

Neposredna povezava do sporočila: 3520
    25.11.2007 20:43:51   
    Sulfinija
    Martinščica javi nam kako je bilo z tvojim bušijem?Mlinčko pa tudi jaz zelo pogrešam,...........

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 3521
    25.11.2007 20:47:03   
    Stormy
    Živjo punce,

Sayuri, ko boš naslednjič "update-ala" seznam, lahko pri meni dodaš, da sem imela punkcijo 10.11. in transfer 15.11, Ljubljana, 2. postopek, Suprefact in Menopur, dolgi postopek. Hvala. 

Sedaj pa grem gledat Jurija in Ladota, da malo misli preusmerim.

M.rudovic, jutri imaš test...držim pesti!!! Drži se!!!!

Lahko noč vsem!
    S.

Neposredna povezava do sporočila: 3522
    25.11.2007 20:57:14   
    DaisyE
    No zdaj bom pa res še deci rdečga user posted image , me je abra čisto prestrašila...

Abra, a ti je predpisu aspirin? Zdaj pa mene tudi že malo matra, komu in zakaj ga predpiše.

(odgovor članu Stormy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3523
    25.11.2007 21:00:12   
    dajamaja
    Čer dekleta. Vidim da ste pridne pri pisanju, človek kar ne dohaja, zato bo tudi pozdravček bol splošen.
    Jadrnica, zelo mi je žal, da ti ni uspelo. Potolaži se in grmo naprej v boje!
    Marjetka, glede na to da je za M ti tale rose oprostim, čeprav mi je hudo da si pivo zatajila.
    Sulfinija, ti si pa posrečena s trebuščkom. Držim pesti, da te rezultat razveseli.
    Sayuri tudi tebi debele pesti za sredo. Znake imaš dobre, kolikor sem uspea prebrati.
    Blanch sem videla, da bo pavzirala. N, sej pri Rešu je prednost v tem, da se lahko tudi premisliš in uletiš.
    Abra, punkcija je za tabo, zdej pa trepetanje vse do +.   
    Citrončica, ana, mami, nrudovic, lep in uspešen jutrišnji dan! 
    Pa v torek vas je tudi cel kup ... to bo nosečk!
    Pridno se pikajte, grejte in vsem +!

(odgovor članu Stormy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3524
    25.11.2007 21:08:50   
    DaisyE
    OOOOO dajčimajči!!!!

Lej kolk sem hepi, ker si nas prišla malo pošpegat. user posted image

Nič bat, čez pir ga ni! user posted image  Ampak za višji cilj vse! Sicer pa, ne me spodbujat, ker mam enga v hladilniku, pa bom še tistega spila. user posted image user posted image user posted image

Zdaj me pa ne več resno jemat.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.