|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
23.11.2007 21:55:29   
Anonimen
Sm včeraj pozabila povedat da sm tekla na 1000. In sm uspela ampak sem potem pozabila in šele sedaj ugotovila kakšna čveka sm user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
23.11.2007 21:56:31   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Tko da če bo katera za čvek. Zdaj pa grem kmetijo gledat. Mislm si pa res za čvek user posted image  - sam, da se ne bomo o kravcah pogovarjale prosim user posted image

user posted image user posted image user posted image

No evo me, zdej sm pa za čvek user posted image . Ja k smo glih pr kravcah. A poleg kravice Lile poznate še kakšno? Igračo namreč user posted image . Moram jutri eno kravo kupit za dvoletnika pa sploh ne vem kakšno. Baje da jo imajo v Pikapoloni in Baby centru. A katera ve?

Jest do sedaj še nisem imela možnosti nobene prav dobro spoznat - jih je Alina vse pregnala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
23.11.2007 21:57:49   
KT

Sm včeraj pozabila povedat da sm tekla na 1000. In sm uspela ampak sem potem pozabila in šele sedaj ugotovila kakšna čveka sm user posted image

Bravo dolgometrašica user posted image user posted image user posted image  Vraga jest bi tud 4 * - to so itak najboljši hoteli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
23.11.2007 21:58:20   
KT
Aja, a sama s sabo se bom zdej pogovarjala - ja tud prov user posted image nč novga user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 154
23.11.2007 22:03:14   
N _ B

Aja, a sama s sabo se bom zdej pogovarjala - ja tud prov user posted image nč novga user posted image

Midva sva še tukaj.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 155
23.11.2007 22:05:02   
Padme
Mi trije smo tudi še tuki (jaz, moj radler in marmornati kolač)....user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 156
23.11.2007 22:05:58   
Padme
Očitno ste se danes na srečanju že preveč naklepetale, pa vam je sedaj zmanjkalouser posted image ?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 157
23.11.2007 22:07:58   
januška78

Tko da če bo katera za čvek. Zdaj pa grem kmetijo gledat. Mislm si pa res za čvek user posted image  - sam, da se ne bomo o kravcah pogovarjale prosim user posted image

No evo me, zdej sm pa za čvek user posted image . Ja k smo glih pr kravcah. A poleg kravice Lile poznate še kakšno? Igračo namreč user posted image . Moram jutri eno kravo kupit za dvoletnika pa sploh ne vem kakšno. Baje da jo imajo v Pikapoloni in Baby centru. A katera ve?

Jest do sedaj še nisem imela možnosti nobene prav dobro spoznat - jih je Alina vse pregnala user posted image

Pri nas je pa ogromno krav, tako da jim niti imen ne dajemo user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 158
23.11.2007 22:08:00   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Mi trije smo tudi še tuki (jaz, moj radler in marmornati kolač)....user posted image

Ti veš kaj - jest si bom tudi enega nudla - na zdravje!

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 159
23.11.2007 22:10:15   
januška78
Na zdravje KT in Padme. Jaz bom pa kar na čaju za dojenje ostala.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 160
23.11.2007 22:10:19   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Pri nas je pa ogromno krav, tako da jim niti imen ne dajemo user posted image

Super vse pod kontrolo - sam ne jih k nam pošiljat - bojo vse pocrkale! Se mi preveč smilijo!

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 161
23.11.2007 22:10:20   
N _ B

ok. potem smo tudi mi trije. Jaka, radler in jaz. Bogi ne more spat. ob pol osmih je zaspančkal kot polhek, potem se je pa na 20 min zbujal. zdaj je pa tukaj pri meni. bo še pstra noč.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 162
23.11.2007 22:10:37   
Padme
Na zdravje KT user posted image ...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 163
23.11.2007 22:11:30   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

ok. potem smo tudi mi trije. Jaka, radler in jaz. Bogi ne more spat. ob pol osmih je zaspančkal kot polhek, potem se je pa na 20 min zbujal. zdaj je pa tukaj pri meni. bo še pstra noč.

Lupčka za Jaka in en velik user posted image  od Aline.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 164
23.11.2007 22:12:18   
Padme

Revček ... Na, enga user posted image zate Jaka...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 165
23.11.2007 22:13:45   
Padme

Na zdravje KT in Padme. Jaz bom pa kar na čaju za dojenje ostala.

Sej pivo tudi  "mleko dela".user posted image Meni ti čaji niso nikol nič pomagaluser posted image . No, ja pivo tud ne...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 166
23.11.2007 22:15:37   
KT
januška - jest mam pa še sezamov zvarek user posted image  - dans bo pa res petek dan za metek user posted image

Punce dva požirka sem naredila, pa že neumnosti klofam user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 167
23.11.2007 22:16:50   
KT

No, ja pivo tud ne...user posted image  Ampak izgovor je pa dobr user posted image  

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 168
23.11.2007 22:17:22   
KT
Aha, spet se mal sama s sabo pogovarjam - je že prjel user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.11.2007 22:18:07   
KT
hanna1  - še tukaj se malo oglasi user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 170
23.11.2007 22:21:49   
januška78

Bogi Jaka. user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi čimlažje prebolel te norice.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 171
23.11.2007 22:23:21   
januška78

januška - jest mam pa še sezamov zvarek user posted image  - dans bo pa res petek dan za metek user posted image

A pol je tale tvoj sezamov zvarek za neumnosti klofat user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 172
23.11.2007 22:26:27   
Drnula
Padme - meni je zdravnica rekla naj grem enkrat ta teden v laboratorij dat vodo s punčko in da naj kozarček vsabo prinesem. Da jo bom tam razvila tako da jo bo malo lahko celo zeblo in se bo lažje polulala in jaz bom ujela z lončkom (pazi to) srednji curek. Zravne me je še opozorila naj dobro operem lonček ki ga bom prinesla, da ne bo še kaj sladek od npr. frutka in bi se potem pokazal povišan cuker. Jaz sem si sam mislila svoje.
Nič, sploh nisem šla še ta teden. Sem si danes zrihtala eno vrečko, ki jo pritrdiš na luliko. Tako drugod po ZD menda dajejo. Bom to v ponedeljek naredila doma in potem odnesla takoj v laboratorij. Itak mora še kri dati.
Bom vidla kolk bodo zadovoljni z mojo idejo vrečke.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 173
23.11.2007 22:27:24   
KT

A pol je tale tvoj sezamov zvarek za neumnosti klofat user posted image

Bojim se, da je radler tisti krivec user posted image  Sezam mi samo intenzivno prebavo ureja, glede melka pa ne vem, če je kak učinek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 174
23.11.2007 22:27:56   
Drnula
Zdej se je pa še men pivce zaluštalo. Neca se je itak glih podojila user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?