jadrnica
|
sulfininja - ja pr men je bil tud tebuh velik, mi je že reško reku pri ET-ju, ko sem mu jamrala, da sem napeta kot balon pa to, ja po Et boste pa še bolj :) tako kot v 5 mescu, pa je držal, ampak uplakne, samo full pij in počicaj sem se danes malo po netu sprehajala, pri pušenjaku in prebrala, da moramo biti po Et bolj mirne in ne preveč skakat, ker se stimulirani jajčnik lahko kaj zaplete oziroma zavrti, kar ni dobro jaz sem namreč mislila, da je notri vse tako fiksno, ker je kao gužva in so organi drug do drugega. vedno kaj novega izveš, a ni to lepo Poleg tega sem še prebrala, da se nosečke lahko po mili volji štrihamo lase, ker to , da si jih kao ne smemo, kr ena čenča (tako je Pušenjak reku) , no vsaj lepe bomo aja, glede kajenja : jaz ne kadim pa nikoli tud nisem, s kavo pa še občasno grešim, zjutraj , eno šibko, ker imam nizek pristik pa lep vikend vsem pa še to: jaz sem pa čist izgubila apetit, resno, sploh mi nič ne paše jest, ker pač skoz pijem, nič mi ne diši, tud najljubše jedi, a je še s katero tako, prav silim se jest?
|