|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
23.11.2007 17:44:29   
Sulfinija
O,kind lady sma že dve taki.Ali tudi tebe ful boli križ,kot mene?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
23.11.2007 17:47:23   
GITA14
evo mene opet
ma zdej vas je pa tolk , da ne dohajam brat niti sledit kdo ma kdaj kej, dober da je seznam tako lepo urejen-sayuri dobra si da lah vse to spremlaš.

v lj na GK spet ne sprejemajo za zamrznjenčke, ne vem zakaj, prej sem mogla čakat za novi postopek, ker so prenavlal, kaj je pa zdej????
Tak da grem Zdej po napotnico k Bokalovi 5.12., potem moram pa šele januarja poklicat če bodo že začel sprejemat. Pa bomo spet ČAKALI:

Punce držte se
Konina vidim , da si v novem postopku oz. že greješ dva otročka, boš vidla, da ti bo ratal, mislim nate in stiskam pesti.

Vsem drugim tudi želim, da vam uspe.

lp

gita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
23.11.2007 17:49:41   
Anonimen
Sulfinija križ me ne boli, ampak me špika v spodnjem delu trebuha. Danes sem imela dva tako močna krča, da sem kar počepnila.user posted image  Ja najini otročki si pripravljajo udoben dom.user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
23.11.2007 17:52:02   
Sulfinija
Kind lady jaz sem totalnoma hvala bogu brez krčev,le ful napihnjena in mene ful križ boli ostalo vse štima pri meni zaenkrat no,pa malo bolj sem utrujena kar je normalno saj nosim user posted image user posted image .

Sem prejle svojemu sms poslala:težko te čakam z velikim trebuhom,kjer se grejeta user posted image user posted image .Moj je kar osupnil.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
23.11.2007 18:02:48   
sayuri
Abra,sem čist sklerozna.  Sem že šprej mislila link pripopat. Evo....tukile imaš kuglo. user posted image  Zdaj pa kar lepo po vrsti user posted image
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm 

No, jaz do danes nisem dobila nobene pošte o user posted image  . Tako, da zgleda, da od petih noben ni preživel.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
23.11.2007 18:03:37   
maja24
Čer,kako smo kej?
Mislm da mam dones tak dan da bi se ga najraj napila do konca,pa ve?

Neposredna povezava do sporočila: 3256
23.11.2007 18:04:12   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Mislm da mam dones tak dan da bi se ga najraj napila do konca,pa ve?

Zakaj majči, kaj te muči? A ni fajn, ko je petek?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
23.11.2007 18:07:08   
Sulfinija
Maja24,kaj pa te muči,da bi se ga najraje napila do konca?

Abra jaz čakam da mi kaj finega zašlogaš sem ful firbčna.

kaj naša citrončica počiva?

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 18:07:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3259
23.11.2007 18:08:10   
jadrnica
sulfininja - ja pr men je bil tud tebuh velik, mi je že reško reku pri ET-ju, ko sem mu jamrala, da sem napeta kot balon pa to, ja po  Et boste pa še bolj :) tako kot v 5 mescu, pa je držal, ampak uplakne, samo full pij in počicaj

sem se danes malo po netu sprehajala, pri pušenjaku in prebrala, da moramo biti po Et bolj mirne in ne preveč skakat, ker se stimulirani jajčnik lahko kaj zaplete oziroma zavrti, kar ni dobro user posted image user posted image user posted image jaz sem namreč mislila, da je notri vse tako fiksno, ker je kao gužva in so organi drug do drugega. vedno kaj novega izveš, a ni  to lepo

Poleg tega sem še prebrala, da se nosečke lahko po mili volji štrihamo lase, ker to , da si jih kao ne smemo, kr ena čenča (tako je Pušenjak reku)  , no vsaj lepe bomo  user posted image user posted image user posted image

aja, glede kajenja  :  jaz ne kadim pa nikoli tud nisem, s kavo pa še občasno grešim, zjutraj , eno šibko, ker imam nizek pristik user posted image user posted image
pa lep vikend vsem

pa še to: jaz sem pa čist izgubila apetit, resno, sploh mi nič ne paše jest, ker pač skoz pijem, nič mi ne diši, tud najljubše jedi, a je še s katero tako, prav silim se jest?

Neposredna povezava do sporočila: 3260
23.11.2007 18:09:47   
Sulfinija
Veliko pijem,počivam in se mi vedno večji zdi he,he kok bo šele velik proti koncu user posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
23.11.2007 18:13:53   
maja24
Ne rebeca nažalost ne me je tista izjava preveč prizadela.Sem pa čist brez volje.user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
23.11.2007 18:14:27   
MARTINŠČICA
Jaz ne kadim, kavo sem pa opustila kakšen mesec ali dva pred postopkom. Včasih spijem belo kavo z nesscaffejem, ampak mi nič kaj dost ne sede.

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija
Punce mi lahk poevste ste tudi ve bile tkole napihnjene po ET?Mene je napihnilo da je joj po punkciji mi je trebuh padel in po opravljenem ET sem kot da bi bila v petem mesecu noseča?

Sulfinija, jaz sem bila ista (poglej sliko v albumu, pri 52 kg sem bila kot balon). To je dober znak, so rekli na GK. Veliko pij.

Konina, in jadrnica, super sta dvojni grelki user posted image user posted image user posted image .

Dakec, en velik user posted image .

Maja24, kaj pa tebe luna trka, ko imaš take pivske prebliske, al kaj?

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 3263
23.11.2007 18:14:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Ne rebeca nažalost ne me je tista izjava preveč prizadela.Sem pa čist brez volje.user posted image

Nč ne zastopim user posted image  Kaj pa je bilo?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
23.11.2007 18:15:27   
MARTINŠČICA
Maja24, dej se skašlej, no. Boš vidla, da bo boljš.

200% MAMI

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 18:16:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.11.2007 18:18:17   
Sulfinija
Ej punce kaj pa je bilo no.Maja ne obupaj.

Martinščica ne boš verjela jaz mam 55kg in sem točno takšna kot si bila ti.JOj tebi je uspelo,če ti tkole rečeš,da je tole dober znak bo meni tudi juhu.Ja pijem ko ena žaba.

LPuser posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.11.2007 18:21:38   
mandarinca
Ojla!
maja24, meni je tud danes tak čuden dan, sem padla v tako depresijo, da bi se kar najraje ...
Sem šla od gin. in je bila ena pesem, in sem si jo malo prepevala na ves glas, potem pa je kar bruhnilo iz mene in od takrat še nisem nehala; evo, spet so me zalile user posted image .
Danes sem 1 teden od abrazije, ni v redu, bom zgleda morala it na reabrazijo, dobila sem en antibiotik, pa me full šraufa po njem, pa še glava me hoče bolet, ... ne vem, no, za znoret ...

trepetalke, vsem držim pesti - in čimprej testke delatuser posted image !

P.S.; jaz sem danes vzela en test pri gin., so jih imeli v košarici v čakalnici - gratis user posted image , sem si rekla, mogoče pa bom še user posted image kdaj trepetalka, in takrat bo mogoče prišel prav...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.11.2007 18:23:59   
sayuri
Ko takole berem o vaši napihnjenosti..... pri meni ni blo nč in tudi ni še nč.
jadrnica, nosečnost ni bolezen in zato nosečnice počnejo, jedo in delajo stvari tako, kot pred zanositvijo - seveda če nosečnost ni rizična.user posted image  Jaz sem v prvi nosečnosti jedla vse, kar mi je pasalo. Izogibala sem se plesnivim sirom, pršutu in konzervastih zadev, majoneze in podobna svinjarije, ki že tako ali tako ni dobra za naše telo. Alkohola ne pijem, kadim ne, kavo sem pila, dokler mi ni zasmrdela, lase sem si barvala..... Sam moraš precenit, kaj lahko in kaj ne. Če imaš kakršnekoli prepovedi iz strani zdravnika, je treba to spoštovat. Aja, zredila sem se pa 20 kg v user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3269
23.11.2007 18:26:08   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: mandarinca

Danes sem 1 teden od abrazije, ni v redu, bom zgleda morala it na reabrazijo, dobila sem en antibiotik, pa me full šraufa po njem, pa še glava me hoče bolet, ... ne vem, no, za znoret ...

P.S.; jaz sem danes vzela en test pri gin., so jih imeli v košarici v čakalnici - gratis user posted image , sem si rekla, mogoče pa bom še user posted image kdaj trepetalka, in takrat bo mogoče prišel prav...

LP

Mandarinca, prav je, da si ša na pregled. Zgleda, da res niso vsega sčistili user posted image .

Testek pa le spravi. user posted image Seveda ga boš kmalu potrebovala, boš videla. user posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 18:29:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
23.11.2007 18:40:10   
Sulfinija
Mandarinca,če me rabiš veš kje me najdeš?Upam,da še kdaj skočima na kako kavico in kak prijeten klepet.Žal mi je zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
23.11.2007 18:48:39   
mandarinca
Saj upam, da bo vse v redu, ampak me je to vse skupaj kar vrglo iz tira;
moj prvi IVF postopek je bil uspešen (rezultat ravnokar skače po sobi in oponaša opiceuser posted image ), drugi IVF - ni prišlo do vgnezditve - sem dobila user posted image ; ta tretji pa me je zdaj full zdelal, in psihično in fizično - pa še ni konec, še rezultate biopsije horionskih celic čakam - upam, da ne bo kakšen porazen izvid - in to vse skupaj me dobesebno ubija. Upam, da bo na koncu res vse v redu, ker me malo postaja strah, ko razmišljam o novem postopkuuser posted image !
Zato pa ste hvalabogu ve tukaj, da me malo potolažite, a ne?

Sulfinija, ti pa lepo user posted image user posted image grej, in se enkrat zmenimo za kafe (oz. boš ti pila čajčekuser posted image ).

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3273
23.11.2007 18:54:28   
Sulfinija
Maja 24 zasebno imaš.

LPuser posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
23.11.2007 19:02:35   
taraji
Lep pozdrav vsem skupaj:

DRAGE TREPETALKE: VSEM ŽELIM, DA ZAGLEDATE NA SVOJ DAN TESTA +, IN DA VAS ČEZ 9 MESECEV OBIŠČE
user posted image

-REBECA-ne veš, kako sem vesela zate

user posted image

Martinščica
: tebi pa vse najlepše ta RD, največja želja pa mislim, da se ti je izpolnila
user posted image

Vsem ostalim pa čimmanj komlikacij pri špikanju ter nevšečnosti s povečano dozo hormonov.

Prijeten večer še naprej

La vita e bella

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.