NiLe
|
Hojla ... žal pri nas ni sončka, ampak je prav prijetno toplo, tako ,da bom šla na en sprehod ... sem se pa včeraj zvečer po telovadbi odlično počutila ... sem dobila kar eno novo energijo in tudi zaspana nisem bila. Pa fuuul sem vesela, da sem spoznala Ketrin in resnično srečno ... smo po telovadbi čvekale in bi še kar čvekale, se vidi, da smo prave čvekice ... NO, ko sem prišla domov, sta moja sončka še kar bedela, pravzaprav so imeli pravo žurko. Obiski WC-ja; pri meni so kar pogosti, čeprav ne popijem veliko tekočine ... že od nekdaj imam švoh mehur, sedaj je pa toliko huje. Ponoči se zbudim 2-3x, podnevi pa kakor nanese. Brcike; vidim, da imate kar aktivne , moj/a je bolj umirjen/a, čez dan ene parkrat čutim, tako nežno me boža... ponoči ne čutim nič - upam, da je to znak, da bomo ponoči spali Aja, je pa včeraja zvečer moj začutil eno brciko, ko me je božal. Sem si rekla, sej ne čuti, on pa ves navdušen: "Opa, brcnil me je !" Big mamma, me veseli, da si bolje ... pa poročaj, kakšne kompletke boš dobila od Neckermana. Tasyo; jaz čakam na odločbo od komisije že 14 dni ... upam, da bo v teh dneh. Pa nikar ne imej slabe vesti glede srajc. Na koncu boš zadovoljna tako ti kot možek Urša, bravo za rezultate AC. NO, sedaj pa v začni uživati Aisha; tele jabooz sedeže sem gledala na pohištvenem in me je una prodajlka (ko je videla moj trebuh), takoj ogovorila in razlagala, kako je to fino in krasno ... meni se zdi malo predrat špas. Drugače pa ni tak problem vstati z njega. Imejte lep dan!