resnično srečna
|
zdravo ženskice... jaz sem imela danes zelo naporen dan....ampak tak presrečen... najprej sem letela na ZZZs na potrdilo o plačanem zavarovanju, potem slikat...pa na UE po začasno vozniško 8ne vem kje sem svojo zgubila...mal sem se skeširala pa je blo)...potem mal po štacunah, ker sem obvezno rabiloa plašček - jaknico za k finim hlačam pa tud nekaj kar gre na kavbojke in v H & m dobila za pičlih 30 ojrotov kar ok zadevico... ob 11.00 sem bila naročena na pregled pri mojem G...he he...in mi je frajar kar morfologijo naredil...tolk sva se prerežala...ker tale naša pupa je ultraenergična...2x me je poslal s stola ker je tako razgrajala, da ni mogel nič zmeriti...potem smo se pa matrali...ampak je blo tkooooo finooo...najprej nas je hecala in pokazala en prstek kot da štopa...potem jih je bilo 5 in je mahala kot za stavo...pa se je skrčila v kepico in ni hotela nič več pokazat...potem je bila kar naenkrat voajerka in je kazala svojo lulico...v glavnem sva umirala od smeha...in končni rezultat je bil: glavica lepa, posteljica zelo zadaj in zelo spodaj, vse okončine, nosek, očesni vdolbinici, 4 pprekati srčka, ledvička, mehur bp, hrbteniva cela, vrat ok...tko da ima vse kar mora imet...pa še precej več energije kot bi bilo treba... dala sem tudi kri za toxo in hemoglobin, pa vodo...sladkor bomo delali pa naslednjič...tosja naslednji pregled 20.12.2007...po mojem zadnji letos... je pa gospod G predlagal, da naj grem še h komu drugemu na morfologijo, češ da ima rad drugo mnenje pri tem in rad vidi, da mu še kdo pod prste gleda...poskušala bo pri Strahovi, da še 3D vidimo pupo in jo posnamemo... no šla sem tud v PP in po dolgi debati s prodajalko sva ugotovili, da bi bilo pametno, če počakamo na swich...nov moel od PP...ker je baje boljši od Pramette...no ja...mudi se nam res nikamor ne...pa še januraja kasiram jubilejno ngrado za 10. letno delo v firmi in bo ta denar letel kar direktno za voziček... imena...ja pri nas ni dileme...imamo deklico in ime ima že dolgo...tko da jo jaz kar po imenu kličem...nadimek trenutno: "porednica"... Urška čestitammmmmmmmmmmmmmm...nimaš pojma kako vselea sem he he...kdo bi si mislil, da se ne poznamo a znamo tako čutiti skrb in veselje druga druge... Scorpio meni je blazina super...resno...he he...sem se tako navadila, da je ne dam več stran... Big mama tud mene žeja...sploh, ker ima tale naš razgrajaček tak čuden okus in stalno jem kako zelje, paprike, kumarice... Ketrin in NiLe itaq da se vidimo danes...že komaj čakam malo razgibavanja, da to našo smrkljo malo zmatram in bom potem morda lahko v miru spala... barby...mi imamo že nekaj časa post...ampak mi pa paše, če me moj najdražji zmasira ali pa samo crklja v naročju...cest la vie...bomo kasneje nadomestili...kar se pa tiče tvojega pregleda....tega sem pri zdravnikih že navajena...najprej naredijo celega hudiča na koncu se pa izkaže, da so samo pretiravali...ampak vseeno lepo počivaj in se pusti crkljat... Tasjo, tosja in Sasy20 mislim, da vam bodo podaljšali bolniško...samo brez bojazni...in se boste lahko še naprej crkljale doma...meni je danes spet ponujel bolniško pa sem rekla, da dokler se še kolikor toliko počutim in itaq izkoriščam nadure iz preteklega obdobja bom kar lepo še hodila v službo... he he kekec in mojca tud pri nas je bilo v igri ime za fantka Tine, ampak je potem prevagal Nace..no zdaj ne bo ne eno ne drugo, ker je lulček izginil he he... tkolele...zdaj me imate pa malo dovolj... uživajte ta turobni dan...čeprav je zame sončen he he...in naredite si sonček same...saj veste...če vidite vse rožnato, se boste tako tudi počutile... juhej...grem se mal pocartat še pol pa na miganje... pip G.
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|