|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
21.11.2007 15:46:32   
Ketrin
Hej klepetujice...

Sinska, ne skrbi, jaz se pridružujem stalnim obiskovalkam WCja... Me v službi že vsi hecajo, vsakič ko vstanem... Fantje: Opa, Ketrin gre lulat! Pa čeprav grem po sprintan list papirja npr... user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa je zabavno, ko me crklajo. In doma in v službi! user posted image  Čeprav zdaj imamo kar gužvo in bo takole najbrž tam do 20.12.  Tko da sem popoldan kar zmatrana ko prihajam ob 17, 18 domov... Ampak potem bodo pa same fešte, pa šampanjček... Mmmm, no letos samo kak kozarček! user posted image

Čist sem zašla s teme.... Od lulanja do šampanjca, a? No barva je ista! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zolika, čestitam za tetko!!! user posted image

Maxi se mi zdi, da bomo z nakupi začele več ali manj drugo leto...januarja! Pa še razprodaje bodo! Hahahaha!

Meni se nič ne mudi...pa tudi časa zdele trenutno nimam...tko da...bomo že vse pravočasno nakupili... user posted image

Lep dan aprilke.

Resnično srečna in NiLe - se vidimoooooo! user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
21.11.2007 15:53:28   
zolika
Tosja: morda pa se res na MŠ srečava.... user posted image

Jaz sem razmišljala, če bi se dalo, da bi nekaj hodila tukaj pri nas v MŠ - tisti del, ko pa se gre na ogled porodnišnice pa bi šla v MB! Zdaj pa ne vem, če je to izvedljivo?! Bom malce preklicala in povprašala...

lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
21.11.2007 16:03:58   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image   zolika - mislim, da lahk kombiniraš... user posted image Saj nič ni obvezujoče, če si prijavljena na dveh koncih! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
21.11.2007 16:08:27   
tosja
...punceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

...zokica je teta - in NE zolika!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
21.11.2007 16:11:23   
Majček28
joj kolk so ene pridne s tole telovadbouser posted image  jaz pa kar neki bluzim in vsak razlog mi prov pride, da ostanem domauser posted image
No, pa da ne bom taka lenoba izpadla, vsak četrtek hodim na trebušne plese in moram priznat, da mi še bolj pašejo kot pred nosečnostjo

Jaz pa možek bova tud šla v MŠ, ampak šele tam nekje v 7 mescu, prej mislm da je prezgodi- bova že vs pozabila user posted image

scorpio: če res drži, da tele brcike in mirovanje že napovedujejo urik naših user posted image  bomo pa pri nas očitno bolj mal spaluser posted image  Moram zdej do aprila vse nadoknadt za naslednjih x mescev (upam, da ne let!!! ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
21.11.2007 16:18:10   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

scorpio: če res drži, da tele brcike in mirovanje že napovedujejo urik naših user posted image  bomo pa pri nas očitno bolj mal spaluser posted image  Moram zdej do aprila vse nadoknadt za naslednjih x mescev (upam, da ne let!!! ) user posted image user posted image user posted image

user posted image ne se hecat...pol tud mi ne bomo spali...user posted image

Sicer pa pravijo, da čez mesec, dva lahko otroka umiriš (božnje po trebuhu, petje, pogovarjanje, branje...). Jaz sem se odločila, da bo to pri nas delovalo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
21.11.2007 16:37:05   
Majček28
tosja: a samo s petjem to deluje? Če jaz začnem pet potem moj user posted image  cel življenje ne bo spal!! Sicer sem hodila v OŠ na pevske vaje, ampak samo zato ker sem tako milo gledala tovaršico, da mi ni mogla rečt ne user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu za tehnologijo pa bom pesmice kar po CD- jih rajš poslušalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ni za reskirat

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
21.11.2007 16:42:19   
Majček28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidm, da ni nobena več prijavljena in se noče z mano pogovarjat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem domov, uživajte, se jutri kaj meilamo!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
21.11.2007 16:54:27   
NaTaŠa*
Ojla punce

Kako ste pridne. Ni me doma 2 ure ve ste že na naslednji strani, tako da rabm vsaj pol ure da vse preberem. Ampak saj je prav. WC- se redna obiskovalka ampak mislim da bomo z vsakim dne več na WC kukr pa na kakšnem drugem mestu (npr. kuhinja, dnevna, pred TV,...) ampak tako mamo nimamo kaj.

zokica čestitam ze tetko.

Evo dones sem odpravla izpit in upam da sm ga opravla, ker sem ga že sita. Drgač pa komaj čakam jutr ko imam morfologijo. Bi šla najraje že zdaj spat da bo čimprej dan da gremo pogledat našega user posted image  upam pa da bo pokazal kaj ima med nogami in da ne bo skrival, tako bomo lahko točno vedl za barvo oblekc in pa za ime. Ampak bomo vidl jutr. Sicer mam šele popoudne ampak nič za to, ker zjutraj da ustanem pa popijem kavo pa nekaj pojem se stuširamo zdepiliramo nekaj na hitrco nardim za kosilo pa bo že cajt da se odpravim.

Zaenkrat lep dan oz. večer pa se še kaj jutri zjutra oglasim, drugače pa bom poročala po MF.

Uzivajte pa božajte bušije!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
21.11.2007 17:33:18   
resnično srečna
zdravo ženskice...

jaz sem imela danes zelo naporen dan....ampak tak presrečen...

najprej sem letela na ZZZs na potrdilo o plačanem zavarovanju, potem slikat...pa na UE po začasno vozniško 8ne vem kje sem svojo zgubila...mal sem se skeširala pa je blo)...potem mal po štacunah, ker sem obvezno rabiloa plašček - jaknico za k finim hlačam pa tud nekaj kar gre na kavbojke in v H & m dobila za pičlih 30 ojrotov kar ok zadevico...

ob 11.00 sem bila naročena na pregled pri mojem G...he he...in mi je frajar kar morfologijo naredil...tolk sva se prerežala...ker tale naša pupa je ultraenergična...2x me je poslal s stola ker je tako razgrajala, da ni mogel nič zmeriti...potem smo se pa matrali...ampak je blo tkooooo finooo...najprej nas je hecala in pokazala en prstek kot da štopa...potem jih je bilo 5 in je mahala kot za stavo...pa se je skrčila v kepico in ni hotela nič več pokazat...potem je bila kar naenkrat voajerka in je kazala svojo lulico...v glavnem sva umirala od smeha...in končni rezultat je bil: glavica lepa, posteljica zelo zadaj in zelo spodaj, vse okončine, nosek, očesni vdolbinici, 4 pprekati srčka, ledvička, mehur bp, hrbteniva cela, vrat ok...tko da ima vse kar mora imet...pa še precej več energije kot bi bilo treba...

dala sem tudi kri za toxo in hemoglobin, pa vodo...sladkor bomo delali pa naslednjič...tosja naslednji pregled 20.12.2007...po mojem zadnji letos...

je pa gospod G predlagal, da naj grem še h komu drugemu na morfologijo, češ da ima rad drugo mnenje pri tem in rad vidi, da mu še kdo pod prste gleda...poskušala bo pri Strahovi, da še 3D vidimo pupo in jo posnamemo...

no šla sem tud v PP in po dolgi debati s prodajalko sva ugotovili, da bi bilo pametno, če počakamo na swich...nov moel od PP...ker je baje boljši od Pramette...no  ja...mudi se nam res nikamor ne...pa še januraja kasiram jubilejno ngrado za 10. letno delo v firmi in bo ta denar letel kar direktno za voziček...

imena...ja pri nas ni dileme...imamo deklico in ime ima že dolgo...tko da jo jaz kar po imenu kličem...nadimek trenutno: "porednica"...

Urška čestitammmmmmmmmmmmmmm...nimaš pojma kako vselea sem he he...kdo bi si mislil, da se ne poznamo a znamo tako čutiti skrb in veselje druga druge...

Scorpio meni je blazina super...resno...he he...sem se tako navadila, da je ne dam več stran...

Big mama tud mene žeja...sploh, ker ima tale naš razgrajaček tak čuden okus in stalno jem kako zelje, paprike, kumarice...

Ketrin in NiLe itaq da se vidimo danes...že komaj čakam malo razgibavanja, da to našo smrkljo malo zmatram in bom potem morda lahko v miru spala...

barby...mi imamo že nekaj časa post...ampak mi pa paše, če me moj najdražji zmasira ali pa samo crklja v naročju...cest la vie...bomo kasneje nadomestili...kar se pa tiče tvojega pregleda....tega sem pri zdravnikih že navajena...najprej naredijo celega hudiča na koncu se pa izkaže, da so samo pretiravali...ampak vseeno lepo počivaj in se pusti crkljat...

Tasjo, tosja in Sasy20 
mislim, da vam bodo podaljšali bolniško...samo brez bojazni...in se boste lahko še naprej crkljale doma...meni je danes spet ponujel bolniško pa sem rekla, da dokler se še kolikor toliko počutim in itaq izkoriščam nadure iz preteklega obdobja bom kar lepo še hodila v službo...

he he kekec in mojca tud pri nas je bilo v igri ime za fantka Tine, ampak je potem prevagal Nace..no zdaj ne bo ne eno ne drugo, ker je lulček izginil he he...

tkolele...zdaj me imate pa malo dovolj...

uživajte ta turobni dan...čeprav je zame sončen he he...in naredite si sonček same...saj veste...če vidite vse rožnato, se boste tako tudi počutile...

juhej...grem se mal pocartat še pol pa na miganje...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
21.11.2007 18:38:41   
simvir
Drage moje čvekice - dobesednouser posted image user posted image user posted image

Sem vas morala od doma prebrati, ker v službi nisem uspela. Pa kaj ste ve ves dan pred računalnikom?user posted image user posted image user posted image

Najprej čestitke Urši user posted image user posted image user posted image . Samo, da je vse ok, kajne. Zdaj smo pa res vse na konju. Jeeeeeeeeeee.

WC-ja jaz ne obiskujem tako pogosto. Vem da tudi premalo pijem, ampak tudi prvič nisem veliko hodila na WC. Se verjetno pozna da nosim bolj visoko.

Resnično srečna user posted image  za tvojega g, da ti je naredil morfologijo in za tvojo porednicouser posted image . Ali ti je g kaj rekel, kaj pomeni če imaš posteljico zelo nizko? Ker jaz čakam na naslednji pregled, da mi pogleda če se je že dvignila (do takrat ne smeva nič user posted image ).
Me pa še zanima kako si namestiš to novo blazino med spanjem. Si ne predstavljam čisto, ker je pač zvita. A se jo mogoče da raztegnit? Me mika da bi si jo tudi jaz kupila, sploh zdaj ko je ravno v akciji.
Kaj pa swich, a se ga da že kje videti?

Zokica čestitke za nečaka, je pa res kar velik fant.

Imena še nimamo, tudi v prvo smo ga izbrali bolj na koncu.

Lpuser posted image

Aja sem vedela da sem pozabila še nekaj napisati. Jutri bom ravno na polovici user posted image . Tako hitro mineva - prehitro.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
21.11.2007 18:46:28   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

jaz sem imela danes zelo naporen dan....ampak tak presrečen...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako lepo si napisala user posted image
...vaša "porednica" je tud nagajivka... user posted image

tosja naslednji pregled 20.12.2007...po mojem zadnji letos...
...tud jaz... user posted image user posted image user posted image

...plašček za 30 ojrekov user posted image Sliši se dobro. Pa je prostora za bušija? Neumno sprašujem...saj vem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2687
21.11.2007 18:48:46   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

tosja: a samo s petjem to deluje? Če jaz začnem pet potem moj user posted image  cel življenje ne bo spal!! Sicer sem hodila v OŠ na pevske vaje, ampak samo zato ker sem tako milo gledala tovaršico, da mi ni mogla rečt ne user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu za tehnologijo pa bom pesmice kar po CD- jih rajš poslušalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ni za reskirat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala do solz... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bodo tud CD-ji čist ok!!!
user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
21.11.2007 19:51:14   
tosja
Šola za bodoče starše ODDELEK ZA PERINATOLOGIJO Službe za ginekologijo in perinatologijo SBM vabita na šolo za bodoče starše. Namenjena je nosečnici in partnerju pri pripravi na porod, poporodno obdobje ter negi in prehrani novorojenca. Razpored posameznih predavanj za vsako skupino dobite na prvem srečanju. Predavanja potekajo v 16. etaži kirurške stolpnice ob 18.00 uri in sicer 7-krat po dve uri. Osvežilno pijačo prinesite s seboj. Prijavite se lahko pri informatorki porodnišnice v avli od ponedeljka do petka med 11.00 – 14.00 , na tel. št. 321 21 88, ali na elektronski naslov perinat.neo@sb-mb.si. Dodatne informacije pri vodji šole, Zlatki Marzidovšek na tel. št. 321 22 09.   ZAČETNE SKUPINE
  • 09.01.2007 – 31.01.2007
  • 06.02.2007 – 27.02.2007
  • 06.03.2007 – 27.03.2007
  • 03.04.2007 – 23.04.2007
  • 08.05.2007 – 25.05.2007
  • 05.06.2007 – 22.06.2007
  • 04.07.2007 – 21.07.2007
  • 07.08.2007 – 24.08.2007
  • 04.09.2007 – 21.09.2007
  • 02.10.2007 – 19.10.2007
  • 06.11.2007 – 23.11.2007
  • 04.12.2007 – 21.12.2007
user posted image Šola za bodoče starše user posted image
PROGRAM PREDAVANJ 06.11.2007 – 22.11.2007   1. SREČANJE - 06.11.07 ob 18.00 uri, KIRURŠKA STOLPNICA – 16. etaža
Predavatelj: Zlatka Marzidovšek VMS
  • PREDSTAVITEV PROGRAMA ŠOLE
  • PREDSTAVITEV PORODNIŠNICE
  • PREDSTAVITEV SKUPINE ZA PODPORO DOJENJU
  • PORODNIŠKI DOPUST
  • OGLED ZAVITKOV ZA NOVOROJENČKE
  • OGLED PORODNIŠNICE
2. SREČANJE – 07.11.07 OB 18.00 uri, KIRURŠKA STOLPNICA – 16. etaža
Predavatelj: Božena Primožič, dipl. fizioterapevtka
  • TELOVADBA V POZNI NOSEČNOSTI
  • RAZBREMENILNI POLOŽAJI TELESA
  • DIHALNE VAJE (TREBUŠNO IN PRSNO IZOLIRANO DIHANJE)
  • OGLED PORODNIŠNICE
3. SREČANJE – 13.11.2007 ob 18.00 uri, KIRURŠKA STOLPNICA – 16. etaža
Predavatelj: Erika Marin dipl.m.s. – babica, Rosemarie Franc, VMS, IBCLC
  • PORODNE DOBE
  • SODELOVANJE PARTNERJA V POSAMEZNIH PORODNIH DOBAH
  • TEHNIKA DIHANJA MED POPADKI
  • OGLED PORODNIŠNICE
4. SREČANJE – 14.11.07 ob 18.00 uri, KIRURŠKA STOLPNICA – 16. etaža
Predavatelj: Damjana Bosilj dr.med.
  • POTEK PORODA S FILMOM O PORODU
  • OGLED PORODNIŠNICE
5. SREČANJE – 19.11.07 ob 18.00 uri, KIRURŠKA STOLPNICA – 16. etaža
Predavatelj: Asist. Andreja Tekauc Golob dr.med.spec.pediater, IBCLC
  • NOVOROJENČEK
  • FILM O DOJENJU
  • OGLED PORODNIŠNICE
6. SREČANJE – 20.11.07 ob 18.00 uri, KIRURŠKA STOLPNICA– 16. etaža
Predavatelj: Erika Razboršek VMS
  • NEGA ŽENE V POPORODNEM OBDOBJU
  • ODHOD IZ PORODNIŠNICE
  • OGLED PORODNIŠNICE
7. SREČANJE – II. etaža porodnišnice dnevni prostor – PRAKTIČNE VAJE:
  • 21.11.2007 / 10.00 – 12.00 h / 13.00 – 15.00 h 
  • 22.11.2007 / 15.00 – 17.00 h / 18.00 – 20.00 h
Predavatelj: Miranda Zel, VMS
  • ROKOVANJE Z NOVOROJENČKOM
  • NEGA NOVOROJENČKA
  • PRIPRAVA OPREME ZA NOVOROJENČKA

user posted image   malo za lušte...za tiste, ki bomo v MŠ hodile v SBM! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
21.11.2007 20:43:55   
scorpiogirl
Čer, bejbe user posted image

jst ravno s faksa ... zdej čakam user posted image , da skup "napadeva" torto user posted image me je tko lepo presenetil pa mi dopoldne, ko sem bila na šihtu, naredil tako dobro čokoladno torto user posted image user posted image

Simvir, ta blazina je super ... se da raztegnit, zvit ... lohk počneš z njo, kar ti paše, k je tolk mehka, pa hkrati super opora user posted image jst sem imela kar težave že, kako se naštimat za spat, ker sem ponavadi spala na trebuhu, sedaj pa to že odpade ... sem si včer naštimala to blazino in spala kot polh ... pomoje se tud premaknila nisem user posted image user posted image

Resnično srečna, to bojo šele žurke, k ven pride user posted image pa res krasen opis, sem si čist v živo predstavljala user posted image mogoče bo pa naš na morfologiji tud kaj bolj živahen ... bi mi bilo všeč, če bi malo razgrajal takrat ... na NS je spal/a in ni bil nič kaj navdušen, ko ga (no ... lohk tud jo, kaj pa vem ... ampak prov vedno govorim v moškem spolu ... mogoč bo pa res user posted image user posted image ) je zbudila user posted image

lahko noč, punce ... pa krasne sanje user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
21.11.2007 20:47:49   
scorpiogirl
Mislim, da mi je uspelo dodat album s sliko tortice ... mal za sline cedit user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
21.11.2007 21:05:19   
zolika
Dober večer dekleta... user posted image

Samo da vam sporočim...nabavli smo blazino za dojenje, sproščanje,...v BC  - ampak onih za 30e več nimajo - sem dala 37e za njo...ampak OK - naj ji bo, če je res tako dobra - potem bom na ta denar tudi pozabila! user posted image

Sicer pa sem gledala nekaj na internetu in našla ( za vse ki boste rodile v MB) tole...
http://www.sb-mb.si/index.php?id=za-porodnice

Zanimivo...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2692
21.11.2007 22:06:38   
aisha84
Lep pozdrav! Oziroma lahko rečem kar dober večer.. Javljam se po dolgem času, ampak nisem pozabila na vse vas. Forum redno spremljam. Vsem ostalim 78 aprilčicam želim lepo nosečnost. Danes sem bla na morfologiji pri svoji G, videla je vse pljuča, srček, nogice, glavo možgane... Trebušna votlina je zaprta, videli smo hrbtenico, .. Vse je OK, moj je bil skoz zraven in je bil cel presrečen ker je G vse tako natančno razložila in pokazala. No, spola še vedno ne vemo, ker je user posted image  kot zanalašč prekrižal-a nogice, tako da bomo očitno presenečeni.
Nekje sem zasledila, da nekatere hodite k dr.Ovirkovi v Dobrno. Moram rečt, da je ona zelooooo vredu. Jaz jo osebno dobro poznam. Prej je delala v CE in je bla glavna ginekologinja tam, tako da ji izkušenj ne manjka.
Pa še nekaj za vse punce, ki si želite udobnega stola, oz. sedenja na splošno. Tukaj je link http://www.jabooz.com/modeli/bull01.html od firme v LJ (naslov: Stegne 11), ki izdeluje "žaklje" napolnjene s posebnimi stiropornimi kroglicami.  To vrečo, oz. kot jaz pravim žakelj sem videla pri sorodnikih, danes pa sm šla kar svojo kupit. Meni se zdi udobna, ker se uleže po obliki telesa. Na tem naslovu majo prodajni salon, odprt vsak dan od 9-19h med tednom, kako je pa v soboto pa ne vem.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
21.11.2007 23:24:42   
shooo
ojla,
moram vam povedati da sem zelo vesela da semv am se pridruzila. taako mi je fajn brati ko se tako navdšujete nad vsem.user posted image in ste že full v nabavi opreme...nam je v glavnem ostalo dosti od neže,(voziček , imamao buzza in bomo dokupili košaro-rabljeno, in jajačko za v vato. postelja je že doma, banice,bombažne planičke, ruta za nositi, pouch.. vse to ostane)

po eni strani kar ok. po drugi strani pa se spomnim da je ta predporodna nakupovalna mrzlica kar super stvaruser posted image .
jaz sem zaradi suma na placento previo (se je do 20. t postavila v koliko toliko normalen položaj in tam tudi ostala!!) morala en mesec ležati (in se ne spomnim da bi kdo omenjal abstinencouser posted image ). zato sem čim se je dalo letela po nakupih. vse je bilo prpravljeno do 30 tedna. sem si mislila ok. sedaj lahko grem ali ležat ali rodit.

sedaj bom še malo počakala. po cotke bomo šli januarja, nič prej, verjetno.
maxi cosi jajčko kupim ob kakšni akciji. buzz je na servisu...no, pa previjanla je naročena.

ja ,, pa časa nič nimam da se ukvarjam s tem ali mojuser posted image že sliši, ima nohte, koliko je težak....me neža okupira celi dan.zvečer v postelji si vzamam par minutk da pomeditiram  z njim.žal , takrat že bebač spi.
ja , mislim da se ritem v trebušku tudi potem nadaljuje. vsaj pri nas se je. neža je še v trebuščku zanala divjat pozno v noč in tudi sedaj hodi spati precej pozno. ja,.user posted image pa tudi kolcala je ogormno in tudi sedaj ful kolca in nič ji ne pomaga

božajte bušije in lahko noč

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu aisha84)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.11.2007 6:24:08   
resnično srečna
Jutro ženske s povečanimi trebuščki (pa ne od maščobe...no moj mal tud)

...upam, da ste lepo spale...jaz sem spala kot bubica po včerajšnji telovadbi...he he...je bilo prav fino...pa še en čvek smo potem u živo udarile s ketrin in niLe...in vsete, da je prav fino videt, s kom si človek tko veselo tipka že par mesecev...

semvir...glede nizke posteljice mi ginekolog ni nič posebnega rekel...edino kar je pripomnil je bilo, da bomo to že rešili....he he...nimam pojma kako...sicer pa danes poskušam dobit dr. Strahovo, pa bom njo vpraša kako in kaj...blazina pa ni zvita in jo lahko raztegneš in oblikuješ, ker je polnjena s posebnim materialom...in je res super...

switch pa je trenutno viden samo v trgovini na Celovški v katalogu, na ogled pa bo v sredini decembra, če ne bodo zamujali...

Scorpio kulska torta...he he...dobro, da je čokoladna...čokolada pa pri meni ni ravno naj naj hrana zadnje čase...očitno mam nek čuden okus in me je samo zelje he he...

glede WCja...po mojem jaz tud premalo pijem...ponoči grem enkrat...čez dan nekajkrat...vseeno pa to ni na vsako ali vsako drugo uro...je pa to zelo pogojeno od lege dojenčka, tako da sniskaT ne sekiraj se...gotovo bo vse ok...le malo ti pritiska na mehur...

aisha super tele blazine...samo jaz se bojim, da to pri nas ne pride v poštev zaradi psa...ker bi gospod potem gotovo želel spati na njej...je sicer lepo vzgojen..na postelje in sedežno ne skače...otroke ima rad...tud mi bomo plenico predhodno prinesli mu že iz porodnišnice, da se navadi vonja...sicer pa po mojih izkušnjah so prej otroci ljubosumni na živali kot pa kontra...

danes zunaj ni kakega pretiranega mraza...tako da upam, da to ne pomeni, da nas bo zamedlo...jaz si letos snega niti ne želim he he...packa nesramna sem...sam kaj ko bi me potem stalno vleklo na smučke...

ekola...grem se do konca zrihtat pa v službo...danes sem dolga tam...pa se vam bom mala oglašala, če bo kaj časa ostajalo (he he sanja svinja o koruzi a hibridov ni...)

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.11.2007 7:52:38   
simvir
Jutro!

Ja danes ni več tako mrzlo, upam da tudi pihalo ne bo. Sem pa zjutraj zaspala (20 min) in potem kregala user posted image kako mi je uro naštimal. Pa mi reče da je radio igral in da sem se še obrnila. No še dobro da sem se potem zbudilauser posted image

Resnično srečna hvala za odgovore. Upam da blazino še dobim pri nas, ker je očitno ponekod že razprodana.

Aisha84 lepo da si se oglasila in čestitke za uspešno morfologijo (no razen spola). A tolik nas je že user posted image , potem pa ni čudno da toliko načvekamouser posted image .user posted image user posted image

Želim vam uspešen dan.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.11.2007 7:59:20   
tasyo
Dobro jutro!

Zgleda da razen resnično srečne še vse poležavate... Pametno, punce! Privoščite si, katera lahko. Jaz bom nadoknadila tekom dneva, ker sem spet slabo spala, ker mi je bilo vroče, pa user posted image  je kašljal in kaj vem kaj še - verjetno pa sem naspana....
A ve res mislite, da bodo naši pikolinoti obdržali tale ritem, ki ga imajo sedaj? Ker naš se zbuja okol 3 zjutraj, pa tudi ob 6ih je že spet aktiven, tako da - ojoj! Se nam pa ne piše najbolje - pa pa spanec! To bo nekaj za očka, ki itak vstaja ob 5ih!

Zdaj pa lepo po vrsti - resnično srečna, kako lepo, da te je G presenetil z morfologijo!! Seveda čestitke tudi tebi, Aisha! Pa sej bo bebika pokazala, kaj nosi med nogami slej kot prej... Mene tudi tako firbec matra - res upam, da nas ne bo zafrkaval!

Vijolica, tebi pa obilo užitkov ob pregledu danes! In seveda takoj poročaj!!!!!

Maxi, mislim da smo za materinsko šolo še prezgodnje - nekje v 7. mesecu bo glih pravi čas.

Ketrin, niLe in resnično srečna - super, da ste se premigale in zraven še načvekale!

Una vreča za sedet je sicer super, samo po pravici povedano, meni ni popolnoma jasno, kako za vraga bi se potem, ko bom že bolj proti koncu, zvalila ven iz nje...
Bom pa morala tudi sama po tisto blazino za dojenje . ker moram nekaj ukrenit glede spanja, tako ne gre več!

Zaenkrat toliko, se javim še kasneje! Božajte trebuščke!

Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.11.2007 8:53:38   
tosja
Jutro, čvekice...

Danes imamo tak lep sonček user posted image user posted image user posted image

aisha - čestitke za MF in user posted image

simvir - zaspanka user posted image user posted image user posted image Ne bit huda na možeka... user posted image

tasyo -  vaš user posted image ima res zavidanja vreden ritem spanja user posted image user posted image user posted image
Te sam hecam... Naš je včeraj norel tud čez dan (ko sem sedela na tisti (ne)udobni zofi, s katere sam komaj vstala user posted image user posted image user posted image , pa še zvečer. Do sedaj me še ponoči NI zbudil...sam to še čakam... user posted image user posted image user posted image

scorpiogirl - torta zgleda fantastično...a je kaj ostalo??? user posted image

resnično srečna - med šihtom nas kaj pogrešaj... user posted image

glede onga stola-vreče - jaz sem se včeraj komaj z ene zofe vstala... tak da... user posted image user posted image user posted image

shoo - tud jaz si želim "vaš" voziček...sicer še ogledujem druge, sam...

...grem nekaj dat v želodec user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 22.11.2007 8:54:31 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.11.2007 9:19:36   
sasy20
Jutro!

Vas samo pozdravim na hitro in dodam eno sladko dobro user posted image  ker sama tudi šibam sedaj s kolegico na kavico.
Bom potem malo pokomentirala, sedaj le user posted image  za vse preglede in morfologije ki so bile in bodo danes. user posted image

Papa

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.11.2007 9:32:26   
tosja
Tud jaz šibam na čaj...se beremo! user posted image

A se sveti moja novauser posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......