|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
23.11.2007 11:22:36   
zolika
user posted image user posted image  evo mene - pozdrav iz šihta...ravno poteka ena oddaja - tako  da imam čas malce na RR gledat... user posted image user posted image

Upam, da se nisem zmotila pri teh brcikah...in da danes ponovno začutim kaj...user posted image

Čakam... user posted image

Vidim, da se pogovarjate o boleznih in antibiotikih...sem prav tako tudi jaz mnenja, da če je angina ali karkoli - v nosečnosti ni nič "normalno" je doro, da pogledamo kaj na to poreče naš zdravnik...

Tudi sama sem nardila že kak nakup za našega user posted image  in mi ni nič žal...vsak mesec malo - in april bo prej tukaj!user posted image

lp

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
23.11.2007 11:27:26   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Upam, da se nisem zmotila pri teh brcikah...in da danes ponovno začutim kaj...user posted image

Čakam... user posted image

user posted image user posted image user posted image ko se boš zvečer umirila... user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image za novo user posted image ki se lepo svet...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
23.11.2007 11:46:43   
sasy20
Dan!

Spet ste pridne....
Jaz sem iz pregleda...ja samo srček sva poslušali user posted image  tako da nisem nič pikice vidla, ker imam kmalu morfologijo....drugače pa mi je še kri za toxo vzela...in sestra mi je rekla da sem se mogoče malo preveč zredila user posted image , od začetka nosečnosti sem pridelala  4,5 kg in je rekla da moram sedaj paziti...pa sem ji povedala da mi ful sadje paše....ja je rekla da lahko samo 3 sadeže na dan pojem user posted image  jaz pa sem včinoma od sadja živela ker mi enostavno drugo ne paše preveč. Sedaj pa se malo sekiram.
Drugače pa mi je napisala potrdilo za naprej za na komisijo in je rekla da skoraj sigurno mi bodo podaljšali bolniško glede na moje probleme s križem.

Tako sedaj pa bom počasi odšla...no še poste za nazaj preberem in šibam k frizerju.
Papa

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
23.11.2007 11:54:32   
bela vrtnica
Halo čvekice.

Tudi jaz sem zbolela, tako da od prejšnjega vikenda ležim in sem na bolniški. Mam neko virozo tako da nisem dobila nobenih zdravil, samo čajčeki, slezov sirup in granobil za grlo. Res je smotana ta viroza. Upam da bom čez vikend bolje in da lahko grem drug teden v službo. Ne vem ali sem samo jaz tako smotana ampak doma mi je ful dolgčas pa še slabo vest imam , ker moram v službi toliko naredit, kmalu bo občinski svet in mam ful gradiva za sejo. No pol pa pomislim na mojo pikico in potrpim, samo da bo bolje.
Brcike že čutim vsak dan, res prečudovit občutek, ponoči pa kar dobro spim (razen kašlja in zamašenega nosa).

Sem zasledila, da ste se pogovarjale p opremi. Zolika ti si napisala da bos pobelila in dala bordure v otroško sobo. A mi lahko zaupaš kje se kupijo te bordure. Skratka vse, ki imate kakšne nasvet kako opremit sobico vam bom hvaležna. Midva nimava tako veliko stanovanje, bova imela kar spalnico in otroško skupaj, bi pa zato rada malo pobarvala in dala sobici pisanost in življenje.

Punce uživajte in ostanite zdrave.

LP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
23.11.2007 12:09:23   
zolika
Bela vrtnica: borduro sem kupila v Bauhausu v MBju - 12e - 10m! Idi pogledat - jih imajo veeeeeeeeeeeeliko! Sem pa videla tudi da jih imajo v Baby Centru...tako,da...sicer pa jih imajo tam kjer imajo barve in tapete...midva sva vzela samolepilne....tako, da - upava na uspeh, ker nisva ravno mojstra...user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
23.11.2007 12:52:54   
Ketrin
Punce moje!!! Madona, jaz vsak dan komaj sledim kaj se nam vse dogaja! Saj sploh na dopust ne bom smela, če me kak teden ne bo, bom zgubila!!! user posted image user posted image

Najprej naj povem, da Vesnyca še vedno misli na nas in vse lepo pozdravlja. Zaenkrat še ni nosečka, ampak je vse ok. Nas pa spremlja... user posted image user posted image

Tayso, jaz nisem merila tega Skate-a, ampak, če povsod piše (na ita spletni predstavitvi) in tudi pri nas in tudi gospa v trgovini je rekla, da je voziček namenjen od 0 do 3 let. Kolikor pa jaz vidim kolegice, se večji otroci tam od 2 let nič kaj radi ne vozijo v vozičkih... Saj imajo tiste koleska za male... Tko da meni je to čist ok. Itak pa upava in računava, da bi imela še enega pamžka predno ta prvi napolni 3 leta.... Tko da....

Bravo vsem za brcike!!!! Še malo pa bomo vse! Naš je tudi pravi fuzbaler...sploh zvečer! user posted image

Bravo tudi za preglede in dobre rezultate!!! user posted image

Drugače pa je spet vikend pred nami! Da si malo odpočijemo... Jeeeeee! user posted image

No, toliko zaenkrat! Papa

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
23.11.2007 12:58:48   
barby78
Ojla aprilčice!
A ni krasno vreme danes? ful je toplo,jaz pa sem se tak oblekla zjutraj za laboratorij.Ja,na izvide še moram počakat in upam da bojo vredu.Moram pa povedat,da mi je danes blo ful slabo po tisti cukrani vodi.sem komi čakala,da je tista ura minila.

Sasy20,a ti je res sestra rekla,da si se mal preveč zredila? 4,5 kg pa res ni veliko.Jaz sem se do zdaj že 6,5 kg (kaj šele bo,pol se bom pa tak kotalilauser posted image ),pa je rekla G,da je to čist v mejah normale.

Big mamma user posted image  za uspešno morfoligijo.Si pa že mal mislim,kaj nosiš pod srčkomuser posted image .

Uživajte in se še čujemo.PA-PA

P.S.: Jutri pa furež (koline).No,mene ne čaka veliko dela,bouser posted image  vse postoril.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
23.11.2007 13:23:21   
NiLe
Helouuu čvekice ... da se še jaz pofočkam, da ne izgubim stika z vami user posted image

Big mamma: user posted image za opravljeno M in pa podroben opis. Pa očitno bo moški del družine prevladal, ampak tri punce (s tabo vred) pa tudi ni od muh user posted image

Ketrin: če si boš omislila dopust, boš potem rabila še en teden dopusta, da nas boš lahko prebrala. Ali bomo pa nadoknadili na telovadbi user posted image A doma nimaš neta? Le zrihtaj si ga, da nas ne boš potem zapustila, ko boš šla na porodniško user posted image

SinskaT: zdej je kosilo že sigurno v tvojem želodčku ... meni se zadnjič tudi zaluštalo matevža in zelja, da se nisem mogla ognit. Danes je pa na meniju ričet.

Darja in zolika: user posted image user posted image user posted image za brcike. Je fin občutek, a ne?

Tejca in bela vrtnica: koš zdravja in pozdravita se do konca.

Resnično srečna: a ti si pa vse dokumente zgubila na telovadbi? Še dobro, da so jih našli ... Ja, to je tipično za nas user posted image : malo zmedenosti, pozabljivosti ... ah, saj bo.

Tkole, sonček se je skril, jaz šibam na en sprehod, potem pa na predavanja ... kolk se mi ne daaaa, ampak bom potrpela, ker so zadnja predavanja ... pol me pa čakajo izpiti user posted image user posted image

Lep petek vam želim!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
23.11.2007 14:32:46   
Majček28
naj se še jaz pofočkam preden grem domov in vas pomeilam šele v ponedeljek.
Še vedno namreč čakava, da nama pridejo prklopit internet user posted image

Hvala za vse nasvete kako ukrotiti kašlanje, upam da bo zaleglo user posted image
Raje pa sploh ne povem kako so me včeri 'šetal' iz prelagal odgovornost. Samo na hitro:
1. grem v lekarno po Timijanov sirup za kašelj pa mi ga noče prodat ker sem noseča, naj se obrnem na osebnega zdravnika
2. kličem osebno zdravnico kateri sirup za kašelj lahko, ker mi v lekarni ne dajo Timijanovega pa mi reče naj se raje obrnem na ginekologa (ki pa je delal zjutaj!!! )
Me je blo že strah, da bom še eno noč brez spanca pa sem kar poklicala dr.Strahovo, ki me je prijazno poklicala nazaj na mobi in svetovala kaj lahko in kaj ne. Timijanov sirup mi je priporočila!!!!!
Pa grem nazaj v lekarno, do iste farmacevtke, povem kaj so mi priporočil pa me je samo debel gledalauser posted image
Mislim, za popiz..... No, zdej pa čakam na prve učinke sirupa, če ne bo prej moj user posted image  kar čez usta ven prletu user posted image

Drage aprilčice, želim vam lep vikend, kje na toplem z veliko razvejanja in crklanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
23.11.2007 14:37:24   
Ketrin
No, sem vse lepo napisala pa me je vrglo ven... Mater!

Resnično srečna, ja madona, kje pa imaš glavo!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še dobro res, da so vse našli. Najbrž je že kaka nosečka našla in dala na recepcijo! Hvala bogu, da nisi nič izgubila... user posted image

NiLe tale z dopustom je pa dobra...user posted image  Ja, doma imam net, ampak a veš da se mi prov ne da po 8 urah buljenja v monitor še doma priklapljat... Bog ne daj, da vas med porodniško ne bi brala...Ta bi bla zlo kruta!!! Ufff! user posted image

Tosja, ti si spraševala glede Batagela, se mi zdi.... Midva sva ga letos kupila na CE sejmu. In imam same pohvale. Res je super. Težak je res ampak saj ga nimaš kaj dvigat...Koleščka pa laufajo po stanovanju, da je veselje! user posted image  Odkar ga imamo se pri nas parket sija, ko da bi ga vsak dan glancali! user posted image  Se vsi čudijo! To je res super... Vseh nastavkov pa seveda ne rabiš vsakič ko sesaš. Jaz sem zadnjič pomivala okna...Mislim to je neverjetno, a veš kolk manj časa porabiš. To gre kot po maslu! Zraven sva pa dobila še tisti nastavek za mehurčke v banji. Tudi to je nooooooroooo. To je res prou jacuzzi!!!! Super zadeva!! Skratka jaz sem zadovoljna. Bravo Batka!!! user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
23.11.2007 15:12:01   
lepa posadka
Lep vikend vsem! Menda bo vreme bolj za crklanje - izkoristite.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
23.11.2007 15:15:43   
Majček28
Ketrin: kolk pa cenovno pride takale Batka? A se da kej na obroke zment? Pa vidim, da ti tud po parketu šibaš z njo, a ni bojazni, glede na to da je vodni sesalec, da ti dvigne parket?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
23.11.2007 15:47:59   
Leiah
big mamma čestitke za uspešno opravljeno morfologijo!

A je bila katera od vas na pregledu srčka oz. a katera ve kako ta pregled poteka? Ali je ta pregled srca v sklopu pregleda celotne morfologije? 
Namreč jaz sem imela slabe rezultate na nuhalni (3,7mm), tako da mi je potem pripadala AC (po njej sem izvedela da je kromosomsko z user posted image  vse v najlepšem redu), vendar so mi priporočali še dodaten strokoven pregled user posted image  srca. Sicer grem naslednji teden na reden pregled k svojemu G in mi bo verjetno vse lepo razložil, samo me vseeno zanima, če ima katera kako pomembno infomracijo!
Aja čestitke vsem za prve brcike user posted image , jaz jih pa še čakam, bomo videli kdaj se bodo pri meni prvič pojavile.

Hvala za info!

Lp

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
23.11.2007 16:01:06   
Ketrin
Leiah - sem prej pozabila! Dobrodošla!

Majček, ne ni panike glede parketa. Je nastavek za parket posebaj pa dokupiš še za tepihe. Jaz nimam nobenega tepiha po stanovanju, zato tistega nastavka nisem vzela... Zadeva je narejena za vodno čiščenje laminata, parketa, ploščic... tko da ni panike. Itak sproti posuši tisto vodo, ki umiva parket, tok močno pa tudi ne sesa, da bi ven potegnilo parket... Vsaj če je normalen parket. Mogoče če je star 100 let user posted image user posted image user posted image

Sva pa dala s čistili vred (se pravi brez nastavka za tepih in brez eteričnih olj), za 200EUR nama je še vkalkuliral stari sesalec (je bla takrat neka akcija), 450 EUR. Vzela sva pa na 4 obroke. Obroke si sam razparcaliraš, pač kolikor želiš. Življenjska doba pa je baje 15 let.... Zdaj ga bova kmalu odplačala!!! In potem naslednjih 14,5 let samo še pucamo! user posted image user posted image

Punce, lep vikend!

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
23.11.2007 17:30:28   
tasyo
Ej, punce!
Big mama - čestitke za morfologijo in fantička! To bo pa res veselo...

Joj, jaz imam pa danes tak napad lakote - že cel dan nekaj meljem, pa sem še vedno lačna. Upam da se tole ne bo poznalo na kilah, vsaj preveč ne. Bom od jutri naprej malo bolj pazila. Samo kaj, ko pa sem ves čas lačna! Pa sploh ne vem, kaj bi jedla - karkoli mi pride pod prste, je dobro.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
23.11.2007 18:31:16   
Lubici
Čau.
Spet ful lepih novičk od vas. Spet SUPER!! Čestitke vsem in BRAVO!
Mene pa firbec matra če katera ve, glede brcik... neke vraže so, da naj bi na dan, ko si jih prvič začutila tudi rodila. Se pravi datumuser posted image  Jst naj bi potemtakem rodila 14 dni prej!! user posted image
No sporočite če katera kaj ve... za hec ali pa zares... papa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
23.11.2007 19:32:16   
scorpiogirl
Haljo, bejbe!!!
bravo za super pregledeuser posted image user posted image

Lubici, jst se na te vraže ne bi ozirala ... pomoje čista traparija user posted image

Leiah, na pregled za srčka greš posebej na pediatrično ali pa v kliničnega (se mi zdi). sicer na morfologiji pogleda tudi srčka, če imaš pregled še posebej, se pa takrat samo na to osredotoči user posted image

fajn se imejte, jst sem dons ožeta ko cunja ... upam, da je samo luna kriva user posted image

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
23.11.2007 21:16:40   
kekec in mojca
Leiah, tudi mene čaka dodaten pregled srčka, ker je prvi otroček imel ASD secundum. Predlagala je moja G, poslala me je h kardiologu, pa tudi na morfologiji mi je priporočala dr. Japlja iz P, ker je baje pravi strokovnjak na tem področju. Omenila je, da če ne bo vse ok, bom morala še na dodatne preglede v LJ na Pediatrično...

Ampak imam občutek, da bo z mojo pikico vse vredu, tako da me niti ni nič strah.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
23.11.2007 21:22:44   
katka28
No da se se jaz javim. Najprej Leiah pozdravljena med cvekicami user posted image
Komaj vas sledim si sploh ne predstavljam kaj bi se zgodilo, ce bi se videla v zivo bi ure verjetno sle kot minute...
Pri nas se cakamo na brce, cutim sicer neke gibe in spikanje ampak nevem, ce je to brcanje. Komaj cakam december, ko imam ponovno prgled pri G in z mojim mozekom bova spet videla najine pikice.  user posted image

Lepo se imejte in pocivajte... pa pa

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
23.11.2007 22:20:31   
sasy20
Oj,
vidim da ni nobene več...ali že spite? Potem naj vam ta nočka mine čim bolj mirno in da se boste naspale.
Ja Barby 78 res mi je rekla, sem se kar zasekiralauser posted image  . Pa nič za to meni je važno da je naš pikolino ok.
Big mamma user posted image  za morfologijo.
user posted image user posted image  za vse naše bolane user posted image  da boste čimprej spet pri moči in odgnale bacile proč.

Lep vikend...pa lahko nočko user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
24.11.2007 7:42:24   
zolika
Dobro jutro!!!!

Ne morem verjet, da sem danes prva! user posted image  Vse najbrž izkoriščte soboto in to kar spada zraven - dolgo spanje? Saj jaz bi tudi - ampak sem mogla na šiht! Sovražim svtajanje o 6ih! user posted image
Včeraj zvečer sem se ulegla na kavč...čakala, čakala,....pa čakala....pa NIČ - mogoče pa si je mislil...ti kr čakaj - samo te ne brcnem! user posted image
Tako,da včeraj ni bilo nič....škoda - pa tako sem se veselila...

Bo že...sicer pa ima še čas...bom kasneje še prosila da naj se umiri...user posted image

Danes po šihtu pa šibamo v Avstrijo - v Metro po lučke za drevo in balkon...pa po čigume lubenica ( no po to gre nečakinja, ki jo peljeva zraven) pa še tašča gre - pa upam,da tud tast...pa da se denarnica kaj odpre... user posted image

lp

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
24.11.2007 9:01:37   
barby78
Morgen aprilčice!
Vidim,da še vse spite,razen Zolike,ke je na žalost v službi.

Zolika,naj ti dopoldan čimprej mine,pol bo pa itak veselo,če greš v šoping.Sem ti kar ml favš,ker boš tak uživala.(hecam se,kr privošči siuser posted image )
Mi pa imamo koline,ampak sva se z user posted image  včeraj zvečer neki spičla user posted image ,tak da mi je čist vseen al koline uspejo al pa tud ne.

Naša pikica že kar pridno brca.sem ugotovila,da zvečer okrog 9-10 zaspi,pol se pa okrog 4-5 zbudi in veselo telovadi.če bo ta ritem ostal,se ne bom nič kaj pritoževala user posted image .

Lepo se imejte in se čujemo
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
24.11.2007 9:09:44   
zolika
Barby78: vidim, da imate danes doma "družinski praznik"? koline,...če mene vpršaš.,.jih jaz nikoli ne bi imela...ampak kaj hočem, ko pa imajo pri moževi družini tako navado - sicer so letošnje koline že za nami...tako,da...hvala bogu! Ampak letos sem vse kar sem naredila...nalupila česn za klobase...vse osalo - je padlo na ostale - ker sem jaz pač noseča in ne morem...kao! user posted image  Ker mi res ni do teh kolin....ampak OK - drugo leto me še manj vidijo! user posted image

lp

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
24.11.2007 10:50:27   
katka28
Dobro jutro se od mene oz. bolj dober dan.
Berem, da so teme koline, pri nas ponavadi uredimo, da me ne matrajo s tem tako, da to moz uredi in njegovi domov prinese samo se meso in ocvirke user posted image .
Brala sem tudi, da ste imele temo ciscenje na sreco imam mamico, ki mi pride vsake 14 dni pomiti po tleh, okna umiti da bodo za praznike cista, pa takrat ko je tle se pravi cel vikend se ona prevzame kuhanje kosila .Res je zlata user posted image .

Glede brcik je bolje, da se ne sekiramo prevec, ker vsaka izmed nas jih bo delezna. Zanima me ali si je katera kupila napravo za poslusanje otrokovega srcka? Pa koliko te zadeve stanejo, ce ze otrok ne cutim da ju vsaj slisim. user posted image

Lep vikend pa uzivajte v toplem dnevu..

pa pa

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
24.11.2007 11:49:24   
zolika
katka28: jaz sicer napravice nimam zaposlušanje srčka...angel sound se ji reče - dobiš jo v baby centru cena: cca 60e  - nisem najbolj prepirčana!

Preveri! user posted image

lp

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......