katka28
|
Ufff en dan sem odsotna pa se toliko nacveka sem vas komaj uspela prebrati. Darja33: tudi jaz sem iz Ce in tudi rodila bom tak glede na datume so res moznosti, da bomo z SHOO skupaj lezale...Glede avta pa sva tudi midva ze zacela sparati saj bo naso xsaro zamenjala mazda karavan kajti ugotovila sva, da vozicek v najin prtljaznik nikakor ne gre Bigmamma: tudi sama popijem nenormalne kolicine vode in imam usta cisto izsusena. Ce ti niso odkrili nosecnisko sladkorno je verjetno problem, ker se je zacelo hladiti, centralna izsusi vlago in zato pride do suhega zraka. Ti samo pij. Jaz kopujem ustekleniceno vodo in jo po celem stanovanju nosim s seboj tako, da ne pozabim kdaj kaksnega sluka naredit , posledice tega so veckratni obiski wc-ja... Barby78: samo, da so ugotovili, da je vse O.K. ( vcasih je res bolje, da ce G ni 100% predlaga pregled v bolnisnici- vsaj vidis, da je zaskrbljena zate. Je pa res, da se tvoj strah med cakanjem kaj bo prenasa iz tebe tudi na bebico. Srecno!) Urška: ja z gradnjo so vedno problemi. Nama je na sreco uspelo se preden sem zanosila ampak ze takrat mislim, da sem dobila kar nakaj sivih las. In super za lepe rezultate z sonckom Malamalinca: brce tudi jaz se ne cutim ( cutim premikanje ) pa sem v istem tednu kakor ti, pa se dva nosim pod srckom tako, da ne obupaj se prevec jih bo in po moje bova obe takrat mislili zakaj se niso malo pocakali.... Shoo: dobrodosla in lepo nosecnost ti zelim.. Kekec in Mojca: pri nama si tudi moj zeli izvedet spol tako, da bova povprasala zanj, ce ne druga da malo veva kombinirati oblekce. Ali bos lahko zdrzala tako dolgo, da moz ne bo izvedel? Ti samo povej ali si vedela kaksno belo crto med nogami .. Scorpiogirl: jaz imam to blazino ze od 9 tedna nosecnosti in vcasih mi pase vcasih jo pa tudi zjutraj najdem na tleh , drugace se pa moj budi, da sem tako oblozena z blazinami, da sploh ne pride vec do mene. V postelji zraven sebe imam namrec tri navadne blazine, blazino za dojenje ( se pravi to kar se kupi v BC ) pa se pes pride k meni spat in me varuje. Tako, da sem kot v bunkerju u04111976: cestitke za lepe rezultate. Zdaj pa glede vozicka. Z mozem sva ze imela sportne dneve gle vozicka za dvojcke in ko sva videla cene nama je postalo kar slabo. Zacnejo se nekje od 500€ neprej. Potem pa sva po srecnem nakljucju izvedela, da je daljna soseda imela dvojcka in da prodaja vozicet. Dobila sva zelo lepo ohranjen vozicek skupaj z vrecami in zasciti proti dezju za 170€. Bila sva zelo vesela saj sva prihranila kar nekaj everckov, ki jih bova porabila za avtosedeze, ki pa bosta nova. Jah pri nas glede kuzka je problem, ker nasa psicka lahko gre kamor ji pase. Sva jo zelo razvadila. Bova pa poskusila z to metodo, da ko bom jaz se v bolnisnici bo moz nosil domov tetra planicke z mojim vonjem in vonjem najinih otrok, potem pa ko bomo prisli z njima domov bova pustila, da prevoha lupinice in otroka. Upava, da bo vse v redu kajti ravno v decembru pricakujemo njene mladicke tako, da ko bodo sli od doma bova prisla z najinima sonckoma in bilo bi super ce bi ji materinski nagon se ostal. ( malo sem se morala razpisati ). Imena imava ze tudi izbrana, dva za fantka in dve za pucki. Zdaj se samo cakava na morfologijo, da nama povejo kaj nosim pod srckom. Lep dan se naprej. Pa pa
|