|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
21.11.2007 10:17:50   
sasy20
Ola!

Dobro jutranjo kavico nam je že scorpiogirl postregla - hvala odlična je bila.
Jaz sem malo bolje čeprav me še vedno boli, ponoči sem se premetavala iz enega boka na drugega, nikjer nisem našla pravega položaja user posted image  ampak proti jutru sem zaspala in se sedaj zbudila.

Vidim da se pogovarjate o imenih...ja včeraj ko sva šla na sprehod me je moj vprašal kako je zdej z imeni- če sem se že kaj premislila user posted image . Imava namreč zbrana imena tako za user posted image  kot za user posted image . Samo tega ne bova nobenemu govorila do takrat ko ne bo user posted image  pri nama. Na M bova vprašala za spol če se bo vidu samo verjetno tega ne bova nobenemu povedala. Kar naj jih malo firbec matra. user posted image

Kekec in mojca dobra si da tudi svojemu ne boš povedala, jaz vem da ne bi zdržala. No ampak bo pa presenečanje....mogoče za oba.

Tasyo jaz imam v petek pregled, kjer mi bo G dala potrdilo za naprej ali pa bom enostavno šla 7.12. v službo. Upam da mi bo podaljšala in da mi še ne bo treba v službo glede na moje probleme z križem. Mislim pa da bodo tebi tudi podaljšali. Držim pestke.

Urška user posted image user posted image user posted image  res lepa novica...no pa sej smo to pričakovale po vseh pestkah ki smo jih držale. Sedaj pa kar hitro v šoping user posted image .

Barby 78 glede user posted image  sva midva še kar aktivna, tako da se za enkrat niso pojavile nobene tažave in upam da bo tako tudi ostalo.

Toliko za sedaj papa.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
21.11.2007 10:24:30   
katka28
Ufff en dan sem odsotna pa se toliko nacveka user posted image sem vas komaj uspela prebrati.
Darja33: tudi jaz sem iz Ce in tudi rodila bom tak glede na datume so res moznosti, da bomo z SHOO skupaj lezale...Glede avta pa sva tudi midva ze zacela sparati saj bo naso xsaro zamenjala mazda karavan kajti ugotovila sva, da vozicek v najin prtljaznik nikakor ne gre user posted image
Bigmamma: tudi sama popijem nenormalne kolicine vode in imam usta cisto izsusena. Ce ti niso odkrili nosecnisko sladkorno je verjetno problem, ker se je zacelo hladiti, centralna izsusi vlago in zato pride do suhega zraka. Ti samo pij. Jaz kopujem ustekleniceno vodo in jo po celem stanovanju nosim s seboj tako, da ne pozabim kdaj kaksnega sluka naredit user posted image , posledice tega so veckratni obiski wc-ja...
Barby78:  samo, da so ugotovili, da je vse O.K. ( vcasih je res bolje, da ce G ni 100% predlaga pregled v bolnisnici- vsaj vidis, da je zaskrbljena zate. Je pa res, da se tvoj strah med cakanjem kaj bo prenasa iz tebe tudi na bebico. Srecno!)
Urška:  ja z gradnjo so vedno problemi. Nama je na sreco uspelo se preden sem zanosila ampak ze takrat mislim, da sem dobila kar nakaj sivih las. In super za lepe rezultate z sonckom
Malamalinca: brce tudi jaz se ne cutim ( cutim premikanje ) pa sem v istem tednu kakor ti,  pa se dva nosim pod srckom tako, da ne obupaj se prevec jih bo in po moje bova obe takrat mislili zakaj se niso malo pocakali....
Shoo:  dobrodosla in lepo nosecnost ti zelim..
Kekec in Mojca: pri nama si tudi moj zeli izvedet spol tako, da bova povprasala zanj, ce ne druga da malo veva kombinirati oblekce. Ali bos lahko zdrzala tako dolgo, da moz ne bo izvedel? Ti samo povej ali si vedela kaksno belo crto med nogami user posted image ..
Scorpiogirl: jaz imam to blazino ze od 9 tedna nosecnosti in vcasih mi pase vcasih jo pa tudi zjutraj najdem na tleh user posted image , drugace se pa moj budi, da sem tako oblozena z blazinami, da sploh ne pride vec do mene. V postelji zraven sebe imam namrec tri navadne blazine, blazino za dojenje ( se pravi to kar se kupi v BC ) pa se pes pride k meni spat in me varuje. Tako, da sem kot v bunkerju user posted image
u04111976: cestitke za lepe rezultate.

Zdaj pa glede vozicka. Z mozem sva ze imela sportne dneve gle vozicka za dvojcke in ko sva videla cene nama je postalo kar slabo. Zacnejo se nekje od 500€ neprej. Potem pa sva po srecnem nakljucju izvedela, da je daljna soseda imela dvojcka in da prodaja vozicet. Dobila sva zelo lepo ohranjen vozicek skupaj z vrecami in zasciti proti dezju za 170€. Bila sva zelo vesela saj sva prihranila kar nekaj everckov, ki jih bova porabila za avtosedeze, ki pa bosta nova.

Jah pri nas glede kuzka je problem, ker nasa psicka lahko gre kamor ji pase. Sva jo zelo razvadila. Bova pa poskusila z to metodo, da ko bom jaz se v bolnisnici bo moz nosil domov tetra planicke z mojim vonjem in vonjem najinih otrok, potem pa ko bomo prisli z njima domov bova pustila, da prevoha lupinice in otroka. Upava, da bo vse v redu kajti ravno v decembru pricakujemo njene mladicke tako, da ko bodo sli od doma bova prisla z najinima sonckoma in bilo bi super ce bi ji materinski nagon se ostal. ( malo sem se morala razpisati user posted image ).

Imena imava ze tudi izbrana, dva za fantka in dve za pucki. Zdaj se samo cakava na morfologijo, da nama povejo kaj nosim pod srckom.

Lep dan se naprej.
Pa pa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
21.11.2007 10:32:33   
sinskaT
Eno vprašanje: Ali še katero stalno na malo potrebo tišči? Zdaj se mi že par dni dogaja, da moram na urco-dve že na wc letet, peče me ne nič, urin tudi ok...
Ko malček brca pa čutim kar precej nizko, ali je že možno da malček na mehur pritiska in imam filing, da je kmalu poln?
Če ima katera tako izkušnjo, bom vesela pojasnila user posted image .

aja, barby78 - pri nas je še vedno veselo, ni pa isto kot pred nosečnostjo, ker vseeno oba malo trzava, da ne bova kej preveč trkala user posted image na vrata in bo hud user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
21.11.2007 10:40:30   
sinskaT
Scorpiogirl: jaz imam to blazino ze od 9 tedna nosecnosti in vcasih mi pase vcasih jo pa tudi zjutraj najdem na tleh , drugace se pa moj budi, da sem tako oblozena z blazinami, da sploh ne pride vec do mene. V postelji zraven sebe imam namrec tri navadne blazine, blazino za dojenje ( se pravi to kar se kupi v BC ) pa se pes pride k meni spat in me varuje. Tako, da sem kot v bunkerju
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Sem se zdajle nasmejala, Katka! Pa fino, da sta tako ugodno dobila voziček, na sploh se kar malo raznežim ko berem, da pričakujeta kar dvojno srečo.
Pa kužek, js bi tudddd...... pa ne gre, ker sva v stanovanju, pa vem da se mi  bi smilu kužek mali, smo ga meli, ko sem bila še doma (celo otroštvo) in smo se vsi zakleli, da ne več psa v stanovanju. Moraš vsaj malo terase imet, še bolje, hiško z vrtom.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.11.2007 11:25:26   
katka28
No midva ziviva v hisi tako, da prostor ni problem. Ampak ko spustiva psicko ven na hitro opravi kar mora in je za nazaj zleknjena na kavcu pred kaminom.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.11.2007 11:27:27   
katka28
Aja pa se to nas wc je moj najboljsi prijatelj. Sem tudi non stop tam. Me moj heca, da se dobro, da ima v spodnjem nadstropju se en wc drugace sploh ne ve ali bi prisel do njega....Se mi kr smili kako mora trpeti se dobro, da ne ve kaj vse ga caka user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.11.2007 11:52:44   
sinskaT
Torej le nisem edina dežurna na wc-ju user posted image . Kaj šele bo, no saj je še vedno verjetnost, da bo otroček šel bolj v zgornje nadstropje. Čeprav proti koncu pa nam pogosti obiski na stran ne uidejo user posted image user posted image .

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
21.11.2007 12:10:02   
lepa posadka
Urša - Čestitam in skači od sreče. Sicer te nisem nikoli pokomentirala. Kar nekako nisem mogla napisat, da bo vse u'redu, ker včasih pa tudi ni. Sama sem bila do sedaj vedno negativna, sem pa imela v zadnjih dveh mesecih okoli hiše polno mačkov in vse kar poleg paše. saj pri ečtrtem si kar nekako samozavesten in v prejšnjih nosečnostih tudi nisem rpetiravala s skrbjo...toda ti mački so me tokrat kar melce prestrašili...jaz čakam na drugi izvid za toxo. Menda bo do petka že. Upam, da bo spet negativen...potem se ne bom več bala, ker sedaj so se mački spet spokali stran in dela na vrtu ni več. Še enkrat ti čestitam iz srca.

WC - ko ravno omenjate redne obiske. Jaz sem tudi med takimi. Kar me najbolj jezi, je to, da moram na wc za vsako kapljico!!! Pa vse to mine. Pri prvi nosečnosti je naš prvi sine ležal čisto na mehurju, tako da sem včasih zvečer, ko sem bila že v psotelji šla v pol ure petkak na wc, da sem se potem čisto razčula in sploh nisem mogla več zaspat... No, tokrat tako hudo še ni. Je pa res,d a če hočem veliko pit, moram tudi velikokrat na wc. Mah, se vsaj pretegnem in ne sedim celih osem ur za računalnikom. Vse je za nekaj dobro :-))))

Lep dan vsem.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
21.11.2007 12:15:27   
zolika
ojla dekleta!

Vidim, da pišete o pohodih na WC - niste edine...čeprav imam jaz obdobja ko je tega več in ko je tega manj...jah kaj šele bo proti koncu? user posted image

Sicer pa se je danes v MB porodnišnci rodili 6 dečkov in samo ena deklica - v CE 1 deklica in dva dečka in na Ptuju 1 deklica in en deček! user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
21.11.2007 12:30:53   
zokica
Ojla!Sporočam vam, da je včeraj na svet prijokal moj drugi nečak Amadej.Z mamico (sestro) in bebijom je vse ok, velik je 54 cm in tehta 3700 g. Je pravi velikan in komaj čakam jutri, da ga grem obiskat. Sicer je bila sestra v porodnišnici (Rakičan) že od torka, včeraj pa se je torej zgodilo.user posted image user posted image user posted image
Sinska ti si še lahko srečna da te tišči lulat nekje na dve uri, jaz sem na wc-ju vsakih 10 minut. Peče me ne, ampak, ko se polulam, čutim čisto spodaj neko bolečino, ampak samo takrat, ko končam. Najprej sem mislila, da imam vnetje mehurja, ampak zdaj vidim, da nisem edina.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
21.11.2007 12:34:08   
zolika
Tosja: vidim, da si me spraševala kam grem na MF? Ne, ne grem v porodnišnico MB - ampak grem kr k svojemu G! user posted image
Morda bom šla le na materinsko šolo tja...ker bi rada videla kako izgleda porodnišnica preden tja zares pridem...da se potem ne lovimo! user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
21.11.2007 12:37:25   
barby78
Ojla!
SinskaT,nisi edina s takšnim problemom.Jaz tud kr naprej na WC laufam,pol pa včasih sam par kapljic spustim.Me je pa G vprašala,če pogosto hodim na wc,ker mi baje pikica na mehur pritiska.Torej je možnost,da tebi tud.

Ravno razmišljam,da bi si začela pripravljat previjalno mizico,pa da bi vse pajacke preprala,pa zložila v predale....pa ne vem,no al je še prehitr.Tak me mika,da bi se že začela pripravljat,pa bom poskušala zdržat vsaj do M (11.12),pol pa veselo na delo!user posted image

Se čujemo,PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
21.11.2007 12:41:57   
tasyo
Sinska, ti obiski wc so tudi pri meni postali pogosti. Res je sicer, da tudi več pijem, ampak toliko pa spet ne... Pa včasih me isto kot tebe, zokica, zaboli, ko gre proti koncu. Včasih me pa boli rebuh spodaj, kadar grem na veliko potrebo. Skratka, en kup malih nevšečnosti, ki pa se jih trudim ignorirat. Ampak sem vesela, da nas je več!

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
21.11.2007 12:44:57   
tasyo
Aja  - zolika, čestitke za nečaka!!!! To pa je oreng fant... Naše dete je lahk malo manjše, ne bom nič jezna. Sicer so se pa pri nas tudi v zadnjem času rojevali predvsem fantje in to veliki - od svakinje je ob porodu tehtal 4220g, velik je bil pa kar 58cm, sploh ni bil več podoben novorojenčku, ampak že kar dojenčku. No, saj je še zdaj velik, pa sta oba z očijem bolj majhna.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
21.11.2007 12:49:13   
sinskaT
No, saj se mi je zdelo, da ni nič takega, to moje lulanje...verjetno ma naš bejbi res moj mehur za povšterček hihi- pa vseeno sem malce povprašala, ko že tako pridno klepetamo. A ni luštno, da imamo ena drugo user posted image , meni ste tako fajne! 

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
21.11.2007 12:55:46   
sinskaT
Bi skoraj pozabila.
Čestitke tetka Zokica ; ), madonish zadnje čase so pa res sami velki novorojenčki, saj si sploh ne bom upala kupovat čisto mickenih oblekic, če bodo naši aprilči sledili temu trendu!
barby - si pa zgodnjauser posted image , saj je prav, če tako čutiš, mi štartamo s pripravami šele po morfologiji ali pa še kasneje, januarja...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
21.11.2007 13:19:04   
petty82
hoj hoj sonosečke...
ste pa pridne...sem bla brez interneta en teden in sploh nimam časa vse za nazaj prebrat...tko da se vam zdele sam mal oglasim da ne boste misnle da sem kam pobegnila...user posted image
pol ko pa vse uspem kokr tok prebrat pa se vam pridruzim pri kakšnem čveku o kakšni temi...
pridne bodte pa čuvajte bušije...

Prihajam novembra!!!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
21.11.2007 13:23:03   
katka28
Zokica: cestitke za necaka. Zdaj bos pa imela pripravljalno obdobje. Dokler ne pride tvoj soncek na svet. Pri nas so vsi otroci ze veliki.
Barby: ne pripravljaj stvari prezgodaj, ker potem bos se bolj neucakana kdaj se bo zgodilo user posted image jaz se se drzim nalo nazaj, ker ze tako se mi zdi koliko casa je se. Komaj cakam da bo konec decembra potem grem pa tudi jaz v akcijo user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
21.11.2007 13:40:08   
Majček28
ojla čveke user posted image ,
komi vas dohajam. Doma nimava še neta in vam edino iz službe lahko kej napišem, zdej pa še tega nisem mogla......sem obležalauser posted image  z angino!!! In nisem šla po antibiotike, ampak sem po nasvetu moje dr. preležala, pa čajčke pila, pa Lekadol C pa Panthol za grlo..... Sem imela občutek, da se je še moj malček slabo v trebuhu počutu user posted image , kar je verjetno logično glede na vročino 39!! user posted image
No, zdej sem boljš in že v službi (čeprav ne vem če je to najbolj pametn!! ).

Dejte mi neki povedt user posted image :
- jaz sem prejšni teden (13.11. ), ko sem bla v 20 ted. prvič začutla brcikeuser posted image . Ampak niso ble nč podobne metulčku v trebuhi, ampak so bli ornk 'šusi'user posted image
- na začetku naj bi jih samo jaz čutla, ampak 2 dni kasnej, ko je mel moj možek roko na trebuščku je tud on začutu in je točno povedal kdaj je bla brcika!!! A ni to mal zgod, da že on čuti? user posted image
- dons sem nastopila 21. teden in tole kar se dogaja v nojem trebuščku, je prava hokejska tekma.
A ima še kakšna bodočega športnika pod srčkom?

Vsem novim članicam user posted image  dobrodošlica in vsem čestitke za dobre novičke user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
21.11.2007 13:42:38   
sasy20
Zokica user posted image  čestitke za nečaka. Pravi fant je že sedaj....lepo

Vidim da debatirate o WC ja jaz sem na pol ure ali 1 uro obvezno na WC, včasih pa še prej.
Jaz pa komaj čakam petek da vidim našega sončka kako raste user posted image . Ker nimam AS da bi ga poslušala, čutim le brcike in komaj čakam da mi še G pove da je vse ok.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
21.11.2007 14:19:47   
maxi133
Pozdravljene punce!
Zanima me kdaj boste začele z nakupi za otročička oz ali ste že začele? Bom prvič mamica in ne vem sploh kje naj se lotim. user posted image Aja, še to: kdaj je treba poklicat za materinsko šolo? Sem namreč v 18. tednu in bo verjetno to kaj kmalu?user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
21.11.2007 14:39:14   
scorpiogirl
Čau čveke user posted image

Majček, mislim, da ni prezgodaj ... jst tud že kar konkretne brcike čutim in se da zgodit, da jih bo tudi moj user posted image lahko kmalu začutil ... metuljčkov pa najbrž nisi opazila user posted image sem pa danes dopoldne ugotovila, da se naše dete zbuja šele nekaj čez 7. ... če je to res ritem, ki ga ima potem, mi je kar všeč tole user posted image samo upam, da ponoči ne razgraja preveč, ker še ne čutim, kaj počne, ko spim user posted image sem bila pa čisto raznežena, ko je nekaj čez 11 začel razgrajati v trebuhu ... me je parkrat direkt v mehur user posted image pa včasih točno čutim, kje leži, tud če je pri miru ... je en del trebuha čist napet (pa ni otrdevanje, tud to že poznam) user posted image
Zolika, čestitke za nečaka user posted image jst tud ne bom nič huda, če bo naš user posted image mal manjši user posted image user posted image

uživajte, skočim še na faks mal pogledat user posted image

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
21.11.2007 14:59:54   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Tosja: vidim, da si me spraševala kam grem na MF? Ne, ne grem v porodnišnico MB - ampak grem kr k svojemu G! user posted image
Morda bom šla le na materinsko šolo tja...ker bi rada videla kako izgleda porodnišnica preden tja zares pridem...da se potem ne lovimo! user posted image

user posted image škoda, sem mislila, da se srečama...pa na MŠ user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
21.11.2007 15:03:38   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

- jaz sem prejšni teden (13.11. ), ko sem bla v 20 ted. prvič začutla brcikeuser posted image . Ampak niso ble nč podobne metulčku v trebuhi, ampak so bli ornk 'šusi'user posted image

user posted image user posted image user posted image Tud pri nas smo "metuljčke" preskočili...user posted image user posted image user posted image

Danes sem prvič čutila te "šuse" čez dan...in sicer na kavi, kjer je bila glasna glasba...user posted image Očitno mu-ji je všeč... user posted image

Glede MŠ pa mislim, da smo še prezgodnje...bo treba v zadnjem trimesečju na to mislit... user posted image Drugač do aprila še pozabimo kako se diha... user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
21.11.2007 15:11:52   
NiLe
Uf, ste se razpisale ... danes sem šla v službo par stvari postorit in ni bilo časa za branje ... pa vidim, da me čaka kar nekaj čtiva user posted image  Bravo čveke!

Ketrin in resnično srečna, danes pridem na telovadbo ... sem si rekla, zdaj pa dovolj lenarjenjauser posted image . Se vidimo!

LP

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......