|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
22.11.2007 9:52:15   
NaTaŠa*
Pozdravljene čvekice

Vidim da ste že pridne. Ene ste pridne že v službi ene pa doma, ampak sj ni važn kje si pridn sam da si. user posted image  evo še jest vas častim z eno jutranjo kavico za dobro jutro. Ponoči sm spala kot dojenček nič nevem če se je kaj okoli mene ali v meni dogajalo. Sicer pa je biu naš user posted image  včeraj cel dan prav aktivn tako da me je na koncu dneva že vse bolelo. Zvečer k sm se pa ulegla v postlo pa je še nekaj razgrajal pol pa nevem več kaj se je dogajalo. Ob 1.30 sem vstala pa šla na WC pa je še razgrajal/a ampak a je bilo celo noč tako ali ne pa res nevem. Ni še tako močan/a da bi me zbudil ponoči alpa jest spim tako trdo da tudi čutim ne.

Blazina zgleda uredu ampak nevem kako bi vstala z nje pol k bo večji trebuh?
Tako da vrjamem da ja udobna ampak nevem če je ravno za nas user posted image . Mislim da bomo imeli kar navadne stole, pa tisto blazino za dojenje bomo šli še iskt.
Do januarja misli pa da bo pol dast in po novem letu začnemo z letanjem za stvari in cunce za malegauser posted image .

Tako zdaj pa grem nekaj pojest južno nastavt pa pol bo že cajt da se počasi odpravim.

Lep dan še naprej pa vam pišem takoj ko bo pršla nazaj.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
22.11.2007 9:52:18   
lepa posadka
Dobro jutro!

Tudi pri nas se že muza sonček izza oblakov. Eni jamrajo tukaj, da je danes tako mlačno vreme, meni pa kar paše, da ni spet mraz. Popoldna bomo bolj zunaj preživeli, tak da prav fino.

Sicer sem fino. Ene ste pridne s telovadbo. Letos pri nas v NM ni telovadbe za nosečnice, ker je fizioterapevtka, ki jo je ponavadi vodila na porodniški :-)))) Pa sva si z možem omislila babyfon, ki vleče na 3km in tako si večkrat tudi med tednom privoščiva daljši sprehod. Sva zelo zadovoljna - prej sem morala za vsak sprehod iskat varuško...kar je pa med tednom težko, saj ej naša varuška stara šele 14 let :-))))

Shoo - sem si pogledala tisti tvoj stolček - res je simpatičen, ampak ne zgleda poceni - tam do 200 EUR... Mah, saj morda sem postala v zadnjem letu že škrtica, samo se mi zdi vseeno preveč. Bom pač moža pokoristila za udobje in masažo :-))))

Me veseli, da prihajajo same lepe novice na forum...jaz še čakam zadnji izvid za toxo. Sem bila tako neučakana, da sem že danes preverila, pa ni še izvida. Bo treba do ponedeljka počakat. Se bom že zamotila.

Sicer pa omenjate že nakupe za opremo. Jaz sem pri prvem tako s skominami vse ogledovala. Cunjic nisem čisto nič kupovala, ker sem vse dobila od svakinje, ki je rodila eno leto pred nami. Sicer so imeli oni deklico, mi pa potem fantka...pa smo se že pokombinirali, včasih tudi z vijoličastimi hlačkami. Sem pa potem sproti za lušt kupila še kaj - ampak res šele po porodu. Ja, pa ne kupujte premajhnih stvari. 56 številk res skoraj da ne rabite... Vozički, previjalke... Se spomnim, da vsakič, ko sem naredila clear blue, je bila ena prvih stvari, da sem potem organizirala kje bom kaj imela in kako se bomo spet na novo organizirali v prostoru. To mi je bilo vedno luštno. Tudi sedaj - ničesar ne bomo kupovali, sem pa takoj neke komodice preštimala, pa previjalko prirpavila oz. kotiček v spalnici. Pred enim letom smo se namreč selili v hišo, tako da bo spet vse na novo :-)))) Mah, saj je res tako luštno.

Glede materinske šole pa: v 7. ali 8. mesecu se priporoča obisk... in ni nič prepozno. Jaz sem pri prvem, ki je bil tudi aprilski (sicer bolj proti koncu), šla šele v marcu. Je pa fino, če imate možnost it na tako šolo, da si prej ogledate tudi porodnišnico...je le fajn vedet kam se gre...:-)

Verjetno sem še kaj pozabila.
Tiste, ki morate počivat...čuvajte se.
Tiste, ki ste fit: šibajte na sonček.

Pa poročajte s pregledov - vas je luštno brat, čeprav v službi nimam rpav veliko časa za tako veselje :-(

Lep dan.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.11.2007 10:00:35   
u04111976
Hojla drage aprilčice! Tolk ste pridne, da komaj utegnem vse prebrat. Res hvala še enkrat, hudiča se mi zdi kot da sem šele včeraj zvedla da sem noseča, se nisemupala prej preveč veselit. Zdaj mislim pa da smo vse na konju in ni nobene več z kakšnimi strašnimi težavami. Da nam pa tu ali tam kaj manjka pa mora bit, da vemo da se nekaj dogaja. Naš mali/la tudi zelo razgraja. Oči želi in je prepričan da bo punčka, ker je na NS rekla 80%, meni se zdi še vedno da bo fantek, pa bom sigurno vprašala na MF, ker mi ne da mira. Prej je obakrat bilo tako kot je rekla G. Bomo videli. 

Pridne ste ker hodite na telovadbo, tudi jaz se bom morala zmigat!!!!

Fino da ste se nekatere že spoznale, bi bilo res fajn da se v januarju srečamo-tud če ne bodo vse za to.

Uživajte!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
22.11.2007 10:27:47   
Majček28
Dobro jutro user posted image ,
upam, da imate kaj boljše jutro kot jazuser posted image .
Moja angina očitno še maha s svojim repom in mi pobira vso energijo.
Celo noč sem se premetevala in se presedala po kavču, ker takoj ko sem se spravla ležat sem začela tko kašlat, da mi je šlo kar na bruhanje. Vse me boli od napenjanja in tko sem neprespana, da mi gre kar na jok.
Upam samo da je moj user posted image  v trbuščku dobr zaščiten in da vse tole ne vpliva kaj dost nanj/jo. Kaj mi priporočate za kašelj? Na vseh sirupih namreč piše ali da niso primerni za nosečke ali pa da ni dost podatkov o tem kako vplivajo. Mogoče kakšna 'home made' zadeva?

No, pa dost o mojem jamranju (sem tko tečna, da komi bežim sama pred sabo!! ), da se ga še ve ne nalezeteuser posted image

Resnično srečna: tole pa je bilo 100% presenečenje tvojega Guser posted image user posted image user posted image  Se spomnim za nazaj kako smo vse držale pesti zate in res sem vesela, da se je začelo tudi zate vse tako lepo odvijati. Kaj praviš, da tvoja user posted image  ne bo ravno baletka, no sej biti rock'n' roll zvezda tud ni slabo user posted image

Za vse, ki imate dons MF, same lepe želje in potem hitro poročat.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.11.2007 10:54:44   
tasyo
Evo, sem prišla mal pregledat, kaj ste kej spesnile... Se moram pohvalit - danes sem takooo pridna!user posted image  Nabralo se mi je namreč ogromno srajc za zlikat, pa se nekak nisem mogla lotit, ker me križ res grozno boli. Saj majice in hlače in take stvari gredo, ampak srajce - zlikam eno, pa sem fertik - moj pa jih umaže več, kot jih jaz uspem zlikat... Tako da sem jih lepo spakirala in odnesla k eni teti, ki mi jih bo zlikala. Sicer mi ni všeč, ker bodo šli evrčki, ampak ne morem obremenjevat moje mame, ko ma že itak dost svojega likanja... Bo pa to eno presenečenje za dragega, ko bo spet polna omara! Sicer mam mal slabo vest, ampak boljš to, kot pa da gledam tist gromozanski kup in se živciram zraven njega, kaj pravite?
No, da sem pol svojo vest mal potolažila, sem pa prebarvala deske za previjalno mizo, ki jo sama čaram in spekla rižev narastek.

Kar se tiče opreme, je pa z mano tako, da si tudi vse na veliko ogledujem, potem doma lepo racionalno premislim, kaj bom res rabila, nekaj naredim in ustvarim sama, predvsem pa uživam v načrtovanju! Tako kot praviš ti, lepa posadka, nekaj prestaviš, nekaj obnoviš in uživaš! In vsakič je unikat (no, pri nas itak, ker je prvi user posted image )

Zdaj pa še počakam poštarja - upam da prinese odločbo, ker se mi danes izteče bolniška. Pa potem ne vem, kaj naj jutri naredim... Po moje bo treba na zavod poklicat, kaj pravite?

Nič, grem mal v horizontalo, da sprostim križ. Uživajte na sončku!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.11.2007 11:04:52   
Majček28
ej, ej, punce, zdele sem se pa mal potolažla in tud angina mi ne more vzet taga veselja.
Pri dr.Strah sem se naročila za MF kot drugo mnenje in so mi dali datum že kar naslednji teden, 29.11.user posted image user posted image
pri  mojem osebnem G pa jo imam šele 5.11.!! Ne bom rekla, da je dr.Strahova sicer poceni (110€+ CD ) ampak sej gre vendar za mojga user posted image  in ta je vreden vsega na svetu. Komi čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.11.2007 11:13:57   
sasy20
ojla,
vse govorite o sončku v tej Lj pa sončka od nikoder  user posted image . Sedaj sem bila malo zunaj na kavici je prav pasal en babji čvek.

Kaj je to res kot pravite da se že sedaj naš user posted image  ustvarja ritem, ki ga bo imel tudi po porodu.....joj meni...naš user posted image  razgraja zjutraj ob 6 pa to traja kar dolgo no do takrat ko ne uspem nazaj zaspat ( kaj se potem dogaja ne vem )....potem pa takoj ko se zbudim in začnem piti kavo....čez dan če sem doma na miru ga čutiv veliko če pa sem aktivna pa ga ne čutim....in seveda potem še zvečer brca, brca,brca da kdaj sploh ne morem verejt da se pri 19t že tako čuti.
Če bo tako potem bomo skos aktivni user posted image  ....ne pravijo zastonj da s prihodom user posted image  prevzame glavno besedo v družini.user posted image

Ja komaj čakam jutri GP...potem imam še frizerja tako da mi bo cel dopoldan hitro minil.

Lepo se imejte pa se  tipkamo. 

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.11.2007 11:28:40   
Ketrin
Dobro jutro, v bistvu že dober dan! user posted image

Joj, sončka pa res ni tukaj v LJ... . Po moje ga tudi ne bo, bo prej tema preden ven pokuka... Jutri pa spet dežek in cel vikend...v ponedeljek pa sneg! user posted image

Resnično srečna, jaz sem tudi taka packa, da letos nikomur ne želim snega, ker ne moram smučat.... Hihihih! user posted image  Drugače pa mi je luštno hodit po snegu in tudi ko pada dež mi je sprehod v dežju tak romantičen....user posted image

Ha, ha, ha! Ene se že poznamo!! Kok luštno je takole spoznavati ljudi... Ne veš kaj pričakuješ...ampak jaz sem zadovoljna z NiLe in Resnično srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, punce, a ve res toook čutite te brcike!? Mislim jaz jih čutim, sam tok k ve govorite (ne vem kdaj ponoči, pa zjutraj...) jaz spim ko ubita. Najbrž zato ker sem utrujena.... Tudi v službi redko porajtam tele brceke... Najbrž ker nimam časa mislit na to??? user posted image  Skratka jaz našega user posted image  čutim zvečer, ko se uležem pred TV in to je edino kadar se res umirim...Potem pa itak padem v komo! user posted image  

Ja, ni kaj, še malo zdržimo, pa bo že porodniška tu...a ne Resnično Srečna?! user posted image user posted image

Čestitke za vse preglede, vsem ki vas to čaka pa srečno in UŽIVAJTE!!!!

Šibam nazaj delat, pa se (upam) kasneje oglasim!!!

Lep dan mačke! user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.11.2007 11:48:54   
Isabellabina
Zdravo vse user posted image
Naj povem ,da sem jaz sedaj vredu in se dobro počutim in upam ,da bo tako tudi ostalo.
Glede opreme tudi pri nas imamo vse še od prej tako, da opreme same ne bomo kupovali,sem pa naročila dva kompletka pri Neckermanu in bom vidla kakšna kvaliteta je, pa vam bom poročala ,ko zadevo dobim.
Vse govorite kako hodite telovadit ,jaz sem tudi že spraševala kje je telovadba blizu mojega kraja in mi je najbližji Ottelo v Domžalah ,samo je pozno zvečer pa še cena mi ne ustreza,tako sem poslušala eno ki je napisala, da ima Vzajemna cd in sem si res to nabavla.Danes mi je cd prinesel poštar in sem plačala , 12.16e,sem ga ravno prej pregledala in mi je ful všeč tako ,da bom odslej vadila doma .
Sem pa tudi na splošno doma ,ne hodim v službo in tudi nisem na bolniški imam status mame, to pomeni, da ker že imam štiri otroke sem do starosti deset let najmlajšega doma in mi leta plačuje socialna.To pa sem bila primorana vzet ,saj me delodajalec ni hotel več zaposliti ko sem prišla z zadnje porodniške in mi ni preostalo kot, da grem z delovnega trga in koristim to pravico.
Imejte se rade ,še rajši pa imejte tisto kar vam razgraja v bušiju!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.11.2007 12:12:33   
NiLe
Hojla user posted image ... žal pri nas ni sončka, ampak je prav prijetno toplo, tako ,da bom šla na en sprehod ... sem se pa včeraj zvečer po telovadbi odlično počutila ... sem dobila kar eno novo energijo in tudi zaspana nisem bila. Pa fuuul sem vesela, da sem spoznala Ketrin in resnično srečno user posted image user posted image ... smo po telovadbi čvekale in bi še kar čvekale, se vidi, da smo prave čvekice user posted image user posted image ... NO, ko sem prišla domov, sta moja sončka še kar bedela, pravzaprav so imeli pravo žurko.

Obiski WC-ja; pri meni so kar pogosti, čeprav ne popijem veliko tekočine ... že od nekdaj imam švoh mehur, sedaj je pa toliko huje. Ponoči se zbudim 2-3x, podnevi pa kakor nanese.

Brcike; vidim, da imate kar aktivne user posted image , moj/a je bolj umirjen/a, čez dan ene parkrat čutim, tako nežno me boža...  ponoči ne čutim nič - upam, da je to znak, da bomo ponoči spali user posted image Aja, je pa včeraja zvečer moj user posted image začutil eno brciko, ko me je božal. Sem si rekla, sej ne čuti, on pa ves navdušen: "Opa, brcnil me je user posted image !"

Big mamma, me veseli, da si bolje ... pa poročaj, kakšne kompletke boš dobila od Neckermana.

Tasyo; jaz čakam na odločbo od komisije že 14 dni ... upam, da bo v teh dneh. Pa nikar ne imej slabe vesti glede srajc. Na koncu boš zadovoljna tako ti kot možek user posted image

Urša, bravo za rezultate AC. NO, sedaj pa v začni uživati user posted image

Aisha; tele jabooz sedeže sem gledala na pohištvenem in me je una prodajlka (ko je videla moj trebuh), takoj ogovorila in razlagala, kako je to fino in krasno ... meni se zdi malo predrat špas. Drugače pa ni tak problem vstati z njega.

Imejte lep dan!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.11.2007 12:27:41   
lepa posadka
Likanje in druga opravila... hih, sedaj nima več slabe vesti, toda moja praksa (da ne bi še katera druga imela slabo vest) je takale: vsak mesec nesem tistih 20 moževih srajc v najbližjo čisatilnico in tam pustim 20 EUR in sem srečna. Iz sušilca otroške cunje takoj zložim, tako da likanja praktično, da ni več...le še, ko kaj šivam ali kakšne hlače polikam... Brez slabe vesti torej. Nekdo naj zasluži, pa vse to anredi v 3x manj časa - ti pa prišparaš čas, ki ej danes že skoraj več vreden. Jaz sem si celo omislila tetko, ki pride ob petkih za 4 urice pospravit po hiši, tako se popoldan vsi vrnemo domov v pospravljeno hiško. Še vedno je dovolj dela z igračami in cunjami za otroke, tako da nekaj dela jim še ostane, samo tisto generalno, da se ne nabira svinjarija, pa je počiščeno...in ni mi škoda denarja. Smo si pač različne...jaz raje dam za čistilko, kot pa za tisti stolček...

Fejst bodite in uživajte...važno, da je toplo, četudi se sonce skriva...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.11.2007 12:46:18   
Isabellabina
Ker sem jaz stalno doma in imam časa na pretek vsa dela postorim sama ,če pa bi še hodila v službo bi si pa verjetn tud jaz omislila čistilnico in pa kakšno čistilko saj to sploh ni nič slabega.Da mi zjutraj ni dolgčas pa vse lepo pospravim in ,ko otroci pridejo iz šole spet lahko začnejo razmetavat ,da naslednje jutro spet ponovim vajo.Kaj čemo ,res pa je da rada sama pospravljam še rajši pa likam ,ker tega imam pa vedno dovolj in mi moja mami pravi ,da sem nora ko likam cote ,ki skoraj niso nič zmečkane ,ampak ne morem iz svoje kože.Tko da ,le omislite si čistilko če ne marate pospravljanja ,brez slabe vesti!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.11.2007 13:23:49   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image ste pridne...sem imela kr nakej za prebrat.
Jaz sem šla na čaj...pol pa še mal špegat v Baby center... user posted image
Drug teden po MF sigurno nekaj kupim...user posted image pol pa se že veselim januarja...Sem čist raznežena ogledovala tiste male bodije, pa hlačke, zoknčke... user posted image
Včeraj je tašča rekla, da bo ona kupila košaro v katero sem čist zaljubljena... user posted image

Drugač pa so kr navite cene in je res smiselno razmislit - KAJ potrebujem, KOLIKO, KDAJ...ker mam občutek, da bi mene tu hitr neslo... user posted image
Mal sem še vozičke pokukala, sam je to mala trgovina jih ni toliko.
Za Skate mi je rekla naj si ga naslednji teden pridem v živo pogledat, ker bodo enga dobili za vzorec...pol pa naročila...

Glede likanja - včasih mi uspe sproti, včasih si pustim celo goro...
Nekak še gre...sam drugo leto pa si bom tud jaz poiskala pomoč.user posted image
V bistvu tud če bi "hotla" nimam nobenga prostovoljca za to delo (sorodniki), tako, da bom kr brez slabe vesti...

komaj čakam, da pride user posted image domov, včeraj sva bila malo skupaj...
Pa dobro kosilo ga bo čakalo: piščančji paprikaš, široki rezanci, zelena solata, pol si bova pa delila zagrebško in omleto....njammmmmmmmi
Sem včeraj zvečer v postelji sestavljala jedilnik - se mi je zaluštal piščanec. Jutri bodo pa ribe!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.11.2007 13:54:56   
NiLe
Tosja, mnjamiiii ... dobro kosilo se vama obeta. Dobra ideja za sobotno kosilo. Za jutri imam že pripravljeno za ričet.

No, da še jaz pristavim piskrček .user posted image .. oz. naše današnje kosilo: telečja obara z ajdovimi žganci, kompot iz jabolk in suhih sliv ter pecivo s kandiranim sadjem in čokolado.

Dober tek!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.11.2007 13:58:51   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

No, da še jaz pristavim piskrček .user posted image .. oz. naše današnje kosilo: telečja obara z ajdovimi žganci, kompot iz jabolk in suhih sliv ter pecivo s kandiranim sadjem in čokolado.

Dober tek!

user posted image njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... sam edino in res edino kar ne jem so ajdovi žganci... user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.11.2007 14:12:00   
u04111976
Midve z Mašo sva pa danes sami in sva kosilali njoke z golažem in zeleno solato. Nile, ti moram povedat da smo mi imeli ričet v ponedeljek, pa sem imela dva dni težave, ne z odvajanjem, apak z napenjanjem. Bilo je tako hudo!!! Me je samo napenjalo, nič nisem spuščala user posted image  (bi bilo najbrž bolje če bi!).

Z Mašo sva doma, ker je bolna, za jutri pa sei je zaželela riž in dunajskega. Tale dunajski je tipičen za našo Mašo, je pa tudi res da ni pogosto na jedilniku.

Jaz sem tudi na bolniški do nadalnjega, ampak imamo pisarne doma v hiši, tak da vmes še vedno kaj postorim. Ker je zdaj AC vredu, pa me bodo najbrž dali nazaj delat, ampak po pravici povedano, bi bila raje v bolniški, saj delam zdaj tako bolj na izi, drugač bo pa treba s polno paro.

Jaz pospravljam tako bolj sproti! Včasih so bile generalke ob sobotah, zdaj pa sproti in kolikor nanese, pa smo vsi zadovoljni. Likam pa tudi tako - po potrebi. Se  držimo tistega - da otroci si ne bodo zapomnili otroštva po tem kako lepo je bilo vedno vse pospravljeno, ampak koliko časa so s starši preživeli skupaj. Tak da če danes sije sonček, pol uživamo zunaj in jutri pobrišemo prah in sesamo!

Razmišljam o novem sesalcu na vodo, kakšne imate kaj izkušnje?

LP, Urša

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.11.2007 14:42:14   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

Se  držimo tistega - da otroci si ne bodo zapomnili otroštva po tem kako lepo je bilo vedno vse pospravljeno, ampak koliko časa so s starši preživeli skupaj. Tak da če danes sije sonček, pol uživamo zunaj in jutri pobrišemo prah in sesamo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tukaj pa razmišljam popolnoma enako!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Razmišljam o novem sesalcu na vodo, kakšne imate kaj izkušnje?

user posted image tud jaz si želim Batagela...sam eni ga ful hvalijo, drugi spet pravijo, da je pretežek in pol sploh ne uporabljaš vseh tistih funkcij, ki jih ima... user posted image
LP, Urša

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
22.11.2007 14:44:02   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

pecivo s kandiranim sadjem in čokolado.

NiLe bi te lepo prosila za recept...si mi lušte nardila.
Pa še v ta čas ful paše... user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
22.11.2007 15:55:05   
NaTaŠa*
Pozdravljene čvekice

Evo sem že nazaj z MF in je vse bp. Možgani so OK, Ledvička OK, Želodec OK, skratka vse je OK. Ampak na žalost ne vem kaj imamo v trebuhu. Sam nevem al mi G ni hotu povedat pa pokazat alpa naš user posted image  ni hotu pokazat kaj ima.

Tako da smo na istem kot smo bli.

Ampak sem vesela da je vse OK. Kri in voda sta OK. Tako da hvala bogu nobenih problemov.

Aja za na seznam naslednji GP imam 20.12. Tako da pol letos zaključimo in nadaljujemo naslednje leto.

Lep dan še naprej!!! Se še kaj oglasim.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
22.11.2007 15:57:01   
NiLe
NiLe bi te lepo prosila za recept...si mi lušte nardila.
Pa še v ta čas ful paše...
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Tukaj je link recepta: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2273

Jaz dodam še malo cimeta, pa mislim, da postopku manjka,  da na koncu v maso zamešamo sadje in čokolado.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
22.11.2007 16:01:57   
Leiah
Pozdravljene punce!
Sem nova med vami, pdp imam 28.4.2008, v torek sem izvedela veselo novico od amniocinteze, tako da je z user posted image  vse vredu. user posted image  Sedaj me čaka samo še pregled srčka, ampak upamo na najboljše!
Vidim, da se pogovarjate o batagelovih sesalcih. Meni so njihovi sesalci zelo vredu, res lepo očistijo. Normalno da so težji, ker imajo malo večji rezervoar za vodo (če bi bil manjši bi bile nonstop v kopalci in bi točile vodo), tako da ko se lotiš kompletnega čiščenja uporabiš kar vse dodatke pri sesalcu. Saj funkcij nima pretirano veliko, glavno je da ima možnosti suhega in mokrega pranja, slednje je dobro če imaš tepih in živali v hiši user posted image

Lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
22.11.2007 17:57:03   
darja33
Lep pozdrav iz Celja!

Ja ste pa res pridne. Lulanje in eno samo lulanje.....
Jaz pa nimam teh težav, tak da ste me zdej motivirale da več pijem. V službi ponavadi nočem, ker pol hodim na wc prepogosto, doma pa pozabom pit, ker sploh nisem žejna....

Sem pa presenečena kolk vas je blo na MF in ni zvedlo spola. Sem misla da skor vsak zve. Js vem da komaj čakam.... Še en dober teden...
A tiste ko zdaj niste zvedle nič o spolu na MF tudi niste dobile nikakršnega "namiga" na nuhalni???
Ste čist v temi?
Kolk se pa kaj zanašate na lastni "feeling" o tem kaj noste?

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
22.11.2007 18:03:44   
barby78
Ojla aprilčice!
Cel dopoldan smo bili brez elektrike.Katastrofa.In,ko se končno pojavi,okrog 14. ure (Aleluja!), Barby  začne pisat svoj post.In kaj se zgodi? Med pisanjem zopet zmanjka elektrike (še za kakšnih 45 min.).Pa sem bila pol tak trmasta,da nisem prižgala računalnika do zdajle.Me je pošteno razjezilo.

Scorpiogirl,a tvojuser posted image  sam dela take torte? user posted image zanj.Pa svaka mu čast.

Resnično srečna,mene že pošteno zanima kako izgleda ta Switch voziček.Upam,da bo čimprej viden kje na netu.

Violica_23 user posted image  za morfologijo.Kaj pa nosiš v trebuščku,se bo pa mogoče videlo na naslednjem pregledu.Če ne prej,aprila pa sigurnouser posted image .

Tosja,čestitke za novouser posted image .Madonca,zdaj se pa res vsa svetišuser posted image !

Jutri zjutraj imam spet laboratorij in spet pikanje.Pa saj ni tako hudo,sam ko mi žile komi najdejo.Upam,da bo tokrat sladkor OK.

se še čujemo,LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
22.11.2007 18:09:10   
Lubici
Živjo.

Big mamma me veseli, da ti je dvd všeč. Jst odkar ga imam redno vadim in se super počutim, tudi pijem umes, tako kot je naročeno user posted image . Meni najbolj paše zjutraj, kako uro po zajtrku, da se fajn ogrejem in zalaufam v dan. Upam, da ti bo uspelo si vzeti čas zase in uživati v vadbi.

Pozdravljena Leiah in dobrodošla med aprilčicami.

Vsem ostalim pa lep preostanek večera, v družbi vaših najdražjih in z brckami ljubezni pod popkomuser posted image
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2724
22.11.2007 18:21:54   
barby78
Majček28,jaz sem imela iste probleme s kašljem.Ko sem hotela zaspat,me je tak kašelj zagrabu,da sem mislila da se bom zadušila.In ker nisem več zdržala,sem šla v lekarno in so mi dali kalcijeve šumeče,pa slezov sirup in Granobil za lizanje.In moram povedat,da je meni slezov sirup ful pomagal.Po 2-3 dneh mi je blo kar boljš.Pol sem ga še parkrat vzela in je blo OK.Pa ta sirup ni nič škodljiv za nosečnice.Pa velik toplega čaja.To je meni pomagalo in upam da bo tebi tud.
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......