bt08
|
jutrooooooo! Dans bom pa upam mal frej,ko ni nobenga nadrejenega tukej. . Bomo vidl kdaj bomo kavč sprobal,ker moj skoz dela,dans ga bova probala dat noter v dnevno. Je pa vinsko bordo rdeč,taki kot moji nohti. Sam sem mal razočarana nad Lesnino ,ker so mi poslala narobne ročaje,mogla sva vzet 10cm,original so pa 30cm,pa je preveč za v dnevno.Tko da bomo za enkat še brez ročajov, zmerej more bit nekej narobe ko mi prpelejo.Pred 4 leti sva naročila spalnico in sva dobla seveda brez nočnih omarc,zdaj to,naslednje ne vem kaj bom naročila bom dobla brez .Sem bla popoldan jezna kot ris,ko so prpelal.Bomo vidl dans kaj bo ko bojo poklical,če ne grem derektivo do njih pa se rajezim kot . Romana glede nohtov,par let nazaj preden sem zanosila sem šla dat te gelirane nohte,po 2 mesecih ko sem jih odstranla,so bli moji kot novi,lepi,močni.... Ne vem kaj so teb delal da so ti nohte tok brusl,sej jih mal,ne pa ful,no! Kje si jih pa delala?Jaz pa sedaj nosim nohte na akrilu narjene,so pa res cool,tenki so,pa močni.Pa še ful poecni me pride. V pondeljek grem k njej še na nego obraza ,da mi mal mozoljčke počisti pa uniči. Tko da vedno sem dala ves keš za druge,pa za pa za našga ,zdaj od poletja se pa še mami mal privošči,tko da mi ni nič žal.pa nohtki,pa nega obraza....Mal mormo nase dat,a je tako. Niki lep oda je Jakec lepo prenesel ,pri nas ni nikoli,pri nas ej blo za cel voz .Edino kar ni mel nikoli stranskih učinkov.