NiLe
|
Pozdravljene uauu, sonček je posijal ... mogoče me bo zbezal malo na zrak in na sprehod. Ker drugače se mi kar ne da (imam pa občutek, da se kar širim , do sedaj sem pridelala 4 kg) Resnično srečna, včeraj mi ni zneslo priti na telovadbo. Upam, da bo jutri več volje in energije. Sem si že zrihtala varstvo, ker dragi dela. Big mamma: glede na to, da veliko popiješ, je res čudno, da te muči žeja. Nekje sem prebrala, da je žeja lahko znak za sladkorno ali pa nepravilno delovanje ščitnice. Pa te nočem strašiti, zato je najbolje, da vprašaš G. Barby78, uf, tole včeraj je moralo biti pa res grozno. Samo, da je vse OK, probaj pa čim več počivati. Lepa posadka: super si opisala pregled MF ... jaz komaj čakam na moj pregled. A ni zanimivo, da se tudi me, ki imam že kakšnega otroka, vsakič znova veselimo kot da bi bilo prvič Darja33: glede brcik pa nikar ne obupuj ... jaz sem jih pri prvem čutila v 21t. Glede avta, smo pa mi pred mesecem dni prešaltali iz karavana na enoprostorca. Ketrin: voziček je pa "kulski" in mi je zelo všeč ... samo kar veliko stane. Glede na to, da je to naše tretje dete, bomo probali priti malo ceneje skoz Urška: pri gradnji oz. prenavljanju je pa vedno tako, da si moraš vzeti par mesecev rezerve, ker te vsak obrtnik malo nateg... in se potem vse skupaj zavleče. Sej bo, boš videla. Še glede velikosti jošk in dojenja: tudi jaz imam prej majhne kot velike - št. 75B, ampak so se mi v tej nosečnosti že fuuul povečale - ena od prednosti nosečnosti ... no, moj dragi je navdušen .Sem pa oba moja sončka dojila polnih 6 mesecev, prvega do 16. meseca, drugega do 13. meseca. Mleka je bilo vedno dovolj. Sedaj me pa čakajo lonci in kuhanje kosila... danes bo na sporedu: matevž, repa in pečenica (jaz jo bom kar izpustila, ker se mi po njej fuuul peha, zato se bom pa napokala repe ).