tasyo
|
Dobro jutro! Danes sem pa v primerjavi z včeraj kot noč in dan - naspana, spočita, z le minimalnimi bolečinami In prepričana, da je to, kar čutim nekaj zadnjih dni, naš pikolino, ki se ravno zudaj, ko pišem, spet oglaša!!!! Sem tako zelo vesela! Tosja, glede stolčka - mi ga imamo zaradi nečaka, pa tudi vse moje prijateljice ga uporabljajo. Res je super, mali so zadovoljni v njem, pri sorodnikih, ki imajo oba škrata že v šoli, pa ga poleg malih dveh uporabljamo vsi, pa moram rečt, da tudi brez težav sedim na njem, ni neudoben. Tako da bo definitivno ostal pri hiši tudi za našega pikolinota. Lepa posadka - super za morfologijo! Pa tako lepo si opisala!!!! Barby, samo da je vse ok! Sem se kar prestrašila, kosem začela brat... Uffff - zdaj pa le pridno počivaj in se pusti razvajat! u04111976 - danes je pa tvoj dan, kajne - stiskam pesti za najboljše možne rezultate!!!!! Komaj čakamo novičke... Drži se! Zolika - bravo za pregled! Še malo, pa bo tu morfologija... Malamalinca, me veseli, da si tudi ti bolje. Brcike pa še pridejo, ne skrbi! Kekec in mojca - za vaše dete in za odkrit spol - a boš res novičko zadrtžala zase vse do aprila? Neverjetna si, če ti to uspe. Midva pa komaj čakava, da izveva, kaj nosim pod srčkom, potem bom pa vsem takoj razbobnala! Moj pravi, da je zdaj že firbčen, če ima prav in mu je vseeno, kaj bo... Čeprav še vedno navija za punco! Ketrin - odlično, da so se tvoji ponudili za pol vozička! To tako olajša zadeve, a ne? Katero barvo si pa izbrala? vijolica - obilo sreče in znanja na izpitu! Držim pesti! Tako, zdaj pa mislim, da sem kar večino pokomentirala. Jaz te dni čakam novo odločbo od ZZZs, da vidim, če ostajam na bolniški - čeprav resnici na ljubo - ob teh bolečinah pa res nisem za nikamor... Če se bom ok počutila, gremo čez vikend še en manjkajoči zidek v hiško sezidat, potem pa že pride električar in se bo začeko premikat. Se res kar odmika in odmika... No, upam da nam vsaj do poletja uspe. Se pa kar pozna, da sem jaz na bolniški - priliva za hiško ni od nikoder. Pa bo že nekako. Glavno da imamo streho nad glavo. Saj nam ni hudega. Važno da se pikecu dobro godi. Nič, zdaj pa šibam na zajtrk. Božajte trebuščke!
|